Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

herkese gunaydinlar,

dun 8000 adim olmus, yeni hedefim 10.000 yapabildigim kadar artik, yuruyus disinda her gun 30dk egzersiz ve haftada 2 pilateste var, ev temizlik yemek derken cok yuksek adim yapamayabiliyorum..
bugun biraz maraton olacak benim. once kahvalti sonra evdeki egzersizi yapicam, yemek yapip evi temizlicem sonra pilates dersim var oraya 25dk yurume mesafesi yuruyerek gidicem 1 saat pilates ve donuste 25 dk yuruyus..
diyetede cok dikkat ediyorum umarim pazartesi guzel kilo vermis olurum heyecanla bekliyorum :)

kahvalti: 2 yumurtadan menemen, bir dilim light beyaz peynir, 1 dilim kepekli ekmek ve bitki cayi

gununuz guzel gecsin

Selam kizlar,

Kulaklarimda deli bur ugultu var.. tansiyomum falan normal ama bu ugultu sabahtan beri beni deli etti resmen )) sanki helikopterler geciyor gibi pat pat sesler ve ugultu var.. bekliyorum gecsin diye ))
Dun gece yatmadan once bir kavanoza 4 yk yulaf, 1 yk chia tohumu, 3 kuru kayisi, 1 tk h.cevizi, 1 ck tarcin ve 1 ck kakao koydum.. uzerine de light sut ekledim ve dolaba koydum.. kahvalti da o karisimi yedim, muthis guzel.. cokta doyurucu.. normalde kahvaltidan 1 saat sonra ufaktan acikirdim.. kac saat oldu hala avlik hissetmiyorum.. yine de ara oyun yaptim tabi ki )) 2 kuru erik ve 1 sade soda ictim.. magnezyum eksikligim var, doktorum.her gun 1 soda icmemi soyledi ama hep unutuyorum.. kramplar fazlalasinca aklima geliyor soda icmek..
Neyse, aksama ne yemek yapacagimi dusunuyorum, bugun annem yok yemek isi bana kaldi.. birazdan markete gidip bir seyler alirim sanirim.))

30dk cardio yaptim, 1.5 saat evi temizledim temizlik yaparken telefonda hep yanimdaydi adimlarimi saysin diye 1800 adim olmus.
kahvaltidan sonra turk kahvesi ictim sadece ara ogun yapmadim.

oglen yemegi olarak 1 kase ton balikli kivircik salata, 3 yemek kasigi yogurtlu semizotu yedim.

simdi cikip pilatese gidicem, nasi gidicem diye dusunuyorum sabahtan beri hic oturmadim ve cok yoruldum, ama pes etmek yok :) 1 saatte orada ter dokelim bakalim..

aksam yemeginede zeytinyagli fasulye pisirdim . yaninda salatayla yerim heralde yorgunluktan bisey yiyesimde pek yok. belki 2-3 tane kofte cikaririm buzluktan..

Slm kizlar
Cuma grubuyla detoxa basladik ondan yogunluktan gelemiyorum umarim burada her sey yolundadir
Gecmis olsun cnm insallah sag saglim girer cikar baban ameliyata Allah sifa versin

Merhaba hanımlar
Bugün yogunluktan giremedim yarın evlilik yildonumumuz çıkıp eşime hediye aldım eve gel evi topla yemek vs anca fırsat buldum

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Dereotu roka maydanoz salatalik

Öğle : 1kase tutmaç çorbası ( içinde mercimek erişte nohut var oyuzden sadece o yetti)

Ara, 1 elma + 6 badem

Hala kulaklarım uğulduyor.. delirtti resmen beni ya.. sabah beri böyle..inşallah baş ağrısı yapmaz.. ağrı kesici kullanmam yasak, deliririm ağrıdan sanırım..
akşam için erişteli y.mercimek yaptım.. bir ara deli gibi yerdim bu yemeği..hatta bir ara hafta da en az 4 gün yiyordum akşam yemeği yerine.. çok severim.. yanına da fırında sebze yaptım.. k.bahar, patlıcan ve kabak attım fırına.. yanına da sarımsaklı yoğurt.. bence çok güzel bir menü oldu ama annemler ne diyecek bilmiyorum, onlar buna yemek gözüyle bakmıyor malesef ))

Gideyim de akşam yemeğimi yiyeyim ))

Merhaba arkadaşlar nasılsınız iki gündür giremedim Konya dan misafirimiz var

Bugun ki menüm

Kahvaltı
1 sb az yağlı süt

Öğlen
1 hasl yumurta
7 zeytin
1 YK lor peyniri
3 kaşık mantar kavurma
1 dlm pastırma
1 dlm tam tahıllı ekmek

Aksam
1 kase şehriye çorba
1 tbk yağsız az tuzlu salata
4 kaşık tavuk sote
3 Bulgurlu sarma

1 lt su yatana kadar 2.5 lt tamamlarım
1 brdk yesıl çay 2 brdk yeşil tamamlarım

Nice yıllara kuzum Allah nice yıllarınızı gostersin

Gecmis olsun.. hava degisimide olabilir sebebi.
Eristeli mercimek bende cok yaparim cok cok severim afiyet olsun:)

Pilatesede gittim geldim bugunde 7000 adim olacak.
Iyi yoruldum , spordan sonra ara ogun light yogurt 5 cilek uzerinede 2 corba kasigi musli koydum yedim.
Simdi aksam yemegi yiyecegiz, 100 gr biftek yapiyorum yanina kucuk bir kase cok az tuzlu ve yagli kivircik saata , 3 yemek kasigida zeytinyagli fasulye.. sonrasindada cay (sekersiz tabiki:) )
Bende regl olcam 1-2 gun kaldi canim cok tatli ve hamurisi cekiyor, bugun markette zor dayandim kurabiye/ borek / corek almamak icin ama basardim, kendimi cilekli yogurtla kandirdim iste :) basariyorum bence ... :)

Maşallah sporun çok iyi canım
Portakalı denedin mi kakao ve hindistan cevizli tatlı gibi oluyor

Ekmek ve zeytini bir arada tuketmiyoruz, dikkat edelim.. kahvaltiyi gec yaptigin icin oglen menusunu o sekilde yazdin diye dusunuyorum.

Biraz zorluyorum kendimi hem yuruyus hem evde egzersiz yapyim diye, sali ve cumalarida pilates dersine gidiyorum yoruluyorum baya :)
Nedir o acaba portakalli olan? Tarif varmi :)
Portakalı dilimle üzerine kakao ve hindistan cevizi serpiyoruz bu grubun meşhur tatlisidir bı dene güzel geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…