Bugun biraz ipin ucu kacti aksam kardesimle bulustuk yemek icin, neyse 6.30 da yedik erken bari. 12000 adim yapmisim bugun ordanda kurtardim insallah.
Ogle:
Cok az dunden tavuk sote kalmisti 2 yemek kasigi
Bir kase yogurt icine biraz musli ve 1 dilim ananas koyup yedim.
Ara
Latte
Aksam
Tavuk durum
Ayran
Yesil cay ictim ustune
Yarin aksam sadece salata ve corba yiyerek dengeleyebilirsin bugunki tavuk durumu ))
YouTube dan indiriyorum tk500 , training , cardio pilates yapıyorum tavsiye ederim bölgesel olarak iyi geliyor25 dk cardio hangisi ?nasıl bir cardio
Bacaklarım kalın benim de,üst bacak hele,deneyeyim :) teşekkür ederim..YouTube dan indiriyorum tk500 , training , cardio pilates yapıyorum tavsiye ederim bölgesel olarak iyi geliyor
Cok guzel gidiyorsun canım mutlaka vermissindir30dk leslie , 30dk pilates yaptım.
bitki çayı içiyorum ve bugünü bu şekilde kapatıyorum. yarın tartılıcam bakalım 3 haftadir her hafta minimum 1 kg verdim bakalim bu haftada oyle olacakmi.
Cok guzel gidiyorsun canım mutlaka vermissindir
Bugün bende toplamda 33 dk tk500
200 ip atlama
100 bel çevirme
1 saat yürüyüş yaptım
Teşekkür ederim canım evet baya tempolu güzel terletiyorinsallahh :)
senide tebrik ederim bugunku sporun cok iyi :)
tk500 de zormus bi baktim simdi, benim haftada 2 gittigim pilates derslerine benziyo cardiolu.
ben ramazandan korkuyorum biraz... iftar gec saat tum gun ac kalip yicez, sonra sahur yapip yaticaz.. gun icinde su icmedigimiz icin egzersiz yuruyus nasi yapabiliriz bilmiyorum.. planiniz varmi sizlerin?
sanirim iftardan 1-2 saat sonra spor yuruyus yaparim diye dusunuyorum.. hazir duzene girdim kilo vermeye gecmisken devam etmek istiyorum..
iftardada yine devam edicem pilav,makarna, kizartma, tatli vs yok...
Teşekkür ederim canım evet baya tempolu güzel terletiyor
Bende Ramazani dusunuyorum gündüz spor yapamam akşamda yapabilirmiyim bilmiyorum bide emziriyorum gündüz oyuzden spor yapamam sanırım spor yapamazsamda az gider bakalım nasıl olacak
Evt inşallah bu sene pideye yenilmeyecegim
Ben 82 ile başladım şuan 67 yım hedefim 57-58 bir kaç aydır cok yavasladim hızlandırmak istiyorum bakalım inşallah yaza kadar hedefime gelirimbende bakicam bi ara, zaten her gun ne yaparim diye dusunmeye basladim spor egzersiz yaptikca yapasim geliyo bi sure sonra :)
haklisin canim emzirirken oruc tutacaksan susuz kalirsin zaten spor gunduz zor olur, belki cikabilirsen bebisle yuruyuse cikarsiniz hafif tempo. aksam iftardan sonra spor yapmak daha mantikli.
pide bende her gun yemem, yesemde cok minicik bi parca yerim corbayla falan. senin toplam kac kilo var vermek istedigin? kactan kaca dusmek istiyorsun?
benim 7 kg fazlam var suanda.
Canım stres çoğu zaman mideye vuruyor kötü düşünme herşey güzel olacak inşallahGunaydin,
1/4 goz omlet (aslinda 2 tane yaptim ama bir catal yiyip geri doktum hepsini.. tadinda birsey yoktu ama acayip mide bulantim var)
7 zeytin
1 yk sebze sote
Kendimi cok tok hissediyorum ve yemek dusunmek midemi.bulandiriyor.. stresten olabilir, yarin (bir aksilik olmazsa) babamin ameliyati var.. icim felaket huzursuz.. ayyh sabah sabah size de kasvet verdim..neyse,guzel seyler dusunelim.. yaza fit bedenlerle girecegiz, saglikli olacagiz..
Bu arada, ramazan ne zaman basliyor? Ben oruc tutmuyorum ama size ramazanda nasil beslenmeniz gerektigi ile ilgili bilgi verecegim..
Sevgiler
Ben 82 ile başladım şuan 67 yım hedefim 57-58 bir kaç aydır cok yavasladim hızlandırmak istiyorum bakalım inşallah yaza kadar hedefime gelirim
Sen bu azimle çabucak verirsin çünkü menun sporun güzel dikkatli gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?