Off spora bak maşallah canım tebrik ederimSabah menum
1 bardak lımonlu ılık su
2 yumurta rafadan
Kk peynır
10 zeytın
Domates salatalık roka
Ara sade dibek kahvesi
Akşam menüm
1 kase sehrıye corbası
Fırında patateslı tavuk but. But birtane yedım patatesten üc kucuk parca(yagsız)
3yk bulgur pilavı
Yeşil salata
2ltsu
Veeee 11.bin adım
Tebrikler Ďut um hersey mükemmel
Off spora bak maşallah canım tebrik ederim
Çok gecmıs olsun CNmHersey beni buluyor' cumlesinden ne kadar hoslanmasam da, hersey beni buluyor arkadas.. duz yolda yururken dustum, meme ameliyati oldugum kolumun ustune dustum.. dirsegim bildigin parcalandi, telefonum kirildi.. eczaneye gidip pansuman yaptirdim, sonra da spora gittim.. hic bir sey beni yolumdan alikoyamaz! )))
Ayakkabim topuklu degil, duz.. kaldirimda yuruyordum ama bir anda kendimi yerde buldum.. insanlar yanimdan bakip gectiler, bir tanesi de elini uzatip yardim etmedi ya saka gibi )) bir de ustune gidip spor yaptim.. simdi zonkluyo her yerim valla.. bu gece agri kesici alip yatarim, yoksa sabaha beni yataktan kazimalari gerek bu agriyla..
Menumu yazayim, gidip uzanicam
Ara, 3 badem
Ara, 2 avuc kavurga
Aksam,
2 yk bakla
2 yk ispanak sote
1/2 kase kereviz salatasi (chiali)
2 fleto tavuk gogsu (yagsiz tavada)
Ben bugun oruçluydum
Iftar menüsü
2 dlm çavdar ekmeği
Yarım kase kereviz yemeği
3 kaşık kuru patlıcan kavurma
Çok az tuzlu az yağlı salata
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor 9.500 adım
Yeşil çay 1 brdk
Hersey beni buluyor' cumlesinden ne kadar hoslanmasam da, hersey beni buluyor arkadas.. duz yolda yururken dustum, meme ameliyati oldugum kolumun ustune dustum.. dirsegim bildigin parcalandi, telefonum kirildi.. eczaneye gidip pansuman yaptirdim, sonra da spora gittim.. hic bir sey beni yolumdan alikoyamaz! )))
Ayakkabim topuklu degil, duz.. kaldirimda yuruyordum ama bir anda kendimi yerde buldum.. insanlar yanimdan bakip gectiler, bir tanesi de elini uzatip yardim etmedi ya saka gibi )) bir de ustune gidip spor yaptim.. simdi zonkluyo her yerim valla.. bu gece agri kesici alip yatarim, yoksa sabaha beni yataktan kazimalari gerek bu agriyla..
Menumu yazayim, gidip uzanicam
Ara, 3 badem
Ara, 2 avuc kavurga
Aksam,
2 yk bakla
2 yk ispanak sote
1/2 kase kereviz salatasi (chiali)
2 fleto tavuk gogsu (yagsiz tavada)
Oruclu nasıl yuruyebıldın susamadınmı cok ıyı yurumussun
Günaydin fıstiklar nasilsiniz bakalim..
Kahvaltım:
*1 parca peynir
*5 zeytin
*1 kayısı kıvamında yumurta
*5 fındık 1 kuru kayisı 1 hurma
*zencefilli limonlu ılik su
Tesekkür ederim tatlımgünaydın canım
çok güzel gidiyorsunnn
Afiyet olsun canım..ne guzel gorünüyorGunaydin yeni surume gectigimizden beri resim atmamistim bugun atayim ☺
Sahur 3 yumurta 11 zeytin 5 cerry domates 2 yk lor
Eki Görüntüle 2245931
Ben bugun oruçluydum
Iftar menüsü
2 dlm çavdar ekmeği
Yarım kase kereviz yemeği
3 kaşık kuru patlıcan kavurma
Çok az tuzlu az yağlı salata
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor 9.500 adım
Yeşil çay 1 brdk
Tesekkur ederim cnmAfiyet olsun canım..ne guzel gorünüyor
Selam kizlar,
Artik utaniyorum boyle seyleri anlatmaya ama anlaticam yine de.. gercekten bir nazar var ustumuzde eminim artik.. aksam annem gardropun ustundeki cantalara bakiyormus sanirim.. bir gumburtu duydum, bir kostum ki annem kafasini tutarak geliyor.. alninda kocaman bir sislik var. Sandalyeye cikmis gardropun ustune bakmak icin.. ordan dusmus ve kafasini sandalyenin koluna carpmis.. ama bu kadar hizli sisen bir sey gormedim simdiye kadar.. sise sise patliycak kafasi sandim.. bir taraftan da beni bir gulme aldi ki sormayin.. annemle saclarimizi yesil ve mor renklere boyamistik (aralara renk attik yani) kadinin sacla renkli, alninda da sis var.. bildigin unicorn atlar var ya ayni onlara benziyor.. hala hatirladikca guluyorum ya )))) aksam apar topar hastaneye gittiler babamla.. tomografi cekilmis, durumu iyi ama kafasindaki sis duruyor. Gerci hemen buz vs koydugumuz icin biraz indi sisi ama aksam gorseydiniz inanamazdiniz o sislige..
Benimse bilegim cok agri yapiyor ama dirsegim iyi.. dun yaptiklari sargi yapismisti, zor cikardim kolumdan.. birazdan annemin arkadasi gelicek, o da benim gibi meme kanseri atlatmis biri.. beni cok sever.. kursun dokucek bana.. onu bekliyorum sabirsizlikla ))
Kahvaltim,
2 yumurta ile chiali krep (yagsiz)
2 yk mantar kavurma (yagsiz)
1 ceviz
8 zeytin
1 kk peynir
Maydanoz
Ara, 1 kivi + 1 elma (ikisi de kucuk boy)
Chiali krep; 2 yumurta ve 1 yk chiayi iyice cirpiyorum, yagsiz tavaya karisimin yarisini dokuyorum.. arkali onlu pisirip icine kavrulmus mantari koyup ikiye katliyorum.. bu sekilde 2 krep yapiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?