Sanırım öyle oldu canımSporum tamamdir.1 saat bölgesel calışmalar yaptım.Zeynebim miden mi kücüldü senin şekerimnasıl doydun
Sabah
1 bardak lımonlu ılık su
2 yumurtadan omlet
10 zeytın
Bır parca peynir
Domates salatalık roka
Ara sekersız türk kahvesi
Akşam
1 tabak bamya yemeyı
1 kase corba
Salata
2lt su
11.bin adım
Gecmis olsun cnm. Benim kizlarin ucununde akiyor burnu bir toparlayamadilar. Meryemin gece uykusu haric cok sukur sikintilari yok genel durumlari iyiBugun tam "kacaklar nerde? Tan, paphia, caroline hic biri yok" diye yazmistim ama paylasamadan cikmak zorunda kaldim.. umuyorum diger kacaklarda gelir ))
Bugun spor gunumdu.. 1 saat kesintisiz spor yaptim.. spordan cikarken dus almis gibi terlemistim.. her yerim agriyo.. ama bu kadar cabaya ve ac kalmaya zayiflamazsam ben de bu isi bilmiyorum demektir.. menulerimi yazayim hemen.. felaket bir sekilde nezle oluyorum sanirim.. son 1 saat icinde 2 rulo tuvalet kagidi harcadim.. kafam akvaryumda gibi.. gozumu zor aciyorum... O kadar terleyip disari cikarsam boyle olur tabi.. yeminle bazen kendime yardimci tutayim diyorum.. sirf beni uyarmasi icin.. hic dikkat etmiyorum kendime ))
Ara ogun, 1/2 elma + 1/2 portakal (tarcinli)
Ara, 6 cig badem
Aksam,
100 gr gogus fileto (yagsiz tavada)
2 yk kereviz salatasi
Haslanmis brokoli ve patates (1/2)
Bol yesil salata
1 kase mercimek corba
Bayaa guzel yedim aksam.. yag ve tuz icermeyen seyler ama fazla oldu biraz.. uzun zamandir boyle acikmamistim, resmen gozum dondu ya )) neyse, saglikli yiyecekler netice de.. buna hic bir zaman itirazim olmadi, olmaz..
Akşam :Ispanaklı gözleme tambuğday unundan
Spor yapmamistim 4000 adım attım evin içindeRoka35 tancim senin hareketleri yaptım 1.5 saat sürdü hepsi
Yedigin ictigin bir kenara ama su attigin adimlar var ya.. felaket kiskaniyorum )))) bugun spor yaptim, yurume bandinda yurudum.. sokaklarda dolastim.. su ana kadar attigim adim sayisi hala 4190! Saka gibi.. bacaklarim kopuyo agridan ama yok arkadas.. bir turlu 10 bin yapamiyorum )))) sadece 1 kere 10 bin yapabilmistim, bir daha da goremedim ))
Bende katilmak istiyorum...
Guatirim az calistigi icin 10.aydan bu yana 10kilo aldimöncedinde 8kilo vermek istiyordum..
Oldum sana 80suan haplarla biraz durdu kilo alamam.. ama biseyler yapmak lazim..
Hem moralese iyi gelir.. Hosbuldum ozaman ben
Süpersin kuzumAkşam :Ispanaklı gözleme tambuğday unundan
Spor yapmamistim 4000 adım attım evin içindeRoka35 tancim senin hareketleri yaptım 1.5 saat sürdü hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?