Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Aman boşver Zeynepcim okuldan bazı kişilerle elektriğim tutmuyor o yüzden aynı ortamda olmak bile kasıyor...heleki dünyaya bakış açımız farkliyken daha da zor.yani bu aralar zümremden bir arkadaşımın mesleki davranışları hiç hoşuma gitmiyor kafasına göre işler yapıp fikir bile sormuyor...saçma durumlar yaşıyoruz.diğer arkadaşlar da aynı durumdan şikayetçi aslında ve onunla konuşmayi düşünüyorlar.bakalım ne olucak..
Neyse......
Bu arada yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyorum
SOYACIM GEÇMİŞ OLSUN KUZUM

Çok değil, gayet güzel

Teşekkürler canım..
Stres yapma.. şikayet edebileceğin merci varsa et.. kimseye laf anlatamadığımız bir dönemdeyiz malesef..

Teşekkürler canım..
Stres yapma.. şikayet edebileceğin merci varsa et.. kimseye laf anlatamadığımız bir dönemdeyiz malesef..
Aynen gerçekten yaaa..geçen bir arkadaşımla konuşuyorduk laf anlatmaktan bıktım demiştim.çünkü anlamak istemeyen ya da işine öyle geldiği için karakterinden ödün veren insanlar o kadar çoğaldı ki...kimi kime şikayet etsem Soyacım bilemedim şimdi
Anladın sen

NOT: Lutfen alinti yapmayin birazdan geri silicem
Kizlar
Su halimi gordukce diyete dort elle sariliyorum Neden Bu kadar kilo Aldin diye kendime cok kiziyorjm

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar

Sabah markete gitmistik. 11 gibi saglik ocagindan aradilar meryemin 2 asisi yoktu biri gelmis. Meryem uyaninca saat 2 ye dogru saglik ocagina gittik. Agzindan asi damlattilar. Digeri 2-3 gun sonra gelirmis. Onu bacaktan yapacaklar. Neyse cikinca parka gittik kizlar biraz oynadi. Kizlar farkli yerlerde oynadi takip etmem zor oldu. Ikisi beraber oynasa ya da esim vs olsaydi yanimda parkin etrafinda yururdum, yuruyen bayanlar vardi heves ettim ama olmadi. Eve geldik meryemi yedirdim yatirdim. Pantalonumun belini daralttim yururken dusuyor rahatsiz oluyorum . Orucluydumda gecede gec yattigim icin uykum geldi kizlara atistirmalik verdim onlar cizgifilm izlerken uyudum biraz esim gelene kadar. Tabi arada bagrismalara mudahale ettim ama dinlendim cok sukur. Aksama yemek yapmadim. Corba ve tiftilmis tavuk vardi yanina salata yaptim. Iftarda onlari yedim. Kizlari yatirdim camasir topladim simdi kahvemi ictim. Sonra aksam bulasiklarini toplayip camasirlari utulicem.
Sonrada yatarim.

NOT: Lutfen alinti yapmayin birazdan geri silicem
Kizlar
Su halimi gordukce diyete dort elle sariliyorum Neden Bu kadar kilo Aldin diye kendime cok kiziyorjm
Neyi alıntı yapmayalım tatlım.foto mu yüklemiştin göremedimneyse bundan sonra eskiye geri dönmek yok.kararlıyız

Maşallah sana süpersin Hasibecim...nazar değmesin enerjine..iyi geceler

Tempoya baak maşallah yurumus kadar olmussundur bence :))

Gunaydin kizlar

Bugun carsamba hedefleri gorelim. (Cok sukur bu hafta eksiyim ama tabiki hedefin ustundeyim bir iki haftaya toparlar hedefe ulasirim insallah)

30.01.2019 = 105.1 (baslangic)
06.02.2019 = 103.5 = 102.9
13.02.2019 = 102 = 102.0
20.02.2019 = 100.5 = 99.8
27.02.2019 = 99 = 98.9
06.03.2019 = 97.5 = 97.3
13.03.2019 = 96 = 97.3
20.03.2019 = 94.5 = 96.7
27.03.2019 = 93
03.04.2019 = 91.5
10.04.2019 = 90

Kahvaltim: Labne kutusu bitmisti kenar koselerde az vardi toplam 1 tk yoktur. Kutunun icine 2 yumurta kirip karistirdim. 1 kapya biberi z.yaginda soteledim uzerine yumurtayi doktum. 9 zeytin, 5 domates, 2 badem salatalik, 4ceviz, beyaz peynir.

Yemegim hic yok simdi zeynebe kahvalti yedirip mutfaga gircem. Oglen icin dondurucudan haslanmis mas fasulyesi cikardim. Salata yapip yemegi dusunuyorum belki yaninda yogurtta yerim.

Tebrik ederim canım bu çizelgeyi neye göre nasıl hazırlıyoruz? Bende yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…