Ben de 20 dk bisiklet surdum. Yorgundum spor yapasim yoktu ama bugunu es gecmeyeyim dedim.
İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm
Geç kalktım kahvaltı YÖK
Öğlen
Chialı ve yulaflı yoğurt
Ara
Ceviz
3 kuru kayısı
Aksam
6 zeytin
Yesıllık
Domates
2 dlm tel peynir
2 hasl yumurta
1.5 lt su
500 ml maydonoz ve lımonlu detoks suyu
1 brdk yesıl çay
13.000 adım
2 gun boyunca evden cikmayip dinlenicem, fena yoruldum yine... Yurume bandinda yururken nabzim 160' lara cikiyor ve nefes alamiyorum.. ustelik 3,5 km/saat hizla yururken.. yani sokakta sallana sallana yururken oldugum hiz.. tasikardi sorunum vardi eskiden de ama bayaa bildigin kalp hastasi gibi olmusum ben.. spor hocam da 3.5 km/saat hizin ustune cikma ama en az 25 dk yuru dedi.. bende oyle yaptim.. nabiz olcer saat almami istedi.. agirlik calisirken kalp atislarimi gormek istedi.. neyse, menumu yazip kacayim.. uzanicam biraz..
1 kase yayla corbasi (chiali)
1/2 kabak, 1/2 patlican dolmasi (bulgurlu)
2 yk haslanmis bugday
2 yk yogurtlu kabak
Fistik ezmesi izinli mi? Dilimlenmis Elma veya kereviz sapi ile ara ogun niyetine dusunuyorum. 1 tatli kasigi kadar hergun degil de ara ogun degisikligi icin
İyi gezmeler canımKızlar selam, ben istanbula geldım bi 10 gün falan kalacagım. Menu paylasımı yapamayabilirim cunku fırsatım olmuyor ıkızler ortam degısıklıgınden bana yapısmıs durumda zaten. Bıde gelen gıden bız gıdıyoruz edıyoruz yogun oluyorum cok. Evıme gecınce devam edecegım yazmaya rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?