Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Direkt muhabbete daldım yaaa...GÜNAYDIN FISTIKLAR KAÇAMAKSIZ HAFTA SONU DİLİYORUM..sinav zamanı okulda ve yogunluktan paylasımlarım azaldi..motivasyon resmi bile paylasamaz oldum az kaldı insallah eskisi gibi devam..yaza girerken okuldaki arkadaşlarımı diyet telası sardı ve ben cok rahatım ..
Kahvaltım:
*1 z.yaginda tavada yumurta
*1 parca dil peyniri
*2 ceviz 1kury erik 1 kuru kayısi
*5 zeytin
*söğüş(domates salatalık biber bir parca)

Bu arada kayisı hurma sicak suda yumuşadiktan sonra findik veya cevizle tarçın katıp robottan geçirip hindistan cevizine bulayarak toplar da hazirlayabilirsin.ben turk kahvesinin yaninda 2 tane yiyiyorum.tatli krizim tuttugunda

Buda sahane bisey olur bence denicem bu haftaici bunu :)

Gunaydin
Dun tum gün yattim agridan. Regl in Ilk günü cok kotu geciriyorum. Ona ragmen 4bin adim atmisim

Spor yapmadim
Pek birsey de yemedim dun yazdiklarim sonrasi

Su 1 L sadece

Bugun ise Isteyim.
Kahvalti 1 dilim ekmek yanina peynir, havuc

Gunaydin iyi haftasonlari herkese

siz ne kadarda bir tartiliyorsunuz? genelde haftada 1 diyorlar ama ben dayanamayip bakiyorum 2 gunde bir falan, ve bugun yine baktim 77.1 kg ciktim, ustelik regl olcam bi siskinlik olmali demekki regl sonrasi daha dusecek (insallah :) )

sabah kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
3 adet zeytin
1 dilim light beyaz peynir
3 ceri domates ve 1 salatalik
1 dilim kepek ekmegi
bitki cayi.

biliyorum zeytinle ekmegi birlikte tuketmeyin deniyor bende dikkat ediyorum buna, bugun 2 yumurta yiyesim gelmedi evde egzersiz yapmicam diye tek yumurta yedim tamda gozum doymadi haftasonu kahvaltisi :) ondan zeytin ekledim..

erken kahvalti ettik esim ise gitti 3-4 e kadar calisacak bugun, bende 1 bardak daha bitki cayi alip tv karsisina gectim. biraz evi toparlayip disari yuruyuse cikicam, biraz magaza bakarim market alisverisini yapar donerim.
aksama tavuk sis yapmayi dusunuyorum, tavuk gogus alicam yogurt az salca baharat soslayip cop sislere dizip tavada yapicam bakalim nasil olcak :) yaninada salatayla yeriz. esimde bana katiliyo diyet programinda allahtan sorun yasamiyoruz :)

merhabalar tekrardan

ogle yemegi: 8-9 yemek kasigi etli kuru fasulye , light yogurt

ara ogun: sekersiz turk kahvesi ve 1 hurma icerisine 1 tatli kasigi fistik ezmesi surdum , cok guzel oluyor tavsiye ederim :)

aksam yemegi: 2 tavuk sis (gogus etinden) 1 yesil biber, 1 kepekli lavas, ev yapimi az tuzlu ayran

aksam 8 gibi cayla kayisi ve badem yiyip gunu kapaticam.
7000 adim bugunde.

Bende tavuğu böyle yapiyorum daha lezzetli oluyor sarımsakta koyuyorum sosun içine

Selam arkadaşlar

Kahvaltı
1 hasl yumurta
1 dlm tam tahıllı ekmek
Yesıllık
Ikı parça tel peynir

Öğlen
1 kase şehriye çorba

Ara
3 dlm portakal

Aksam
7 kaşık bulgur pilavı
2-3 parça kuru soğan

1 lt su
5.000 adım

Selam, aksamlari ekmek ve turevi, ayrica pirinc/patates gibi seyler tuketmiyoruz.. ayrica aksam ara ogunde badem de.yemiyoruz. bu yediklerin sana yag olarak geri doner cunku aksamlari metabolizman yavaslayacagi icin bademin yagini eritemez...lavastan aldigin karbonhidrati da aksam eritemeZsin.. dikkat edelim lutfen..

Selam, aksamlari ekmek ve turevi, ayrica pirinc/patates gibi seyler tuketmiyoruz.. ayrica aksam ara ogunde badem de.yemiyoruz. bu yediklerin sana yag olarak geri doner cunku aksamlari metabolizman yavaslayacagi icin bademin yagini eritemez...lavastan aldigin karbonhidrati da aksam eritemeZsin.. dikkat edelim lutfen..

Kepekli lavas diye sorun olmaz diye dusundum. Patates pirinc hic yemiyorum kilo vermemi engellemesin diye..
badem konusundada dogru, aksam ara ogun ne yiyebiliriz peki? Kayisi vs olurmu?

Gunaydinlar herkese,
Kahvalti:
1 yumurta, domates salatalik, 1 dilim light beyaz peynir, 1 kepek ekmegi, 2 bardak cay.

Yuruyuse cikacagiz esimle 1 saate yakin surer gidecegimiz yere. Bakalim aksama kac adim olacak :)

Kepekli lavas diye sorun olmaz diye dusundum. Patates pirinc hic yemiyorum kilo vermemi engellemesin diye..
badem konusundada dogru, aksam ara ogun ne yiyebiliriz peki? Kayisi vs olurmu?

Aksam ara ogun yapmak istediginde 1 meyve yiyebilirsin yaninda bitki cayiyla.. ya da kendine meyveli yogurt yapabilirsin kucuk bir kase... (Hazir degilz kendin yap) veya tarcinli sut/yogurt yiyebilirsin..

Aksamlari kuru kayisi da onermiyorum.. cok faxla şeker iceriyor.. o da yag olusumunu hizlandiriyor..

Ben sana hic bir sey ogretemiyorum ya.. valla bosa kurek cekiyorum.. bu nasil bir menu? Soyle dusun, sen diyetisyensin ve bana verdigin bir menu var.. ben ise yukardakileri tuketiyorum.. bana ne soylerdin?
Lutfen bana menuyu yorumla.. hangi urunu neden yememeliydim, yerine ne yemeliydim?

Gunaydin
Dun 13500 adim attim 2l de su. Spor yok, is de cok yoruldum 7-15 durmadan calisiyorum nerdeyse. Is cikisi cocuklar ile botanik bahcesi gezmeye gittik 18 gibi Eve gelince Yemek yedik den sonra pilim bitti.

Bugun yine Isteyim ama daha hazirlikli

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
8 badem

Ara
1 yesil Elma

Ogle
200 gr kirmizi et
Havuc

Simdilik bu kadar. Isten 15 de cikinca tekrar cocuklari alip tekrar disari cikacagiz. Halim kalmayacak ama Sporumu yapmam lazim

Oglen annem babamla bulustuk yemege gittik bende 1 lahmacun yedim ayran ictim . Yapmasam daha iyiydi ama ogle yemegi saatiydi ve daha uygun birsey bulamadim menude. Dun aksam tavuk sis yiyince yiyesimde gelmedi..
aksama hafif gecicem baya, kendime 1 kase yogurt hazirlicam az muslili. Hem doyurucu hemde kalorisi az olur.
10000 adim oldu bu arada ordan yirttim bence:)
Bide egzersiz yapicam simdi yarim saat mat uzerinde pilates esneme hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…