günaydın canım
inan açken yapılan spor insanı daha dinç tutuyor
bende dün oruçluydum hem işe geldim hem pazara gittim üzerine 15 bin adım yürüş yaptım
ah yürüşün tadını aldın mı insan bırakamazzzz
Selam kizlar,
Artik utaniyorum boyle seyleri anlatmaya ama anlaticam yine de.. gercekten bir nazar var ustumuzde eminim artik.. aksam annem gardropun ustundeki cantalara bakiyormus sanirim.. bir gumburtu duydum, bir kostum ki annem kafasini tutarak geliyor.. alninda kocaman bir sislik var. Sandalyeye cikmis gardropun ustune bakmak icin.. ordan dusmus ve kafasini sandalyenin koluna carpmis.. ama bu kadar hizli sisen bir sey gormedim simdiye kadar.. sise sise patliycak kafasi sandim.. bir taraftan da beni bir gulme aldi ki sormayin.. annemle saclarimizi yesil ve mor renklere boyamistik (aralara renk attik yani) kadinin sacla renkli, alninda da sis var.. bildigin unicorn atlar var ya ayni onlara benziyor.. hala hatirladikca guluyorum ya )))) aksam apar topar hastaneye gittiler babamla.. tomografi cekilmis, durumu iyi ama kafasindaki sis duruyor. Gerci hemen buz vs koydugumuz icin biraz indi sisi ama aksam gorseydiniz inanamazdiniz o sislige..
Benimse bilegim cok agri yapiyor ama dirsegim iyi.. dun yaptiklari sargi yapismisti, zor cikardim kolumdan.. birazdan annemin arkadasi gelicek, o da benim gibi meme kanseri atlatmis biri.. beni cok sever.. kursun dokucek bana.. onu bekliyorum sabirsizlikla ))
Kahvaltim,
2 yumurta ile chiali krep (yagsiz)
2 yk mantar kavurma (yagsiz)
1 ceviz
8 zeytin
1 kk peynir
Maydanoz
Ara, 1 kivi + 1 elma (ikisi de kucuk boy)
Chiali krep; 2 yumurta ve 1 yk chiayi iyice cirpiyorum, yagsiz tavaya karisimin yarisini dokuyorum.. arkali onlu pisirip icine kavrulmus mantari koyup ikiye katliyorum.. bu sekilde 2 krep yapiyorum..
Allah kabul etsin canım maşallah ne güzel oruçlarını tutuyorsun bendede her cocuktan 1 ay var yani 3 ay tutmam lazım ama bebeğim 8 aylık inşallah seneye tutacağım bende inşallah senin gibi tutabilirim aslında diyet yaparken oruç çok mantıklıIftar: kiymali karnibahar, mercimek corbasi, yogurt
Eki Görüntüle 2246240
Sabah menum
1 bardak lımonlu ılık su
2 löp yumurta
Domates salatalık roka
1 tane ucgen peynir
10 zeytın
Ara türk kahvesi
Akşam menüm
Et kavurma yagsız
3 yk bulgur pılavı
Yeşillik salatası
Yogurtlu bezelye mezesi
Bugun eve alısverıs yapmam lazımdı. Annemde gelmek ıstedı. Para cekerken aksılık oldu esım yanlıs gondermıs falan fıstık. Derken cok vakıt gectı oyalandım. Neredeyse 6 markete gırdık cıktık. Her seferınde arabanın bagajından bebek arabasını cıkar bebelerı ındır bındır yaptım. Baya yoruldum. Eve donunce yuruyecektım ama para cekerken cok oyalandıgımız ıcın vakıt baya gecmıstı. Cok sınır oldum yuruyemedım diye. Evde leslı yapıcam gene 10bın adımı tamamlamaya calısıcam.
Ucgen peynirler gereksiz yag icerir, tuketme.. lor peyniri tuket.. arada 1 kk beyaz peynir ya da 1 parmak kadar dil peyniri.. bunun disindaki peynirler yararli degil..
