Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Çok guzel kılolar gıtsın gram gramda olsa yeterkı gitsin :)

Neyi alıntı yapmayalım tatlım.foto mu yüklemiştin göremedimneyse bundan sonra eskiye geri dönmek yok.kararlıyız
Evet foto yüklemiştim o resme baktıkça çok pişmanlık yasıyorum o kadar emek verip 20-25 kılodan snra neden tekrar aldım diye. Zayıfladık sonra asla eski kıloma donmeyı düşünmüyorum çok dikkat edicem

Gecen carsamba 72.3tüm
Bugun 72.0

10binlerce adım atıp ıkı cocugu emzırıp aclıga dırenıp kahvaltıda bıle ekmek yemeyıp 300 gramcık verıyorsam bu işte bi hata var. Gramada razıyım tabı ama 300 nedir ya. Sunun surası 5 kılo verdım. Durma donemı oldugunu da sanmıyorum. Gelde yürü gelde bogazını tut artık. Şaka gibi

Keske kilo alirkende bu kadar kolay vazgecsek degil mi? Mesela soyle cumleler kursak;
"Bu ne ya? O kadar yedim sadece 2 kilo mu aldim 1 hafta da? Bu iste bir yanlislik var!!?"
Ama iste kazin ayagi baska malesef.. kiloyu aldigin hizla veremiyorsun.. ki vermemende lazim.. hasta eder insani.. yavas gidecek ama geri gelmeyecek.. onemli olan ve dikkat etmemiz gereken nokta bu..
Vucudun herhangi bir seyden dolayi odem yapmis olabilir. Regl, stres, grip vs hastalik, yeterli su tuketmeme vs vs vs.. 1 kilo verince seviniyorsan, o verdigin 300 gr icin de sevinmelisin.. her tartiya ciktigimda sinir buhranlari gecirmiyor muyum saniyorsunuz? 3 hafta gram oynamadi kilom.. her seferinde aynaya bakip kendime soz verdim asla vazgecmiycem diye.. hala kendime soz veriyorum.. gram gram gidiyor ama gidecek.. ben bir daha bu kilolarda olmayacagim, kendime soz verdim.. ve ben soz verince ne olursa olsun tutarim..
İstedigin gibi tarti da rakam gormuyor olabilirsin ama bunun sebebi kas kutlenin artmasi olabilir.. netice de kas kutlesi yag kutlesinden agirdir ve tartida + bile gosterebilir seni.. aynaya guven boyle zamanlarda..
Ben 90 kiloyum, annem 70.. ama ayni kiloda gibi gorunuyoruz.. çunku benim kas kutlem fazla.. insanlar 90 kilo olduguma inanmiyor.. cunku daha zayif gorunuyorum ama tarti 90 diyor ))
Anlatabilmisimdir umarim.. hala hastayim, kafam cok bulanik.. kisaca, vazgecme ve heyecanini kaybetme ))

Selam kizlar,

Hala gribim.. burnum aciyor, bugun kursa gitmedim.. yatiyorum.. menumu bildireyim ve yatmaya devam edeyim (yata yata karpuz gibi olcam)

Kilo 90.8 (gecen hafta 91.5 idi.. 700 gr gitmis, super )

Kahvalti,
1 haslanmis yumurta
1 parmak dil peyniri
5 zeytin
2 yk sebze sote
1 ceviz

Tesekkur ederım kafamdakı soruların cevabını almıs oldum. Reglım bıtelı 3gun oldu ödem olabılır. Olmasa bıle en azından kılo almadım oda guzel. Mesajını annemede okudum hatta. Bır ayda 77 kıloya cıkmadımkı pat diye bu kılolar gıtsın moral bozmak yok bazen bozuluyor gıbı olsada aslında dahada hırslanıyorum. Cok Sagol

Ogle yemegim. Salata( 1 cay bardagi haslanmis mas fasulyesi, 5 cerry domates, 2 ceviz, dereotu, maydanoz, taze sogan, taze nane, az zeytin yag, az nar eksisi(sos degil) ) ve 1 kase tarhana corbasi

Çok guzel kılolar gıtsın gram gramda olsa yeterkı gitsin :)
Tesekkur ederim cnm

Ufak bir hesap yaptim..
2 ocakta burada diyete basladigimda tam 101 kiloydum.. simdi ise 90.8 kg.. toplam 10.2 kg vermisim..

Ocak 31
Subat 28
Mart 20

Toplam 79 gun..
79 gun ÷ 10.2 kg = 129 gr

Gunluk 129 gr vermisim...
Bir paket sanayagi 250 gr.. bu durumda her gun yarim paket sanayagi atmisim vucudumdan demektir ))
Muthis bir sey.. az kilo vermisim gibi hissediyorum ama bayaa vermisim yani )) aynen devam ))

Ara ogun, portakal ve kivi

Merhaba hanımlar
Geçen hafta : 67.9
Bugün : 67.2

Bu arada kilomu her yazacağım da 7 li rakamla başlıyorum çok şaşırtıcı beynim kabul etmiyor sanırım 60 li rakamları

Sabah : maydanozlu haşlanmış yumurta
Közlenmiş kapya biber
Beyaz peynir

Ara: sade türk kahvesi

Öğlen : karalahana yemeği bulgurlu
Salata
Yoğurt

Bu arada Tv'de rulo pasta yapıyorlar
Hurma kayısı kakao hindistan cevizi tarçın blendirliyor :) aslında bizim yaptığımızdan ama ben böyle şeyleri yerken porsiyon kontrolü yapamıyorum

Merhaba ben tazeyim

Ozaman kilomla baslayayim..

