Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Iyi aksamlar kizlar.
Saat 17.40 ve yeni aksam sofrasindan kalktim foto cekmedim ama aksam menusu tavuk ve sotelenmis sebze

Öglen yemegim dun ile ayniydi

Aravogun
15 uzum
Eve gelince yaptigim ara ogun 1 yesil Elma

Cocuklari uyutunca eliptik yapacagim

Eklentiler

• IMG_20190328_165106_460.webp
    19 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20190328_165005_549.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20190328_164949_078.webp
    58 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20190328_112158_043.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 32
Selam kizlar

Kroniklesmis bir yorgunlugum var nedense.. kan tahlillerim iyi cikmisti ama bu yorgunluk gecmiyor.. tekrar hastalanmaktan acayip tirsiyorum.. bir daha o acilari yasamak istemiyorum.. haftaya doktora randevu alip kan testlerimi bir daha yaptircam.. bu kadar yorgunluk normal degil..

Ara, 1 elma
Ara, 1/2 kase barbunya

Aksam,
1 kase suzme mercimek corbasi (1/2 yk chiali)
2 yk ispanak sote
2 yk bamya yemegi
1 kase enginar salatasi

Enginari pazardan aldim, eve gelip hemen hasladim.. sonra kup kup dogradim.. icine salatalik, maydanoz, dereotu da dogradim. 2 dis sarismak ekledim. Yag/tuz/limon karistirip yedim.. cok guzel oluyor ve karaciger dostu.. mevsimi gecmeden yiyin.. ister yemegini, ister salatasini..

Bu hafta bende alayım dedim ama yiyebilirmiyim bilemedim hiç yemedim çünkü ama senin tavsiyenden sonra deneyeceğim

Aklına kötü şeyler getirme bahar yorgunluguda olabilir psikolojik olabilir duygusal yorgunluk olabilir vs vs

Bu kadar yorgunluk normal Soyacim..okulumdaki arkadaşlarla da bugün konustuk..bahar yorgunluğu.aklını rahat tut..
Enginara bayılırım.afiyet olsun tatlım

Sabah menüm

2 cıvık yumurta
1 kk peynir
6 zeytın
Domates salatalık roka

Akşam
Dışardaydık annem popoyesten menü istedi
Bende ıkı üç parca tavuk yedım

Slm kizlar iyi geceler

Bugunku menumu vereyim. Resim cektim ama hafizam o kadar dolu ki galeriye giremiyorum. Bir ara bosaltmam lazim telefonu.

Sabah: 2 yumurta yaninda kahvaltiliklardan salata yaptim ince ince dogradim. Cok guzel bir goruntu oldu ama malesef koyamiyorum. Salatada sunlar vardi; 2 badem salatalik, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, taze nane, 2 yk lor, 4 ceviz, 7 siyah zeytin

Ogle: taze fasulye ve yogurt

Ara: sade nescafe

Aksam: 4 yk musli, sut, 1 yesil elma

Ara: yaklasik 1 bardak portakal suyu (esim sikmis getirdi)

Yatana kadar 2.5 lt su biter az kaldi.

50 dk zumba 15 dk leslie 1 mile yapildi. Simdi biraz dinlendim dus alip yatayim.

Sabah menüm

2 cıvık yumurta
1 kk peynir
6 zeytın
Domates salatalık roka

Akşam
Dışardaydık annem popoyesten menü istedi
Bende ıkı üç parca tavuk yedım

Kizarmis tavuk? Yanlis okudugumu soyle bana.. disardan soylediyseniz izgara tavuk ya da kofte de soyleyebilirdiniz? Ben bahane seven biri degilim, cozum seven insanim.. etrafta yiyecek olarak sadece taş varsa, taşin bile kalorisiz olanini bulmanizi isterim.. lutfen ama lutfen cozum insani ol... Tabaginda o var diye onu yemek zorunda degilsin..

