kahvalti:
1 haslanmis yumurta, 1 kk light beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmegi, ufak bir parca simit, domates salatalik , cay
ogle:
1 kase mercimek corbasi, ton balikli salata, 1.5 dilim kepek ekmegi
ara: bitki cayi
35 dk yag yakan HIIT pilates yaptim
Ekmek fazla olmus, dikkat edelim
Spordan sonra cok aciktim salata kesmedi normalde oglen ekmek yemiyorum ama 1 dilim yesek sorun olmaz bence ince kepek ekmegi, karbonhidrat yerine. Her gun degil tabiki..
Bu arada baban icin cok gecmis olsun gozunuz aydin insallah sagligina kavusmustur kontrolleri cok iyi gecer :)
Gunaydin kizlar,
Artik eve donduk, hersey daha iyiye gidecek diye umut ediyorum )) 15 mayista patoloji raporu da temiz gelirse degmeyin keyfime.. asil onemli olan o rapor simdi.. eger temiz cikarsa babamin kanser hikayesi baslamadan bitecek.. aksi durumda kemoterapi ve radyoterapi baslayacak ki, babamin bunlari yasamasini hic istemiyorum.. ben yasadim, cok zor..
Neyse, bu sabah tartildim... Ne yalan soyleyeyim, duzensiz beslenmemden dolayi kilo almis olmayi umuyordum ama almamisim )) zaten zor kilo veriyorum, bari kilo almamis olayim diye dua ederek ciktim tartiya ama 88,1 kg ciktim )) 3 hafta once 90.5 idim.. super bir kilo kaybi.. haftaya spora tekrar baslayacagim, yaza 1 ay kaldi.. olabildigince spora egilmem lazim, haziranda yazliga gidecegimiz icin (bir aksilik olmazsa) bol bol yuzecegim zaten..
Simdi kahvalti hazirlamam lazim, menumu sonra paylasirim ))
gunaydinlar herkese,
kahvalti
2 yumurtadan omlet, domates salatalik, 1 kk light beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmegi, yesil cay
ara
turk kahvesi icicem simdi
avmye gidiyorum gunluk yuruyus olsun, bugun bide yag yakici HIIT pilates yapmayi planliyorum. :)
Sabah menum
Ballı karanfilli sirkeli su
2 cıvık yumurta
6 zeytın
Bır kac parca dil peyniri
Bir parca süzme peynir
Domates salatalık roka
O plates nasıl oluyor aydınlatırmısın benii:)
Pilates ve yag yakma birlikte olan videolar var youtube’dan yapiyorum bende. Fitness blender var onu takip edip seciyorum iclerinden , bir suru videolari var. mesela dun yaptigim buydu:
Gercekten ıse yarıyormu acaba bende ebru karadumanın vıdeolarını yapıodum bunamı baslasam acaba
Bence cok ise yariyor, zaten yaptiktan sonra terliyosun ertesi gun cok hafif agri oluyo kaslarinin calistigina dair.
Ben cok seviyorum bunu. Bi bak dene bence, hem cok fazla videosu var istedigini secebilirsin kisalarda var uzunda. Bolgesel calismada var komple cardioda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?