Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Cok acikmistim ondan Iki dilim oldu ama dikkat edicem
Bu konuya

Cok Gecmis olsun

Ne guzel menulerin hem oruc tutuyorsun hem diyete Uygun besleniyorsun tebrik ederim

Tesekkur ederim cnm

KIZLAR Iki gundur misafirlikteyim dun oruc tutmustum iftarda istemsiz de olsa

Yarim ispanakli gozleme
Yarim Patatesli gozleme
2 dilim karpuz yedim

Yarim lt Su
10.000 adim

Karpuzlar cikti mi ayy

Bir yandan iftar yapip bir yandan sizi okuyordum
Girmisken menude vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cekti ara ogune koymak istemedim gec olur diye)

KIZLAR Iki gundur misafirlikteyim dun oruc tutmustum iftarda istemsiz de olsa

Yarim ispanakli gozleme
Yarim Patatesli gozleme
2 dilim karpuz yedim

Yarim lt Su
10.000 adim

Nutkum tutuldu, ne yazacagimi bilmiyorum.. kahvaltilik birseyler yiyebilirdin. Yumurta yapabilirdin kendine.. tamamen bahane.. bu son.. bir daha boyle cumleler ve boyle menu gormeyecegim.. ya menulerine ceki duzen ver ya da baska gruplarla devam et..

Selam kızlar,

Çok koşuşturmaca bir gün oldu, o yüzden şimdi yazıyorum..
Dün akşam arkadaşımda kaldım, sabah eve geçtim.. kahvaltımı yapıp hemen kadıköye geçtim.. kursa yetiştim koştura koştura.. kurstan çıkınca eski bir arkadaşla buluşup kahve içtik, sohbet ettik.. ordan da kardeşim ve kankimle rakı muhabbeti yapalım diye buluştuk.. şu anda hala oturuyoruz, bende fırsat bulup yazayım dedim ))
Çok yorgunum, çok uykum var.. menümü yazayım, birazdan burdan kalkarız sanırım.. daha eve gidip ders çalışmam lazım ))

Kahvaltı,
1 yumurta omlet
Mantar ve brokoli sote (yağsız ve tuzsuz)
1 kk peynir
5 zeytin
Maydanoz

Ara, 1 flatwhite
Ara, 5 badem

Akşam,
4 ızgara köfte
1 yk pazı sote
Salata

+1 kadeh pembe şarap.. şimdi de çay içiyorum.. çok uykum var çoook..

Gunayyddiiinnnn
Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum hava guzel ondan herhalde.
Bugun oruc tutmadim esim evde beraber yer iceriz diye

Sabah kahvaltim: 1.5 yumurta ve yesil soganli omlet (3yumurtayla yapip esimle paylastik) 2 yk lor, 7 zeytin, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-17-12-01-48.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 21
Afiyet olsun canım hayırlı pazarlar

Selam kizlar,

Aksam cok gec yattik, sohbet bitmek bilmedi bir turlu )) sabah 11 civari kahvaltı yaptik hizlica cunku yegenimle bubble showa gidecektik, hazirlanmamiz lazimdi.. simdi bir yere oturduk, yemek yiyecegiz..

Kahvalti,
1 yumurta ile soganli omlet
1 salatalik
8 zeytin

Oglen (simdi yani))
Tahil salatasi ve ayran

Nutkum tutuldu, ne yazacagimi bilmiyorum.. kahvaltilik birseyler yiyebilirdin. Yumurta yapabilirdin kendine.. tamamen bahane.. bu son.. bir daha boyle cumleler ve boyle menu gormeyecegim.. ya menulerine ceki duzen ver ya da baska gruplarla devam et..

Teyzemın dolabında kahvaltılık yoktu yalnız zeytini vardı. Bugun kendi evimdeyim diyete uygun beslenebilirim.

İyi pazarlar arkadaşlar

Bugun ki menüm

Kahvalti
1 dlm çavdar ekmeği
3 kaşık menemen
Yarım kk b peynir
Yeşillik

Öğlen
Yeşil çay
Salatalık
Domates
Yeşillik
2 kaşık yoğurt
1 hslnmis yumurta

Ara
1 dlm ayva

Aksam (yiyeceğim)
1 kase mercimek çorbası
Yoğurt

1.5 lt su aksama kadar 2.5 lt tamamlarım
Regl oldum karın agrım var yapabılırsem 30 dk yuruyus
2 brdk yeşil çay

Teyzemın dolabında kahvaltılık yoktu yalnız zeytini vardı. Bugun kendi evimdeyim diyete uygun beslenebilirim.

Ben bunlari bahane olarak goruyorum.. cunku dun paylastigin kahvalti menunde de 2 dilim ekmek ve sucuk, oglen yine ekmek ve yaninda dolma vardi... her seferinde bir bahane buluyor ve dikkat edecegini soyluyorsun ama netice goremiyorum.. gittigin yerde kahvaltilik yoksa hemen bir sehriye corbasi yap.. cantanda her zaman meyve tasi.. cig badem, ceviz falan tasi.. ya insan istedikten sonra cozumu mutlaka bulur.. markete git 100 gr peynir al..
Ben cidden boyle paylasimlar gorunce hem kiziyorum hem uzuluyorum.. gercekten zayiflamaya niyeti olan ve bunun icin cozum ureten insanlarla devam etmek istiyorum.. o yuzden tekrar soyluyorum, en ufak hata da baska grupla devam edersin.. ben enerjimi bu isi gercekten isteyen insanlara harcamak istiyorum..

Sevgiler

Son düzenleme:
İki gundur attigim adim sayisini bilmiyorum.. bacaklarim agrimiyor, icten ice yaniyor sanki.. bir de yurume bandi aldim eve )) evde oldugum gunler 30 dk lik yuruyusler yapacagim.. yorgunum, bitkinim, halim yok ama durmak yok.. hedef kiloma ulasana kadar kimse ve hic birsey beni durduramaz ))

Aksam,
1/2 kase mercimek corbasi (chiali)
1 kase z.yagli pirasa

sabah menum

1 bardak lımonlu ılık su
2 rafadan yumurta
1 kk peynır
10 zeytın
Domates salatalık roka

Ara elma bıtanede kucuk galeta

Akşam

2 kase arpa sehrıye corbası
Salata

2 lt su
10 bin adım attım

Umarım bu hafta 71li rakamları gorurum. 71.9 da olur

Uykum kacti ve topikleri dolandim.. gercekten duyet yaptigini ya da saglikli beslendigini zanneden o kadar cok insan var ki, sasirdim.. umuyorum, ideal kilolarina ulasirlar fakat okuduklarima bakinca, tahmini 1-2 ay düzenlenen bir sekilde gidip, sonra diyetten sıkılacak cogu kisi..
Neyse, derdi benimi aldi banane ))
Siz siz olun, verdiginiz karar her ne olursa olsun o kararda devam edin..
Sigarayi her gun emzik gibi icen insandim ben.. bir gun biraktim ve tam 3,5 yil oldu..
Cok kilolu olduguma karar verdim ve bir gun diyet yapmaya basladim.. tam 33 kilo verdim...
Hasta oldum, iki secenegim vardi.. yasamak ya da olmek... Tabi ki direndim ve yasamayi sectim..
Mutsuz bir evliligim vardi, bosanmayi sectim..
Hayat secimlerle doludur.. iyi ya da kotu.. tum kararlarinizin arkasinda durun..
Gidip biraz kitap okuyayim, belki uykum gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…