Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ara, 1 havuc
Aksam, 4 yk bulgur pilavi (yagsiz), 1 kase tavuk corbasi, 2 yk tavuk sote

Tombuldut tebrik ederim verdigin kilo icin )) emek harcanan hersey mutlaka karsiligini verir, aynen devam..

ara:
cok ufak bir parca simit, turk kahvesi

aksam:
5 yemek kasigi mantarli tavuk sote, 1 kase salata (kivircik, sogan, domates , salatalik karistirdim, 1 tatli kasigi zeytinyagli bol sirkeli)

yemekten sonra 2 kuru erik, biraz dut kurusu ve 2 badem yedim (bagirsaklarim calissin diye) ve yaninda bitki cayi ictim.

16.000 adim, 3 litreye yakin su

HIIT pilates videosu yapmaya niyetliydim ama o kadar yurudukten sonra hic halim kalmadi. ayni kalori yakimina gelmistir diye umuyorum.. cumaya kadar tartilmicam supriz olsun insallah

Ara, 1 havuc
Aksam, 4 yk bulgur pilavi (yagsiz), 1 kase tavuk corbasi, 2 yk tavuk sote

Tombuldut tebrik ederim verdigin kilo icin )) emek harcanan hersey mutlaka karsiligini verir, aynen devam..

Haklısın kılodan zıyade kendıme gecen hafta soz verdım sozumu yerıne getırebıldıgıme sevındım :)) tesekkur ederım )

Gunaydin kizlar,

Kahvaltida bi degisiklik yapayim dedim:

Dun geceden yulafi sute koymustum dolapta beklettim sissin diye icine meyve vs ile yiyorum.

Yarim su bardagi yulaf, bir avuc yaban mersini, yarim yemek kasigi fistik ezmesi , tarcin , filtre kahve

Ogle ve aksam protein alicam.

Ara:
Bitki cayi

Ogle:
Dunden kalan nohutlu bulgur ve tavuk sote karistirdim bi tabak yedim, 2 yemek kasigi light yogurt

Simdi pilates dersim var oraya gidicem

Sabah menum

Ballı sırkelı karanfıllı ılık su
Sarıları patlamamıs azıcık yagda yumurta
Domates kucuk
Salatalık yarım
1 parca peynir
Lımonlu roka
6 zeytin

Ara
sütlü kahve şekersiz. Yanında 1 hurma bir avuc cıtır leblebi

Ara: ceyrek elma 2 cılek

Akşam:

Karnıyarık kucuk boy
(Patlıcanları kızartmadım közledim)
3 yk salcalı bulgur pilavı
Salata
Yogurt

ara:
muz ve suzme yogurtla dondurma yaptim, enfes oldu, tavsiye ederim hemde cok basit sadece iki malzemeyle.

aksam:
2 kofte, brokoli ve kabak firinladim ondan bir kase ve uzerine sarimsakli yogurt, yanina domates salatalik biber

Selam kizlar,

Bugun darbuka dersim vardi, 1 aydir derse gidememistim.. arkadaslar beni gorunce sok.yasadilar.. ne yaptin bu kadar zayifladin diyorlar )) sanki 4 aydir diyet yapmiyorum da, 1 aydir diyet yapmisim gibi sordular da sordular ))

Galiba hastaneye gide gele virus kaptim.. bogazim yaniyor, gozlerim yaniyor.. uzaniyorum su anda, bol bol dinlenicem.. hem ruhen hem bedenen cok yorgunum..

Menumu paylasayim, bitki cayi iceyim..

Sabah
Peynirli yumurta
7 zeytin
2 yaprak sarma

Ara, 2 ceviz

Aksam,
1 kase mercimek corba
5 kofte (izgara)
1 kase coban salata

sen yeter ki iste soya_sosu yapamıcan birşeyokkkkkk

Gunaydin kizlar

Kahvalti
2 yumurtadan omlet, carliston biber , ceri domates, 1 dilim cavdar ekmegi, yarim dilim eski kasar, 1 kk light beyaz peynir, yesil cay

Ramazan yaklaşıyor ve menulerimizi nasil ayarlayacagimizi merak ediyoruz diye dusunuyorum ))
Ben oruc tutmuyorum, normal bir sekilde menulerimi paylasacagim.. oruc tutan arkadaslar mutlaka sahur ve iftar menulerini paylassin ki hatalari duzeltelim..

Oncelikle, ekmek/zeytin yasagini ramazan boyunca kaldıriyorum.. yemek turlerimiz yine ayni ama bazi konulara dikkat etmek lazim .

İftari su ve hurma/zeytin gibi seylerle actiktan sonra mutlaka 1 kase corba icin ve en az 10 dk baska birsey yemeyin. Beyninize tokluk sinyali gitmeli ve insülin seviyeniz dengelenmeli.. 10-15 dk bekleyin.. sonra normal beslenme duzenimiz..
Ornek menuler,
5-6 yk sebze (suyu haric) + 3 yk bulgur pilavi ve salata
100 gr et/balik/tavuk (izgara/haslama) + 1 kase yogurt + bol salata
5-6 kasik bakliyat yemegi (suyu haric) + 3 yk bulgur pilavi + salata/yogurt

Yukaridaki menulerden donusumlu olarak yararlanabilirsiniz..
Tatli isteginiz olur ise kucuk bir kase meyve salatasi yiyebilirsiniz (yemekten 2 saat sonra) ya da 1/2 kase az sekerli, tarcinli sutlac... (Hafta da max.2)

Her yemekten sonra en az 30 dk spor/yuruyus yapilmali.. yemek yiyip, yan gelip yatmak yok ona gore ))

Sahurda,
Mutlaka yumurta yenilecek..zeytin az tuzlu ya da tuzsuz olmali.. 2 dilim tam bugday ekmegi ya da 1 dilim pide yenebilir.. hafta da max.2 defa ekmek yerine ev yapimi borek yiyebilirsiniz..
Ornek sahur menusu,

* 2 haslanmis yumurta + zeytin + peynir + domates/salatalik/yesillik vb. + 2 dilim ekmek/1 dilim pide/1 dilim ev yapimi borek + 1 dilim ananas (muthis odem atici)
* Kahvalti sevmeyenler, iftarda saydigim yemekleri yiyebilir ama mutlaka corba icilecek

Bunlar disinda bol su icilecek.. 1 fincan yesilcay icilecek. İftarda tika basa yenilip yatilmayacak unutmayin.. borek, ekmek, pide haklarinizi geri alirim ona gore ))

Akliniza takilan sorulari yazin, ramazan oncesi tum bilgileri paylasalim

Sevgiler

Selam arkadaşlar yurt dışına geldım koşturmaca bitti menulerımı düzenle paylasabılecegim soya_sosu baban İcin tekrar geçmiş olsun Allah şifasını versin.. Tombuldut canım ne güzel kılo vermişsin tebrık ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…