Haklisin aslinda. Futboldan gec gelince abur cubur yememek icin en hizli cozumduBoyle menuleri sevmiyorum.. bu ara ogun gibi olmus.. dikkatli olalim tatlim, yoksa aclik atagi yasar ve verdigimiz o 100-200 gr'lari aniden aliriz..
Spor iyi, menun de guzel.. tursu olmasaymis cok daha iyi olurmus )) bosuna odem tutarsin tursu ve salamura urunler tukettiginde.. o yuzden su anda pek tavsiye etmiyorum... Kilonu verip korumaya gectiginde yiyebilirsin..
Aramiza hosgeldin ))
Bende diyetkolik kullanıyorum evt iyi oluyorhosbulduk tesekkurler :)
ben bi uygulama yukledim adi fit365 sizlerde bakabilirsiniz isterseniz oraya yediklerimi girip kalori gorebiliyorum hani asip asmadigimi gormek veya cok kalorili seyler yememek icin, tursu orada baya dusuk kalorisi yarim porsiyonu 10 kalori falan. ama haklisin tuzlu diye odem tutabilirim belki, ondan yemicem bi sure :)
gunaydinlar herkese
kahvaltim:
1 yumurtadan omlet, ceri domates, salatalik, biber, 1 dilim kepek ekmegi, 1 kk light beyaz peynir, 2 bardak sekersiz cay.
biraz sindirip evde egzersiz yapicam yine yarim saat hem cardio hemde tum vucut calistirmak icin, pilates mati uzerinde yapiyorum. :) sonrasinda ara ogun yiyip disari yuruyuse cikacagim. en azindan bi 6000 adim olsun istiyorum bugun bakalim...
Ben diyete baslama kararı aldigimda diyetisyenin isteği ile olcmustum sonra 3-4 ay sonra olctum toplamda 50-60 cm incelmistimAranizda vucud ölcumunu alip onuda takip eden var mi? Varsa ne kadar surede sonra tekrar ölcum yapiyorsunuz
Ben diyete baslama kararı aldigimda diyetisyenin isteği ile olcmustum sonra 3-4 ay sonra olctum toplamda 50-60 cm incelmistim
Ama aylık ölçülmesi gerektiğini biliyorum tabi kisi isteğine göre değişir
Sonra olcmedim bidaha başlangıçta ölçmek lazım tabiSuan biraktin mi ölcumu
Bende yarin sabah alayim diyorum ölcum. SIkilastigimi oyle gormek mutlu eder.
hosbulduk tesekkurler :)
ben bi uygulama yukledim adi fit365 sizlerde bakabilirsiniz isterseniz oraya yediklerimi girip kalori gorebiliyorum hani asip asmadigimi gormek veya cok kalorili seyler yememek icin, tursu orada baya dusuk kalorisi yarim porsiyonu 10 kalori falan. ama haklisin tuzlu diye odem tutabilirim belki, ondan yemicem bi sure :)
gunaydinlar herkese
kahvaltim:
1 yumurtadan omlet, ceri domates, salatalik, biber, 1 dilim kepek ekmegi, 1 kk light beyaz peynir, 2 bardak sekersiz cay.
biraz sindirip evde egzersiz yapicam yine yarim saat hem cardio hemde tum vucut calistirmak icin, pilates mati uzerinde yapiyorum. :) sonrasinda ara ogun yiyip disari yuruyuse cikacagim. en azindan bi 6000 adim olsun istiyorum bugun bakalim...
Aranizda vucud ölcumunu alip onuda takip eden var mi? Varsa ne kadar surede sonra tekrar ölcum yapiyorsunuz
Soyacım acil şifalar diliyorum babacığımıza...Selam kizlar,
Babam carsamba gunu ameliyat olacak, simdiden gecmis olsun'a gelenler var.. cok sevilen bir insandir, duyan geliyor.. o yuzden kalabalikti bugun ev.. menulerimi yazayim kacayim, okumam gereken kitaplar var.. ctesi kursum var ve daha hocanin istedigi kitaplari okumaya baslamadim bile ))
Kahvalti;
Biberli patatesli omlet
5 zeytin
Ara, 1 kuru kayisi + 6 badem
Oglen, 1 kase ezogelin corba
Ara, 1 elma
Aksam,
1 kase ezogelin corba
1 tabak firinda sebze (k.bahar, mantar, patlican)
1 kase sarimsakli yogurt
Omlet tarifim;
1 sivri biberi dogradim, icine 1 kucuk patates rendeledim.. 1 tatli kasigi zyagi ekleyip, tavada yuksek ateste karistirarak pisirdim.. ustune 2 yumurta kirip baharat ve tuz ekledim.. gayet guzel bir tadi oldu.. hafta da bir kere siz de yapabilirsiniz, tarifi vereyim dedim ))
Tebrikler yaaa spor konusunda harikasıniz... malesef ben bu aralar cok zorluyorum kendimiGunluk adim 14bin olmus benimde
Soyacım acil şifalar diliyorum babacığımıza...
Dün yogundum kızlar internettede sıkintı vardı biraz.dünü bir özetleyim.
Sabah:*1yumurta
*2 kasık menemen
*5 zeytin
*1 parca beyaz peynir
*1 kayısı
Öğlen:
*sebzeli kıymali yumurta
*1 parçacık dil peyniri
*1 kase ev yoğurdu
*1 kuru erik
Akşam:
*1 kase et suyuna domatesli şehriye corbası
*6 kaşık ıspanak yemeği
Gece cok acıktım 1 bardak süt icip yattım..bu arada
40 dk.tempolu yürüyüş
200 ip atlama
100 bel cevirme
1.5 lt su
Bu sabah:
*2 parca dil peyniri
*domates salatalık acı biber
*1 yumurta
*5 zeytin
Bugün okulda nöbetciyim fistıklar..öğlen yemeğimi evden getirdim.
*3-4 kaşık ıspanak
*haşlanmış hindi eti
*söğüş
Eki Görüntüle 2254621
Bu aradapeaceful16 aramıza hoşgeldin canım.sporun icin de ayrica tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?