Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Yogurt hazirlamayi cok seviyorum hem tadini hemde doyurucu oluyor bugun oglen lahmacun yedigim icin aksama yapicam mesela.. dikkat edicem aksam artik findik ceviz kayisi vs hic yemem. Sagolasin:)

Oglen menusunde 1 lahmacun tercihin gayet yerinde.. daha once yazmistim zaten, yaninda bol salata ve ayran ile 1 lahmacun yiyebilirsiniz diye.. ama sadece oglen, diger ogunlerde degil ))

Oglen menusunde 1 lahmacun tercihin gayet yerinde.. daha once yazmistim zaten, yaninda bol salata ve ayran ile 1 lahmacun yiyebilirsiniz diye.. ama sadece oglen, diger ogunlerde degil ))

Ya evet kebapci tarzi bi yere gittik cunku kusbasi et yiyebilirdim ama yaninda lavassiz yenmiyo, lahmacun daha makul gorundu. Aynen acik ayran ve domates maydanoz bol limonlu yedim. Bayada doyurdu.
Sevindim simdi cok kotu olmamasina :)

Selam kizlar,

2 gundur kosusturuyorum, ne menu yazabildim ne bakabildim dogru durust )) ara ara girip onemli gordugum uyarilari yapabildim sadece.. bugun recel yedim, bana kizabilirsiniz bunun icin )) ama 4 hafta boyunca her pazar yemem gerekecek cunku recel ve marmelat kursuna yazildim, 4 hafta pazar gunleri 9-16 arasi recel yapacagim )) bu hafta, ayva, armut, portakal kabugu ve kuru kayisi receli yaptik.. her recelden cay kasiginin yarisi kadar yedim.. toplamda 1 tatli.kasigi yani.. ama yemem gerekiyordu cunku tadini bilmedigim seyi yapamam ))
Siz daha fazla kizmadan ben menulerimi yazayim ))

C.tesi
Kahvalti, mantarli biberli omlet 2 yumurta ile, 1/2 kk peynir, 5 zeytin

Ara, kucuk flatwhite
Ara, 6 badem, 10 y.mersini

Aksam,
1 tb ispanak yemegi
3 yk et sote
1/2 kase yogurt

Pazar,
Aksamki et sotenin uzerine 1 yumurta kirdim, yaninda 1/2 kk peynir, 5 zeytin

Oglen, 1 kase mercimek corba ve 1/2 porsiyon sulu kofte
1 tatli kasigi recel

Aksam menumu henuz bilmiyorum, arkadasima geldim yemege.. ne yaptilar ya da yapacaklar bilmiyorum ama canim deli gibi barbunya istiyor.. anneme soyleyeyim de yarin yapsin, delircem barbunya diye )))

Bulgur pilavı olmadı mı aksam öğünün de yemek mi yanlıs?
Aksam öğününü 17.30 da yaptım

Selam kızlar
Bugun ki menüm,

Kahvaltı
4 kaşık menemen
7 siyah zeytin
1 kaşık lor peynir
3 acı biber

Öğlen
1 kase pulbiber yulaf yoğurt
Yeşillik

Ara
1 havuç

Aksam
Ispanak kavurma (1 yumurta kırılmıs)
Yarım kase mercimek çorba

2 brdk yesılcay
2 lt su
7.600 adım
200 ip atlama

Gunaydinlar herkese iyi haftalar
1 kilo vermisim gecen hafta guncel kilom 76.4

Ustelik regl olacagim icin siskin hissediyorum, sanirim bitince biraz daha inecektir.

Kahvalti:
1 yumurtadan omlet
1 kk Light beyaz peynir
Salatalik
1 dilim kepek ekmegi
Bitki cayi

Hele şükür eve gelebildim ya.. dün akşamda arkadaşlar bırakmadı, geç saate kadar muhabbet ettik.. uykusuzluktan ve yorgunluktan bittim.. üstelik bugün spora gidicem, bakalım nasıl hareket edicem ))

Kahvaltım,
2 goz yumurta ıspanaklı
7 zeytin
2 közlenmiş biber

Günaydın kızlar
Sabah :
Menemen yağda yumurta haşlanmış yumurta azar azar
Beyaz peynir
2 adet altınbaşak kepekli biskuvi

Günaydın kızlar
Sabah :
Menemen yağda yumurta haşlanmış yumurta azar azar
Beyaz peynir
2 adet altınbaşak kepekli biskuvi

Su biskuviyi neden yiyorsun? Bosuna yag depoluyorsun onu yiyerek.. icinde msg var, glikoz var.. o kadar zararli ki.. kepekli, light vs yaziyorlar uzerine ama lutfen aldanmayin.. tamamen kilo almana yonelik bir sey o..

Ara, 2 gun kurusu, 8 badem

Birazdan bir turk kahvesi icip hazirlanacagim ve spora gidecegim.. bir an once aksam olsa da uzanip yatsam diye bekliyorum vallahi ))

Su biskuviyi neden yiyorsun? Bosuna yag depoluyorsun onu yiyerek.. icinde msg var, glikoz var.. o kadar zararli ki.. kepekli, light vs yaziyorlar uzerine ama lutfen aldanmayin.. tamamen kilo almana yonelik bir sey o..
Sevdiğim için yiyiyordum canım ve insan arada farklı tat istiyor ama tmm yemem :)

Iyi gunler

Dun ki Sporumu simdi yazayim
15900 adim
1 saat yuruyus

Bugun ki menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta

Ara 10 tane Minik domates

Ogle balik ve salata

Ara
70gr mango

Aksam
Hala belli degil :)

Bugun ise kostum 2,5 km

21 agustos da 5 km kosuya katilacagim is yeri ile. Ortalama 23 dk da 5km kosuyorlarmis. Kendimi o seviyeye getirmem lazim
Eve dønus de kosacagim

Kızlar harika gidiyorsunuz nazar değmesin...c.tesi akşamı kilime takılıp düştüm.sağ bilegim döndü ve üzerine kapaklandım bayagı morardı...pazar günüm yatarak gecti..sinirler zedelenmiş biraz sizım var.gelemedim bir türlü.bu mesajı yazarken de zorlaniyorum.
Birazdan yürüyüşe çıkıcam.hava çok güzel..bu bilekle yerde yapicagım hareketler aksadı malum...kendimi yüruyüse vericem

Cok cok gecmis olsun insallah cabucak toparlarsin...

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…