Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ara öğün 1 portakal
1 sade kahve
Öğlen 2 kepçe corba 1 kucuk izgara göğüs tavukla yapilmis yagsiz nar eksili acili salata
Ara sade kahve ve 1 kuru kayisi 1 mini amasya elması :)
Akşam da corba ve sebze yemeğiyle kapatirim diye düşünüyorum.
Bugün suyu arttirdım
Keyfim çok yerinde ama bi okadar da yorgunum daha yolun başındayiz ama hep diyetteymişim gibi gelmiyor değil
Canim ivir zivir istemiyor ama bu güzel bir şey
Dün mesela sıcak çikolata ve kakaolu kurabiyeye dayanmakta çok zorlandim ama
BAŞARDIM
GiT gide kalabaliklasıyoruz
Ne güzel...
Eskiden sayfamizin altinda kilo çizelgemiz olurdu
Onu değiştirmek de oldukca eğlenceliydi :)
Umarim 2 ay sonunda farkedilir bir değişiklik yaşayacağız hepimiz.

Bence 1 ayin sonunda herkes kilosunu ve kaybıni yazarsa neler oldugunu ve başarımizı netlestiririz

Bende gecmis senelerde anal fissur ameliyati oldum, bagirsaklarimdaki catlaklari diktiler... Doktorumun bana soyledigi sey suydu; kabiz olma ama ishalde olma..

Bunun icin illaki ekmek ya da zeytin yemek gerekmiyor.. hele hele kabiz olmamak icin ekmek onermesi enteresan cunku ekmek kabiz yapar...
Doktoruna tekrar sor, onun soyledigi farkli bir seydir... Bununla alakasi olamaz.. tavsiyem yememen... Ya da bu donemi atlat ve bize oyle katil.. cunku ben her gordugumde unutup uyaririm, bu da seni rahatsiz eder ))

Bende hem anal fissür hemde hemoroid ikisi bir arada vardı ikisindende ameliyat oldum. Doktorumun verdiği diyet listesinde kepekli ekmek var. Zamanında bu dertten yaklaşık 8 ay çok kötü acılar çektiğim için şu an tekrar aynı şeyleri yaşamamak için dikkat ediyorum bende doktorun her dediğine doktorda tanıdığımız. Peki ben o zaman sonra katılırım size

Kramp icin hafta da 2 kez mutlaka sade soda ic.. sodanin icine yarim bardak su katarak seytelt.. limon istersen ekleyebilirsin..

Tamamen tuzu kesmeyin zaten.. ama olabildigince azaltin..

Selam kizlar

Bugün çarşamba ve daha önce belirttiğim gibi çarşambaları darbuka kursum var... Yeni geldim eve ve hemen yazdıklarınıza bakayım istedim.. genel olarak herkese cevap yazmaya çalışıyorum ama arada atladıklarım varsa kusura bakmasınlar ))

Listemi yazayım biraz dinlenip geleceğim ))

Sabah
2 haşlanmış yumurta (z.yagi ve pul biberli)
2 közlenmiş biber
15 zeytin

Öğlen
Bir kase tarhana çorbası
İki tane kinoalı mercimek köftesi ve marul (tamamen diyete uygun yapılmış)

Reddettiklerim,
Çıtır çıtır simit
Cevizli sucuk pestili

İçim gitti karşımda yediler hepsini ama ben sadece kinoalı mercimek köftesi yedim... Kursta bir arkadaşım var, O da diyet yapıyor.. hiçbir şekilde ekmek un ve un türevi şeyleri yemiyor... Kinoa, yulaf, chia tohumu gibi şeylerle tamamen diyete uygun yemekler yapıyor... Mercimek köftesinde bir kaşık zeytinyağı, çok az tuz, ve bol limon vardı.. bulgur hiç yok, kinoa ve mercimekle yapılmış.. tarifini istedim, gönderdiğin de sizinle paylaşacağım.. tabi saglikli ve diyete uygun diye 10 tane yemeyecegiz, maks. 3 tane ))

Kramp icin hafta da 2 kez mutlaka sade soda ic.. sodanin icine yarim bardak su katarak seytelt.. limon istersen ekleyebilirsin..

Tamamen tuzu kesmeyin zaten.. ama olabildigince azaltin..
Tavsiyen icin tesekkurler canım...bu arada aksam menum:
Yesil mercimekli 2 kepce tarhana
4 kaşik kiymali sebze
1kucuk kase ev yogurdu

Bu arada kendime ara öğün için kücük toplar hazirladim
15 kuru kayisi
15 fındık çiğ
4 ceviz çiğ
1 çay kaşığı tarçın
1çay kaşığı hindistan cevizi
Hepsini bilendirdan gecirdim...cevizden kücük findiktan büyük olacak şekilde yuvarlayıp tekrar hind.cevizine buladım...benim ara öğünlerimden biri türk kahvesi onun yanında 2 tane yiycem...
Benim kayisilarim yumusaktı..sertse biraz suda haşlayarak yumusatabilirsiniz.18 tane çıkti...oranlarsak kahvenin yaninda bir kayisı 1 fındık yarim ceviz kadar yemiş oluyoruz...cok lezzetli oldu

Bu tarz paylasimlar yapmanizi bekliyorum hepinizden... Bakip +/- neler yapilabilir konusuruz

Gayet olculu ve guzel olmus.. kahve yaninda 2 tane gayet yeterli bir olcu.. paylastigin icin tesekkurler ))

Aksam,

Koca bir tabak (1,5 tabak gibi dusunun) kiymali karnibahar yemegi (uzerine 1 yk chia tohumu)

Evde yogurt, salata vs yoktu.. tarhana corbasi vardi ama oglen yedigim icin tekrar yemeyeyim dedim.. bende miktarini artirdim.. yemek az oldugunda ya da doymayacaginizi hissettiginizde sizde boyle yapabilirsiniz... Bu sadece sebze yemeklerjnde gecerli, diger yemeklerde degil ))

Bu tarz paylasimlar yapmanizi bekliyorum hepinizden... Bakip +/- neler yapilabilir konusuruz

Gayet olculu ve guzel olmus.. kahve yaninda 2 tane gayet yeterli bir olcu.. paylastigin icin tesekkurler ))
Tesekkürler canım...eşim benden önce saldırdı...evde kocaman bir farem var benim deama olsun cünkü onun da en az 20 kilo vermesi gerekiyor bu sayede o da gaza gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…