Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

yanlış yaptığın tek şey tartıya odaklanman hergün tartılmak yanlış canım

eğer spor yapıyorsan belki kas artışın olduuu

konu önemli,iyi okuTARTIDAN UZAKLAŞKas ağır bir kütle,yağ dokusu ise daha yoğun.İnsan vücudunda % 35 daha fazla yer kaplar.Evet,1 kilo kas yapmak 4 kilo almak anlamına gelirKeşke kolayca yapsakÇünkü kas çok su tutan bir kütledir.1 kilo kas 2.700 ml su tutar.
Vücut ölçülerini alarak gelişimini takip et.Tartıda kilo alıp,ölçüde daralıyorsan herşey normal1 kilo kas,4 kilo vücut ağırlığına eşit!Bir kilo yağ kütlesi tam olarak,4 kğ kas kütlesinin kapladığı alanı kaplar.Çoğunuzun kafasında soru işaretleri var.Sadece kardiyo yaparak kilo vermeye çalışıyorsun,YAPMA!Sonuç olarak verilen kilolarla beraber mevcut kas kütlesini kaybediyor.Deride sarkma oluşuyor,ortaya estetik bir görünümden çok itici bir görüntü çıkıyor.Bu tip bir yol izleyip kilo vermeye çalışmak,sadece zaman kaybıAynı kilo,aynı boy,aynı kişi farklı zaman diliminde.Değişen kilo değil vücut ölçüleri olmuştur.Ağırlık ile kardiyo kombine edilir.İkisi beraber olmadı mı özellikle fazla kilosu olanların derisinde sarkma oluşur.Dikkat et,seni sadece kardiyo yapmaya yönlendirmeleri yeterli ekipman,personel ve bilgileri olmadığındandırSen kas kaybedersin tartıdaki değişim seni yanıltmasın.Artı,SU çok önemlidir,malum kendimi paralıyorum,şükür çoğunuzu suya alıştırdımİnsan vücudundaki su oranı cinsiyet,yaş,fiziksel özellikler ve günlük fiziksel aktivitelerine göre değişim gösterir.Çocukların vücutlarındaki su oranı %70 civarlarında,yetişkinlerde bu oran %50 - %60 aralığında değişir!Yeni doğan bebeklerde bu oran %90 civarındadır.(Düşün karpuz gibi su doğuyoruz)Büyüdükçe yerini yağlar alır bu sebepten daha fazla su tüketimine ihtiyaçın var.Hücre yenilenmesi ve vücudundaki bir çok organ suyu kullanır.Su,insan yaşamı için oksijenden sonra en önemli ikinci şarttır!Kanın %83’ü,kemiklerin %22’si, beynin ve kasların %75’i sudur.(beyin çalışmıyorsa,su iç)Bu oranlardan da anlayacağın üzere hiçbir şey susuz yaşayamaz!

burdan okuyabılırsınız peaceful16

yanlış yaptığın tek şey tartıya odaklanman hergün tartılmak yanlış canım

eğer spor yapıyorsan belki kas artışın olduuu

kahvaltidan sonraki ara ogunu iptal edicem.. zaten ogle yemegine kadar cok acikmis olmuyorum ,sadece ara ogun yapin dedikleri icin yiyodum.
ve evet, haftada 1 tartilmak gerekiyo aslinda haklisin canim tesekkur ederim baktigin icin..

cok tesekkurler...
cok cok abarti bi sporda yapmiyorum aslinda agirlikla calismak gerekiyo kas yapmak icin ben cok nadir agirlik calisiyorum. ama olculerimde evet daralma var vucudumda sikilasma var , daha fit hissediyorum insallah kilolarda gidecek diyetle birlikte...

diyet deme canım diyet insanı şişmanlatır

biz sağlıklı besleniyoruz bakış açını değiştir

Ben bugun tartılmayacagım cunku dun basladım haftaya yazarım.

Sabah

Elma sirkeli ballı karanfilli ılık su
(Ebru şallının tarıfı gecede içicem)
Kapya biberli omlet
Bir parca dil peyniri
Kucuk domates
Yarım salatalık
Bol roka
6 zeytin

Babanin Iyi haberlerini bekliyoruz, cok Gecmis olsun Allah ACIL sifa versin ..

Merhabalar, dun yine niyetliydim

Iftarda
1 kase yayla corbasi
Salatalik Domates
1 haslanmis yumurta

1 Saat Sonra 1 muz 5 Erik 2 cilek

1.5 lt Su

Son düzenleme:
Hosgeldin canim tekrar Umarim guzel vakit gecirmissindir.

Bozma moralini Hic kilo almasan daha iyidi ama cokta almamissin bugunden snra cok dikkat edersin bol Su veya Sivi detoks bayagi faydali oluyor tavsiye ederim.

Selam,

Babam ameliyattan cikti, su anda baygin.. her yerinden kablolar sarkiyor.. yarina kadar yemek ve su verilmeyecek ve kesinlikle yerinden oynatilmayacakmis.. babami o halde gormek beni cok derinden etkiledi.. doktorlar gelip durumu ile ilgili bilgi verecekler.. yarin yazarim size..

Tum guzel dilekleriniz, dualariniz ve enerjileriniz icin coook tesekkur ederim kizlar..

Cok gecmis olsun
En Kisa zaman da sagligina kavusmasini dilerim

Iyi aksamlar

Ara
Muz

Öglen
Dana eti ve salata

Aksam
Salata

3km Kosu

Eklentiler

• IMG_20190417_174005.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20190417-072548.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20190417_173036.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 24
Hosgeldin canim tekrar Umarim guzel vakit gecirmissindir.

Bozma moralini Hic kilo almasan daha iyidi ama cokta almamissin bugunden snra cok dikkat edersin bol Su veya Sivi detoks bayagi faydali oluyor tavsiye ederim.

Hosbuldum canım. Guzel vakıt gecırdım ama dıyet acısından hep moralım bozuktu. Ben sunu anladım moralım bozuk olunca aşırı yeme istegi gelıyor. Eşim gelene kadar artık biyere gitmek istemiyorum okadar sıkıldım ki. Valızlerle yasamaktan. Bi düzenim olsa emınımkı böyle kalmazdı bu kilom. inşallah esim erken gelir

Çok gecmıs olsun Allah şifasını versın inşallah bir an önce toparlar

Ara: yarım elma 2 çilek

Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası (chialı)
8 kücük mantar fırında
3yk bulgur pilavı
Salata

Spor:
5 bin adım
30 dk plates (gobek kalca bacak)
50 mekik
2 dk plank
30 sguat
100 ip atlama

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…