Kafam beynim durdu kizlar ya wallahi bi akil werin adetim 4gun gecti kadin doguma gittim kan idrar hersey yapildi.2ml bi kist war cok onemli degil dedi.
Migren ted. Kullandigim bi ilac war sibelium o geriletmis olabilir dedi.dupoholt adet sokturucu werdi yolladi.
Ben de hemem oyle sokturucu falan icmek istemiyorum acaba norologa da gidip anlatsam mi ama ona cikana kadar beklesem mi sokturuyu icsem mi
Merhaba kizlar k8zimda adenol ve roto wirusu cikti bende usutmusum saglam oksururken agzimdan cikcak cigerlerim nasil iyilesicez bilmiyorum...en kisa zaman da iyilesip gorusmek uzere
Size güzel bir hikaye yazacağım.. lütfen okuyun...
Genç bir adam yolda yürürken kaldırımda yatan bir köpek görmüş.. köpek sanki ağlıyormuş gibi ıyk ıyk diye sesler çıkarıyormuş.. iyice yaklaşınca köpeğin çivili bir tahtanın üzerine yattığını görmüş, çivi köpeğin tam karnına batıyormuş...
Hemen orada duran yaşlı adama sormuş;
- amca bu köpek ağlıyor mu?
- evet, demiş yaşlı adam, öyle gözüküyor..
- neden? diye sormuş genç adam
- görmüyor musun demiş yaşlı adam; çivili tahtanın üzerine yatmış o batıyor herhalde..
- peki o zaman neden kalkmıyor?
Yaşlı adamın cevabı bence çok anlamlıymış:
- kalkacak kadar acıtmıyor demek ki...
eğer şu anda hayatınızda bir sorun veya değiştirmek istediğiniz bir durum varsa ve hiçbir şey yapmıyorsanız iki ihtimal vardır;
Ya o çivi sizi yattığınız yerden kaldıracak kadar acıtmıyordur ya da batan çivinin acısı değişim korkunuzun acısını henüz geçmemiştir...
O çivi insana bazen öyle sert batar ki, insan en olumsuz, en namüsait durumlarda bile birdenbire yerinden fırlar ve kendine yepyeni bir dünya kurar...
-Alinti-
Bu hikayedeki çiviler aslında bizim kilolarımız... Bahane buluyor, kaçamak yapıyor, bir kaşıktan bir şey olmaz diyorsak, o çiviler henüz bize batmamış ya da acıtmamıştır...
Bana o çivi battı Ve acıttı... Ya size?
Geçmiş olsun bende migren tedavisi goruyorum .Aynı ilacı kullanıyoruz .Evet ilaçtan dolayı geciktiriyor .Benimde reglim geçiliyor.Birde zor kilo veriyoruz metabolizma zayıflığı yapıyor .Ben spor falan yapıyorum ama acayip aciktiriyor.Meyve kraker kepekli falan yiyorum .Yoksa midem bulanıyor.Kafam beynim durdu kizlar ya wallahi bi akil werin adetim 4gun gecti kadin doguma gittim kan idrar hersey yapildi.2ml bi kist war cok onemli degil dedi.
Migren ted. Kullandigim bi ilac war sibelium o geriletmis olabilir dedi.dupoholt adet sokturucu werdi yolladi.
Ben de hemem oyle sokturucu falan icmek istemiyorum acaba norologa da gidip anlatsam mi ama ona cikana kadar beklesem mi sokturuyu icsem mi
Herkese merhaba bende size en azından dışardan katilabilirmiyim.İki gruba katıldım olmadı ayrıldım.Ben kalori diyeti yapıyorum .10 kilo vermem gerekiyor.60 dussem yeter.Diger grupların mecburi tartı,menü yazmak mecburi sohbet beni çok kastı .Bir de bugün sade haşlanmış 3 kaşık makarna yağsız ,tuzsuz sabahta portakal suyu elesiri yapıldı çok tuhafima gitti.Kahveyi çok seviyorum vazgecemiyorum.Sekersiz ikisi bir arada onada sağlıksız dediler artık cildirdim ayrıldım bende.Eger özgür bir şekilde burda birbirimize destek olucaksak bende olmak isterim.38 yaşında 1.50 boyunda 71 kiloyum .9 yaşında bir oğlum var.
