Sudem ekmek varsa zeytin yok...peynirin diyeti yerine lorunu tercih et bence...bunun haricinde menün çok harika...tebrikler canım..Sabah ne yedim şekersiz bir türk kahvesi ve şekersiz ikisi bir arada içtim .Bir bardak sirkeli su ,3 zeytin,çok az diyet peynir,bir dilim ekmek ve şekersiz çay bir yumurta omlet az tereyağı çok az koydum içine
Sabah ne yedim şekersiz bir türk kahvesi ve şekersiz ikisi bir arada içtim .Bir bardak sirkeli su ,3 zeytin,çok az diyet peynir,bir dilim ekmek ve şekersiz çay bir yumurta omlet az tereyağı çok az koydum içine
Bu tür diyetler daha sonra sana kat kat aldirir.biz burda hem kilo verip hem de sağlikli beslenmeyi ogrenmeye calisiyoruz ki ömrumuz boyunca diyet yapmadan fit yasayalim...bence yapma canim.ama yinede sen bilirsinArkadaşlar ben bir kaç gün hurma diyeti yapicam çok merak ediyorum.Asli astarı varmı ,kaç kilo vericem ,en azından sabah normal yerim öğlen akşam hurma yoğurt devam ederim diyorum.
Ekmek çok küçük yedim zeytin 3 tanecik yedim .Ama yarın çok daha dikkat ederim.Peynirim diyet peyniri markete çıkınca lor alicam mutlakaSudem ekmek varsa zeytin yok...peynirin diyeti yerine lorunu tercih et bence...bunun haricinde menün çok harika...tebrikler canım..
Arkadaşlar ben bir kaç gün hurma diyeti yapicam çok merak ediyorum.Asli astarı varmı ,kaç kilo vericem ,en azından sabah normal yerim öğlen akşam hurma yoğurt devam ederim diyorum.
Tamam yarın ilk isim alışveriş yapmak .Diyetimizde ekmek ve zeytin bir arada tuketilmiyor.. ya zeytin yeme ya ekmek.. zeytin yedigin gun ekmek yeme, ekmek yedigin gun zeytin yeme... Bir de peynir olarak sadece lor peyniri tuketiyoruz.. kahvaltida istedigin kiistedigin kadar lor peyniri yiyebilirsin, sinir yok.. yumurtayi 1 cay kasigi tereyagi ile yapabilirsin problem yok..
Anladım çok güzel sadece akşam yesem olurmu ve zaten akşam yemek yemiyorum .Canim,
Asla ve asla izin vermeyecegim bir sey var ise o da tek tip diyettir... Burdaki amacimiz vucudumuza dogru besinleri, dogru miktarlarda alarak saglikli beslenmek.. bu aslinda bir diyet degil.. sadece vucudumuza dogru davranmayi ogrenmek ve midemizi copluk gibi kullanmamak..
Eger tek tip diyet uygulayacaksan bizimle devam edemezsin.. kurallarim cok nettir, esnemez ve degismez.. ama ben bizimle diyete devam etmeni isterim... Cunku bugune kadar benimle diyet yapan 18 kisiyi zayiflattim ve buna devam edecegim...
Anladım çok güzel sadece akşam yesem olurmu ve zaten akşam yemek yemiyorum .
Soya ben burda kalmak istiyorum .Şöyle yapsak olurmu ben şu anda sınav haftası dayım bu hafta ve haftayasa sınavım var .Sporuma bile baslayamiyorum.İki üniversite okuyorum.Biraz düzensizim hem sınavları atlatsam ben yine sizlerle sohbete gelsem olurmuBiliyorum yasaklarım canınızı sıkıyor... Bazen zor geliyor ve vazgeçmek istiyorsunuz... Ama emin olun bu yolun sonunda kazanan biz olacağız... Ben yapamayacağım bir şey sözünü asla vermem.. eğer benim kurallarım da devam eder ve Bu kuralların dışına çıkmazsanız kesinlikle zayıflarsınız...
Çok haklısın peki çok tatlı istersem hurma yiyebilir miyim meselaHurma ve yogurt diyetini yaptiginda olacaklari anlatayım sana... Hurmada bulunan şekerden hiç bahsedilmeyen bu diye türünde sadece kalori baz alınıyor... Yoğurtta bulunan yağ miktarından bahsedilmiyor yine kalori baz alınıyor... Düşük kalorili ama yüksek ya ve yüksek şeker içeren bir diyet... Bu tarz diyetlerde kiloyu verdiren hurma değil gıdanın tek tip olmasıdır.. yani günde 3 kere bir miktar patates kızartması yiyerek de zayıflayabilirsiniz ya da bir miktar pirinç pilavı... Ama vücuduna günlük alman gereken vitamin mineral ve proteinleri alamazsın... Bu da kaslarını eriterek seni bir kaç kilo zayıflatır... Bizim amacımız kasları korumak ve artırmak yağları ise yok etmek... Yapacağım diye tarzında yağları değil kaslarını kaybedeceksin... Ve 3 kilo verdiysen tahminen 5 kilo alacaksın...
Soya ben burda kalmak istiyorum .Şöyle yapsak olurmu ben şu anda sınav haftası dayım bu hafta ve haftayasa sınavım var .Sporuma bile baslayamiyorum.İki üniversite okuyorum.Biraz düzensizim hem sınavları atlatsam ben yine sizlerle sohbete gelsem olurmu
Çok haklısın peki çok tatlı istersem hurma yiyebilir miyim mesela
Canim bak hurma kayisı findik cevizle hindistan cevizli tarçinli toplar hazirlayabilirsin..onlar masum..tarcin tatli ihtiyacini giderir..sayfalarda yazdik..ayrica Soyanin portakal dilimiyle yaptigi da enfes..dilimleyip uzerine tarcin kakao ve hindistan cevizi serpiyor.inanilmaz lezzetli...aralarda yiyebilirsinÇok haklısın peki çok tatlı istersem hurma yiyebilir miyim mesela
Anladım çok sağol ben sizi etkilemek istemem bende az yiyip spor yapıyorum.Ama senin kurallar baya katı çok iyi aslında ama ben yapamam acelem yok yavaş yavaş gitsin yine uğrarım yanınıza hepinize bol şanslar diliyorum.Kimseye kapimiz kapali degil, istedigin iste gel git )) ama diyetini bizle devam edeceksen kurallarimin disina cikma.. cunku ben basarisizligi seven bir insan degilim)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?