- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Gecmis olsun cnm insallah sag saglim girer cikar baban ameliyata Allah sifa versinSelam kizlar,
Babam carsamba gunu ameliyat olacak, simdiden gecmis olsun'a gelenler var.. cok sevilen bir insandir, duyan geliyor.. o yuzden kalabalikti bugun ev.. menulerimi yazayim kacayim, okumam gereken kitaplar var.. ctesi kursum var ve daha hocanin istedigi kitaplari okumaya baslamadim bile ))
Kahvalti;
Biberli patatesli omlet
5 zeytin
Ara, 1 kuru kayisi + 6 badem
Oglen, 1 kase ezogelin corba
Ara, 1 elma
Aksam,
1 kase ezogelin corba
1 tabak firinda sebze (k.bahar, mantar, patlican)
1 kase sarimsakli yogurt
Omlet tarifim;
1 sivri biberi dogradim, icine 1 kucuk patates rendeledim.. 1 tatli kasigi zyagi ekleyip, tavada yuksek ateste karistirarak pisirdim.. ustune 2 yumurta kirip baharat ve tuz ekledim.. gayet guzel bir tadi oldu.. hafta da bir kere siz de yapabilirsiniz, tarifi vereyim dedim ))
Nice yıllara kuzum Allah nice yıllarınızı gostersinMerhaba hanımlar
Bugün yogunluktan giremedim yarın evlilik yildonumumuz çıkıp eşime hediye aldım eve gel evi topla yemek vs anca fırsat buldum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Dereotu roka maydanoz salatalik
Öğle : 1kase tutmaç çorbası ( içinde mercimek erişte nohut var oyuzden sadece o yetti)
Amiinnn canım hepimizin inşallah Rabbim ağzımızın tadını bozmasınNice yıllara kuzum Allah nice yıllarınızı gostersin
Ara, 1 elma + 6 badem
Hala kulaklarım uğulduyor.. delirtti resmen beni ya.. sabah beri böyle..inşallah baş ağrısı yapmaz.. ağrı kesici kullanmam yasak, deliririm ağrıdan sanırım..
akşam için erişteli y.mercimek yaptım.. bir ara deli gibi yerdim bu yemeği..hatta bir ara hafta da en az 4 gün yiyordum akşam yemeği yerine.. çok severim.. yanına da fırında sebze yaptım.. k.bahar, patlıcan ve kabak attım fırına.. yanına da sarımsaklı yoğurt.. bence çok güzel bir menü oldu ama annemler ne diyecek bilmiyorum, onlar buna yemek gözüyle bakmıyor malesef ))
Gideyim de akşam yemeğimi yiyeyim ))
Maşallah sporun çok iyi canımPilatesede gittim geldim bugunde 7000 adim olacak.
Iyi yoruldum , spordan sonra ara ogun light yogurt 5 cilek uzerinede 2 corba kasigi musli koydum yedim.
Simdi aksam yemegi yiyecegiz, 100 gr biftek yapiyorum yanina kucuk bir kase cok az tuzlu ve yagli kivircik saata , 3 yemek kasigida zeytinyagli fasulye.. sonrasindada cay (sekersiz tabiki:) )
Bende regl olcam 1-2 gun kaldi canim cok tatli ve hamurisi cekiyor, bugun markette zor dayandim kurabiye/ borek / corek almamak icin ama basardim, kendimi cilekli yogurtla kandirdim iste :) basariyorum bence ... :)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız iki gündür giremedim Konya dan misafirimiz var
Bugun ki menüm
Kahvaltı
1 sb az yağlı süt
Öğlen
1 hasl yumurta
7 zeytin
1 YK lor peyniri
3 kaşık mantar kavurma
1 dlm pastırma
1 dlm tam tahıllı ekmek
Aksam
1 kase şehriye çorba
1 tbk yağsız az tuzlu salata
4 kaşık tavuk sote
3 Bulgurlu sarma
1 lt su yatana kadar 2.5 lt tamamlarım
1 brdk yesıl çay 2 brdk yeşil tamamlarım
Maşallah sporun çok iyi canım
Portakalı denedin mi kakao ve hindistan cevizli tatlı gibi oluyor
Portakalı dilimle üzerine kakao ve hindistan cevizi serpiyoruz bu grubun meşhur tatlisidir bı dene güzel geliyorBiraz zorluyorum kendimi hem yuruyus hem evde egzersiz yapyim diye, sali ve cumalarida pilates dersine gidiyorum yoruluyorum baya :)
Nedir o acaba portakalli olan? Tarif varmi :)
Portakalı dilimle üzerine kakao ve hindistan cevizi serpiyoruz bu grubun meşhur tatlisidir bı dene güzel geliyor
Eveet muzu da aynı sekilde hazırliyoruz...aaa ben neden bayadir yemiyorum.Portakalı dilimle üzerine kakao ve hindistan cevizi serpiyoruz bu grubun meşhur tatlisidir bı dene güzel geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?