Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Topomax kilo da aldirmiyor, aksine kilo vermeni hizlandirir ))

Topomax kilo da aldirmiyor, aksine kilo vermeni hizlandirir ))
Biraz okudum da intihar düşüncesi falan diyor öyle bir şey olmaz sanırım sonuçta sibelium gibi bir ilaç dimi birden kilo aldırmaz inşallah ayyy bu migren bu kilolar bizi ne hale getirdi

Biraz okudum da intihar düşüncesi falan diyor öyle bir şey olmaz sanırım sonuçta sibelium gibi bir ilaç dimi birden kilo aldırmaz inşallah ayyy bu migren bu kilolar bizi ne hale getirdi

O sadece yasal bir uyari.. 2-3 yil kadar kullandim o ilaci.. 50 mg ile baslamistim, 200 mg'a kadar cikti... Hic intihar dusuncem de olmadi ))

Kilo aldirmaz, kilo verdiren bir ilac..

O sadece yasal bir uyari.. 2-3 yil kadar kullandim o ilaci.. 50 mg ile baslamistim, 200 mg'a kadar cikti... Hic intihar dusuncem de olmadi ))

Kilo aldirmaz, kilo verdiren bir ilac..
Tamamdır seninle tanıştığıma çok sevindim valla çok sağol bir buçuk kutum kaldı bitince tekrar muayenem var mutlaka değiştiririm .

Hoşgeldiniz.

UYANINCA LİMONLU BALLI SU

KAHVALTI:
*1,5 KAŞIK LOR
*1 YUMURTA(z.yagında tavada)
*YEŞILLIK
*7 AZ TUZLU ZEYTIN
*10 TANE ÇİĞ FINDIK
*ŞEKERSİZ ÇAY

İyiyiz Paphiacım ...tebrikler 85 in altina inmene çooook sevindim..bakalım carsamba da ben tartilcam..tartılmak hayattaki en buyük fobim biliyor musun...genc kizken 50 kiloyken bile 51 çıkicam korkusuyla tartiya cikmaya korkardim.şımarıklıgıma bak...65 gelirsem cok mutlu olcam carsamba gunü.çarşamba günü hiç fire vermeden tam 2 hafta olucak.başladıgımızdan beri hiç tartılmadım daha

Hepinize hayırlı cumalar dilerim.
Ben geçen hafta cuma: 92.3
Bu hafta cuma:91.2 geldim.

soya_sosu başta bi dedi ya DISIPLIN YOK diye.

Ekimin sonu gibi tam 96 kilo gelmişim ve başlamışim sonra bi alıp bi veemisim.
Nerdeyse 3. Ayina girmisim diyetimin.
5 kilo ancak gitmiş.

Ama düzgün beslenip tutarlı olamamisim.
Bu sefer ileriye bakip sununda tadina bakim 1 kasiktan bi şey olmaz demiyorum.

4 yıldır yemedigim tatmadigim kalmadi ama halen dolabimdaki bir kiyafetimi giyemedim.

Teşekkür ederim :)
2 hafta çok buyuk bir sabir benim için
Bunun için ayrica bravo
Ben her gün tartılmazsam motive olamam
Hepimiz birbirimizden farklıyız işte :)
Eminim sen de vermişsindir...

Caroline selam
Ben o 3 aydir dedigin sureci kendimde diyet olarak adlandiramiyorum.
Benim diyet şeklim çok sıkı ve kısa sürede büyük değişiklikler yapmalı ki sabredebileyim
Yoksa ol mu yor malesef
Bugün yarim poğaça ikram ettiler yemedim diyette olduğumu söyledim.
Ayy o kadar da sıkı olma
Ben de dikkat ediyorum ama senin gibi yapamam ne öyle diye tepki aldım.
Açık açık 1 kere yenilirsem bozulur diyetim yapamiyorum başka türlü dedim.
Daha önce yine soyayla diyet yapmış ve 23 kilo vermiştim
Bana iyi gelenin bu olduğunu biliyorum.
Zor bir tablo kabul
Ama kimse diyet yapmanin kolay bir şey olduğunu söylemedi.
Biz hem rahatim bozulmasin canim çekerse yiyim hem de zayıflıyım dersek beyhude olur.
Başarıcaz hep beraber merak etmeyin :)

Bravo ben hergun tartiliyorum.Sinir oluyorum kendime 70 ,5 ile aranizdayim.İlk hedef 60 sonra 54 yeter

Bazen yazdiklarinizi yada menunuzu okuyorum ve sadece begen yapmak bana yeterli gelmiyor... Elimde olsa havai fisek patlatip heryere kalp aticam ))

Paphia sonunda 85'in altina dusmene cok sevindim, haftaya 84' un altini hedefle ))

Roka35 menulerin gayet iyi, motivasyonun ve sayfadakilerle olan diyalogun cok iyi..

caroline84 disiplinli gidisatin dikkatimden kacmiyor )) eminim bu sekilde devam ettiginde cok guzel kilolar vereceksin ))

Bana gelirsek, bugun itibariyle tam 3.2 kg vermis bulunuyorum.. cook mutluyum.. her hafta 1 kilo verme hedefim var.. carsamba gunu tekrar tartilacagim (2 hafta olacak baslayali)

Kahvaltimi da yazip kacayim, saclarimi boyayacagim daha ))

1 omlet (1 ck z.yagiyla)
1 kasik menemen
Maydanoz
10 zeytin

Sabah ne yedim şekersiz bir türk kahvesi ve şekersiz ikisi bir arada içtim .Bir bardak sirkeli su ,3 zeytin,çok az diyet peynir,bir dilim ekmek ve şekersiz çay bir yumurta omlet az tereyağı çok az koydum içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…