Sağol canım yolumuz uzun inşallah çok çok rakamlarida goruruzTebrikler Zeynepcim iyi kilo vermişsin
Merhaba arkadaşlar dün çok yoğun bir gunumdu sesim çıkmadı misafirlerimi agirladim ama oruçlu gibi yaptiklarimin hiç tadına dahi bakmadım ama dün kendimi ihmal ettim
Kahvaltı 1yumurta
Lor peynir
1dilim ekmek
Maydonoz roka
Akşam
pırasa yemegimide
Yoğurt
1dilim ekmek
2lt su
Sabah tartildim pazartesi başladım 74.8-73.0 yani 1.800 gram vermişim
Sabah
1yumurta
Lor peynir
Maydonoz roka
1dilim ekmek
Soyacim kuralların katı deniyor sende bunu vurguluyorsun ama herşey yiyiyorsun bence gayet güzel hic katı degilki bizede güzel örnek oluyorsun sonuçta biz kilo verme asamasindayiz korumada degilizki bak yemeginde eristede var ki o corbayi çok severim afiyet olsunOglen;
1 tabak eristeli yesil mercimek yemegi
1 kase chia ve pul biberli yogurt
Soyacim kuralların katı deniyor sende bunu vurguluyorsun ama herşey yiyiyorsun bence gayet güzel hic katı degilki bizede güzel örnek oluyorsun sonuçta biz kilo verme asamasindayiz korumada degilizki bak yemeginde eristede var ki o corbayi çok severim afiyet olsun
Hurmalı kakolu toplar yapsam akşam çayın yanına kaç adet yiyebilirim
Ben de aynisini yedim arada...harika bir şey yaaa.ama daha kakaolu denemedim.ben tarcin ve hindistan cevizli yapiyorm.gercekten tatli yemiş hissinin veriyor..Ara öğün 15.50
Portakal( kakao ve hindistan cevizi ilaveli)
Çok lezzetliydi bayıldım kakao ve hindistan cevizi tatlı yiyiyorum hissini verdi
Ben o tarçını kakao sandım sanirimBen de aynisini yedim arada...harika bir şey yaaa.ama daha kakaolu denemedim.ben tarcin ve hindistan cevizli yapiyorm.gercekten tatli yemiş hissinin veriyor..
Yok canım sanki kakaoyla da yapiliyorBen o tarçını kakao sandım sanirimama çok güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?