Allah kabul etsin canım maşallah ne güzel oruçlarını tutuyorsun bendede her cocuktan 1 ay var yani 3 ay tutmam lazım ama bebeğim 8 aylık inşallah seneye tutacağım bende inşallah senin gibi tutabilirim aslında diyet yaparken oruç çok mantıklı
Aksam asla ekmek yemeni istemiyorum.. sahurda 1 dilim yiyebilirsin ama iftarda asla.. ayrica 2 dilim neden? Corba ye, kereviz yemegi ye, daha fazla salata ye.. ekmek yok.. unut ekmegi.. doymazsan fazladan 1 tabak yemek ye yeter.. dikkat edelim bu konuya lutfen..
Cok Gecmis olsunSelam kizlar,
Artik utaniyorum boyle seyleri anlatmaya ama anlaticam yine de.. gercekten bir nazar var ustumuzde eminim artik.. aksam annem gardropun ustundeki cantalara bakiyormus sanirim.. bir gumburtu duydum, bir kostum ki annem kafasini tutarak geliyor.. alninda kocaman bir sislik var. Sandalyeye cikmis gardropun ustune bakmak icin.. ordan dusmus ve kafasini sandalyenin koluna carpmis.. ama bu kadar hizli sisen bir sey gormedim simdiye kadar.. sise sise patliycak kafasi sandim.. bir taraftan da beni bir gulme aldi ki sormayin.. annemle saclarimizi yesil ve mor renklere boyamistik (aralara renk attik yani) kadinin sacla renkli, alninda da sis var.. bildigin unicorn atlar var ya ayni onlara benziyor.. hala hatirladikca guluyorum ya )))) aksam apar topar hastaneye gittiler babamla.. tomografi cekilmis, durumu iyi ama kafasindaki sis duruyor. Gerci hemen buz vs koydugumuz icin biraz indi sisi ama aksam gorseydiniz inanamazdiniz o sislige..
Benimse bilegim cok agri yapiyor ama dirsegim iyi.. dun yaptiklari sargi yapismisti, zor cikardim kolumdan.. birazdan annemin arkadasi gelicek, o da benim gibi meme kanseri atlatmis biri.. beni cok sever.. kursun dokucek bana.. onu bekliyorum sabirsizlikla ))
Kahvaltim,
2 yumurta ile chiali krep (yagsiz)
2 yk mantar kavurma (yagsiz)
1 ceviz
8 zeytin
1 kk peynir
Maydanoz
Ara, 1 kivi + 1 elma (ikisi de kucuk boy)
Chiali krep; 2 yumurta ve 1 yk chiayi iyice cirpiyorum, yagsiz tavaya karisimin yarisini dokuyorum.. arkali onlu pisirip icine kavrulmus mantari koyup ikiye katliyorum.. bu sekilde 2 krep yapiyorum..
Iftar: kiymali karnibahar, mercimek corbasi, yogurt
Eki Görüntüle 2246240
KIZLAR Iki gundur misafirlikteyim dun oruc tutmustum iftarda istemsiz de olsa
Yarim ispanakli gozleme
Yarim Patatesli gozleme
2 dilim karpuz yedim
Yarim lt Su
10.000 adim
İftarda misafirlikte miydin canım...tüh gözlemeden başka alternatif yoktu sanırım.yoksa cok iyi gidiyorsun..10.000 adım icin tebriklerKIZLAR Iki gundur misafirlikteyim dun oruc tutmustum iftarda istemsiz de olsa
Yarim ispanakli gozleme
Yarim Patatesli gozleme
2 dilim karpuz yedim
Yarim lt Su
10.000 adim
İftara yarım saat kala teyzemlere geldim CNm orada da hazırda bunlar vardıİftarda misafirlikte miydin canım...tüh gözlemeden başka alternatif yoktu sanırım.yoksa cok iyi gidiyorsun..10.000 adım icin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?