Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Canım önemli olan yağdan gitmesi...800 gr yağın gitmiştir bu beslenmeyle merak etme.şımarma cok güzel vermissin

Tamam canım simarmıyorum

Öğlen menüm:
*etli arapsaçı
*pulbiberli ev yogurdu
*kuru erik 2 tane (2ye bölüp sıcak suya koydum ..tuvalet problemi malum )Eki Görüntüle 2251008
Canım kabızlıga kayısılı form cayı çok İci geliyor tavsiye ederim.

Tatlım ben 2.doğumumda 92 -93 kilo gitmiştim doğuma...inan bana biz bu kararlılıkla eski kilomuza iner ve önceki halimizden daha da çekici oluruz ve olucaz
Ayyy inşallah canım ya

Bende başlamak istiyorum çok kilo aldım.
Merhaba hoşgeldiniz tabi ama öncelikle ilk iki sayfayı okumanızı rica ediyorum öncelikle şunu söylemeliyim kurallarimiz katı kesinlikle kaçamak vs yapmiyoruz bu konuda soya_sosu nun tutumu kati oluyor
Sende kararliysan yapabilirim dersen hoşgeldin diyebilirim :)

Son düzenleme:
Ben tartilmadim araniza yeni geldim diye. Ama Pazartesi 70dim
Canim sen de bizim gibi hedef listesi hazirlayabilirsin...biz birbirimizi carş..bulduk.o yüzden tartılma günü neden hep pazartesileri olsunki .. ama sen istediğin zaman tartılabilirsin.ben 2 haftada bir tartılıyorum bazı fıstıklar da her hafta tartılıyor.

Bu arada ilk sayfaları okudumda ilk heyecanimi hatırladım şaka maka 3 ay olmuş bazı arkadaşlar devam etmemiş ama bizim için burda olduğumuz hergun yeni birgün hedefe bı adım daha yakiniz
Evet yaaa şaka gibi 3 ay olmuş Zeynep..ma güzel adımlarla ilerliyoruz maşallah bize

Slm kizlar
Sabahtan markete gittim sonra kizlari yedir hazirla derken oglen oldu. Emineyi aldim kontrole goturdum hastaneye. Gitmisken biraz arkadaslarla oturdum cay ictim iki muhabbet ettim geldim. Anca girebildim foruma.
Pazartesi 95.7 olan ben bugun 98.0 ciktim. 5 gunluk adet gecikmem var normalde hic gecikmezdi. Bugun gelecek gibi belirtileri var hadi bakalim hayirlisi. Bu yuzden bu hafta hedef listemi es geciyorum.

GUNAYDIN arkadaslar

Gecen hafta: 69.6
Guncel: 68.8
Giden kilo: 800 gr.

Keske daha fazla verebilseydim

Bakis acini acilen degistir... Olumsuz bakis acisi, olumsuz dusunceleri dogurur.. 800 gr az mi? Kolay mi veriliyor? 5 gunde 5 kilo verdiren diyet mi yapiyoruz? Tabi az ama saglikli kilo verecegiz.. kilo al-ver yoruluyor vucut.. o yuzden kilomuzu verecegiz, beslenme sistemimizi oturtacagiz ve bir daha kilo almayacagiz..

Takma kafana.. vucudumuzun sifresini cozmek kolay degil.. bende de oyle bir donem olmustu.. o kadar spora ve diyete ragmen kilo aliyordum.. sonra bir anda tekrar basladi.. hep "bugun diyete basladim" motivasyonu ile baslayin gune )) merak etme, gidecek o kilolar

Muthis.. bu bakış acini hep koru ))

İnşallaaah Ekmeği senin sayende bıraktım kılolarda senın sayende gıdıyor buarada şey dıyecektım ben evde leslie ile adım atsam sonrasında plates yapsam da dısarda yürümesem yeterli olurmu ? Leslie en az 5 mil yaparım hatta 2 turda olabılır yanı 5mili ıkı kere ? İkizler bunaltıyor aksam yemegım aksıyor zaten annem gıdınce ıstesemde dısarda yürüyeşe gıdemıcem

Tatlım ben 2.doğumumda 92 -93 kilo gitmiştim doğuma...inan bana biz bu kararlılıkla eski kilomuza iner ve önceki halimizden daha da çekici oluruz ve olucaz

Yaa okadar istiyorumki.... inşallah basaracagız dizlerimden yukarı cıkmayan o pantolonu giyeceğim

Gidecekler biliyorum ama insanin morali bozulmuyor degil yani tartida bu denli bir arti gitmek. Neyse yilmak yok yolumuza devam. Elbet gidecek bu kilolar. Is yerinde bir kac arkadasim son gorusmemizden sonra biraz daha vermissin dediler ben bunlari dusunup motive olayim en iyisi

Günün adimi
Sabah arabayi evde birakip ise yurudum. 2,5 km. Is cikisi okuldan oglumu almaya gittim Oda 3,5 km.

Aksam cocuklar uyuyunca 45 dk eliptik yapacagim.
Ip atlama ve agirlikli hulahop da cevirim diye dusunuyorum

Kahvaltim 1 haslanmis yumurta ve domates salatalik biraz da kasar

Ara Minik bezelye

Öglen dun aksam dan kalan yemek
Brokoli haslama ve sebzeli tavuk sote

Aksam yemegim
Taze fasulye ve biraz tavuk

Suana kadar 2 L su ictim

Eklentiler

• IMG_20190327_170938.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20190327_070322_327.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20190327_091631.webp
    23 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20190327_120906.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 32

İstedigin gibi yapabilirsin, ister gobek at, ister adim.at, ister leslie yap.. yeter ki spor yap ))

Sevgiler

Kasar peyniri yerine dil peyniri kullan.. 1 parmak kalinligi ve uzunluğunda tuketebilirsin.. donusumlu olarak asagida verdigim miktarlarda peynir yiyebilirsin .

2 yk lor veya 1 parmak dil peyniri veya 1 kk beyaz sert peynir

Selam kizlar,

Oncelikle yazdiklarinizi okuyayim ve cevaplayayim istedim.. malum biliyorsunuz bugun darbuka dersim vardi, o kadar yolu yuru yuru bittim gene ))
Simdi kardesimdeyim, cay iciyoruz.. menumu paylasmadan once kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 90.8
Bu hafta. 90.0
Ben de 800 gr vermisim )) bu hafta 800 gr haftasi demekki.. ama 100 gr daha vermis olmayi isterdim.. 8'li rakamlari gorsem guzel olurdu.. neyse, haftaya tartildigimda gorurum artik..

Kahvalti,
2 yumurtadan salcali omlet
1 kk beyaz peynir
10 zeytin
Roka

Ara, 6 cig badem
Ara, 1 elma

Aksam,
5 kofte (yagsiz tavada)
1 kase coban salata
1 yk kabak yogurtlama
1 yk lahana sote

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…