Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Off spora bak maşallah canım tebrik ederim

Çok gecmıs olsun CNm

Ben bugun oruçluydum

Iftar menüsü

2 dlm çavdar ekmeği
Yarım kase kereviz yemeği
3 kaşık kuru patlıcan kavurma
Çok az tuzlu az yağlı salata
2 kaşık yoğurt

Su 2 lt
Spor 9.500 adım
Yeşil çay 1 brdk

Son düzenleme:

Oruclu nasıl yuruyebıldın susamadınmı cok ıyı yurumussun

geçmiş olsun canım

rabbim tez zamanda iyileştirsin senı

Oruclu nasıl yuruyebıldın susamadınmı cok ıyı yurumussun

günaydın canım

inan açken yapılan spor insanı daha dinç tutuyor

bende dün oruçluydum hem işe geldim hem pazara gittim üzerine 15 bin adım yürüş yaptım

ah yürüşün tadını aldın mı insan bırakamazzzz

Aksam asla ekmek yemeni istemiyorum.. sahurda 1 dilim yiyebilirsin ama iftarda asla.. ayrica 2 dilim neden? Corba ye, kereviz yemegi ye, daha fazla salata ye.. ekmek yok.. unut ekmegi.. doymazsan fazladan 1 tabak yemek ye yeter.. dikkat edelim bu konuya lutfen..

Selam kizlar,

Artik utaniyorum boyle seyleri anlatmaya ama anlaticam yine de.. gercekten bir nazar var ustumuzde eminim artik.. aksam annem gardropun ustundeki cantalara bakiyormus sanirim.. bir gumburtu duydum, bir kostum ki annem kafasini tutarak geliyor.. alninda kocaman bir sislik var. Sandalyeye cikmis gardropun ustune bakmak icin.. ordan dusmus ve kafasini sandalyenin koluna carpmis.. ama bu kadar hizli sisen bir sey gormedim simdiye kadar.. sise sise patliycak kafasi sandim.. bir taraftan da beni bir gulme aldi ki sormayin.. annemle saclarimizi yesil ve mor renklere boyamistik (aralara renk attik yani) kadinin sacla renkli, alninda da sis var.. bildigin unicorn atlar var ya ayni onlara benziyor.. hala hatirladikca guluyorum ya )))) aksam apar topar hastaneye gittiler babamla.. tomografi cekilmis, durumu iyi ama kafasindaki sis duruyor. Gerci hemen buz vs koydugumuz icin biraz indi sisi ama aksam gorseydiniz inanamazdiniz o sislige..
Benimse bilegim cok agri yapiyor ama dirsegim iyi.. dun yaptiklari sargi yapismisti, zor cikardim kolumdan.. birazdan annemin arkadasi gelicek, o da benim gibi meme kanseri atlatmis biri.. beni cok sever.. kursun dokucek bana.. onu bekliyorum sabirsizlikla ))

Kahvaltim,
2 yumurta ile chiali krep (yagsiz)
2 yk mantar kavurma (yagsiz)
1 ceviz
8 zeytin
1 kk peynir
Maydanoz

Ara, 1 kivi + 1 elma (ikisi de kucuk boy)

Chiali krep; 2 yumurta ve 1 yk chiayi iyice cirpiyorum, yagsiz tavaya karisimin yarisini dokuyorum.. arkali onlu pisirip icine kavrulmus mantari koyup ikiye katliyorum.. bu sekilde 2 krep yapiyorum..

Afiyet olsun canım..ne guzel gorünüyor
Tesekkur ederim cnm

Cok gecmis olsun cnm bir sey cikmamasina sevindim. Okurken unicorn benzetmene istemsizce bende guldum.

Iftar yemegimi pisirdim. Mercimek corbasi, kiymali karnibahar yemegi. Yanina 1 kasede yogurt koydum mu tamamdir.

Merhaba arkadaşlar
Arkadaşım doğum yaptı onun yanindaydim yeni geldim
Kahvaltim :
2 haşlanmış yumurta
Maydanoz roka dereotu
Kapya biber yeşil biber domates
Lor peyniri

İlk defa ekmek yemedim çünkü evde ekmek yoktu ama iyiyim sanırım artık ekmek yemem

soya_sosu canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…