- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
Gunaydinlar
Tartildim, gecen cuma 75.8 idim bugun 76.3 ciktim moralim bozuldu biraz, bu kadar dikkat etmeye egzersize neden boyle oldu bilmiorum. 75.4 falan bekliyodum. Tam tersi fazla ciktim.
Gecen haftaici nisandi gezmeydi derken o galeta tost vs bunyemi bozdu bence. Su tuketimimi artiricam odem varsa gitsin. Biraz daha dikkatli gidicem bu hafta.
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Ceri domates salatalik
1 dilim tahilli ekmek
Yesil cay
Ara
Turk kahvesi
3 ceviz
30 dk pilates yaptim bacak basen egzersizleri.
Disari ciktim yakin mesafe gerci ama olsun 2000 adim olsa bile yoktan iyidir. Moralim bozuldu bugunku kiloya..
Selam,
Kilonun yuksek cikmasi odemden olabilir, kafana takma.. farkli yaptigin herseye karsi vucudun direnc olusturur, bu normal..
Bazen "2 galeta, 1 lokma borek, 1 catal makarna vs" dedigimiz seyler ise bunca yil vucudun alistigi ve mahrum kaldigi seyler oldugundan, bunlarla karsilasan vucut, colde su bulmus gibi hemen yer eder bunyeye ))
Sigara bagimliligi gibidir karbonhidrat.. ekmeksiz yemek yiyemeyecegini dusunursun cunku bunu sana vucudun emreder.. psikolojin emreder.. o yuzden diyet zorlar, vucudun stokladigi yagdan kopmamaya calisir vs .
Kisaca, moralini bozma.. kilo almis gibi gorunuyorsan vucut olculerine bak, incelmissindir, kas olusumun hizlanmistir..
Aynaya bak, o asla yalan soylemez ))
Başlangıç kilomuz nerdeyse aynıymış(77benim de)ve ben de 63 olmak istiyorum,neler yaptınız kısaca bahseder misinizsoya selamlar.. o dönemde ben de sıkı diyet yapıyordum. ve ben de 82 kilodan 59 kiloya kadr inmiştim.
sana da bir selam atmıştım
takip de ederdim seni. tabi evlendim çoluk çocuk falan derken tekrar tospik oldum. ha bünye müsait yemeyi de sevince kaçınılmaz son. neyse efendim 78,5 kilo ile başladım 3 ay önce. şu an 63,5 kiloyum. boyum 168 kilom kurtarıyor.
yine yaparsın sen de eminim. çünkü bu işi ciddiye alınca tıkır tıkır gidiyor kilolar. başarılar dilerim.
Başlangıç kilomuz nerdeyse aynıymış(77benim de)ve ben de 63 olmak istiyorum,neler yaptınız kısaca bahseder misiniz
Aksam:
3 yemek kasigi soya soslu tavuk
Yarim kase kivircik salata
Yesil cay icer gunu kaparim.
20 dk leslie power walk yaptim
Selam kızlar ben daha yenı evime gelebıldım. Korkarak ve cekınerek yazıyorum malesef 800 gram alarak gerı döndüm.(((((
Bugün gittim birsürü yesıllık aldım salata malzemelerı meyveler sebzeler paketlı urun almadım tatlı namına hıc bırsey yok... sıfır ekmek makarnasız sekersız pılavsız ve aksam öğünleri daha daha az olan menuler yıyecegım. Suan 72yım. En son burada 71.2 demıstım. Eğer haftaya 71.2den aşşagı düşemezsem soya beni gruptan atmadan ben kendım ayrılacagım söz verıyorum. Gecenın 3ünde yesılcaylı lımonlu detoks suyumu bile hazırladım.
Gunaydin kizlar,
Dunden beri istahsizlik devam ediyor.. stresten sanirim.. normalde stresli oldugum zamanlarda surekli buzdolabinin basinda olurum ama bu sefer ters etki yapti.. hic birsey yiyemez oldum..
Kahvalti, 1 kucuk elma ve 1 sade nescafe
Kacamak yapmadigin ve diyetine uydugun surece atmam )) gerekli onlemi almissin zaten, kisa surede durumu duzeltecegine eminim..bu durumun tekrar yasanmamasina ozen göster ))
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?