Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Gercekten hepinizle gurur duyuyorum.. supersiniz, ve diyetinize bire bir uyuyorsunuz))

Tartida sayilarin ardi ardina dusecegi o guzel gunleri tez zamanda gormemiz dilegimle ))
her gün menü mü yazıyorsunuz eğer geç kalmadıysam bende sizlere dahil olmak isterim

2.5 kilo muu...harikasin canım.
Kahvaltim:
1 kaşık lor 6 zeytin 1 yumurta 10 findik 1 kayisı ş.siz cay

Kızlaaar ögle menüm:
Tavuk göğsüyle hazırladıgım yesil salata ve ayran...az gibi görünmesin salatamin porsiyonu fazlaca ve doyurucuydu...ayran ise öyle bir duple ki.hani şu kocaman bardaklardan
Doydum mu?
Eveeeet önemli olan bu
Bu arada ayranım ev yogurdundan ve tuzsuz.salatama azcık tuz ekledim...sıfır tuz alınca kramp giriyor bacaklarıma...tansiyonu cok düşük bir bayanım bu arada...

Tabiki canim..yeterki 2.sayfamizdaki diyet listemizin dısına cıkma...koçumuz prensipli.ama emin ol uyarsan kilolar o kadar güzel gidiyor ki...senin yolun kısa zaten
benim beslenme şeklimde öyle zaten sabah ile öğle arasında ara öğün yapmaya ihtiyaç duymuyorum ama ikindi vakti ara öğün yapıyorum

Öğle yemeği
Tavuk parçalı şehriyeli sebze çorbası
Yoğurt
AZ oldu farkındayım ama okulda fastfood makarna kızartma ve k. Fasulye var. 2 gündür k. fasulye yediğim içinn yemedim kabız olcam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…