Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Hahaha
hqhqhahah HAYROLSUN

Kahvaltim,

Sebzeli, lorlu omlet (1 cay kasigi tereyagi ile)
Maydanoz + dereotu
8 zeytin
1 bardak tarcinli sut (sutcumuz geldi, hemen kaynatip ictim)

Kilom gitmiyo, aksine artiyor.. tartidan nefret edicem az kaldi )) ama az evvel paylastigim gorselde de oldugu gibi, zamanla o yag yucreleri gidecek... Gecen seferde ac oldugum icin agladigim zamanlar olmustu ama 33 kilo vermistim.. yine verecegim, ben bir seyi aklima aklima koyarsam o sey artik benimdir! Aksi dusunulemez bile ))

Kızlar benim için yemek hazırlamak çok meşakkatli bir is oluyor. Tan35 cim çok güzel örnek yazmış. Nohut mercimek fasulyeyi haşlayıp yoğurda karıştırıp baharat katarak yiyebilirim.
Bu fikir hoşuma gitti. Evde fasulye ve nohut var. Bu ikisi ile baslamayi düşünüyorum.
Sebze yemeği yapmak ise zor oldukça zor.
Sebzeyi almak onun için özel markete gitmek yıkamak pişirmek.
Bana yulaf ile süt karıştırıp meyve doğramak daha kolay ve güzel.
Böyle başka hızlı öneri var mi
Yani mesela pazarlari yemek stokumu yapsam, hafta ici ne yiyeceğim belli olsa daha iyi olacak galiba.
Hem çalışıyorum, hem bebeğim var, hem de kendine özel yemek yapmam gerekiyor. Ben yetişemiyorum.

Yani büyük sıkıntım şu, işleri bitirdiğimde ben kendimi çok aç ve yemek yokken buluyorum.
Dolayısıyla pratik şeyler lazim

ben 4 aydır diyetteyim. çalışıyorum ben de sabahtan akşama kadar. oğlanı bırakıp alma işi de ben de. bu arada evde taşıdım. ama yılmadım. mesela akşam yemeğine pişirdiğim şeyden hemen küçük saklama kabına bölüp koyuyorum. yanına da yoğurt.
tamam ısıtamam ama zeytinyağlı olunca gerek de kalmıyor. mesela ıspanak, taze fasulye, karnabahar..
bazen süt yulaf tarzı yaparsın.
1 gün simit ayran yaparsın.
1 gün salata tarzı süt falan yaparsın.
mesela ben bugün kurufasulye ve bulgur pilavı getirdim. (şimdi korumada olduğumdan pilav yiyorum. ama önceleri yoğurt alırdım yanıma) peteğin üzerine koyuyorum ılıyor.
evde de pasta börek yapmadım genel olarak. ben ne pişirdiysem evde de o yendi. sana uygun şeyleri pişir. akşamdan saklama kabına koy.

Evet canim hazirda birseyler olmasi diyet icin önemli
Ayrica kirmizi lahanayi bolca dograyip az sirke ve limonla ov.kapali kalsin.beyaz lahana da...kolay kolay bozulmuyor...hemen açip karistiriyorum istedigim malzemeyle...bugün yesil mercimekle yaptim salatamı...bir gunünü sebzeleri hafif sotelemeye ayirabilirsin..kolay kolay bozulmuyor.yogurdun da varsa her sey tamamdır...

Merhaba kizlar k8zimda adenol ve roto wirusu cikti bende usutmusum saglam oksururken agzimdan cikcak cigerlerim nasil iyilesicez bilmiyorum...en kisa zaman da iyilesip gorusmek uzere

Ogle yemegim,

1 kase tarhana corbasi (icine chia attim)
1 tabak kiymali karnibahar yemegi

O kadar cok karnibahar yemegi yapmisiz ki, aksama da karnibahar var.. yeminle artik kusucam ))) bakalim aksama ne yiyecegim, karnibahar yemeyecegim kesin..

Paphia spor yapiyor musun canim? Sabah ziplayip vucudunu gune hazirliyor musun? Dusuk enerjiyi en iyi yukseltecek sey, spor yapmaktir..

Muzigi ac danset, sokaga cik sarki dinleyerek yuru, hatta git cocuklarla korebe yada saklambac oyna.. hareket et... Hareket ettikce ruh halin duzelecek ve vucudun sana cevap verip istemedigin yaglardan kurtulmana izin verecek ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…