Regl zamanın yaklaşıyor ise vücudun tatlı istiyor yada vücut şekere alışkın oyuzden direniyor şeker istiyormerhabalar,
kahvaltidan sonra 15dk cardio yaptim.
ara ogun:
1 yesil elma, sekersiz turk kahvesi
pilates dersine gittim 1 saat pilates yaptim, gidiste donuste yurudum 40dk toplamda.
ogle yemegi:
5 yemek kasigi az soya sosuyla yaptigim tavuk sote (gogus etinden)
1 kase kivircik salata yarim domates ve 1 salatalikli
1 bardak az tuzlu ev yapimi ayran
acim ama... bu ara boyle bi doymuyorum canim surekli seker veya karbonhidrat istiyo...
Regl zamanın yaklaşıyor ise vücudun tatlı istiyor yada vücut şekere alışkın oyuzden direniyor şeker istiyor
İyi yapmışsın canım afiyet olsun canin istemesede ye direncin düşer yarın ailenin sana ihtiyacı varAksam,
1/2 kase ezogelin corba
4 yk et kavurma
1 yk yogurtlu kabak
Salata
Butun gun bir sey yemeyince aile baskisi ile bunlari yedim.. resmen zorla yemek yedirdiler ya.. halam diyor ki, "kuzum sen yemek yiyince uzuluyoruz kilo alican diye.. yemeyince de uzuluyoruz hasta olucan diye" ))) mideme taş gibi oturdu yediklerim, insallah gece rahatsiz etmez..
Günaydın gayet güzel canım hedefe +200 Gr birşey değilGunaydin
Bugun tarti günü en son 2 hafta önce tartildim 67,2 kiloydum.
66 kiloydum bu sabah
Olmam gereken 65,8 mis. Yinede verdigim icin mutluyum
Rabbim şifa versin babaciginin güzel haberlerini bekliyoruz canımGunaydin,
Babami ameliyata aldilar, bekliyoruz.. 4-8 saat arasi surebilir ameliyat dedi doktor.. stres tavan bende.. resmen bogazimda yumru var gibi.. annem, kardesim ve halamla oturuyoruz. Paylasim yapamayacagim sanirim, bugun beni mazur gorun..
Sevgiler
Gunaydin,
Babami ameliyata aldilar, bekliyoruz.. 4-8 saat arasi surebilir ameliyat dedi doktor.. stres tavan bende.. resmen bogazimda yumru var gibi.. annem, kardesim ve halamla oturuyoruz. Paylasim yapamayacagim sanirim, bugun beni mazur gorun..
Sevgiler
Gunaydin,
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?