Bence 1 ayin sonunda herkes kilosunu ve kaybıni yazarsa neler oldugunu ve başarımizı netlestiririzAra öğün 1 portakal
1 sade kahve
Öğlen 2 kepçe corba 1 kucuk izgara göğüs tavukla yapilmis yagsiz nar eksili acili salata
Ara sade kahve ve 1 kuru kayisi 1 mini amasya elması :)
Akşam da corba ve sebze yemeğiyle kapatirim diye düşünüyorum.
Bugün suyu arttirdım
Keyfim çok yerinde ama bi okadar da yorgunum daha yolun başındayiz ama hep diyetteymişim gibi gelmiyor değil
Canim ivir zivir istemiyor ama bu güzel bir şey
Dün mesela sıcak çikolata ve kakaolu kurabiyeye dayanmakta çok zorlandim ama
BAŞARDIM
GiT gide kalabaliklasıyoruz
Ne güzel...
Eskiden sayfamizin altinda kilo çizelgemiz olurdu
Onu değiştirmek de oldukca eğlenceliydi :)
Umarim 2 ay sonunda farkedilir bir değişiklik yaşayacağız hepimiz.
Bunun için dünde uyardılar. Yine size uyardığınız için teşekkür ediyorum. Fakat ben hemoroid ameliyatı olduğum için kabız olmamaya dikkat ediyorum. Doktorum kepekli ekmek ve zeytini kahvaltıda yememi söylüyor. Bende miktarlarını azaltarak yiyorum.
Benim ara öğün de 4 ceviz 2 gün kurusu
Bende hem anal fissür hemde hemoroid ikisi bir arada vardı ikisindende ameliyat oldum. Doktorumun verdiği diyet listesinde kepekli ekmek var. Zamanında bu dertten yaklaşık 8 ay çok kötü acılar çektiğim için şu an tekrar aynı şeyleri yaşamamak için dikkat ediyorum bende doktorun her dediğine doktorda tanıdığımız. Peki ben o zaman sonra katılırım sizeBende gecmis senelerde anal fissur ameliyati oldum, bagirsaklarimdaki catlaklari diktiler... Doktorumun bana soyledigi sey suydu; kabiz olma ama ishalde olma..
Bunun icin illaki ekmek ya da zeytin yemek gerekmiyor.. hele hele kabiz olmamak icin ekmek onermesi enteresan cunku ekmek kabiz yapar...
Doktoruna tekrar sor, onun soyledigi farkli bir seydir... Bununla alakasi olamaz.. tavsiyem yememen... Ya da bu donemi atlat ve bize oyle katil.. cunku ben her gordugumde unutup uyaririm, bu da seni rahatsiz eder ))
her gün menü mü yazıyorsunuz eğer geç kalmadıysam bende sizlere dahil olmak isterim
Kızlaaar ögle menüm:
Tavuk göğsüyle hazırladıgım yesil salata ve ayran...az gibi görünmesin salatamin porsiyonu fazlaca ve doyurucuydu...ayran ise öyle bir duple ki.hani şu kocaman bardaklardan
Doydum mu?
Eveeeet önemli olan bu
Bu arada ayranım ev yogurdundan ve tuzsuz.salatama azcık tuz ekledim...sıfır tuz alınca kramp giriyor bacaklarıma...tansiyonu cok düşük bir bayanım bu arada...
Tavsiyen icin tesekkurler canım...bu arada aksam menum:Kramp icin hafta da 2 kez mutlaka sade soda ic.. sodanin icine yarim bardak su katarak seytelt.. limon istersen ekleyebilirsin..
Tamamen tuzu kesmeyin zaten.. ama olabildigince azaltin..
Menünü cok begendim canim...bu arada ben de bugün ki bacak sporumu tamamladım..setler halinde 40 dk surüyorÖğle
pırasa yemeği
Yoğurt
Akşam
Etli kurufasulye
Közlenmiş patlıcan biber salatası yoğurtlu , az yağlı
50dk Leslie
3lt su
Bu arada kendime ara öğün için kücük toplar hazirladim
15 kuru kayisi
15 fındık çiğ
4 ceviz çiğ
1 çay kaşığı tarçın
1çay kaşığı hindistan cevizi
Hepsini bilendirdan gecirdim...cevizden kücük findiktan büyük olacak şekilde yuvarlayıp tekrar hind.cevizine buladım...benim ara öğünlerimden biri türk kahvesi onun yanında 2 tane yiycem...
Benim kayisilarim yumusaktı..sertse biraz suda haşlayarak yumusatabilirsiniz.18 tane çıkti...oranlarsak kahvenin yaninda bir kayisı 1 fındık yarim ceviz kadar yemiş oluyoruz...cok lezzetli oldu
Tesekkürler canım...eşim benden önce saldırdı...evde kocaman bir farem var benim deBu tarz paylasimlar yapmanizi bekliyorum hepinizden... Bakip +/- neler yapilabilir konusuruz
Gayet olculu ve guzel olmus.. kahve yaninda 2 tane gayet yeterli bir olcu.. paylastigin icin tesekkurler ))
Tesekkürler canım...eşim benden önce saldırdı...evde kocaman bir farem var benim deama olsun cünkü onun da en az 20 kilo vermesi gerekiyor bu sayede o da gaza gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?