Gunaydinlar,
ben surekli tartilmaya devam.. napayim dusmeye devam edecekmi diye merak ediyorum. gecen hafta 75.8 gormustum biliyosunuz ama pzt 76.4 cikmistim o kadar beslenmeye dikkat etmeye ragmen 76.3 um.cok kafaya takiyorum diye mi boyle ya. neyi yanlis yapiyorum bilmiorum... sizin dikkatinizi ceken birsey varsa lutfen soyleyin...
kahvalti:
1 haslanmis yumurta
1 dilim light beyaz peynir
3 ceri domates, 1 salatalik
1 dilim tahilli ekmek
bitki cayi
yanlış yaptığın tek şey tartıya odaklanman hergün tartılmak yanlış canım
eğer spor yapıyorsan belki kas artışın olduuu
konu önemli,iyi okuTARTIDAN UZAKLAŞ Kas ağır bir kütle,yağ dokusu ise daha yoğun.İnsan vücudunda % 35 daha fazla yer kaplar.Evet,1 kilo kas yapmak 4 kilo almak anlamına gelir Keşke kolayca yapsak Çünkü kas çok su tutan bir kütledir.1 kilo kas 2.700 ml su tutar.
Vücut ölçülerini alarak gelişimini takip et.Tartıda kilo alıp,ölçüde daralıyorsan herşey normal1 kilo kas,4 kilo vücut ağırlığına eşit!Bir kilo yağ kütlesi tam olarak,4 kğ kas kütlesinin kapladığı alanı kaplar.Çoğunuzun kafasında soru işaretleri var.Sadece kardiyo yaparak kilo vermeye çalışıyorsun,YAPMA!Sonuç olarak verilen kilolarla beraber mevcut kas kütlesini kaybediyor.Deride sarkma oluşuyor,ortaya estetik bir görünümden çok itici bir görüntü çıkıyor.Bu tip bir yol izleyip kilo vermeye çalışmak,sadece zaman kaybı Aynı kilo,aynı boy,aynı kişi farklı zaman diliminde.Değişen kilo değil vücut ölçüleri olmuştur.Ağırlık ile kardiyo kombine edilir.İkisi beraber olmadı mı özellikle fazla kilosu olanların derisinde sarkma oluşur.Dikkat et,seni sadece kardiyo yapmaya yönlendirmeleri yeterli ekipman,personel ve bilgileri olmadığındandır Sen kas kaybedersin tartıdaki değişim seni yanıltmasın.Artı,SU çok önemlidir,malum kendimi paralıyorum,şükür çoğunuzu suya alıştırdım İnsan vücudundaki su oranı cinsiyet,yaş,fiziksel özellikler ve günlük fiziksel aktivitelerine göre değişim gösterir.Çocukların vücutlarındaki su oranı %70 civarlarında,yetişkinlerde bu oran %50 - %60 aralığında değişir!Yeni doğan bebeklerde bu oran %90 civarındadır.(Düşün karpuz gibi su doğuyoruz )Büyüdükçe yerini yağlar alır bu sebepten daha fazla su tüketimine ihtiyaçın var.Hücre yenilenmesi ve vücudundaki bir çok organ suyu kullanır.Su,insan yaşamı için oksijenden sonra en önemli ikinci şarttır!Kanın %83’ü,kemiklerin %22’si, beynin ve kasların %75’i sudur.(beyin çalışmıyorsa,su iç )Bu oranlardan da anlayacağın üzere hiçbir şey susuz yaşayamaz!
burdan okuyabılırsınızpeaceful16
cok tesekkurler...
cok cok abarti bi sporda yapmiyorum aslinda agirlikla calismak gerekiyo kas yapmak icin ben cok nadir agirlik calisiyorum. ama olculerimde evet daralma var vucudumda sikilasma var , daha fit hissediyorum insallah kilolarda gidecek diyetle birlikte...
Gunaydin,
Babami ameliyata aldilar, bekliyoruz.. 4-8 saat arasi surebilir ameliyat dedi doktor.. stres tavan bende.. resmen bogazimda yumru var gibi.. annem, kardesim ve halamla oturuyoruz. Paylasim yapamayacagim sanirim, bugun beni mazur gorun..
Sevgiler
Hosgeldin canim tekrar Umarim guzel vakit gecirmissindir.Selam kızlar ben daha yenı evime gelebıldım. Korkarak ve cekınerek yazıyorum malesef 800 gram alarak gerı döndüm.(((((
Bugün gittim birsürü yesıllık aldım salata malzemelerı meyveler sebzeler paketlı urun almadım tatlı namına hıc bırsey yok... sıfır ekmek makarnasız sekersız pılavsız ve aksam öğünleri daha daha az olan menuler yıyecegım. Suan 72yım. En son burada 71.2 demıstım. Eğer haftaya 71.2den aşşagı düşemezsem soya beni gruptan atmadan ben kendım ayrılacagım söz verıyorum. Gecenın 3ünde yesılcaylı lımonlu detoks suyumu bile hazırladım.
diyet deme canım diyet insanı şişmanlatır
biz sağlıklı besleniyoruz bakış açını değiştir
Selam,
Babam ameliyattan cikti, su anda baygin.. her yerinden kablolar sarkiyor.. yarina kadar yemek ve su verilmeyecek ve kesinlikle yerinden oynatilmayacakmis.. babami o halde gormek beni cok derinden etkiledi.. doktorlar gelip durumu ile ilgili bilgi verecekler.. yarin yazarim size..
Tum guzel dilekleriniz, dualariniz ve enerjileriniz icin coook tesekkur ederim kizlar.. ❤❤❤
Hosgeldin canim tekrar Umarim guzel vakit gecirmissindir.
Bozma moralini Hic kilo almasan daha iyidi ama cokta almamissin bugunden snra cok dikkat edersin bol Su veya Sivi detoks bayagi faydali oluyor tavsiye ederim.
Selam,
Babam ameliyattan cikti, su anda baygin.. her yerinden kablolar sarkiyor.. yarina kadar yemek ve su verilmeyecek ve kesinlikle yerinden oynatilmayacakmis.. babami o halde gormek beni cok derinden etkiledi.. doktorlar gelip durumu ile ilgili bilgi verecekler.. yarin yazarim size..
Tum guzel dilekleriniz, dualariniz ve enerjileriniz icin coook tesekkur ederim kizlar.. ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?