Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Sabah menüm

Ballı karanfıllı sırkelı ılık su
2 yumurtadan sebzeli omlet
1 parca peynır
Domates kucuk
Salatalık yarım
Lımonlu roka
6 zeytın

kahvalti:
1 haslanmis yumurta, 1 kk light beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmegi, ufak bir parca simit, domates salatalik , cay

ogle:
1 kase mercimek corbasi, ton balikli salata, 1.5 dilim kepek ekmegi

ara: bitki cayi

35 dk yag yakan HIIT pilates yaptim

Selam kizlar,

Babam taburcu oldu, su anda evde )) kosusturmaca gecti gunumuz.. sabah hazirlandik babamin yanina gittik, taburcu edebiliriz dedi doktor.. annemle eve gelip hemen evi temizledik, yemek yaptik.. simdi abim aldi getirdi babami.. 10 gun sonda takili kalacakmis, diger kablolari cikardilar.. 1 ay sonra kontrol.. cok mutluyum, hepinize enerjileriniz/dualariniz/iyi dilekleriniz icin tesekkurler

Ekmek fazla olmus, dikkat edelim

Spordan sonra cok aciktim salata kesmedi normalde oglen ekmek yemiyorum ama 1 dilim yesek sorun olmaz bence ince kepek ekmegi, karbonhidrat yerine. Her gun degil tabiki..
Bu arada baban icin cok gecmis olsun gozunuz aydin insallah sagligina kavusmustur kontrolleri cok iyi gecer :)

Gunde sadece 1 dilim yeter.. karbonhidrati zaten yedigin mwyveden de sebzeden de aliyorsun.. yedigimiz tum yiyecekler seker, tuz, yag ve karbonhodrat iceriyor.. bugun 1 tane fazla yedigin ekmek, tarti da uzulmene sebep olur..

Babam ile ilgili temennin icin cok tesekkur ederim .

Sevgiler

Ara: yarım elme ve yarım kivi

Akşam:
2 kepce mercımek corbası
5 yk zeytınyaglı fasulye
Ton balıklı salata

Gunaydin kizlar,

Artik eve donduk, hersey daha iyiye gidecek diye umut ediyorum )) 15 mayista patoloji raporu da temiz gelirse degmeyin keyfime.. asil onemli olan o rapor simdi.. eger temiz cikarsa babamin kanser hikayesi baslamadan bitecek.. aksi durumda kemoterapi ve radyoterapi baslayacak ki, babamin bunlari yasamasini hic istemiyorum.. ben yasadim, cok zor..

Neyse, bu sabah tartildim... Ne yalan soyleyeyim, duzensiz beslenmemden dolayi kilo almis olmayi umuyordum ama almamisim )) zaten zor kilo veriyorum, bari kilo almamis olayim diye dua ederek ciktim tartiya ama 88,1 kg ciktim )) 3 hafta once 90.5 idim.. super bir kilo kaybi.. haftaya spora tekrar baslayacagim, yaza 1 ay kaldi.. olabildigince spora egilmem lazim, haziranda yazliga gidecegimiz icin (bir aksilik olmazsa) bol bol yuzecegim zaten..

Simdi kahvalti hazirlamam lazim, menumu sonra paylasirim ))

Tebrikler kilo kaybin icin super devam edersen sporla birlikte cok guzel sonuclar elde edersin insallah :)
babanin sonuclarida iyi gelir insallahhh

gunaydinlar herkese,

kahvalti
2 yumurtadan omlet, domates salatalik, 1 kk light beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmegi, yesil cay

ara
turk kahvesi icicem simdi

avmye gidiyorum gunluk yuruyus olsun, bugun bide yag yakici HIIT pilates yapmayi planliyorum. :)

O plates nasıl oluyor aydınlatırmısın benii:)

Pilates ve yag yakma birlikte olan videolar var youtube’dan yapiyorum bende. Fitness blender var onu takip edip seciyorum iclerinden , bir suru videolari var. mesela dun yaptigim buydu:

Gercekten ıse yarıyormu acaba bende ebru karadumanın vıdeolarını yapıodum bunamı baslasam acaba

Gercekten ıse yarıyormu acaba bende ebru karadumanın vıdeolarını yapıodum bunamı baslasam acaba

Bence cok ise yariyor, zaten yaptiktan sonra terliyosun ertesi gun cok hafif agri oluyo kaslarinin calistigina dair.
Ben cok seviyorum bunu. Bi bak dene bence, hem cok fazla videosu var istedigini secebilirsin kisalarda var uzunda. Bolgesel calismada var komple cardioda

merak ettım bu aksam muhakkak bakacagım tesekkur ederımmm umarım eksılen kılolarımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…