hqhqhahah HAYROLSUNRuyamda zeytinyagli yaprak sarmasi diziyordum borcama.. bir tencere sarmayo dizdim durdum... Bir ara bi tanesini elime aldim tadina tadina bakayim diye.. tam yiycekken diyette oldugumu hatirlayip geri biraktim... Gordugunuz gibi ruyamda bile diyet yapiyorum ))))))
Yolu yok, bu kilolar gidecek ))
Çok bilgilendirici oldu harikasın soyaaBu yaglar vucudumuzda cok kolay depolanir ama bizden ayrilmasi uzun surer... Pes etmeyen kazanir ve ben pes etmeyenlerdenim her zaman ))
Harika bir bilgilendirme...pesetmek yokBu yaglar vucudumuzda cok kolay depolanir ama bizden ayrilmasi uzun surer... Pes etmeyen kazanir ve ben pes etmeyenlerdenim her zaman ))
Kızlar benim için yemek hazırlamak çok meşakkatli bir is oluyor. Tan35 cim çok güzel örnek yazmış. Nohut mercimek fasulyeyi haşlayıp yoğurda karıştırıp baharat katarak yiyebilirim.
Bu fikir hoşuma gitti. Evde fasulye ve nohut var. Bu ikisi ile baslamayi düşünüyorum.
Sebze yemeği yapmak ise zor oldukça zor.
Sebzeyi almak onun için özel markete gitmek yıkamak pişirmek.
Bana yulaf ile süt karıştırıp meyve doğramak daha kolay ve güzel.
Böyle başka hızlı öneri var mi
Yani mesela pazarlari yemek stokumu yapsam, hafta ici ne yiyeceğim belli olsa daha iyi olacak galiba.
Hem çalışıyorum, hem bebeğim var, hem de kendine özel yemek yapmam gerekiyor. Ben yetişemiyorum.
Yani büyük sıkıntım şu, işleri bitirdiğimde ben kendimi çok aç ve yemek yokken buluyorum.
Dolayısıyla pratik şeyler lazim
Evet canim hazirda birseyler olmasi diyet icin önemliKızlar benim için yemek hazırlamak çok meşakkatli bir is oluyor. Tan35 cim çok güzel örnek yazmış. Nohut mercimek fasulyeyi haşlayıp yoğurda karıştırıp baharat katarak yiyebilirim.
Bu fikir hoşuma gitti. Evde fasulye ve nohut var. Bu ikisi ile baslamayi düşünüyorum.
Sebze yemeği yapmak ise zor oldukça zor.
Sebzeyi almak onun için özel markete gitmek yıkamak pişirmek.
Bana yulaf ile süt karıştırıp meyve doğramak daha kolay ve güzel.
Böyle başka hızlı öneri var mi
Yani mesela pazarlari yemek stokumu yapsam, hafta ici ne yiyeceğim belli olsa daha iyi olacak galiba.
Hem çalışıyorum, hem bebeğim var, hem de kendine özel yemek yapmam gerekiyor. Ben yetişemiyorum.
Yani büyük sıkıntım şu, işleri bitirdiğimde ben kendimi çok aç ve yemek yokken buluyorum.
Dolayısıyla pratik şeyler lazim
olur takip ederimBir kac gun takip et istersen.. cunku benimle diyet yapanlar asla kacamak yapamaz ve diyet listesi disinda birsey tuketemez.. sayfa 2 de liste paylasmistim, mutlaka oku...
Sevgiler
Çok geçmiş tatlım...acil şifalarMerhaba kizlar k8zimda adenol ve roto wirusu cikti bende usutmusum saglam oksururken agzimdan cikcak cigerlerim nasil iyilesicez bilmiyorum...en kisa zaman da iyilesip gorusmek uzere
Çok geçmişolsunnMerhaba kizlar k8zimda adenol ve roto wirusu cikti bende usutmusum saglam oksururken agzimdan cikcak cigerlerim nasil iyilesicez bilmiyorum...en kisa zaman da iyilesip gorusmek uzere
Merhaba kizlar k8zimda adenol ve roto wirusu cikti bende usutmusum saglam oksururken agzimdan cikcak cigerlerim nasil iyilesicez bilmiyorum...en kisa zaman da iyilesip gorusmek uzere
Bugün biraz sıkıcı bunaltici modum düşük...
Misafirliğe gidecektim ama halim yok sanirim işten direk eve geçeceğim.
Bu ara pek bi uyku halindeyim :/
Öğle yemeği olarak 1.5 kepçe domates çorbası ve 5-6 yk karnabahar yedim
Sizler nasilsiniz neler yaptini?
Bu yaglar vucudumuzda cok kolay depolanir ama bizden ayrilmasi uzun surer... Pes etmeyen kazanir ve ben pes etmeyenlerdenim her zaman ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?