Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Maşallah canım azmine

Iyi gezmeler Hasibecim..planlı bir kadınsın harika

E sen kilo vermeni durduran sebepleri yazmışsın zaten )) şimdi tekrar düzene sok kendini, vücut neye alışırsa öyle devam eder.. dua et kilo almamışsın ))

Arkadaşlar,

Diyet programı sizi sıkmamalı.. düzenli ve sağlıklı beslenmek sizi sıkıyorsa, ideal kilonuza ulaşınca tekrar kilo alacaksınız demektir.. yani günlük yürüyüşleriniz, sağlıklı beslenme tarzınız ve su tüketiminiz ömür boyu devam etmeli.. börek çörek, hamburger, tatlı vs sınırlı yiyeceğiniz şeyler olacak zayıflayınca..
şöyle düşünün, bir daha bu yaşınızda olmayacaksınız, bir daha bu azmi bulamayacaksınız.. o yüzden bu zamanları iyi değerlendirip sağlıklı bir vücuda kavuşmak ve ilerde dinç kalabilmek için bu şart..
bugün kısayım yarın coşayım mantığı ile lütfen diyet yapmayın..

Akşam 1 kadeh cin tonik içtim kızlarla.. evde sadece cin tonik ve viski vardı.. şarap almamışlar cin tonik seviyorum diye.. bu bilgiyi hemen vereyim dedim, sizden gizli birşey asla yapmam ))
Saat 9 civarı 1 elma yedim bir de.. ama gece çok acıktım, resmen açlıktan uyuyamadım )))

Şimdi spora gitmek için hazırlanıcam, menümü yazıp kaçayım..

Kahvaltı, (9:30)
1 yumurta omlet
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
8 zeytin
2 kuru kayısı

Öğlen, 1 kase domates çorbası (12:30)

Evt canım söylediğin gibi 36 yaşındayım hep diyet yaptım verdim ama yine aldım çünkü eski yeme düzenine geri döndüm
tabi simdide verdim hedefime geldiğimde tekrar almak istemiyorum
o başlangıçtaki azmim de yok kendime çok kızıyorum resmen itiyorum kendimi saglikli beslenme spor için bu tarz şeyler yazıp sizin motivasyonunuzuda düşürmek istemiyorum ama enerjiniz iyi geliyor

Kesinlikle katıliyorum canim sana ...yemek konusunda benim duzenim belli zaten. Sıvı tüketimini, bağırsak sağlığım icin önemli olan dikkat etmem gerekenleri,,, tekrar gözden gecirdim...
Simdi öğle yemegimi yazayım:
1 kepce mer.çorb
6 kaşık taze fasülye
1 küçük kase ev yoğurdu
1 kaşık goji berry
Sabahtan beri 4 bardak su ictim..akşama kadar 4 tane daha içerim herhalde...

Varya okadar haklısınkııı.... ben mesela 15 kg vermıstım. 57 kıloya dusmustum. Bundan yaklasık 6 sene once. Ve tamam dedım artık zayıfım ne olsa yerım moduna gırmıstım. Ah kafam ahhh.... sonradan gene kılo aldım. Sımdıkı aklım olsa 2 kg alsam tutardım kendımı. Ama bu sefer oyle olmayacak. Ideal kıloma dusunce arada kacamaklarım olsada dengeleyecegım. Sayfaya ılk katıldıgımda ekmeksız yapamam dıyodum. Ama suan kahvaltıda ekmek yememeye bıle alıstım kendıme sasırıyorum :))

Hersey beni buluyor' cumlesinden ne kadar hoslanmasam da, hersey beni buluyor arkadas.. duz yolda yururken dustum, meme ameliyati oldugum kolumun ustune dustum.. dirsegim bildigin parcalandi, telefonum kirildi.. eczaneye gidip pansuman yaptirdim, sonra da spora gittim.. hic bir sey beni yolumdan alikoyamaz! )))
Ayakkabim topuklu degil, duz.. kaldirimda yuruyordum ama bir anda kendimi yerde buldum.. insanlar yanimdan bakip gectiler, bir tanesi de elini uzatip yardim etmedi ya saka gibi )) bir de ustune gidip spor yaptim.. simdi zonkluyo her yerim valla.. bu gece agri kesici alip yatarim, yoksa sabaha beni yataktan kazimalari gerek bu agriyla..
Menumu yazayim, gidip uzanicam

Ara, 3 badem
Ara, 2 avuc kavurga

Aksam,
2 yk bakla
2 yk ispanak sote
1/2 kase kereviz salatasi (chiali)
2 fleto tavuk gogsu (yagsiz tavada)

Gecmis olsun cnm

Sabah 3 yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle mantar corbasi
Ara cay ve sade turk kahvesi
Aksam mantar corbasi ispanak ve yogurt (dunle ayni)
Arada yesil cay icerim

Adet oldum sonra hasta oldum derken epeydir oruc tutamadim. Cok sukur bugun iyiyim geniz akintim gecti. 2 gundur sabah aksan 1 cay kasigi taze zencefilli limonlu bal yedim o iyi geldi sanirim. Yarindan itibaren oruca baslamayi dusunuyorum tekrar. Allah nasip ederse bir sonraki adetime kadar 9 gun tutabilirim

yaa ne kotu dusmussun oyle hem kolun öyle olmus hem telefon kırılmış gecmıs olsun

Sabah menum

1 bardak lımonlu ılık su
2 yumurta rafadan
Kk peynır
10 zeytın
Domates salatalık roka

Ara sade dibek kahvesi

Akşam menüm
1 kase sehrıye corbası
Fırında patateslı tavuk but. But birtane yedım patatesten üc kucuk parca(yagsız)
3yk bulgur pilavı
Yeşil salata

2ltsu
Veeee 11.bin adım

Yooook artık..canim benim taaaa burdan nazar mı değdiriyoruz sana bilemedim.gecmiş olsun

Aksam menüm:
4 tane izgara kofte
1 kase ev yogurdu
1 leğen salata
Şaka yaaa 1 leğen olmasa da 2 kase olmuştur..ama tuzsuz çok az yaglı bol limonlu sirkeliydi...yani beni şisirmedi..
Bugün
75 squat
75 kalça egzersizi
30 dk yürüyüş yaptım.
1.5 lt su tamamdir.
Akşam hubiskusu da içtim mi...tamamdir.
Hepinizi öpuyorum

Tebrikler Ďut um hersey mükemmel

Canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…