Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ben de akşma yemeğinde kocaman bir kase ama bay derin nohutlu buğdaylı yayla corbasi içtim bitiremedim bile :)
Akşam öğünüm biraz zayif gibi görünüyor ama diyete başladigimdan beri hiç bu kadar çok doyduğumu hissetmemiştim.

Buna hurma da çok yakisiyor ben de yapiyordum
Hemen sicak su koyup bardaga kayisilari hurmalari koyuyorum çekirdeklerini cikartip blanderliyorum sonr a kakaoya ya da kirilmis findik ya da h.cevizine buluyorum tam bir çikolata topu gibi oluyor :)

Bir dahakine 2-3 hurma da ekleyim

Kızlar ben başka bir gruba gireceğim
Diyete devam ama biraz daha farklı
Sizden çok güzel yeşil çay karışımları , tatlı alternatifleri öğrendim
Umarım hepimiz ideal kiloya ineriz başarılar dilerim )

Canım diyetin farklı mi olucak...neyse arada ugra kendinden haberdar et...sana da başarilar

Off süpermiş bu en yakın zamanda yapmalıyım hurmaları pisiriyormuyuz

Yolun açık olsun canım ama beraber de götürebilirsin bence nekadar çok motive okadar iyi

Canım bagisaklarinda neden çatlaklar oldu acaba?

Geçenlerde bi heberde okudum hani top sakalli bi doktor var kanser için konuştu.

Normal bir insan hergün büyük abdestini yapmalı yoksa ilerde kolan kanserine yakalanma ihtimali varmış.

Ben kendimi bildim bile bileli kabızlıkla uğraşıyorum.

Kucukken kanli dizanteri hastaligina yakalandim, cok agir gecti hastaligim.. ilerki yaslarda da kabizlik yasadim ust uste.. doktorun soyledigine gore bagirsaklarimdaki yirtiklar bu sebepten olusmus.. ben hemoroid sandigimdan, korkup doktora gitmeyince durumum bayaa kotulesmisti.. ama simdi iyiyim...

Kabizlikla kanseri pek bagdastiramadim acikcasi... Bagirsak florasi ile ilgili birseyler soylemistir belki de doktor bilemedim.. kanser bana artik ugramaz, onu cok pis tepikledim ben ))

Yolun acik olsun, umarim acisiz sancisiz tez zamanda ideal kilona ulasirsin ))

Sevgiler

Bugün
Kahvaltı: biraz peynir,2 yum omlet,5 zeytin,
4 ceviz,3 biber

Öğlen:1 s.b ayran,3 köfte, yarım mandalina

Ara 1 kupa süt , yarım c.k tarçın

Akşam 3 y.k Yoğurtlu çorba, 1 y.k et, domates, az peynir

( soya_sosu da bizim evdeydi davet vardı.
Pek bana uygun bi menu degildi.
Bende bugün
Cheese cake
Yaş pasta
Cokertme kebabi
Su böreği
Firinda çörek)
Hiç birine ellemedim

Ara 10 tane çiğ fındık

2.5 litre su
40 dk yürüyüş

Iyi geceler.

Kimselere gelmesin hastalık sanada gelmesin canım.

Erkan Topuz canım yeni geldi ismi aklıma.
Olasılık olarak bahsetti canım.

Günaydın herkese :)
Ben gider sandim ama bugün de 85gitmedi
1 haftadır 85 ve küsurlu rakamlardayım
İnat etti resmen
Bu gün sıvı miktarini arttiricam biraz porsiyonu da azaltabilirim
Daha 1. Haftadan yerimde saymak hosuma gitmedi vucucdum resmen direniyor .
Bu sabah lir peyniri 1,5 yk
2 cherry domates 1 salatalik
1 dilim ekmek
1 kuru kayisi yedim
Öğleni sebzeyle geçirmeyi planliyorum

Dün akşam içtiğim çorba hala tok tutuyor beni sorumlusu o olabilir

Hurmayı soran arkadasım
Onu haşlamiyorum
Sadece buz dolabinda tutuyorum kuru meyveleri ve sert oluyorlar bu nedenle hazirlarken hemen bir bardak sica suya atiyorum yarim dakika bekletiyorum ki blanderdan güzelce geçsin :)

Eki Görüntüle 2223623
Daha önce yapip hediye etmiştim şu hurmalı toplardan :)
Size de fotografini atmak istedim.

Goruntu enfes )) ama tahminen ben cesaret edip yiyemem.. birseyin tadini begenince ac gozlu benligim ortaya cikiyor ve surekli onu yemek istiyorum ))) ama arada bir kahve yaninda cok iyi gider...

Ruyamda zeytinyagli yaprak sarmasi diziyordum borcama.. bir tencere sarmayo dizdim durdum... Bir ara bi tanesini elime aldim tadina tadina bakayim diye.. tam yiycekken diyette oldugumu hatirlayip geri biraktim... Gordugunuz gibi ruyamda bile diyet yapiyorum ))))))

Yolu yok, bu kilolar gidecek ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…