Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Merhabalar dün ki menüm kızlar

Geç kalktığım icin kahvaltı yapmadım

Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1 kase yoğurt
Yeşillik

Ara
4 çilek
2 ceviz

Aksam
Tavuk sote garnitürlü
Yeşillik
Yarım kase domates çorbası

1.5 lt su
1 brdk yeşil çay
30 dk yuruyus bandı

Selam kızlar,

Sabah kahvaltıya gittik ama pek birşey yiyemedim.. 1 kk peynir, 10 zeytin, 1 yumurtanın sarısı sadece.. bu kadar.. diğer şeyler bana uygun değildi.. sucuk, patates kızartması vs.. domates salatalığı da ben sevmiyorum.. o yüzden kahvaltıdan 2 saat sonra 1 kase süzme mercimek çorbası içtim.. sonra da kursa gittim.. ara öğün olarak 1 küçük flatwhite içtim.. eve geldiğimde herzamanki gibi çok yorulmuştum.. akşam yemeği olarak 1 tb kapuska, 3 yk yağsız mercimekli bulgur pilavı ve 1 yk yoğurt yedim.. birazdan bitki çayımı içip uyuyacağım..

Not: Tombuldut diyetini bozmayı aklına getirme.. o diyet devam edecek ne olursa olsun.. istersen çözüm bulursun..

Menumu yazayim. Aksam biraz geçe kaldi anca pisti.

07.15 5 yk musli sut ve 10 cig badem
10.30 filtre kahve
13.00 pirasa ve yogurt
16.00 7 cilek ve sut
19.30 2 baget izgara, 1 kase tarhana corbasi, 1 kase yogurt, izgarada cerry domates ve arpacik sogan da yaptim (izgara dedigim dokum tava)
20.45 sade turk kahvesi

Iyi aksanlar
Kahvalti sonrasi muze gezisine ciktik. Acik havada. Evden ara ögun olarak yanima yaban mersini ve cilek almistim.

Ama cilek den yedim 3 tane ara olaral

Öglen ise yanima Nohut salatasi aldim, marul domates ve salatalik ile

Aksam da anneme gittik.
Kuzu eti yedim biraz

Toplam 1,5 l su ictim. Birazdan kol calisacagim ve ardindan 1 saat eliptik.
10bin den biraz fazla adim atmisim bugun
Cocuklari da yordum arabada uyuya kaldilar Öglen :))

Çok acıktım ya.. sabah olsa da kahvaltı yapsam ))) bir süt ısıtıp içeceğim şimdi.. yarın sabah kendime güzel bir kahvaltı hazırlayayım, tabi sabaha kadar açlıktan ölmezsem ))

Günaydın canlar dün cok yoğundum bir türlü gelemedim..dünüm 2 öğünle gecti.gece o kadar kotü acıktım ki anlatamam.mideme ağrılar girdi tarcınlı sıcak süt içip yattım.
Dün plates topumla bacak ve karın hareketleri yaptım..
Bu sabahki kahvaltım:
*z.yağında tavada yumurta
*1 dilim ekmek
*1parca peynir
*2 kuru kayısı

Gunaydin

Gece cok acikmistim ama direndim kendime )) gece su almak icin mutfaga gittim..masanin uzerinde, halamin malatyadan getirdigi gozlemeler duruyordu.. resmen "seytan durttu" cumlesinin anlamini yasadim.. bir parcacik yiyeyim kimse bilmez ki' diye bin tane dusunce gecti aklimdan ))) ama yemedim kizlar, yemem.. ben bu 19 kiloyu verene kadar akla karayi sectim.. bir daha almayacagim kilo falan.. ideal kiloma dusene kadar devam edecegim o kadar ))

Kahvalti
2 yupaf krep
10 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 ck biber salcasi (halam yapip getirdi, tuzsuz)

Ara, 6 badem ve 2 kuru kayisi
Ara, 1 portakal ve 1 elma (ikisi de kucuk)

Aksama z.yagli bal kabagi pisiriyorum.. ilk defa yapiyorum nasil.olacak bilmiyorum o yuzden )) bir de kac gundur canim makarna istiyor.. kepekli makarna haslayip yogurtlayacagim (yagsiz ve tuzsuz yazmama gerek yok herhalde)
Makarna benim bagirsaklarimi guzel calistiriyor, siz de de oyle mi? Kepekli ya da tam bugday makarna yiyince kabizlik problemi yasamiyorum.. vucut karbonhidrat sevdigi icin de olabilir cunku diyet yapmadigim zamanlarda kabizlik pek yasamiyorum ))

Slm kizlar

Bugunku menum:

Sabah; domatesli 2 yumurta, 7zeytin, 5 ceviz, 5 cerry domates, 2 badem salatalik, 2 yk lor, cay

Ogle; 1 top dondurma

Aksam; firinda brokoli, karnibahar ve arpacik sogan, yogurt, tarhana corbasi

Ara; kayisili form cayi

Bugun spor yapamadim kizlari yatircam simdi sonra birseyler yapmayi planliyorum yapinca yazarim insallah

Iyi aksamlsr
Sabah menum u yazdigim icin tekrarlamiyorum

Ara yesil elma

Öglen yok cunku Eve gec geldik ve ara hakkimi kullandim

Aksam Cacik ve firinlanmis Sebze

Ara baden

Az önce de sporu bitirdim. 40dk eliptik.

Hala alisamadim cok yoruluyorum yaparken

Ben de 20 dk bisiklet surdum. Yorgundum spor yapasim yoktu ama bugunu es gecmeyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…