Maşallah canım azmineGunaydin kizlar.
Bugun ogleden sonra eminenin arkadasina gitcez annesi dun aradi cagirdi. Gecenlerde emine arkadasinin dogumgununden bahsediyordu, dogum gunu icin sunu almislar bunu almislar diye. Acaba dogum gunumu var diye dusundum. Cakepops yaptim elim bos gitmeyeyim diye. Oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyorum. Orada sadece cay icerim.
Afiyet olsun tatlım...yaaa ben biraz zeytine ara verip ekmek mi yesem (cavdar kepek tam tahıl gibi)Günaydın güzel hatunlar
Sabah
2 yumurta haşlanmış
Kapya biber tostu
1 dilim ekmek
Iyi gezmeler Hasibecim..planlı bir kadınsın harikaGunaydin kizlar.
Bugun ogleden sonra eminenin arkadasina gitcez annesi dun aradi cagirdi. Gecenlerde emine arkadasinin dogumgununden bahsediyordu, dogum gunu icin sunu almislar bunu almislar diye. Acaba dogum gunumu var diye dusundum. Cakepops yaptim elim bos gitmeyeyim diye. Oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyorum. Orada sadece cay icerim.
Ben ekmekten vazgecemiyorum oyuzdende zeytin yiyemiyorum :)Afiyet olsun tatlım...yaaa ben biraz zeytine ara verip ekmek mi yesem (cavdar kepek tam tahıl gibi)
Günaydın kuzular...valla benim vücut sanırım yeni beslenmeye yani sağlıklı beslenmeye alıştıbu 6 lı rakamları kırmam lazım...baslarda çok güzel gidiyordu kilolar..başlarda yapıp simdi yapmadıklarimı sıralayım o zaman:
- Her gün en az 40 dk spor yapiyordum..pazar gunleri hariç.(simdi canim istemezse zorlamıyorum kendimi
) - Sabahlari aksatmadan limonlu balli su iciyordum.(bazi sabahlar içiyorum)
- En az zorlada olsa 7-8 bardak su iciyordum
işsiz:ıııyyyk) - Her akşam aksatmadan yesil çay ve hibiskusu mutlaka iciyordum..
- Öğünlerimde mutlaka corba vardı..ve beni şişiriyordu.
- EN ÖNEMLİSİ KAFAMI MEŞGUL EDEN SORUNLAR YOKTU..PSİKOLOJI CIDDEN ÖNEMLİYMIŞ.
- veeee bu hataların sonucunda oluşan KABİZLIK. .
Evt canım söylediğin gibi 36 yaşındayım hep diyet yaptım verdim ama yine aldım çünkü eski yeme düzenine geri döndümArkadaşlar,
Diyet programı sizi sıkmamalı.. düzenli ve sağlıklı beslenmek sizi sıkıyorsa, ideal kilonuza ulaşınca tekrar kilo alacaksınız demektir.. yani günlük yürüyüşleriniz, sağlıklı beslenme tarzınız ve su tüketiminiz ömür boyu devam etmeli.. börek çörek, hamburger, tatlı vs sınırlı yiyeceğiniz şeyler olacak zayıflayınca..
şöyle düşünün, bir daha bu yaşınızda olmayacaksınız, bir daha bu azmi bulamayacaksınız.. o yüzden bu zamanları iyi değerlendirip sağlıklı bir vücuda kavuşmak ve ilerde dinç kalabilmek için bu şart..
bugün kısayım yarın coşayım mantığı ile lütfen diyet yapmayın..
Kesinlikle katıliyorum canim sana ...yemek konusunda benim duzenim belli zaten. Sıvı tüketimini, bağırsak sağlığım icin önemli olan dikkat etmem gerekenleri,,, tekrar gözden gecirdim...Arkadaşlar,
Diyet programı sizi sıkmamalı.. düzenli ve sağlıklı beslenmek sizi sıkıyorsa, ideal kilonuza ulaşınca tekrar kilo alacaksınız demektir.. yani günlük yürüyüşleriniz, sağlıklı beslenme tarzınız ve su tüketiminiz ömür boyu devam etmeli.. börek çörek, hamburger, tatlı vs sınırlı yiyeceğiniz şeyler olacak zayıflayınca..
