Bu hafta bende alayım dedim ama yiyebilirmiyim bilemedim hiç yemedim çünkü ama senin tavsiyenden sonra deneyeceğimSelam kizlar
Kroniklesmis bir yorgunlugum var nedense.. kan tahlillerim iyi cikmisti ama bu yorgunluk gecmiyor.. tekrar hastalanmaktan acayip tirsiyorum.. bir daha o acilari yasamak istemiyorum.. haftaya doktora randevu alip kan testlerimi bir daha yaptircam.. bu kadar yorgunluk normal degil..
Ara, 1 elma
Ara, 1/2 kase barbunya
Aksam,
1 kase suzme mercimek corbasi (1/2 yk chiali)
2 yk ispanak sote
2 yk bamya yemegi
1 kase enginar salatasi
Enginari pazardan aldim, eve gelip hemen hasladim.. sonra kup kup dogradim.. icine salatalik, maydanoz, dereotu da dogradim. 2 dis sarismak ekledim. Yag/tuz/limon karistirip yedim.. cok guzel oluyor ve karaciger dostu.. mevsimi gecmeden yiyin.. ister yemegini, ister salatasini..
Bu kadar yorgunluk normal Soyacim..okulumdaki arkadaşlarla da bugün konustuk..bahar yorgunluğu.aklını rahat tut..Selam kizlar
Kroniklesmis bir yorgunlugum var nedense.. kan tahlillerim iyi cikmisti ama bu yorgunluk gecmiyor.. tekrar hastalanmaktan acayip tirsiyorum.. bir daha o acilari yasamak istemiyorum.. haftaya doktora randevu alip kan testlerimi bir daha yaptircam.. bu kadar yorgunluk normal degil..
Ara, 1 elma
Ara, 1/2 kase barbunya
Aksam,
1 kase suzme mercimek corbasi (1/2 yk chiali)
2 yk ispanak sote
2 yk bamya yemegi
1 kase enginar salatasi
Enginari pazardan aldim, eve gelip hemen hasladim.. sonra kup kup dogradim.. icine salatalik, maydanoz, dereotu da dogradim. 2 dis sarismak ekledim. Yag/tuz/limon karistirip yedim.. cok guzel oluyor ve karaciger dostu.. mevsimi gecmeden yiyin.. ister yemegini, ister salatasini..
Sabah menüm
2 cıvık yumurta
1 kk peynir
6 zeytın
Domates salatalık roka
Akşam
Dışardaydık annem popoyesten menü istedi
Bende ıkı üç parca tavuk yedım
Kizarmis tavuk? Yanlis okudugumu soyle bana.. disardan soylediyseniz izgara tavuk ya da kofte de soyleyebilirdiniz? Ben bahane seven biri degilim, cozum seven insanim.. etrafta yiyecek olarak sadece taş varsa, taşin bile kalorisiz olanini bulmanizi isterim.. lutfen ama lutfen cozum insani ol... Tabaginda o var diye onu yemek zorunda degilsin..
Merhaba kızlar dün menümü yazamamıştım
Kahvaltı
2 yumurtadan yağsız salçalı omlet
İçine 1 kaşık kadar lor peyniri ekledim
1 dlm pastırma
Yeşil çay
Ara
2 ceviz
Öğlen dışardaydım birşey yemedim
Aksam
4 kaşık yeşil fasulye yemeği
Topl 3 bardak yeşil çay
1.5 tl su
14.000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?