Akşam menümü paylaşayim canlar:
*2kepçe bamya corbasi
*5 kaşık taze fasülye
*1 kase ev yoğurdu
Az once bitki çayımı ictim..ama haaala pek iyi hissetmiyorum kendimi.sanirım soğuk alginlıgı başlangicı
Geçmiş olsun bende migren tedavisi goruyorum .Aynı ilacı kullanıyoruz .Evet ilaçtan dolayı geciktiriyor .Benimde reglim geçiliyor.Birde zor kilo veriyoruz metabolizma zayıflığı yapıyor .Ben spor falan yapıyorum ama acayip aciktiriyor.Meyve kraker kepekli falan yiyorum .Yoksa midem bulanıyor.
Süpersin lütfen benim tam istediğim bir grup özgürce zaten menüde paylaşırım kilo resmi bile atarım .Diyetine zaten dikkat ediyorum .portalı zaten yerim ama oğlum icemedi eksi portakal diye ben içtim .Oda grip olduğum için .Makarna ağzıma bir aydır koymamıştim zaten yine kıyamadım canım istemedi .Ben eleştiriye varım oradaki konu eleştiri değil başka bir şey geldi bana neyse canım burada mutlu olucagima inanıyorum.Zaten insan mutlu hissettiği yerde olmalidirSelam,
Makarna yagsiz ve tuzsuz yendiginde kilo yapan bisey degil.. fakat her şeyi ölçülü yemekde fayda var... portakal suyu da içebilirsin ama gereksiz şekerini yükseltir tavsiyem portakalın yemen yönünde olacaktır... Ve hazır kahveler, ikisi bir arada ya da sade Nescafe gibi kanserojendir... Ama tabi herkes filtre kahve alıp ve buna vakit ayırıp demleyemeyebilir... Filtre kahvenin tadını sevmeyebilir... Bu konuda kişinin kendi damak tadına bırakıyorum bunu...
Burada tartı yazma mecburiyeti yok... Menü paylaşımını sadece yanlışlarımız var ise düzeltelim diye istiyorum.. yazmak zorunda değilsin istersen sadece gelir okur ya da canini sıkan seyleri yazar gidersin ))
Mutlaka okurum .Bu ilaç bana iyi geldi diye verdi doktor acaba dediğiniz gibi değiştiren mi topamax iyi gelir mi dersiniz .6 ay daha kullanmam gerekiyor.Sibelium'u degistirmesini isteyin doktordan.. ben 20 yil migren ataklari yasadim.. sonra topomax diye bir ilac verdi doktorum.. 2-3 yil kullandim.. yaklasik 10 yildir migren atagi hic yasamadim.. ayrica topomax kilo aldirmiyor aksine kilo verdiriyor...
Miden bulaninca kraker yeme.. kepekli olsa da sana bir faydasi yok.. limonlu bir zencefil cayi ic.. en azindan saglikli ve kilo vermene yardimci olur.. kepekli de olsa kraker yag, seker ve tuz icerir..
Sayfa 2 de paylastigim menu ve yasaklar listesini okumani tavsiye ederim
Sevgiler
Mutlaka okurum .Bu ilaç bana iyi geldi diye verdi doktor acaba dediğiniz gibi değiştiren mi topamax iyi gelir mi dersiniz .6 ay daha kullanmam gerekiyor.
Ben kuralları okudum ben zaten şu anda sizin uyguladiginiz kuralları uyguluyorum .Varım yani kabul ederseniz.Doktorum aynen sizin gibi topamax yazayım istersen dedi ben hayır demiştim korkmuştum .İçimi rahatlattıniz .Sizin ağrılarınızin olmamasına çok sevindim.Cunku bende sizin gibiydim çok geçmiş olsun bu ilaç kurum bitince topamax yazdırılan doktoruma.Ozel doktor zaten yazar inşallah daha iyi gelir çok sağolun .20 yil boyunca kullanmadigim ilac ilac kalmadi.. yurt disindan ilaclarda getirttim.. hergun atak yasiyordum ve gunde 8-10 tane agri kesici kullaniyordum.. sonra bir doktor bana topamax yazdi.. aslında epilepsi ilacı ama migren tedavisinde çok etkili dedi... Kullanmaya başladıktan 1 ay sonra migren ataklarını kesildi... Doktoruna sor eğer tamam derse topamax kullan derim ben... Ama sormadan kesinlikle kullanma çünkü her ilaç herkese iyi gelecek diye bir şey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?