Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Merhaba kızlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Roka salatalik

Ara: sade dibek kahvesi

Sabah:
*1 yumurta
*yarim dilim kızarmiş tam b.ekm.
*1 parca peynir
Öğlen:
*3 kaşık taze fasülye
*2 kasık yağsız tuzsuz bulgur pilavı
*1 kase cacık
*1 küçük kepce mercimek corbası

Iyi aksamlar kizlar

Gece hic uyku uyumadim. Kizim sagolsun. Uyku teroru yasamis gibi sabaha kadar kizdi durdu, tekme atti.

Sabah 11de kalktim cocuklar gidince yattim.
Kahvalti iki yumurta

Ara badem

Ara soguk kahbe

Su 1 L. Aksama 2litre tamamlarim. Cocuklarin futbolu var bugun. Ordan gelince Salata yerim ardindan cocuklari uyutup spor yaparim. Paylasmaya calisirim spor sonucunu.

Ayrica yeni tartim geldi. Analog tarti aldim bu sefer.

Guvenilir marka (beurer)
Eski tartim dijital tartiydi. Onda 70.2 cikmistim.
Bakalim yarin ne gosterecek tarti

merhabalar herkese :)
konuyu bir suredir takip ediyorum ve ayni zamanda diyet ve spor programi uyguluyorum, bende araniza katilabilirmiyim? :)

Benim kati kurallarima ve sert mizacima katlanabilirsen tabi ki katil )) ama lutfen aayfa 2 de paylastigim listeye goz at ve kacamak yapma!

Okudum hepsini :) yapabilirim diye dusunuyorum zaten kilo vermeyede basladim ondan sizlere katilmak istedim.

kendimi tanitayim, 30 yasindayim suanda 77.5 kiloyum, vermek istedigim 7.5 kg var, aslinda en ideal kilom 68 fakat 70 olarak hedefledim ilk etapta. boyum uzun 180, o yuzden bu kilo cok gibi gorunmesin :) evlenmeden once 66 kg olan ben 83 u gordum ve kah alip kah vererek suanda 77.5 kiloya ulastim. son 2 haftadir duzenli sekilde diyet ve spor yapiyorum, hedefime kadar devam etmek istiyorum hep birlikte motive olup yapabiliriz insallah.

bugunku menumu yazayim:

sabah ac karnina ilik limonlu su

kahvalti: 2 haslanmis yumurta, light beyaz peynir, domates salatalik biber ve 1 dilim kepek ekmegi, bitki cayi

ara: yesil elma, 2 parca ceviz ve turk kahvesi (sekersiz)

oglen: 4 kasik bulgur pilavi, 4 kasik mantarli tavuk sote, light yogurt ve 1 parca lahana tursusu.

ara: 1 dilim ananas uzerine tarcin serptim, filtre kahve

aksam icinde planim : 1 tabak mercimek corbasi (patatessiz ama az un var icinde), 3 adet izgara kofte, firinda kabak izgara ve uzerine yogurt.

spor olarak yarim saat egzersiz yaptim internetten bakip, ev temizledim 1.5 saat, ve 3000 adim yapmisim bugun.

Merhaba hoşgeldin verecek kilon çok değil iki ayda verirsin ama asıl sonrasi önemli koruma dönemi yaklaşık bir yıl korursak sonra almayız inşallah
Menun sporun güzel

Merhaba hoşgeldin verecek kilon çok değil iki ayda verirsin ama asıl sonrasi önemli koruma dönemi yaklaşık bir yıl korursak sonra almayız inşallah
Menun sporun güzel

hosbulduk tesekkurler, bir kac kez diyet girisimim oldu ver al seklinde en son 2 hafta once kati olarak basladim ve 2 kilo verdim toplamda. Ramazanda oruc tutmayi istiyorum bakalim o nasil etkileyecek. sizlerden tutacaklar var mi bilmiyorum ama ben sahuru kahvalti gibi yapip iftardada yine hafif suanda nasil yiyosam o sekilde yapmayi planliyorum...

Tabi bende tutacagim şuan nasıl yiyiyorsak yine aynı şekilde olacak sahurda kahvaltı iftarda yemek iki saat sonra ara öğün şeklinde olacak sanırım

Aksam menum farkli oldu
1 cilek
3kasik skyr yogurdu (proteini yuksek yogurt)
1 kasik kendi Müsli karisimim

Spor iyi, menun de guzel.. tursu olmasaymis cok daha iyi olurmus )) bosuna odem tutarsin tursu ve salamura urunler tukettiginde.. o yuzden su anda pek tavsiye etmiyorum... Kilonu verip korumaya gectiginde yiyebilirsin..
Aramiza hosgeldin ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…