Canım önemli olan yağdan gitmesi...800 gr yağın gitmiştir bu beslenmeyle merak etme.şımarma cok güzel vermissin
Canım kabızlıga kayısılı form cayı çok İci geliyor tavsiye ederim.Öğlen menüm:
*etli arapsaçı
*pulbiberli ev yogurdu
*kuru erik 2 tane (2ye bölüp sıcak suya koydum ..tuvalet problemi malum)Eki Görüntüle 2251008
Ayyy inşallah canım yaTatlım ben 2.doğumumda 92 -93 kilo gitmiştim doğuma...inan bana biz bu kararlılıkla eski kilomuza iner ve önceki halimizden daha da çekici oluruz ve olucaz
Merhaba hoşgeldiniz tabi ama öncelikle ilk iki sayfayı okumanızı rica ediyorum öncelikle şunu söylemeliyim kurallarimiz katı kesinlikle kaçamak vs yapmiyoruz bu konudaBende başlamak istiyorum çok kilo aldım.
Canim sen de bizim gibi hedef listesi hazirlayabilirsin...biz birbirimizi carş..bulduk.o yüzden tartılma günü neden hep pazartesileri olsunki .. ama sen istediğin zaman tartılabilirsin.ben 2 haftada bir tartılıyorum bazı fıstıklar da her hafta tartılıyor.Ben tartilmadim araniza yeni geldim diye. Ama Pazartesi 70dim
Evet yaaa şaka gibi 3 ay olmuş Zeynep..ma güzel adımlarla ilerliyoruz maşallah bizeBu arada ilk sayfaları okudumda ilk heyecanimi hatırladımşaka maka 3 ay olmuş bazı arkadaşlar devam etmemiş ama bizim için burda olduğumuz hergun yeni birgün hedefe bı adım daha yakiniz
GUNAYDIN arkadaslar
Gecen hafta: 69.6
Guncel: 68.8
Giden kilo: 800 gr.
Keske daha fazla verebilseydim
Günaydın kızlar
Geçen hafta:72.0
Güncel:71.2
800 gram vermişim yehhuu en azından 71 gördüm
Slm kizlar
Sabahtan markete gittim sonra kizlari yedir hazirla derken oglen oldu. Emineyi aldim kontrole goturdum hastaneye. Gitmisken biraz arkadaslarla oturdum cay ictim iki muhabbet ettim geldim. Anca girebildim foruma.
Pazartesi 95.7 olan ben bugun 98.0 ciktim. 5 gunluk adet gecikmem var normalde hic gecikmezdi. Bugun gelecek gibi belirtileri var hadi bakalim hayirlisi. Bu yuzden bu hafta hedef listemi es geciyorum.
Muthis.. bu bakış acini hep koru ))
Tatlım ben 2.doğumumda 92 -93 kilo gitmiştim doğuma...inan bana biz bu kararlılıkla eski kilomuza iner ve önceki halimizden daha da çekici oluruz ve olucaz
Takma kafana.. vucudumuzun sifresini cozmek kolay degil.. bende de oyle bir donem olmustu.. o kadar spora ve diyete ragmen kilo aliyordum.. sonra bir anda tekrar basladi.. hep "bugun diyete basladim" motivasyonu ile baslayin gune )) merak etme, gidecek o kilolar
İnşallaaahEkmeği senin sayende bıraktım kılolarda senın sayende gıdıyor buarada şey dıyecektım ben evde leslie ile adım atsam sonrasında plates yapsam da dısarda yürümesem yeterli olurmu ? Leslie en az 5 mil yaparım hatta 2 turda olabılır yanı 5mili ıkı kere ? İkizler bunaltıyor aksam yemegım aksıyor zaten annem gıdınce ıstesemde dısarda yürüyeşe gıdemıcem
Günün adimi
Sabah arabayi evde birakip ise yurudum. 2,5 km. Is cikisi okuldan oglumu almaya gittim Oda 3,5 km.
Aksam cocuklar uyuyunca 45 dk eliptik yapacagim.
Ip atlama ve agirlikli hulahop da cevirim diye dusunuyorum
Kahvaltim 1 haslanmis yumurta ve domates salatalik biraz da kasar
Ara Minik bezelye
Öglen dun aksam dan kalan yemek
Brokoli haslama ve sebzeli tavuk sote
Aksam yemegim
Taze fasulye ve biraz tavuk
Suana kadar 2 L su ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?