Bu arada kayisı hurma sicak suda yumuşadiktan sonra findik veya cevizle tarçın katıp robottan geçirip hindistan cevizine bulayarak toplar da hazirlayabilirsin.ben turk kahvesinin yaninda 2 tane yiyiyorum.tatli krizim tuttugunda
Afiyet olsun tatlimBuda sahane bisey olur bencedenicem bu haftaici bunu :)
Bende tavuğu böyle yapiyorum daha lezzetli oluyor sarımsakta koyuyorum sosun içineGunaydin iyi haftasonlari herkese
siz ne kadarda bir tartiliyorsunuz? genelde haftada 1 diyorlar ama ben dayanamayip bakiyorum 2 gunde bir falan, ve bugun yine baktim 77.1 kg ciktim, ustelik regl olcam bi siskinlik olmali demekki regl sonrasi daha dusecek (insallah :) )
sabah kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
3 adet zeytin
1 dilim light beyaz peynir
3 ceri domates ve 1 salatalik
1 dilim kepek ekmegi
bitki cayi.
biliyorum zeytinle ekmegi birlikte tuketmeyin deniyor bende dikkat ediyorum buna, bugun 2 yumurta yiyesim gelmedi evde egzersiz yapmicam diye tek yumurta yedim tamda gozum doymadi haftasonu kahvaltisi :) ondan zeytin ekledim..
erken kahvalti ettik esim ise gitti 3-4 e kadar calisacak bugun, bende 1 bardak daha bitki cayi alip tv karsisina gectim. biraz evi toparlayip disari yuruyuse cikicam, biraz magaza bakarim market alisverisini yapar donerim.
aksama tavuk sis yapmayi dusunuyorum, tavuk gogus alicam yogurt az salca baharat soslayip cop sislere dizip tavada yapicam bakalim nasil olcak :) yaninada salatayla yeriz. esimde bana katiliyo diyet programinda allahtan sorun yasamiyoruz :)
Bende tavuğu böyle yapiyorum daha lezzetli oluyor sarımsakta koyuyorum sosun içine
merhabalar tekrardan
ogle yemegi: 8-9 yemek kasigi etli kuru fasulye , light yogurt
ara ogun: sekersiz turk kahvesi ve 1 hurma icerisine 1 tatli kasigi fistik ezmesi surdum , cok guzel oluyor tavsiye ederim :)
aksam yemegi: 2 tavuk sis (gogus etinden) 1 yesil biber, 1 kepekli lavas, ev yapimi az tuzlu ayran
aksam 8 gibi cayla kayisi ve badem yiyip gunu kapaticam.
7000 adim bugunde.
merhabalar tekrardan
ogle yemegi: 8-9 yemek kasigi etli kuru fasulye , light yogurt
ara ogun: sekersiz turk kahvesi ve 1 hurma icerisine 1 tatli kasigi fistik ezmesi surdum , cok guzel oluyor tavsiye ederim :)
aksam yemegi: 2 tavuk sis (gogus etinden) 1 yesil biber, 1 kepekli lavas, ev yapimi az tuzlu ayran
aksam 8 gibi cayla kayisi ve badem yiyip gunu kapaticam.
7000 adim bugunde.
Selam, aksamlari ekmek ve turevi, ayrica pirinc/patates gibi seyler tuketmiyoruz.. ayrica aksam ara ogunde badem de.yemiyoruz. bu yediklerin sana yag olarak geri doner cunku aksamlari metabolizman yavaslayacagi icin bademin yagini eritemez...lavastan aldigin karbonhidrati da aksam eritemeZsin.. dikkat edelim lutfen..
Kepekli lavas diye sorun olmaz diye dusundum. Patates pirinc hic yemiyorum kilo vermemi engellemesin diye..
badem konusundada dogru, aksam ara ogun ne yiyebiliriz peki? Kayisi vs olurmu?
Selam arkadaşlar
Kahvaltı
1 hasl yumurta
1 dlm tam tahıllı ekmek
Yesıllık
Ikı parça tel peynir
Öğlen
1 kase şehriye çorba
Ara
3 dlm portakal
Aksam
7 kaşık bulgur pilavı
2-3 parça kuru soğan
1 lt su
5.000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?