Ben kuralları okudum ben zaten şu anda sizin uyguladiginiz kuralları uyguluyorum .Varım yani kabul ederseniz.Doktorum aynen sizin gibi topamax yazayım istersen dedi ben hayır demiştim korkmuştum .İçimi rahatlattıniz .Sizin ağrılarınızin olmamasına çok sevindim.Cunku bende sizin gibiydim çok geçmiş olsun bu ilaç kurum bitince topamax yazdırılan doktoruma.Ozel doktor zaten yazar inşallah daha iyi gelir çok sağolun .
Biraz okudum da intihar düşüncesi falan diyor öyle bir şey olmaz sanırım sonuçta sibelium gibi bir ilaç dimiTopomax kilo da aldirmiyor, aksine kilo vermeni hizlandirir ))
Biraz okudum da intihar düşüncesi falan diyor öyle bir şey olmaz sanırım sonuçta sibelium gibi bir ilaç dimibirden kilo aldırmaz inşallah ayyy bu migren bu kilolar bizi ne hale getirdi
Tamamdır seninle tanıştığıma çok sevindim valla çok sağol bir buçuk kutum kaldı bitince tekrar muayenem var mutlaka değiştiririm .O sadece yasal bir uyari.. 2-3 yil kadar kullandim o ilaci.. 50 mg ile baslamistim, 200 mg'a kadar cikti... Hic intihar dusuncem de olmadi ))
Kilo aldirmaz, kilo verdiren bir ilac..
Süpersin lütfen benim tam istediğim bir grup özgürce zaten menüde paylaşırım kilo resmi bile atarım .Diyetine zaten dikkat ediyorum .portalı zaten yerim ama oğlum icemedi eksi portakal diye ben içtim .Oda grip olduğum için .Makarna ağzıma bir aydır koymamıştim zaten yine kıyamadım canım istemedi .Ben eleştiriye varım oradaki konu eleştiri değil başka bir şey geldi bana neyse canım burada mutlu olucagima inanıyorum.Zaten insan mutlu hissettiği yerde olmalidir
Herkese günaydın
İyiyiz Paphiacım ...tebrikler 85 in altina inmene çooook sevindim..bakalım carsamba da ben tartilcam..tartılmak hayattaki en buyük fobim biliyor musun...genc kizken 50 kiloyken bile 51 çıkicam korkusuyla tartiya cikmaya korkardim.şımarıklıgıma bak...65 gelirsem cok mutlu olcam carsamba gunü.çarşamba günü hiç fire vermeden tam 2 hafta olucak.başladıgımızdan beri hiç tartılmadım dahaGÜNAYDINNN
Cumanin enerjisi üzerimde haftanın son günü malum
85ten de sonunda kurtuldum
Yeni gelen arkadaşlar aramiza hoşgeldiniz..)
Sabah
6tane zeytin
2 cerry domates
1 havuç
1 kuru kayısı
1.5 yk lor
:)
Zeytin yemeği özlemişim
Bugün gezip dolaşasim var :)
Sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz?
İyiyiz Paphiacım ...tebrikler 85 in altina inmene çooook sevindim..bakalım carsamba da ben tartilcam..tartılmak hayattaki en buyük fobim biliyor musun...genc kizken 50 kiloyken bile 51 çıkicam korkusuyla tartiya cikmaya korkardim.şımarıklıgıma bak...65 gelirsem cok mutlu olcam carsamba gunü.çarşamba günü hiç fire vermeden tam 2 hafta olucak.başladıgımızdan beri hiç tartılmadım daha
Hepinize hayırlı cumalar dilerim.
Ben geçen hafta cuma: 92.3
Bu hafta cuma:91.2 geldim.
soya_sosu başta bi dedi ya DISIPLIN YOK diye.
Ekimin sonu gibi tam 96 kilo gelmişim ve başlamışim sonra bi alıp bi veemisim.
Nerdeyse 3. Ayina girmisim diyetimin.
5 kilo ancak gitmiş.
Ama düzgün beslenip tutarlı olamamisim.
Bu sefer ileriye bakip sununda tadina bakim 1 kasiktan bi şey olmaz demiyorum.
4 yıldır yemedigim tatmadigim kalmadi ama halen dolabimdaki bir kiyafetimi giyemedim.
Hoşbulduk teşekkür ederimGünaaaaydın ...sudem aramiza hoş geldin
Bravo ben hergun tartiliyorum.Sinir oluyorum kendime 70 ,5 ile aranizdayim.İlk hedef 60 sonra 54 yeterİyiyiz Paphiacım ...tebrikler 85 in altina inmene çooook sevindim..bakalım carsamba da ben tartilcam..tartılmak hayattaki en buyük fobim biliyor musun...genc kizken 50 kiloyken bile 51 çıkicam korkusuyla tartiya cikmaya korkardim.şımarıklıgıma bak...65 gelirsem cok mutlu olcam carsamba gunü.çarşamba günü hiç fire vermeden tam 2 hafta olucak.başladıgımızdan beri hiç tartılmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?