Olur canım menülere ek onlarida yazarız yaptık diyeEveeet haklısınız kızlaaar hadi daha fazla asılalım..Zeynepçim spor konusunda hepimizin kesinlikle yapması gereken birşey ayarlasak mı...mesela hayali ip atlama gibi...günde 200 ile başlayım mı...birden 200 değil..40-40-30 gibi...sayıları tamamlarız.
Ekstra sporların haricinde tabiiiki..
Soyacım ne dersin
200 ip
100 bel cevirme
Harika olur biraz daha gaza gelelim degil mi...Olur canım menülere ek onlarida yazarız yaptık diye
Kızlar selam, ben istanbula geldım bi 10 gün falan kalacagım. Menu paylasımı yapamayabilirim cunku fırsatım olmuyor ıkızler ortam degısıklıgınden bana yapısmıs durumda zaten. Bıde gelen gıden bız gıdıyoruz edıyoruz yogun oluyorum cok. Evıme gecınce devam edecegım yazmaya rahat rahat
Selam kizlar,
Bir sessizlik var grupta, herkes bahar yorgunlugu mu yasiyor nedir )) bir silkelenin, bir toparlanin hele.. bahar geldi, artik zayiflamak adina daha fazla calismak gerekiyor.. daha fazla yuruyus, daha dikkatli ogunler ve daha fazla su.. hadi tempo tempo ))
Kahvalti
2 yumurta ile domatesli biberli omlet
1/2 z.yagli enginar
5 zeytin
Not: sabahlari enginar yemek karaciger icin cok faydalidir.. ister haslayip limonlayip yiyin, isterseniz yemegini yada salatasini yapin.. mumkun oldugunca yemeye calisin.. karacigerdeki yaglanma, bozulma vs gibi durumlara cok etkilidir..
Bence cok Iyi OlurEveeet haklısınız kızlaaar hadi daha fazla asılalım..Zeynepçim spor konusunda hepimizin kesinlikle yapması gereken birşey ayarlasak mı...mesela hayali ip atlama gibi...günde 200 ile başlayım mı...birden 200 değil..40-40-30 gibi...sayıları tamamlarız.
Ekstra sporların haricinde tabiiiki..
Soyacım ne dersin
200 ip
100 bel cevirme
Aksam menun
Cacik
Haslanmis tavuk
2 Yemek kasigi Sade Bulgur. Yasaklilar listesine baktim goremedim.
11bin adim attim simdilik
Su 1,5 l
Bulgur yasakli degil canim.. sadece az yag ile pisirin.. bir de bulgur sisirdigi icin tarti da fazla gelebilirsiniz o yuzden çok sık tuketmeyin ))
Ben de ip atlama ve bel cevirme yapamadim..Mirac kandiliniz mübarek olsun inşallah
30 dk cardio
1 saat yürüyüş
İp atlama bel çevirme yapamadım bugün yarın yapicam inşallah
Mirac kandiliniz mübarek olsun inşallah
30 dk cardio
1 saat yürüyüş
İp atlama bel çevirme yapamadım bugün yarın yapicam inşallah
Merhabalar herkese,
soya_sosu çorbalara koyduğun chia tohumunu nasıl tüketiyorsun? Chialı tariflere baktığımda genelde şişmesi için bekletiyorlar.
Çorbaya direkt atıp çıtır çıtır mı yiyorsun yoksa öncesinde atıp şişmesini mi bekliyorsun bilemedim.
İlk defa tüketeceğim de bilgi topluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?