Aman boşver Zeynepcim okuldan bazı kişilerle elektriğim tutmuyor o yüzden aynı ortamda olmak bile kasıyor...heleki dünyaya bakış açımız farkliyken daha da zor.yani bu aralar zümremden bir arkadaşımın mesleki davranışları hiç hoşuma gitmiyor kafasına göre işler yapıp fikir bile sormuyor...saçma durumlar yaşıyoruz.diğer arkadaşlar da aynı durumdan şikayetçi aslında ve onunla konuşmayi düşünüyorlar.bakalım ne olucak..Hayirdir canım
Sabah
1 bardak lımonlu ılık su
2 yumurta
8 zeytın
Domates salatalık roka
Kk peynır
Ara kahve
Aksam
Sehrıyelı yogurtlu corba bır kase
Tavuk sote patateslı. (Sankı cok yedım gıbı hıssedıyorum) tabagım cok dolu degıldı ama ıcim rahat etmedı.
Salata
2lt su
11.bin adım
Yemek sankı cok oldu moralım bozuldu ya karnım baya şişti off... bana mı oyle gelıyor anlamadımkı.
Biz tam olarak kac koları almalıyız? Yanı sen kac kalorı alıyorsun mesela gunluk
Aman boşver Zeynepcim okuldan bazı kişilerle elektriğim tutmuyor o yüzden aynı ortamda olmak bile kasıyor...heleki dünyaya bakış açımız farkliyken daha da zor.yani bu aralar zümremden bir arkadaşımın mesleki davranışları hiç hoşuma gitmiyor kafasına göre işler yapıp fikir bile sormuyor...saçma durumlar yaşıyoruz.diğer arkadaşlar da aynı durumdan şikayetçi aslında ve onunla konuşmayi düşünüyorlar.bakalım ne olucak..
Neyse......
Bu arada yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyorum
SOYACIM GEÇMİŞ OLSUN KUZUM
Aynen gerçekten yaaa..geçen bir arkadaşımla konuşuyorduk laf anlatmaktan bıktım demiştim.çünkü anlamak istemeyen ya da işine öyle geldiği için karakterinden ödün veren insanlar o kadar çoğaldı ki...kimi kime şikayet etsem Soyacım bilemedim şimdiTeşekkürler canım..
Stres yapma.. şikayet edebileceğin merci varsa et.. kimseye laf anlatamadığımız bir dönemdeyiz malesef..
Neyi alıntı yapmayalım tatlım.foto mu yüklemiştin göremedimNOT: Lutfen alinti yapmayin birazdan geri silicem
Kizlar
Su halimi gordukce diyete dort elle sariliyorum Neden Bu kadar kilo Aldin diye kendime cok kiziyorjm
Maşallah sana süpersin Hasibecim...nazar değmesin enerjine..iyi gecelerIyi geceler kizlar
Sabah markete gitmistik. 11 gibi saglik ocagindan aradilar meryemin 2 asisi yoktu biri gelmis. Meryem uyaninca saat 2 ye dogru saglik ocagina gittik. Agzindan asi damlattilar. Digeri 2-3 gun sonra gelirmis. Onu bacaktan yapacaklar. Neyse cikinca parka gittik kizlar biraz oynadi. Kizlar farkli yerlerde oynadi takip etmem zor oldu. Ikisi beraber oynasa ya da esim vs olsaydi yanimda parkin etrafinda yururdum, yuruyen bayanlar vardi heves ettim ama olmadi. Eve geldik meryemi yedirdim yatirdim. Pantalonumun belini daralttim yururken dusuyor rahatsiz oluyorum. Orucluydumda gecede gec yattigim icin uykum geldi kizlara atistirmalik verdim onlar cizgifilm izlerken uyudum biraz esim gelene kadar. Tabi arada bagrismalara mudahale ettim ama dinlendim cok sukur. Aksama yemek yapmadim. Corba ve tiftilmis tavuk vardi yanina salata yaptim. Iftarda onlari yedim. Kizlari yatirdim camasir topladim simdi kahvemi ictim. Sonra aksam bulasiklarini toplayip camasirlari utulicem.
Sonrada yatarim.
Eki Görüntüle 2247776
Sagol cnm iyi gecelerMaşallah sana süpersin Hasibecim...nazar değmesin enerjine..iyi geceler
Tempoya baak maşallah yurumus kadar olmussundur bence :))Iyi geceler kizlar
Sabah markete gitmistik. 11 gibi saglik ocagindan aradilar meryemin 2 asisi yoktu biri gelmis. Meryem uyaninca saat 2 ye dogru saglik ocagina gittik. Agzindan asi damlattilar. Digeri 2-3 gun sonra gelirmis. Onu bacaktan yapacaklar. Neyse cikinca parka gittik kizlar biraz oynadi. Kizlar farkli yerlerde oynadi takip etmem zor oldu. Ikisi beraber oynasa ya da esim vs olsaydi yanimda parkin etrafinda yururdum, yuruyen bayanlar vardi heves ettim ama olmadi. Eve geldik meryemi yedirdim yatirdim. Pantalonumun belini daralttim yururken dusuyor rahatsiz oluyorum. Orucluydumda gecede gec yattigim icin uykum geldi kizlara atistirmalik verdim onlar cizgifilm izlerken uyudum biraz esim gelene kadar. Tabi arada bagrismalara mudahale ettim ama dinlendim cok sukur. Aksama yemek yapmadim. Corba ve tiftilmis tavuk vardi yanina salata yaptim. Iftarda onlari yedim. Kizlari yatirdim camasir topladim simdi kahvemi ictim. Sonra aksam bulasiklarini toplayip camasirlari utulicem.
Sonrada yatarim.
Eki Görüntüle 2247776
Tebrik ederim canım bu çizelgeyi neye göre nasıl hazırlıyoruz? Bende yapayımGunaydin kizlar
Bugun carsamba hedefleri gorelim. (Cok sukur bu hafta eksiyim ama tabiki hedefin ustundeyim bir iki haftaya toparlar hedefe ulasirim insallah)
30.01.2019 = 105.1 (baslangic)
06.02.2019 = 103.5 = 102.9
13.02.2019 = 102 = 102.0
20.02.2019 = 100.5 = 99.8
27.02.2019 = 99 = 98.9
06.03.2019 = 97.5 = 97.3
13.03.2019 = 96 = 97.3
20.03.2019 = 94.5 = 96.7
27.03.2019 = 93
03.04.2019 = 91.5
10.04.2019 = 90
Ben kendime gore yaptim cnm eger istersen sende kendine uygun yapabilirsinTebrik ederim canım bu çizelgeyi neye göre nasıl hazırlıyoruz? Bende yapayım
MERHABA arkadaşlar çok şükür 6 lı rakamları gördüm;
Geçen hafta: 70.4
güncel: 69.6
Fark: 800 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?