Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Anladım canım tebrik ederim

İnşallah canım...

Harikasın fitfatanne ozellıkle yürüyüşüne bayıldım bu arada hosgeldın aramıza ...

Ben bugün yine oruçtum kızlar

İftar

1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 kase ezogelin çorba
Bir minik kase yoğurt
Yesillık ( dereotu yesıl soğan salatalık turp domates)
2-3 acı biber
2 dlm pastırma

1.5 tl su içtim
2 brdk yeşil çay
2.500 adımcık ( iftardan sonra yürümeye niyetlendim kardesim çıkmak istemeyince kaldı benim yuruyus )

Yuruyuse cikamadigin gunler ac YouTube'dan leslie yap.. cok etkili ))

Günaydınn nasilsiniz ??
Ben sizi çok ihmal ettim biliyorum
Umarim herkes iyidir yoğunluğum dönem ortası olması sebebi ile hat safhada
İnanin açıp hiç okuyamadim bile
Ben diyetime tam gaz devam ediyorum bu ara gelmiyorum diye biraktiğımı sanmayın :)
87.5 kiloydum buraya geldiğimde
Bu sabah 74.0 kiloyum -13.5 kilo gitti ama hala devam hedefimde daha da vermek vardı zamanla o da olacak şurda ne kaldı 60 lı kilolara :)
Bir tek günah çıkartmam gerekirse doğum günümde pastamdan yedim
Ama hiç bozuldu artık diye bırakmadım.
Bugün müsait oldukça eski yazıları okumaya çalışacağım .))

Paphia cim nerelerdesin tam da dün sizden bahsetmiştim
Maşallah sana ne güzel vermissin

Arabayi evde biraktim yine. Önce kizimi krese biraktim simdi hizli hizli yuruyorum. 20dk ya iste olmam lazim:)
Buda kahvaltim. Cok az hindistan Ceviz yagi kullandim, yumurta yapisip yanar diye dusundum.

Eklentiler

• IMG_20190328_061930_627.webp
    24 KB · Görüntüleme: 31
Arabayi evde biraktim yine. Önce kizimi krese biraktim simdi hizli hizli yuruyorum. 20dk ya iste olmam lazim:)
Buda kahvaltim. Cok az hindistan Ceviz yagi kullandim, yumurta yapisip yanar diye dusundum.
Yumurta yapışmasın diye suda ekleyebilisin afiyet olsun

En cok sana kizdim yazmiyorsun diye ne yalan soyleyeyim )) birakmayacagini tahmin ettim ama yazmamana uzuldum.. o pasta da nazarin olsun diyelim )) günde 1 kere menu paylas en azindan ))

Zeytinyagi ya da tereyagi kullan.. diger yaglar soylendigi kadar saglikli degil.. zayiflarken sagligimizi en iyi seviyeye cikarmamiz lazim..

Özlemiştik seni kuzum iyi ki geldin..tebrikler verdigin kilolar icin..

Kizlar kizlar ))

Bugun spor iptalmis, hocamiz hamile.. kontrole gitti sanirim.. bende pazara gittim.. su ana kadar 5713 adim atmisim.. aksama kadar 10 bin olur tahminen.. simdi dinlenme arasi verdim, biraz daha dolasacagim ))

Kahvalti,
1 yumurta omlet
1 kk peynir
10 zeytin
Roka
10 badem
1 kuru kayisi

Ara, 1 muz

Zeytinyagi ya da tereyagi kullan.. diger yaglar soylendigi kadar saglikli degil.. zayiflarken sagligimizi en iyi seviyeye cikarmamiz lazim..

Yarin ikisinden biri ile deneyeyim ozaman.

Isten cikinca kostura kostura yurup cocuklari almaya gidecegim. Saat daha 14 olmadi burda ama 15bin adim atmisim bile. Ben artik arabasiz gideyim. Hava da aydinlik oluyor artik o

Öğlen yemeğinde esim beni ünlü bir kurufasülyeciye götürdü...ben o kadar çesit kuru fasülye duymamiştım.köftelisinden tahinlisine kadar...
Sadece 1 güveç kase etli kurufasülye yedim.inanılmaz yağlıydı.güveci yamuk koyup tüm yağını bitarafta toplayarak yemeği çatalla yedimeşim kaşıkla yemediğim için bayağı abarttıgımı düşündü..turşu geldi sofraya bir de cacık.en guzel yanı cacığın ve kuru fasülyenin tuzunun yok denecek kadar az olmasıydı..müşterilerin talebiymiş isteyen atıyormuş.turşudan hiç yemedim ama cacık tam benlikti...eşim çok yedi cok engelleyemedim.ekmegini bandı durdu yemegin yağına..şimdi de akşam yemek konusunda bana israr etme diyor ..sanki ısrar edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…