Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Acimmm ))
Evli cift bir arkadasim aksam yemegine cagirmislardi bugun.. geldim ama mangal yapiyorlar )) ve diyetteyim diye sucuk ve kanat almislar )) neyseki buzluklarinda tavuk gogsu varmis, hemen el koydum tabi ki... Yanina salata yapacagiz simdi.. bugun saat 8'e kayacak yemek saatim ama yapacak birsey yok.. neyse ki, yemek isini halledebildik, yoksa sadece salataya talim edecektim valla ))

Ooo sen baya iyi yurumussun yaa oruclu falan hem guzel beslenıyosun hem hareketlerın ıyı. Suan tek korkum ramazanda kılo almak. Kılo vermeyıde gectım artık ınsallah almam ya

Gecmıs olsun canım evet ust uste gelmıs kazalar. kursunda dokturmussun kotu gozlerden ırak artık. Valla ıstemsızce unıcorn benzetmene bende guldum:))))))))

Sabah menum
1 bardak lımonlu ılık su
2 löp yumurta
Domates salatalık roka
1 tane ucgen peynir
10 zeytın

Ara türk kahvesi

Akşam menüm
Et kavurma yagsız
3 yk bulgur pılavı
Yeşillik salatası
Yogurtlu bezelye mezesi

Bugun eve alısverıs yapmam lazımdı. Annemde gelmek ıstedı. Para cekerken aksılık oldu esım yanlıs gondermıs falan fıstık. Derken cok vakıt gectı oyalandım. Neredeyse 6 markete gırdık cıktık. Her seferınde arabanın bagajından bebek arabasını cıkar bebelerı ındır bındır yaptım. Baya yoruldum. Eve donunce yuruyecektım ama para cekerken cok oyalandıgımız ıcın vakıt baya gecmıstı. Cok sınır oldum yuruyemedım diye. Evde leslı yapıcam gene 10bın adımı tamamlamaya calısıcam.

Akşam :
Etli bezelye yemeği patatesli
Yoğurtlu ıspanak salatası

Spor : 90 dk tempolu yürüdüm
Su şuan için 1 lt 2 olur inşallah

Iftar: kiymali karnibahar, mercimek corbasi, yogurt
Eki Görüntüle 2246240
Allah kabul etsin canım maşallah ne güzel oruçlarını tutuyorsun bendede her cocuktan 1 ay var yani 3 ay tutmam lazım ama bebeğim 8 aylık inşallah seneye tutacağım bende inşallah senin gibi tutabilirim aslında diyet yaparken oruç çok mantıklı

Ucgen peynirler gereksiz yag icerir, tuketme.. lor peyniri tuket.. arada 1 kk beyaz peynir ya da 1 parmak kadar dil peyniri.. bunun disindaki peynirler yararli degil..

Ucgen peynirler gereksiz yag icerir, tuketme.. lor peyniri tuket.. arada 1 kk beyaz peynir ya da 1 parmak kadar dil peyniri.. bunun disindaki peynirler yararli degil..

Lor peynırını pek sevmıyorum ben gene azıcık beyaz peynır yıyeyım ozaman. Ucgenıde bidaha yemem

Slm kizlar gunaydin

Sahura saat kurdum ama uyuyakalmisim imsaga 5 dk kala uyandim. Aksam yemedigim bulgurlu yaprak sarmasindan 5 tane attim agzima hemen uzerine su ictim sahuru yapmis oldum

Benimde 3 cocuktan birer ay var ramazana kasar tutmayi dusunuyorum. Ramazandan sonra havalar sicak olacak zor olur. Bir daha eylul ekimde insallah.

Günaydın kızlar
Sabah :
4-5 dilim ev yapımı sucuk
2 yumurta
Kapyabiber tostu
Domates roka dereotu maydanoz

Cok acikmistim ondan Iki dilim oldu ama dikkat edicem
Bu konuya
Cok Gecmis olsun
Iftar: kiymali karnibahar, mercimek corbasi, yogurt
Eki Görüntüle 2246240

Ne guzel menulerin hem oruc tutuyorsun hem diyete Uygun besleniyorsun tebrik ederim

KIZLAR Iki gundur misafirlikteyim dun oruc tutmustum iftarda istemsiz de olsa

Yarim ispanakli gozleme
Yarim Patatesli gozleme
2 dilim karpuz yedim

Yarim lt Su
10.000 adim

KIZLAR Iki gundur misafirlikteyim dun oruc tutmustum iftarda istemsiz de olsa

Yarim ispanakli gozleme
Yarim Patatesli gozleme
2 dilim karpuz yedim

Yarim lt Su
10.000 adim
İftarda misafirlikte miydin canım...tüh gözlemeden başka alternatif yoktu sanırım.yoksa cok iyi gidiyorsun..10.000 adım icin tebrikler

Sabah:
*1 dilim ekmek
*1 parça peynir
*1 tane tavada yumurta
*1 kayisı
Öglen:
*4 tane burüksel lahanasi
*80 gr.tan balıgı(yağsiz)
*4 kaşık fasulye piyazı
Ara:
*türk kahvesi
*1kayisı 1 hurma
Akşama kıymalı patatesli karnabahar yemegim ve corbam var.yogurt salata filan geçistiricem az az hepsinden..çünkü bugün öğle yemegim maalesef gecikti.
Hatta aclık hissetmezsem aksami 2 kasık leblebi ve cayla da gecistirebilirim.
Daha spor yapmadım.birazdan yapicam..

Bugun ki menüm

Kahvalti
2 dlm ekmek ( çok oldu farkındayım)
4 zeytin
Salatalık
Domates
2 dlm sucuk
Yeşillik

Öğlen
1 dlm ekmek
2 lahana sarması
Bir kucuk dolma biber (Bulgurlu)
Bir kase domates çorbası

Aksam
1 kase yoğurt

1 lt su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…