Aksam,
Koca bir tabak (1,5 tabak gibi dusunun) kiymali karnibahar yemegi (uzerine 1 yk chia tohumu)
Evde yogurt, salata vs yoktu.. tarhana corbasi vardi ama oglen yedigim icin tekrar yemeyeyim dedim.. bende miktarini artirdim.. yemek az oldugunda ya da doymayacaginizi hissettiginizde sizde boyle yapabilirsiniz... Bu sadece sebze yemeklerjnde gecerli, diger yemeklerde degil ))
Bu arada kendime ara öğün için kücük toplar hazirladim
15 kuru kayisi
15 fındık çiğ
4 ceviz çiğ
1 çay kaşığı tarçın
1çay kaşığı hindistan cevizi
Hepsini bilendirdan gecirdim...cevizden kücük findiktan büyük olacak şekilde yuvarlayıp tekrar hind.cevizine buladım...benim ara öğünlerimden biri türk kahvesi onun yanında 2 tane yiycem...
Benim kayisilarim yumusaktı..sertse biraz suda haşlayarak yumusatabilirsiniz.18 tane çıkti...oranlarsak kahvenin yaninda bir kayisı 1 fındık yarim ceviz kadar yemiş oluyoruz...cok lezzetli oldu
Bir dahakine 2-3 hurma da ekleyimBuna hurma da çok yakisiyor ben de yapiyordum
Hemen sicak su koyup bardaga kayisilari hurmalari koyuyorum çekirdeklerini cikartip blanderliyorum sonr a kakaoya ya da kirilmis findik ya da h.cevizine buluyorum tam bir çikolata topu gibi oluyor :)
Canım diyetin farklı mi olucak...neyse arada ugra kendinden haberdar et...sana da başarilarKızlar ben başka bir gruba gireceğim
Diyete devam ama biraz daha farklı
Sizden çok güzel yeşil çay karışımları , tatlı alternatifleri öğrendim
Umarım hepimiz ideal kiloya ineriz başarılar dilerim )
Kısmen canım benim aslında çok benzer ama Karataya biraz daha benzeyecekCanım diyetin farklı mi olucak...neyse arada ugra kendinden haberdar et...sana da başarilar
Off süpermiş bu en yakın zamanda yapmalıyım hurmaları pisiriyormuyuzBuna hurma da çok yakisiyor ben de yapiyordum
Hemen sicak su koyup bardaga kayisilari hurmalari koyuyorum çekirdeklerini cikartip blanderliyorum sonr a kakaoya ya da kirilmis findik ya da h.cevizine buluyorum tam bir çikolata topu gibi oluyor :)
Yolun açık olsun canım ama beraber de götürebilirsin bence nekadar çok motive okadar iyiKızlar ben başka bir gruba gireceğim
Bende gecmis senelerde anal fissur ameliyati oldum, bagirsaklarimdaki catlaklari diktiler... Doktorumun bana soyledigi sey suydu; kabiz olma ama ishalde olma..
Bunun icin illaki ekmek ya da zeytin yemek gerekmiyor.. hele hele kabiz olmamak icin ekmek onermesi enteresan cunku ekmek kabiz yapar...
Doktoruna tekrar sor, onun soyledigi farkli bir seydir... Bununla alakasi olamaz.. tavsiyem yememen... Ya da bu donemi atlat ve bize oyle katil.. cunku ben her gordugumde unutup uyaririm, bu da seni rahatsiz eder ))
Ben hurma koymadim önce sanirım sicak suda hurmayı ve kayisiyi yumuşatiyormuş...benim kayisilarim zaten yumusaktı enfes oldu canim..evet en yakin zamanda yapmalisin...bu arada hibiskus cayimi da ictim..Off süpermiş bu en yakın zamanda yapmalıyım hurmaları pisiriyormuyuz
Canım bagisaklarinda neden çatlaklar oldu acaba?
Geçenlerde bi heberde okudum hani top sakalli bi doktor var kanser için konuştu.
Normal bir insan hergün büyük abdestini yapmalı yoksa ilerde kolan kanserine yakalanma ihtimali varmış.
Ben kendimi bildim bile bileli kabızlıkla uğraşıyorum.
Kızlar ben başka bir gruba gireceğim
Kucukken kanli dizanteri hastaligina yakalandim, cok agir gecti hastaligim.. ilerki yaslarda da kabizlik yasadim ust uste.. doktorun soyledigine gore bagirsaklarimdaki yirtiklar bu sebepten olusmus.. ben hemoroid sandigimdan, korkup doktora gitmeyince durumum bayaa kotulesmisti.. ama simdi iyiyim...
Kabizlikla kanseri pek bagdastiramadim acikcasi... Bagirsak florasi ile ilgili birseyler soylemistir belki de doktor bilemedim.. kanser bana artik ugramaz, onu cok pis tepikledim ben ))
Kucukken kanli dizanteri hastaligina yakalandim, cok agir gecti hastaligim.. ilerki yaslarda da kabizlik yasadim ust uste.. doktorun soyledigine gore bagirsaklarimdaki yirtiklar bu sebepten olusmus.. ben hemoroid sandigimdan, korkup doktora gitmeyince durumum bayaa kotulesmisti.. ama simdi iyiyim...
Kabizlikla kanseri pek bagdastiramadim acikcasi... Bagirsak florasi ile ilgili birseyler soylemistir belki de doktor bilemedim.. kanser bana artik ugramaz, onu cok pis tepikledim ben ))
Eki Görüntüle 2223623
Daha önce yapip hediye etmiştim şu hurmalı toplardan :)
Size de fotografini atmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?