Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm

Geç kalktım kahvaltı YÖK

Öğlen
Chialı ve yulaflı yoğurt

Ara
Ceviz
3 kuru kayısı

Aksam
6 zeytin
Yesıllık
Domates
2 dlm tel peynir
2 hasl yumurta

1.5 lt su
500 ml maydonoz ve lımonlu detoks suyu
1 brdk yesıl çay

13.000 adım

Cuma gün ki menüm

Kahvaltı
1 kase domates çorbası

Ara
4 çilek

Öğlen
Tavuk sote
Yesıllık

Aksam
Tavuk sote
Yoğurt yulaf

1.5 lt su
500 ml lımonlu maydonoz detoks su
3.000 adım

Kahvalti yok' yazan bir menuyu kabul etmiyorum.. bir meyve ye, sut ic.. ama kahvalti mutlaka yap.. menulerin yetersiz ve duzensiz.. bu sekilde zayiflarsan bu saglikli olmaz ve hastalanirsin.. artik kendine bir ceki duzen versen diyorum.. baslayali bayagi zaman oldu ama sen diyetin icin hic bir sey yapmiyorsun.. daha ozenli ve daha saglikli beslenmeni ricA ediyorum..
Spor ve su tuketimin iyi, tesekkurler

Selam kizlar,

Seçim sonuclarini izliycem diye sabaha kadar oturdum nerdeyse )) sabah yegenler geldi kahvaltiya.. o yuzden gec yaziyorum.. biraxdan spora gidicem, hazirlanmam lazim..

Kahvalti,
2 kuru kayisi
3 yumurta ile kiymali omlet (yumurtalar cok kucuktu)
1 kk peynir
7 zeytin

İyi akşamlar arkadaşlar

Kahvaltı
1 brdk lımonlu maydonozla detoks suyu
1 domates
1 hasl yumurta
5 zeytin
Yarım kk b peynir
1 ceviz

Öğlen
1brdk lımon ve maydonoz detoks suyu
1 dlm tam tahıllı ekmek
3-5 kaşık domates çorbası (fazla içemedim)
5 kaşık kadar az yağlı tavuk göğsü sebze sote
Bol yeşillik

Ara
3 kayısı kurusu
2 ceviz

Aksam
1.5 az yağda kızartılmış köfte
Bol yesıllık
5 zeytın ( canım istedi :) )

9.900 adım
2 brdk yesıl çay
Yatana kadar 2.5 lt tamamlarım su

2 gun boyunca evden cikmayip dinlenicem, fena yoruldum yine... Yurume bandinda yururken nabzim 160' lara cikiyor ve nefes alamiyorum.. ustelik 3,5 km/saat hizla yururken.. yani sokakta sallana sallana yururken oldugum hiz.. tasikardi sorunum vardi eskiden de ama bayaa bildigin kalp hastasi gibi olmusum ben.. spor hocam da 3.5 km/saat hizin ustune cikma ama en az 25 dk yuru dedi.. bende oyle yaptim.. nabiz olcer saat almami istedi.. agirlik calisirken kalp atislarimi gormek istedi.. neyse, menumu yazip kacayim.. uzanicam biraz..

1 kase yayla corbasi (chiali)
1/2 kabak, 1/2 patlican dolmasi (bulgurlu)
2 yk haslanmis bugday
2 yk yogurtlu kabak

Iyi aksamlar

Kahvalti
Yogurt
Cilek
Müsli (kendi karisimim, yulaf, Chia tohumu, Badem kabak cekirdegi)

Ara havuc

Oglen
Tavuk salata

Ara mandalina

Aksam Barbunya salatasi

Suan kadar 12.000 adim
Cocuklari uyutunca eliptik olarak Sporumu yapacagim. Birde agirlikli hulahop cevirmece

Birde tartim bozulmus, yeni siparis verdim. Umarim yarin gelir

Eklentiler

• IMG_20190401_124428_633.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20190401_070533.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 26

Gecmis olsun. Benim de nabiz cabuk cikiyordu. Hatta hala cabuk 160lara cikar bazen daha fazla eger dikkat etmezsem . En son kalp doktoruna gittigimde birsey yok dendi. 2sene olmadi daha.

Bazen disarida kosuya cikinca yine cabuk cikar ama nabiz olcer ile surekli dikkat ediyorum. 160 a cikinca yuruyorum. Suan eliptik de de oyle. Surekli gozum ustunde. Kalbi fazla yormamak lazim, ve spor yapinca nabiz olcer cok iyi birsey

kızlar ben menu verip yatayım
çok yorgunum bugün sporda dinlenme günüm olsun
bugün müsayit olup resim çekemedim

sabah: 5 yk müsli, süt, 3kuru incir, 10 badem

ara: filtre kahve

öğle: dünden kalma fırında karnıbahar, brokoli ve arpacık soğan. bugün üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim çok güzel oldu

ara: 1 yerli muz, 10 badem

akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt

ara: sade nescafe

Kızlar selam, ben istanbula geldım bi 10 gün falan kalacagım. Menu paylasımı yapamayabilirim cunku fırsatım olmuyor ıkızler ortam degısıklıgınden bana yapısmıs durumda zaten. Bıde gelen gıden bız gıdıyoruz edıyoruz yogun oluyorum cok. Evıme gecınce devam edecegım yazmaya rahat rahat

İyi gezmeler canım

Selam kizlar,

Bir sessizlik var grupta, herkes bahar yorgunlugu mu yasiyor nedir )) bir silkelenin, bir toparlanin hele.. bahar geldi, artik zayiflamak adina daha fazla calismak gerekiyor.. daha fazla yuruyus, daha dikkatli ogunler ve daha fazla su.. hadi tempo tempo ))

Kahvalti
2 yumurta ile domatesli biberli omlet
1/2 z.yagli enginar
5 zeytin

Not: sabahlari enginar yemek karaciger icin cok faydalidir.. ister haslayip limonlayip yiyin, isterseniz yemegini yada salatasini yapin.. mumkun oldugunca yemeye calisin.. karacigerdeki yaglanma, bozulma vs gibi durumlara cok etkilidir..

Tel ile ilgili sıkintı yasadim...simdi buradayım.tombuldut iyi gezmeler fakat lütfen dikkat et kuzum ..emekler bosa gitmesin

Sabah;uyaninca sirkeli limonlu ballı ılik su
*5 zeytin
*1 yumurta
*1parca peynir

Eveeet haklısınız kızlaaar hadi daha fazla asılalım..Zeynepçim spor konusunda hepimizin kesinlikle yapması gereken birşey ayarlasak mı...mesela hayali ip atlama gibi...günde 200 ile başlayım mı...birden 200 değil..40-40-30 gibi...sayıları tamamlarız.
Ekstra sporların haricinde tabiiiki..
Soyacım ne dersin
200 ip
100 bel cevirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…