Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Gunaydinlar
Tartildim, gecen cuma 75.8 idim bugun 76.3 ciktim moralim bozuldu biraz, bu kadar dikkat etmeye egzersize neden boyle oldu bilmiorum. 75.4 falan bekliyodum. Tam tersi fazla ciktim.
Gecen haftaici nisandi gezmeydi derken o galeta tost vs bunyemi bozdu bence. Su tuketimimi artiricam odem varsa gitsin. Biraz daha dikkatli gidicem bu hafta.

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Ceri domates salatalik
1 dilim tahilli ekmek
Yesil cay

Ara
Turk kahvesi
3 ceviz

30 dk pilates yaptim bacak basen egzersizleri.
Disari ciktim yakin mesafe gerci ama olsun 2000 adim olsa bile yoktan iyidir. Moralim bozuldu bugunku kiloya..

Selam,

Kilonun yuksek cikmasi odemden olabilir, kafana takma.. farkli yaptigin herseye karsi vucudun direnc olusturur, bu normal..
Bazen "2 galeta, 1 lokma borek, 1 catal makarna vs" dedigimiz seyler ise bunca yil vucudun alistigi ve mahrum kaldigi seyler oldugundan, bunlarla karsilasan vucut, colde su bulmus gibi hemen yer eder bunyeye ))
Sigara bagimliligi gibidir karbonhidrat.. ekmeksiz yemek yiyemeyecegini dusunursun cunku bunu sana vucudun emreder.. psikolojin emreder.. o yuzden diyet zorlar, vucudun stokladigi yagdan kopmamaya calisir vs .
Kisaca, moralini bozma.. kilo almis gibi gorunuyorsan vucut olculerine bak, incelmissindir, kas olusumun hizlanmistir..
Aynaya bak, o asla yalan soylemez ))

gecen hafta gunlk toplam kaloriyi asmasamda karbonhidrati abarttim, ogun atladim ogle yemegi ara ogun vs. su tuketimim azaldi, 1 gun pilates dersimi iptal ettim direk kilo aldim iste.
olctum bugun olculerim ayni kalca ve karin bolgesi 1 cm incelmis gecen haftaya gore, gerisi ayni.
pes etmek yok, devam ediyorum, ama bu kadar cabalayip elimde olmayan sebeplerden ( nisan, cenaze ) boyle olunca motivasyonum dustu biraz..

ogle yemegim:
1 kase mercimek corbasi
3 kofte
yarim domates, 1 salatalik
2 yemek kasigi light yogurt

ara :
filtre kahve
1 hurmali toplardan (kendi yaptigim)
1 yesil elma
1 tatli kasigi fistik ezmesi

utu+evi temizledim total 2 saat

Saka gibi ama hala acikmadim.. kahvalti zaten yapamadim.. oglende canim birsey istemedi.. bende ac kalmamak adina 1 elma ve 10 tane kayisi cekirdegi yedim (halam getirmis benim icin, kansere iyi geliyor diye)
Baska birsey yemedim.. simdi pirasa pisiriyorum, yemek icin kendimi zorlayacagim cunku bagisiklik sistemimin zayiflamamasi lazim.. saglikli beslenmem lazim ki hastalanmayayim.. bu kadar sure acikmamam enteresan, normalde en fazla 2 saatte bir acikirim ben.. insallah yarin aclik ataklari yasamam yarina ))

Menüm
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
Roka maydanoz
3 adet gunkurusu kayısı

Öğle : 6 yk menemen
3 yk yoğurt
İnce dilim kepek ekmeği

Ara: Sade dibek kahvesi
2 adet gunkurusu

Akşam : 1 kase tarhana çorbası
5 yk kıymalı ıspanak
3 yk yoğurt

Su 2 lt
Spor 30 dk cardio plates
45 dk taeboo
Wydra

Aksam,
1 ufak kase ezogelin corba
1 kepce kiymali pirasa
1 bardak ayran

Kendimi zorladim valla.. su anda midemde halay cekiyor.. umarim orda kalirlar ))
Babamin ameliyati carsambaya ertelendi.. yilan hikayesine dondu bu is.. sabah yatisini yaptilar, az evvel cikisini yaptilar, acil ameliyat cikmis yarina.. yarin tekrar yatis yapacaklar, carsamba ameliyat diyorlar.. bakalim kismet..

Merhabalar arkadaslar,

Bugun orucluydum iftarda

5 Kanat izgara (derisiz)
1 yk yoghurt
1 tabak Salata

9 yesil Erik
1 cilek

Sivi tuketimine devam edicem Yuruyus yine yapamadim.

Selam kızlar ben daha yenı evime gelebıldım. Korkarak ve cekınerek yazıyorum malesef 800 gram alarak gerı döndüm. (((((
Bugün gittim birsürü yesıllık aldım salata malzemelerı meyveler sebzeler paketlı urun almadım tatlı namına hıc bırsey yok... sıfır ekmek makarnasız sekersız pılavsız ve aksam öğünleri daha daha az olan menuler yıyecegım. Suan 72yım. En son burada 71.2 demıstım. Eğer haftaya 71.2den aşşagı düşemezsem soya beni gruptan atmadan ben kendım ayrılacagım söz verıyorum. Gecenın 3ünde yesılcaylı lımonlu detoks suyumu bile hazırladım.

Başlangıç kilomuz nerdeyse aynıymış(77benim de)ve ben de 63 olmak istiyorum,neler yaptınız kısaca bahseder misiniz

Başlangıç kilomuz nerdeyse aynıymış(77benim de)ve ben de 63 olmak istiyorum,neler yaptınız kısaca bahseder misiniz
bu benim günlüğümdü. nelr yaptığımı tek tek yazdım

Kacamak yapmadigin ve diyetine uydugun surece atmam )) gerekli onlemi almissin zaten, kisa surede durumu duzeltecegine eminim..bu durumun tekrar yasanmamasina ozen göster ))
Sevgiler

Gunaydin kizlar,

Dunden beri istahsizlik devam ediyor.. stresten sanirim.. normalde stresli oldugum zamanlarda surekli buzdolabinin basinda olurum ama bu sefer ters etki yapti.. hic birsey yiyemez oldum..

Kahvalti, 1 kucuk elma ve 1 sade nescafe

Gunaydin kizlar,

kahvalti:
2 yumurtadan menemen
1 kk light beyaz peynir
1 dilim tahilli ekmek
yesil cay

30dk pilates+cardio yapicam, 1de de disarida pilates dersim var. aksam yine yazarim tam neler yaptim kac adim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…