Canım ben 2 haftada bir tartiliyorum..1 aydir 62 lerdeydim.en son 13 martta 62 idim.duraklama yaşıyordum..belkide ödem vardı.kilo vermem tartıya yansımamiştı.2 hafta sonra yani bugün 60.2 çıktım.yani son 2 haftada mı verdim 1 ayda mı anlamadım...bakalım umarım düzene girmistir.
Bakis acini acilen degistir... Olumsuz bakis acisi, olumsuz dusunceleri dogurur.. 800 gr az mi? Kolay mi veriliyor? 5 gunde 5 kilo verdiren diyet mi yapiyoruz? Tabi az ama saglikli kilo verecegiz.. kilo al-ver yoruluyor vucut.. o yuzden kilomuzu verecegiz, beslenme sistemimizi oturtacagiz ve bir daha kilo almayacagiz..
Günün adimi
Sabah arabayi evde birakip ise yurudum. 2,5 km. Is cikisi okuldan oglumu almaya gittim Oda 3,5 km.
Aksam cocuklar uyuyunca 45 dk eliptik yapacagim.
Ip atlama ve agirlikli hulahop da cevirim diye dusunuyorum
Kahvaltim 1 haslanmis yumurta ve domates salatalik biraz da kasar
Ara Minik bezelye
Öglen dun aksam dan kalan yemek
Brokoli haslama ve sebzeli tavuk sote
Aksam yemegim
Taze fasulye ve biraz tavuk
Suana kadar 2 L su ictim
Ben bugün yine oruçtum kızlar
İftar
1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 kase ezogelin çorba
Bir minik kase yoğurt
Yesillık ( dereotu yesıl soğan salatalık turp domates)
2-3 acı biber
2 dlm pastırma
1.5 tl su içtim
2 brdk yeşil çay
2.500 adımcık( iftardan sonra yürümeye niyetlendim kardesim çıkmak istemeyince kaldı benim yuruyus )
İnşallah canım hedefledigin kilona ulasirsinGunaydin
Hedefim 55 kilo ama Ilk Hedef 60lardan kurtulmak.
Soyle bir plan yaptim. Her hafta 800 gr verirsem tatilim de (26.hafta) hedefime ulasmis olacagim
Günaydın canım bu son olucak emin ol ve kendini inandırInsallah. Bu kacinci diyet bilmiyorum
İlk önce kendine inan bu son olacak bu yıl senin için çok güzel olacak yeni bir "sen " olacaksınInsallah. Bu kacinci diyet bilmiyorum
Günaydınn nasilsiniz ??
Ben sizi çok ihmal ettim biliyorum
Umarim herkes iyidir yoğunluğum dönem ortası olması sebebi ile hat safhada
İnanin açıp hiç okuyamadim bile
Ben diyetime tam gaz devam ediyorum bu ara gelmiyorum diye biraktiğımı sanmayın :)
87.5 kiloydum buraya geldiğimde
Bu sabah 74.0 kiloyum -13.5 kilo gitti ama hala devam hedefimde daha da vermek vardı zamanla o da olacak şurda ne kaldı 60 lı kilolara :)
Bir tek günah çıkartmam gerekirse doğum günümde pastamdan yedim
Ama hiç bozuldu artık diye bırakmadım.
Bugün müsait oldukça eski yazıları okumaya çalışacağım .))
Yumurta yapışmasın diye suda ekleyebilisin afiyet olsunArabayi evde biraktim yine. Önce kizimi krese biraktim simdi hizli hizli yuruyorum. 20dk ya iste olmam lazim:)
Buda kahvaltim. Cok az hindistan Ceviz yagi kullandim, yumurta yapisip yanar diye dusundum.
Günaydınn nasilsiniz ??
Ben diyetime tam gaz devam ediyorum bu ara gelmiyorum diye biraktiğımı sanmayın :)
Bu sabah 74.0 kiloyum -13.5 kilo gitti ama hala devam hedefimde daha da vermek vardı zamanla o da olacak şurda ne kaldı 60 lı kilolara :)
Arabayi evde biraktim yine. Önce kizimi krese biraktim simdi hizli hizli yuruyorum. 20dk ya iste olmam lazim:)
Buda kahvaltim. Cok az hindistan Ceviz yagi kullandim, yumurta yapisip yanar diye dusundum.
Özlemiştik seni kuzum iyi ki geldin..tebrikler verdigin kilolar icin..Günaydınn nasilsiniz ??
Zeytinyagi ya da tereyagi kullan.. diger yaglar soylendigi kadar saglikli degil.. zayiflarken sagligimizi en iyi seviyeye cikarmamiz lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?