Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Anladim canım..o zaman tavuk göğsunü küp küp sotele yada haşla...avuç ici kadar paketle olmazsa.her salatana kat...yeşil mercimek de salatalarına kat..tabiiii sen ihtiyacın olani bizden daha iyi bilirsin.sadece fikir işte

Canım benim son 10 kilom kaldı ya.. 12 verdim .. banşm gibi olan arkadaşlara da bazışeylerin yasaklarını kaldırır mısın? İletişim de yasak değil dediğin şeyleri gibi.. biz zaten soma yaklaştık diye dedim ama sen daha iyi bilirsin

Sağol canım tavsiyelerini dikkate alıcaö :)'

Kuru incir hurma rezene dere otu kuru kayisi gun kurusu bol su ve organik sekersiz tahin bunlarda sut coltan seyler her ogunde yap bi tabak dereotu ye muthis sut artiriyor hersalatana ekle yok dersen gider rejimde olmama rahmen sutum bol masallahhh de werdigin mesaj hipofize gidiyor direk hanmeli

Yok, yasaklar esnemiyor veya kaldirilmiyor.. kalan son 1 kilo dahi olsa benimle diyet yapan herkes bu kurallara uymali.. senin icin kural esnettigimde burdaki diger diyet yapanlarin ve en basta benim motivasyonum duser... Motivasyonum duserse diyet yapamam... Sizlerden baska bir grubum daha var.. whatsup grubu yaptim reeldeki arkadaslarimla.. 56 kilo olan kiz bile bu programa uyuyor, uymazsa gruptan cikariyorum cunku..

Umarim yanlis anlamazsin ama ciddi olarak birinin yasakli urunleri tuketmesi, digerlerinin de motivasyonunu etkiliyor.. birlikte devam edeceksek biraz dusun ve net karar ver..

sütüm ilk 40 gün çok zorladı senin dediğin gibi olumlu düşünmeye başladım yalnızda kalınca oğlumda daha iyi oldu.. ve o şekilde arttı :) benim iyi bi çarşıya çıkmam loazım hiç bir şey kalmadı evde

anlatmak istediğim.. ben son 10 kilodayım.. sen 30 kilo vermeye çalışıyorsnu. sen som 10 kilon kaldığında bize şu an yasakladığın şeyleri kendine de yasaklayacak mısın ?

Benden sin basladim ama bu aksam hawuc salatasi ve tarhana corbasi yicem artik bi de yogirt baharatli insallah tarana yasak degildir bugecelik idare etcem

anlatmak istediğim.. ben son 10 kilodayım.. sen 30 kilo vermeye çalışıyorsnu. sen som 10 kilon kaldığında bize şu an yasakladığın şeyleri kendine de yasaklayacak mısın ?

Sence ben size yasak deyip, kendime iltimas gececek birine mi benziyorum? Kac gundur yazdigim sseylerden bunu mu cikardin? Bak benimle daha once diyet yapanlar var, onlarin dediklerinden de anlamadin mi benim nasil bir insan oldugumu? Vallahi de kirildim...

Yasakli listemizdeki hersey diyet boyunca yasak.. ister verecek bir kilon olsun ister 100 kilo fark etmez.. eğer kuralları uyuyamayacaksan şimdiden yollarımızı ayıralım ne sen üzül ne ben üzüleyim... Çünkü başta da belirttiğim gibi benim kurallarım katıdır..

Benden sin basladim ama bu aksam hawuc salatasi ve tarhana corbasi yicem artik bi de yogirt baharatli insallah tarana yasak degildir bugecelik idare etcem

Çorba kremalı ya da unlu olmadığı sürece yasak değil.... Tarhana yasaklılar listemizde değil.. tek istediğim çorbayı yemeniz... O yüzden çorbayı biraz sulu yapıp içine bulgur,pirinç, bezelye,patatesh veyavhavuçgibi şeyler ekleyip yemeniz.. sulu yapın demem de ki amaç da tarhana biraz lapa bir çorba o yüzden...

hayır sen az önce bi mesajla ilerleyen zamanda yasaklarıın bazıları kalkacak bir şeyler serbest olacak yazmadın mı ? o yüzden kafam karıştı .. sarma içindi sanırım ?

hayır sen az önce bi mesajla ilerleyen zamanda yasaklarıın bazıları kalkacak bir şeyler serbest olacak yazmadın mı ? o yüzden kafam karıştı .. sarma içindi sanırım ?

Sarma zaten yasakli degil ki... Sarmanın nasıl yapıldığı önemli.. örneğin içinde pirinç mi var bulgur mu? İleride tüketebiliriz demem de ki amaç, önce vücudumuzu terbiye etmemiz çünkü 4 dolma kimseyi doyurmaz... Kısa süre içersinde açlık hissedersin... Boşu boşuna vücuduna kalori almış olursun... Şu an için tüketmeme sebebimiz bu ki bunu az önce de açıkladım.. buradaki herkes farklı kilolarda zaten.. benim yazdığım liste 80 kilo olanlar şunu yesin, 70 kilo olanlar bunu yesin tarzı bir liste değil ki... Vücudumuzu terbiye edeceğimiz sağlıklı gıdalar yiyebileceğimiz bir liste hazırladım... Anlatabildim mi bilemiyorum, umarım sorduğun sorunun cevabını net bir şekilde verebilmişimdir

Aksam yemegimin hala pismesini bekliyorum )) gelen giden cok oldu bugun.. su anda reeldeki diyet grubumdan bir arkadas cocuklariyla bende.. onlari da ac ac bekletiyorum )) insallah 15 dk ya pismis olur...

Aksam yemegim,

1 tabak Kiymali kapuska (bulgurla)
Yogurtlu kirmizi lahana

Bugun lahana manyagi yaptim kendimi ))

Benim de aksam yemegim gecikti...
1 kepçe corba
2 kaşik karides sote
Ve bol salata
Bugun de hersey güzeldi spor+su+diyet
Bugüne 100 üzerinden 95 veriyorum kizlar..5 puanımı akşam yemeğini aksam 7 den 20 dk sonra bitirdigim icinkırdım

Aksam 7'de aksam yemegimizi yemis olmaliyiz fakat arada 6:30 yada 7:30 gibi de yiyebiliriz. Vucudumuz bir sisteme alisirsa rutine baglar.. biz rutine baglamis vucut istemedigimizden arada yeme saatlerimizi degistirebiliriz, problem yok ))

Aksam 7'de aksam yemegimizi yemis olmaliyiz fakat arada 6:30 yada 7:30 gibi de yiyebiliriz. Vucudumuz bir sisteme alisirsa rutine baglar.. biz rutine baglamis vucut istemedigimizden arada yeme saatlerimizi degistirebiliriz, problem yok ))
Tatlım aslında akşam tüm günün raporunu versek de bize 100 uzerinden not mu versen..bence düşün.notun kıt olmasın ama

Ikindi sekersiz turk kahwesi

Aksam
1kepce tarhana corbasi 1dilim tam bugday ekmegi
1 kase baharat serpilmis yogurt
Buyuk bitabak kabak hawuc turp rendesi uzerine 5..6 nar

Ara bir sekersiz turk kahwe

10 gibi yarim tarcin serpilmis elma yemegi planliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…