Anladim canım..o zaman tavuk göğsunü küp küp sotele yada haşla...avuç ici kadar paketle olmazsa.her salatana kat...yeşil mercimek de salatalarına kat..tabiiii sen ihtiyacın olani bizden daha iyi bilirsin.sadece fikir işteBitki çayı içiyorum canım.. soğan da her gün yerim hurmamm bittiprotein çok alamadım ya o yüzden azaldı gibi geliyor 2 memeyi de emiyor yetmiyor gibi..biri yeterdi şimdiye kadar 3 saatte de birikirdi olmuyor şimdi
Geçmiş olsun canım..oğluna acil şifalar diliyorumcanlarım yazılanları akşam okuyacağım.öğlen oglum ateşlendi hastanedeydim.anca geldim.
Canım benim son 10 kilom kaldı ya.. 12 verdim .. banşm gibi olan arkadaşlara da bazışeylerin yasaklarını kaldırır mısın? İletişim de yasak değil dediğin şeyleri gibi.. biz zaten soma yaklaştık diye dedim ama sen daha iyi bilirsinDiyeti bozmamissin ki.. sarma yasak degil, sadece su anda onermiyorum.. ilerleyen zamanlarda yenilebilir listemizde yer alacak.. bir daha yeme yeter ))
Salatana peynir yada yumurta ekleyebilirsin... Sutun kesiliyorsa suyu az iciyorsundur.. bol su ic..
Sağol canım tavsiyelerini dikkate alıcaö :)'Anladim canım..o zaman tavuk göğsunü küp küp sotele yada haşla...avuç ici kadar paketle olmazsa.her salatana kat...yeşil mercimek de salatalarına kat..tabiiii sen ihtiyacın olani bizden daha iyi bilirsin.sadece fikir işte
Çok geçmiş olsun krizantem havalsr çok kötü iyi misiniz simdi.canlarım yazılanları akşam okuyacağım.öğlen oglum ateşlendi hastanedeydim.anca geldim.
geçmiş olsun canım.. önemli bir şeyi varmı yavrununcanlarım yazılanları akşam okuyacağım.öğlen oglum ateşlendi hastanedeydim.anca geldim.
Canım benim son 10 kilom kaldı ya.. 12 verdim .. banşm gibi olan arkadaşlara da bazışeylerin yasaklarını kaldırır mısın? İletişim de yasak değil dediğin şeyleri gibi.. biz zaten soma yaklaştık diye dedim ama sen daha iyi bilirsin
Sağol canım tavsiyelerini dikkate alıcaö :)'
sütüm ilk 40 gün çok zorladı senin dediğin gibi olumlu düşünmeye başladım yalnızda kalınca oğlumda daha iyi oldu.. ve o şekilde arttı :) benim iyi bi çarşıya çıkmam loazım hiç bir şey kalmadı evdeKuru incir hurma rezene dere otu kuru kayisi gun kurusu bol su ve organik sekersiz tahin bunlarda sut coltan seyler her ogunde yap bi tabak dereotu ye muthis sut artiriyor hersalatana ekleyok dersen gider rejimde olmama rahmen sutum bol masallahhh de werdigin mesaj hipofize gidiyor direk hanmeli
anlatmak istediğim.. ben son 10 kilodayım.. sen 30 kilo vermeye çalışıyorsnu. sen som 10 kilon kaldığında bize şu an yasakladığın şeyleri kendine de yasaklayacak mısın ?Yok, yasaklar esnemiyor veya kaldirilmiyor.. kalan son 1 kilo dahi olsa benimle diyet yapan herkes bu kurallara uymali.. senin icin kural esnettigimde burdaki diger diyet yapanlarin ve en basta benim motivasyonum duser... Motivasyonum duserse diyet yapamam... Sizlerden baska bir grubum daha var.. whatsup grubu yaptim reeldeki arkadaslarimla.. 56 kilo olan kiz bile bu programa uyuyor, uymazsa gruptan cikariyorum cunku..
Umarim yanlis anlamazsin ama ciddi olarak birinin yasakli urunleri tuketmesi, digerlerinin de motivasyonunu etkiliyor.. birlikte devam edeceksek biraz dusun ve net karar ver..
Benden sin basladim ama bu aksam hawuc salatasi ve tarhana corbasi yicem artik bi de yogirt baharatli insallah tarana yasak degildir bugecelik idare etcemsütüm ilk 40 gün çok zorladı senin dediğin gibi olumlu düşünmeye başladım yalnızda kalınca oğlumda daha iyi oldu.. ve o şekilde arttı :) benim iyi bi çarşıya çıkmam loazım hiç bir şey kalmadı evde
anlatmak istediğim.. ben son 10 kilodayım.. sen 30 kilo vermeye çalışıyorsnu. sen som 10 kilon kaldığında bize şu an yasakladığın şeyleri kendine de yasaklayacak mısın ?
Benden sin basladim ama bu aksam hawuc salatasi ve tarhana corbasi yicem artik bi de yogirt baharatli insallah tarana yasak degildir bugecelik idare etcem
hayır sen az önce bi mesajla ilerleyen zamanda yasaklarıın bazıları kalkacak bir şeyler serbest olacak yazmadın mı ? o yüzden kafam karıştı .. sarma içindi sanırım ?Sence ben size yasak deyip, kendime iltimas gececek birine mi benziyorum? Kac gundur yazdigim sseylerden bunu mu cikardin? Bak benimle daha once diyet yapanlar var, onlarin dediklerinden de anlamadin mi benim nasil bir insan oldugumu? Vallahi de kirildim...
Yasakli listemizdeki hersey diyet boyunca yasak.. ister verecek bir kilon olsun ister 100 kilo fark etmez.. eğer kuralları uyuyamayacaksan şimdiden yollarımızı ayıralım ne sen üzül ne ben üzüleyim... Çünkü başta da belirttiğim gibi benim kurallarım katıdır..
hayır sen az önce bi mesajla ilerleyen zamanda yasaklarıın bazıları kalkacak bir şeyler serbest olacak yazmadın mı ? o yüzden kafam karıştı .. sarma içindi sanırım ?
Benim de aksam yemegim gecikti...
1 kepçe corba
2 kaşik karides sote
Ve bol salata
Bugun de hersey güzeldi spor+su+diyet
Bugüne 100 üzerinden 95 veriyorum kizlar..5 puanımı akşam yemeğini aksam 7 den 20 dk sonra bitirdigim icinkırdım
Tatlım aslında akşam tüm günün raporunu versek de bize 100 uzerinden not mu versen..bence düşün.notun kıt olmasın amaAksam 7'de aksam yemegimizi yemis olmaliyiz fakat arada 6:30 yada 7:30 gibi de yiyebiliriz. Vucudumuz bir sisteme alisirsa rutine baglar.. biz rutine baglamis vucut istemedigimizden arada yeme saatlerimizi degistirebiliriz, problem yok ))
Tatlım aslında akşam tüm günün raporunu versek de bize 100 uzerinden not mu versen..bence düşün.notun kıt olmasın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?