79,8

Tek merak ettigim.. guatira ragmen verebilicekmiyim..
Hamilelik disinda ilk kez buladar kilo aldim cok rahatsiz oluyorum...
hedefim haftada 1/2 kilo vermek..

Sirke/Limon suyu
Yoga 20dk

Kahvalti
Yulaf,Yogurt,Muz
Keten tohumu ve chia karisimi

Ara ögün
Elma

Aksam yemeginde
Ispanak yemegi yoyecegim..

Adimlarin alsam biliririm

Oglen, bol baharatli ve acili tavuklu sehriye corba

Aksama ispanak soteledim.. yanina da mercimekli bulgur pilavi yapiyor annem.. yag konulmadan aldim 3 kasik.. aslinda ustune bol tereyag ekleyince koca bir tencere yeme potansiyelim var ama yagsiz maks. 3 kasik.. onu da yiyesim yok ama bir sekilde beslemem lazim kendimi.. bagisikligim cokmeden su gribi atlatmaliyim. Bakalim, yarim saate yerim yemegimi, cok gec kalmamam lazim.. bugun erken uyumak istiyorum o yuzden 6:30' u gecirmemeye calisicam..

gordugum kadariyla Herkes kilo vermis tebrik ederim arkadaslar.

Bugun ki menum
Kahvalti
1 hsl. Yumurta
2 dlm pastirma
1 cavdar ekmegi

Ara
2 minik salatalik

Oglen
1 Dolma biber

Ara
3 kayisi kurusu

Aksam
Yoghurt yulaf pulbiber

2 lt Su
2 brdk yesil cay
Aksam Yuruyus yapicam Ins

Kızlar bugün en yoğun günüm..okulda 10 saat dersim vardı..kursla beraber...kafam gidik valla.
Öğlen okula gotürdüğüm menüm:
*1 parça hindi
*salata
*1 kase ev yogurdu(icinde 1 kuru kayısı 1 hurma ve tarçin vardı)
Ara:1 avuç sarı leblebi
AKŞAM:
*2 kaşık menemen
*1 parça peynir
*5 zeytin(tuzsuz)
*tere ve salatalık
*2ceviz 1 hurma...
Bugün akşam yemeğimizde kahvaltı istedi bizimkiler...

Slm kizlar
Bugun benimde yeme atagim oldu aksam ara yaptim normalde yapmazdim ama yinede hafif atlattigimi dusunuyorum. Yemekten sonra utu yaptim. Utu yaparken sanki burnuma lahmacun koktu canim bi cekti. Esime dedim bana kahve yapar misin. Sade kahveyi ictim gecti cok sukur

Ogle yemeginden sonra ara ogunumu yazip yazmadigimi hatirlayamadim oradan baslayayim

Ara: filtre kahve 4 hurma
Ara: kayisili form cayi
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 1 kase yogurt, 1 tabak bamya yemegi
Ara: sikma portakal suyu ve 10 cig badem
Ara: sade nescafe

Slm kizlar sahura kalktim
Aksam ayakta utu yaptigim icin ayaklarim sisti herhalde uzerine basinca acidilar.
Cnm bir sey yemek istemedi bende musli yaptim 5 yk. Yaninada muz ve 4 ceviz koydum. Gecende sadece musli yedigimde cabuk acikmistim ondan bu sefer muz ve cevizde yedim. Cevizle beraber yedigim icin herhalde o 1 muzu bitirmeye zorlandim agzimda buyudu sanki. Eskiden olsa 2-3 muzu rahat yerdim

Gunaydin,

Bugun spor gunum.. hala iyilesmedim ama yatmaktan sıkıldım... Bir arkadasla bulusup kahve icecegim, ordan da spora gidecegim.. duruma gore kendimi cok yormadan sporumu yapacagim.. sonra da kendime bir laptop alacagim.. yazi yazmak icin tablet yada laptop alayim diyorum.. bakalim, uygun bir sey bulursam alicam artik.. menumu yazip kacayim ben

Kahvalti,
2 yumurta ile salcali omlet
7 zeytin
1 parmak dil peyniri
2 kuru kayisi
6 cig badem

Arkadasla bulusmaya gittim ama yanlis yere gitmisim, geri döndum yaw.. ikimizde farkli semtlerdeki kafe de bekliyormusuz birbirimizi ))) simdi eve geldim, spora da gitmeyecegim bugun.. felaket bas donmesi yasadim, en iyisi bugunde yatayim.. ama yarin kimse beni yatiramaz ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…