Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Soyanın kurallı oku 2.sayfada olacak. Kurallar dısına cıkmazsan gercekten guzel kilo verılıyor. Uyumsaglayabılırsen hosgeldın dıyeyım :)))

Cok tesekkür ediyorum..
Okudum kaydettim.. buna benzerini yapmisdim..
Ozaman Baslayalim...

Yemek saatleri icin bi saat sinirlamasi varmi?
9kadar kahvalti yemek aralarinda 5saat olmasi gerekiyor tarzinda.. ?

Cok tesekkür ediyorum..
Okudum kaydettim.. buna benzerini yapmisdim..
Ozaman Baslayalim...

Yemek saatleri icin bi saat sinirlamasi varmi?
9kadar kahvalti yemek aralarinda 5saat olmasi gerekiyor tarzinda.. ?

Selam,
Kuralları okuduysan ve topiğe az çok göz attıysan benim ne psikopat olduğumu anlamış olmalısın ))) eger kural dışına çıkmaz ve kaçamak yapmazsan iyi anlaşırız, aksi takdirde yolları ayırırız ))

Yemek için saatlerimiz yok..dikkat edilmesi gereken noktalar var.. öğün araları en az 2 saat olmalı.. yani sabah 9 da kahvaltı yaptıysan en erken 11 de ara öğün yapabilirsin.. akşam 19'dan sonra kesinlikle yemek yemiyoruz..çok acıkırsan en geç 21'de bir yeşil elma ve yeşilçay... ya da bir kase yoğurt(içine baharat ekleyebilirsin)

Geçmiş sayfalarımıza da göz at, güzel tarifler var arkadaşların paylaştığı..
sevgiler

Günaydın

Felaket bir şekilde grip oldum, burnumun kenarları acıyo artık.. dün de söylediğim gibi bunun tek suçlusu benim çünkü kar yağsa bile kısa kollu kıyafetler giyip çıkıyorum sokağa )))
Kahvaltımı paylaşayım ve gidip biraz daha yatayım artık ))

2 yumurta ile peynirli omlet
3 közlenmiş biber
8 zeytin
2 kuru kayısı
4 badem

Piskopatlik seviyesinimdaha bulmuyorum
Ama kurallari severim Verhalten von kararlizyim bu Seele anlasicagimiza Eminem

Ara ogun, elma
Ara ogun, 1/2 kase mercimek corbasi
Bissuru bitki cayi..

Grip oldugumda ilac kullanmayi sevmiyorum.. o yuzden bol sivi ve c vitamini tuketerek iyilesmeye calisiyorum.. bol bol biber ve limon tuketmek bu konu da cok fayda sagliyor.. maks. 2 gun hasta yatabiliyorum, sonrasinda duzeliyorum zaten.. gripte asla ilac kullanmayin, vucudunuza gereksiz kimyasallar sokmayin.. emin olun, ilac alsaniz da almasaniz da 1 hafta da geciyor.. (tabi cigerleriniz de bir sorun yoksa)
Sabah beri uzaniyorum.. burnum akmayi biraksa kalkicam yataktan ama birakmiyo iste ))

merhabalar

Menümü yazayım
kahvaltı

4 kaşık mantar kavurma ( 1 kaşık z.yagı ile kavruldu)
5 fındık 2 kuru üzüm
1 dlm ekmek
YEŞİL çay.

öğlen
1 kase domates çorbası
Yarım kk b peynir

Ara
1 mandalina

Aksam
1 biber dolma
Yarım kase yoğurt
Salata

2.5 lt su
2 brdk Yeşilçay
10.000 adım hedefliyorum

Öğle : etli bezelye yemeği ( bitmedi gitti )
Yoğurt

Ara: dibek kahvesi

Akşam : tavuk sote
Yoğurt
Roka maydanoz
Kırmızı lahana salatası

Kızlar esimde diyete başladı bizim gibi yiyecek degilmi ekstra nekadar kalori alması lazım

Erkeklerde kas oranı daha yüksek olduğundan daha hızlı yağ yakarlar.. sebze ve protein bazlı beslenmeli.. ortalama 1800-2000 kalori ile beslenmeli..

Menümü yazmayı unutmuşum..

1 kase bol tavuklu şehriye çorbası
2 yk kereviz salatası
1 kase fırında sebze

Birazdan zencefil çayı demleyip kivi yiyeceğim.. bunu aç olduğumdan değil, c vitamini olarak yiycem.. eskiden hasta olunca sadece nesquikli süt içerdim.. başka birşey tüketmezdim hastayken.. hala hasta olduğumda ağzımda o tadı hissederim ))
Tabi artık meyve yiyorum, en azından vitamin oluyor ))

Sabah

1 bardak lımonlu ılık su
2 yumurta
8 zeytın
Domates salatalık roka
Kk peynır

Ara kahve

Aksam
Sehrıyelı yogurtlu corba bır kase
Tavuk sote patateslı. (Sankı cok yedım gıbı hıssedıyorum) tabagım cok dolu degıldı ama ıcim rahat etmedı.
Salata

2lt su
11.bin adım

Yemek sankı cok oldu moralım bozuldu ya karnım baya şişti off... bana mı oyle gelıyor anlamadımkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…