Tatlim el bilegimden kücük operasyon gecirdim simdi iyiyim cok şükur..tam gaz devam.
Canım düşmüstüm.bilegim ters dondü sinir sıkışmasi olmustu simdi iyiyim şükürAaa gecmıs olsun onemlı bı durummu ? Noldu elıne
Kızlaaar ben geldim...cok sükür iyiyim artık..spor yapamadım ama saglıklı beslenmeme devam ettim hatta 59.4 çıktim gecen carşamba..bugun nöbet var.isim bitince mesajlarınızı okuycam..hepinizi öpüyorum
Rabbim ACIL sifasini versin insallah ...Selam kizlar,
Babam bize surekli yeni stresler yaratiyor.. dun kalbim sıkışıyor diye sikayetleri olmus.. annem doktorlara haber vermis, kan tahlilleri, ekg vs cekilmis.. sonuclar iyi ama babami ikna edemiyoruz.. stres yapiyor o yuzden de tansiyonu cikiyor.. sanki hastaneden hic cikamayacakmis gibi konusuyor.. ben neler yasadim boyle umutsuz olmadim hic.. kisacasi delirtti 2 gundur bizi ama durumu iyi ))
Menu paylasamadigim icin kusura bakmayin, ama emin olun diyetimi bozmuyorum, hala devam ediyorum diyete.. henuz babami cikarmadiklari icin hergun hastaneye git-gel yoruluyorum..
Durumu yazayim size dedim, gorusuruz sonra
Sevgiler
Gunaydin
Dun ki kapama yi yedigim icin bugun dengelemem lazim. Hafif bir gun gecirecegim
Sabah ise cagrildim o yuzden 1 muz yedim yolda
Ogle
Balik ve salata
Ara
Karpuz
Akdsm
Corba ve samata
Aksama günün sporu ve adimlarini yazarim
Birde galiba inceldim biraz. Is pantolonlarim skiyordu gobegime kadar cikariyordum resmen. Bugun ise rahatim icinde ve okdr yukari kaldirmadim :))
Canım düşmüstüm.bilegim ters dondü sinir sıkışmasi olmustu simdi iyiyim şükür
Bugun recel kursum vardi, sut receli, amber receli, nar ve havuc receli yapmayi ogrendim.. hepsinin cay kasigi ile tadina baktim.. muhtesemdi.. bunlari yapip saticam onumuzdeki kis ayinda.. planim bu yonde bir aksilik olmazsa.. haftaya son dersimiz bakalim neler ogrenecegiz..
Receller disinda diyetime devam ediyorum, bunlari tatmam lazimdi.. babamin yanina gitmedim bugunde.. bayaa kalabalikmis bugun, gelen giden cok olur diye gitmemistim iyi oldu.. haftaya persembeye cikarirlar diye dusunuyoruz.. henuz net birsey soylemediler, yarin gittigimizde soracagim doktora..
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?