şöyle düşünün, bir daha bu yaşınızda olmayacaksınız, bir daha bu azmi bulamayacaksınız.. o yüzden bu zamanları iyi değerlendirip sağlıklı bir vücuda kavuşmak ve ilerde dinç kalabilmek için bu şart..
Arkadaşlar,
Gecmis olsun cnmHersey beni buluyor' cumlesinden ne kadar hoslanmasam da, hersey beni buluyor arkadas.. duz yolda yururken dustum, meme ameliyati oldugum kolumun ustune dustum.. dirsegim bildigin parcalandi, telefonum kirildi.. eczaneye gidip pansuman yaptirdim, sonra da spora gittim.. hic bir sey beni yolumdan alikoyamaz! )))
Ayakkabim topuklu degil, duz.. kaldirimda yuruyordum ama bir anda kendimi yerde buldum.. insanlar yanimdan bakip gectiler, bir tanesi de elini uzatip yardim etmedi ya saka gibi )) bir de ustune gidip spor yaptim.. simdi zonkluyo her yerim valla.. bu gece agri kesici alip yatarim, yoksa sabaha beni yataktan kazimalari gerek bu agriyla..
Menumu yazayim, gidip uzanicam
Ara, 3 badem
Ara, 2 avuc kavurga
Aksam,
2 yk bakla
2 yk ispanak sote
1/2 kase kereviz salatasi (chiali)
2 fleto tavuk gogsu (yagsiz tavada)
Hersey beni buluyor' cumlesinden ne kadar hoslanmasam da, hersey beni buluyor arkadas.. duz yolda yururken dustum, meme ameliyati oldugum kolumun ustune dustum.. dirsegim bildigin parcalandi, telefonum kirildi.. eczaneye gidip pansuman yaptirdim, sonra da spora gittim.. hic bir sey beni yolumdan alikoyamaz! )))
Ayakkabim topuklu degil, duz.. kaldirimda yuruyordum ama bir anda kendimi yerde buldum.. insanlar yanimdan bakip gectiler, bir tanesi de elini uzatip yardim etmedi ya saka gibi )) bir de ustune gidip spor yaptim.. simdi zonkluyo her yerim valla.. bu gece agri kesici alip yatarim, yoksa sabaha beni yataktan kazimalari gerek bu agriyla..
Ara, 3 badem
Ara, 2 avuc kavurga
Aksam,
2 yk bakla
2 yk ispanak sote
Yooook artık..canim benim taaaa burdan nazar mı değdiriyoruz sana bilemedim.gecmiş olsunHersey beni buluyor' cumlesinden ne kadar hoslanmasam da, hersey beni buluyor arkadas.. duz yolda yururken dustum, meme ameliyati oldugum kolumun ustune dustum.. dirsegim bildigin parcalandi, telefonum kirildi.. eczaneye gidip pansuman yaptirdim, sonra da spora gittim.. hic bir sey beni yolumdan alikoyamaz! )))
Ara, 3 badem
Ara, 2 avuc kavurga
Aksam,
2 yk bakla
2 yk ispanak sote
Tebrikler Ďut um hersey mükemmelSabah menum
1 bardak lımonlu ılık su
2 yumurta rafadan
Kk peynır
10 zeytın
Domates salatalık roka
Ara sade dibek kahvesi
Akşam menüm
1 kase sehrıye corbası
Fırında patateslı tavuk but. But birtane yedım patatesten üc kucuk parca(yagsız)
3yk bulgur pilavı
Yeşil salata
2ltsu
Veeee 11.bin adım
Canım çok geçmiş olsunHersey beni buluyor' cumlesinden ne kadar hoslanmasam da, hersey beni buluyor arkadas.. duz yolda yururken dustum, meme ameliyati oldugum kolumun ustune dustum.. dirsegim bildigin parcalandi, telefonum kirildi.. eczaneye gidip pansuman yaptirdim, sonra da spora gittim.. hic bir sey beni yolumdan alikoyamaz! )))
Ara, 3 badem
Ara, 2 avuc kavurga
Aksam,
2 yk bakla
2 yk ispanak sote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?