Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Günaydın
Sabah :
2 yumurta az tereyağı maydanoz dereotu ekledim
Lor peyniri
Maydanoz dereotu
Domates

Kızlaaar sonunda geldim...evet hayatınizda olumsuzluklar da olsa kararimizin arkasinda olmalıyız.Soyacim ben de gecen farkettim bazı saglıklı beslenme adi altında yanliş yapılan şeyleri...umarımbherkes ideal kilosuna kavusur.
Sabah:
*1 yumurta
*yarim dilim ekmek
*1kaşık lor
Öğlen:
*salata ve
* yulafk.1 yumurta ile yaptığım krep
*Üzerine 1 kaşık lor serptim
*3 tuzsuz zeytin
Eve geldim..
Birazdan 1 hurma ve turk kahvesi düşünuyorum..daha sonra spor..

İyi akşamlar

Bugun ki menüm

kahvaltı
2 hasl. Yumurta beyazı
1 salatalık
1 dlm çavdar ekmeği

ÖĞLEN
Yarım kase yoğurt
Yarım kase sehrıye çorbası

Ara
3 kuru kayısı
2 ceviz

Aksam
1 minik yer elmasi
4 kaşık sebze türlüsü

Su 2 lt
Yeşil çay 2 brdk
Birazdan yürüyüşe cıkıcam

Bugun tam "kacaklar nerde? Tan, paphia, caroline hic biri yok" diye yazmistim ama paylasamadan cikmak zorunda kaldim.. umuyorum diger kacaklarda gelir ))

Bugun spor gunumdu.. 1 saat kesintisiz spor yaptim.. spordan cikarken dus almis gibi terlemistim.. her yerim agriyo.. ama bu kadar cabaya ve ac kalmaya zayiflamazsam ben de bu isi bilmiyorum demektir.. menulerimi yazayim hemen.. felaket bir sekilde nezle oluyorum sanirim.. son 1 saat icinde 2 rulo tuvalet kagidi harcadim.. kafam akvaryumda gibi.. gozumu zor aciyorum... O kadar terleyip disari cikarsam boyle olur tabi.. yeminle bazen kendime yardimci tutayim diyorum.. sirf beni uyarmasi icin.. hic dikkat etmiyorum kendime ))

Ara ogun, 1/2 elma + 1/2 portakal (tarcinli)
Ara, 6 cig badem

Aksam,
100 gr gogus fileto (yagsiz tavada)
2 yk kereviz salatasi
Haslanmis brokoli ve patates (1/2)
Bol yesil salata
1 kase mercimek corba

Bayaa guzel yedim aksam.. yag ve tuz icermeyen seyler ama fazla oldu biraz.. uzun zamandir boyle acikmamistim, resmen gozum dondu ya )) neyse, saglikli yiyecekler netice de.. buna hic bir zaman itirazim olmadi, olmaz..

Sabah

1 bardak lımonlu ılık su
2 yumurtadan omlet
10 zeytın
Bır parca peynir
Domates salatalık roka

Ara sekersız türk kahvesi

Akşam
1 tabak bamya yemeyı
1 kase corba
Salata

2lt su
11.bin adım

Yedigin ictigin bir kenara ama su attigin adimlar var ya.. felaket kiskaniyorum )))) bugun spor yaptim, yurume bandinda yurudum.. sokaklarda dolastim.. su ana kadar attigim adim sayisi hala 4190! Saka gibi.. bacaklarim kopuyo agridan ama yok arkadas.. bir turlu 10 bin yapamiyorum )))) sadece 1 kere 10 bin yapabilmistim, bir daha da goremedim ))

Iftar: tavuk suyuna sehriye corbasi, salata ve tavuk

Gecmis olsun cnm. Benim kizlarin ucununde akiyor burnu bir toparlayamadilar. Meryemin gece uykusu haric cok sukur sikintilari yok genel durumlari iyi

Akşam :Ispanaklı gözleme tambuğday unundan

Spor yapmamistim 4000 adım attım evin içinde Roka35 tancim senin hareketleri yaptım 1.5 saat sürdü hepsi

1.olarak, tam bugday unu dedigin seyi sen gidip degirmende cektirmiyorsan tuketme
2.olarak, aksamlari unlu mamuller yok demistim.. sadece sabah!
3.olarak, un kullanarak birsey yapacaksan yulaf unu, nohut unu, mercimek unu gibi seylerle yap
4- bitti bu kadar soyleyeceklerim.))

Bende katilmak istiyorum...
Guatirim az calistigi icin 10.aydan bu yana 10kilo aldim öncedinde 8kilo vermek istiyordum..
Oldum sana 80 suan haplarla biraz durdu kilo alamam.. ama biseyler yapmak lazim..

Hem moralese iyi gelir.. Hosbuldum ozaman ben

Ay cok gaza geldım ben bu yorumla tesekkur ederım yarın daha bi hevesli yürürüm

Soyanın kurallı oku 2.sayfada olacak. Kurallar dısına cıkmazsan gercekten guzel kilo verılıyor. Uyumsaglayabılırsen hosgeldın dıyeyım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…