Dısardaydık eve soylemedık. Sımdı buraya ıkızler durmadı alelacele yedım desem bahane olacak. Yok bulamadım yok dusunemedım desem gene bahane olacak. Farkındayım cunku yerken sucluluk psıkolojısı ıcındeydım. Bile isteye bahanesız hata denır buna. Haklısın yanı sabah kahvaltıda bıle ekmek yemeyen insanın, aksam yemegınde dısarda bol yagda kızarmıs tavuk yememesi gerektiğine aklı ermeli. Bidahakine avmyede gıtsek balık yada köfte salata falan yıyecegım soyacım söz ikinci uyarına gerek kalmayacak

Merhaba kızlar dün menümü yazamamıştım

Kahvaltı
2 yumurtadan yağsız salçalı omlet
İçine 1 kaşık kadar lor peyniri ekledim
1 dlm pastırma
Yeşil çay

Ara
2 ceviz

Öğlen dışardaydım birşey yemedim

Aksam
4 kaşık yeşil fasulye yemeği

Topl 3 bardak yeşil çay
1.5 tl su
14.000 adım

Yediklerin cok az... Bu beslenme sekli de dogru degil.. ilerleyen gunlerde aclik ataklari yasarsin..aksam 4 kasik fasulye ile nasil diyet yapiyorsun? Cok yetersiz.. kahvalti iyi, ara ogun ehh.. ama aksam cok yetersiz.. her aksam mutlaka 1 kase yogurt ekle menune.. icine baharatkoy ya da salatalik dogra ye.. yogurt yoksa 1 kase salata yap ye...her aksam 1 kase corba ye mutlaka...
Diyet yapmak ac kalmak degil, dogru ve yeterli beslenmeyle olur...

Ara ogun, 1/2 yulafli kurabiye (kardesim yapmis, diyete uygun ama ben sadece tadina baktim)
Ara,1 elma ve 1 naneli ayran

Aksam, en son 2005 senesinde gordugumuz bir arkadasimizla bulusup yemek yiyecegiz.. ben izgara tarzi birseyler yerim.. 1 kadehte sarap icerim.. simdiden yazayim cunku aksama firsat bulamayabilirim.. yarinda ailecek kahvaltiya gidiyoruz.. kahvaltida da buyuk ihtimal izgara kofte yerim.. kahvaltiyla aram pek yok, disarda kahvalti yapiyorsam mutlaka kofte soyluyorum o yuzden.. sabahlari en sevdigim kahvalti et ile yapilandir.. mesela kofte yada biftek izgara ile yaprak sarmasi verin bana, dunyalari size vereyim ))))

Iyi aksamlar kizlar
Bugun is yerinde cok yogundum. Ara ogun yapmayi birak su icmeye bile zor vakit buldum

Sabah slow juicer ile 1 yesil Elma ve enginar sapi suyu ictim. Kolesterol e iyi geldigi icin her sabah icmeyi dusunuyorum. Malesef gecen ay kan tahlilimde kotu Kolesterol biraz yuksek cikmisti

Kahvalti ispanak krepi arasinda Humus ve yesillik

Öglen tavuk ve kirmizi biber

Aksam Karnibahar, domates ve yesil sogan salatasi. Yanina firinlanmis baharatli Nohut

Eklentiler

• IMG_20190329_054643.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20190329_120146.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 29
Sabah menum

Limonlu ılık su
2 yumurta
Domates salatalık roka
Peynır
6 seytin

Benım bu kahvaltım klasıktır baska bıse yemem. Yanı dıyette olmasam borekler çörekler havada ucusur :)) ama sevıyorum ölene dek yumurta yiyebılırım bıkmadan :)

Akşam
Tarhana çorbası
3 tane içli köfte (haşlama ve tereyağsız)
Zaten boyutlarını kücük yapmıstım

Spor henuz yapmadım enerjım kalırsa yapacagım. Pazar gunu ıstanbula gıdıyorum 1 hafta falan kalacagım.bırazda ona bozuluyorum sankı emeklerımı bosa gıdıcek kacamak yapcakmısım gıbı... inş öyle bısey yapamam cunku cok kotu hevesım kırılır

Bu dunku kahvaltimin resmi cok guzel oldu demistim ya ondan koyayim dedim resmini

Sabah; domatesli 2 yk lorlu maydanozlu 2 yumurta, 9 zeytin, 5 ceviz, 2 badem salatalik, yesil cay

Ogle; taze fasulye, yogurt, muz

Ara; sade nescafe

Aksam; 2 kase yogurtlu bugday corbasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…