Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Olur canım menülere ek onlarida yazarız yaptık diye

Iyi gunler
Sabah dun ile ayni, yogurt, cilek Müsli

Ara yesil elma

Öglen domates ve Karnibaharli ton salatadi

Ara 10 badem

Bence iyi fikir, ipi olmayanlar hayali ip atlasa

Dun eliptik yapmadim. 1gun dinlenme hakki verdim. Cocuklar yatinca cok yoruldugumu fark ettim.

Bugun erken cikiyorum isten, o yüzden cocuklari okul ve kresden almadan Sporumu yapacagim

merhaba arkadaşlar,

bende size katılmak istiyorum, neler yapıyorsunuz tüm sayfaları okuyamadım özet geçerseniz sevinirimi, özel bir diyet mi yoksa dikkat mi ediyorsunuz, muhabbetleriniz bol olsun :)
ben 3 hafta önce diyetisyene gittim 1. hafta süper geçti bana normal sağlıklı bir diyet verdi gayet istekliydim fakat sonra regl oldum derken berbat oldu daha çok yer oldum, kendimi de kötü hissediyorum... motivasyona ihtiyacım var o psikolojiden çıkmam lazım daha kötüye gidiyorum...

İyi gezmeler canım şakın ipin ucunu kacırmayasın <3

Enginarin her turlusunu cok Severim Afiyet olsun.
Izgara tavuk göğsü
1 kase ev yogurdu
5 kaşık taze börülceEki Görüntüle 2253345

Afiyet olsun canim

Bence cok Iyi Olur

Mirac kandiliniz mübarek olsun inşallah
30 dk cardio
1 saat yürüyüş
İp atlama bel çevirme yapamadım bugün yarın yapicam inşallah

Mirac kandiliniz mübarek olsun inşallah
30 dk cardio
1 saat yürüyüş
İp atlama bel çevirme yapamadım bugün yarın yapicam inşallah
Ben de ip atlama ve bel cevirme yapamadim.. yarin başlayalim ama Zeynepcim.bugün akşam derslerim vardı.öğleden sonra 40 dk yürüyüş tamamdir.1.5 lt suyumu da ictim.
Aksam menüm:
*2 kasıkz.yağlı taze fasülye(yazdan)
*2 kaşık z.yağlı patlican(yazdan)
*1 kase çorba
*3kaşık ev yogurdu

Merhabalar herkese,

soya_sosu çorbalara koyduğun chia tohumunu nasıl tüketiyorsun? Chialı tariflere baktığımda genelde şişmesi için bekletiyorlar.
Çorbaya direkt atıp çıtır çıtır mı yiyorsun yoksa öncesinde atıp şişmesini mi bekliyorsun bilemedim.
İlk defa tüketeceğim de bilgi topluyorum :)

Sivi gidalara ekledigimde 5 dk bekliyorum sismesi icin.. salatalara katmiyorum, sanki yesillikleri yikayamamisimda kum kalmis gibi hissediyorum ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…