- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Aksam ara ogun yapmak istediginde 1 meyve yiyebilirsin yaninda bitki cayiyla.. ya da kendine meyveli yogurt yapabilirsin kucuk bir kase... (Hazir degilz kendin yap) veya tarcinli sut/yogurt yiyebilirsin..
Aksamlari kuru kayisi da onermiyorum.. cok faxla şeker iceriyor.. o da yag olusumunu hizlandiriyor..
Oglen annem babamla bulustuk yemege gittik bende 1 lahmacun yedim ayran ictim . Yapmasam daha iyiydi ama ogle yemegi saatiydi ve daha uygun birsey bulamadim menude. Dun aksam tavuk sis yiyince yiyesimde gelmedi..
aksama hafif gecicem baya, kendime 1 kase yogurt hazirlicam az muslili. Hem doyurucu hemde kalorisi az olur.
10000 adim oldu bu arada ordan yirttim bence:)
Bide egzersiz yapicam simdi yarim saat mat uzerinde pilates esneme hareketleri
Oglen menusunde 1 lahmacun tercihin gayet yerinde.. daha once yazmistim zaten, yaninda bol salata ve ayran ile 1 lahmacun yiyebilirsiniz diye.. ama sadece oglen, diger ogunlerde degil ))
Ben sana hic bir sey ogretemiyorum ya.. valla bosa kurek cekiyorum.. bu nasil bir menu? Soyle dusun, sen diyetisyensin ve bana verdigin bir menu var.. ben ise yukardakileri tuketiyorum.. bana ne soylerdin?
Lutfen bana menuyu yorumla.. hangi urunu neden yememeliydim, yerine ne yemeliydim?
Günaydın kızlar
Sabah :
Menemen yağda yumurta haşlanmış yumurta azar azar
Beyaz peynir
2 adet altınbaşak kepekli biskuvi
Sevdiğim için yiyiyordum canım ve insan arada farklı tat istiyor ama tmm yemem :)Su biskuviyi neden yiyorsun? Bosuna yag depoluyorsun onu yiyerek.. icinde msg var, glikoz var.. o kadar zararli ki.. kepekli, light vs yaziyorlar uzerine ama lutfen aldanmayin.. tamamen kilo almana yonelik bir sey o..
Kızlar harika gidiyorsunuz nazar değmesin...c.tesi akşamı kilime takılıp düştüm.sağ bilegim döndü ve üzerine kapaklandım bayagı morardı...pazar günüm yatarak gecti..sinirler zedelenmiş biraz sizım var.gelemedim bir türlü.bu mesajı yazarken de zorlaniyorum.
Birazdan yürüyüşe çıkıcam.hava çok güzel..bu bilekle yerde yapicagım hareketler aksadı malum...kendimi yüruyüse vericem
Kızlar harika gidiyorsunuz nazar değmesin...c.tesi akşamı kilime takılıp düştüm.sağ bilegim döndü ve üzerine kapaklandım bayagı morardı...pazar günüm yatarak gecti..sinirler zedelenmiş biraz sizım var.gelemedim bir türlü.bu mesajı yazarken de zorlaniyorum.
Birazdan yürüyüşe çıkıcam.hava çok güzel..bu bilekle yerde yapicagım hareketler aksadı malum...kendimi yüruyüse vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?