Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Merhaba diyet günlüğünüzü yeni gördüm. Ben de şu siralar gercekten cok katı bir diyete basladim (şeker hic yok, paketli gidalar hic yok ekmek ürünleri minimum hiçe yakin). Sizi görmek beni de motive etti umarim herkes kendi yolcugunda amacina erer.

Tebrikler Zeynep ))

Menun de cok guzel ama aksam yemeginde ekmek yemiyoruz.. ekmek sadece sabahlari 1 dilim.. ve ekmek yiyorsak zeytin yemiyoruz..

Oglen;

1 tabak eristeli yesil mercimek yemegi
1 kase chia ve pul biberli yogurt
Soyacim kuralların katı deniyor sende bunu vurguluyorsun ama herşey yiyiyorsun bence gayet güzel hic katı degilki bizede güzel örnek oluyorsun sonuçta biz kilo verme asamasindayiz korumada degilizki bak yemeginde eristede var ki o corbayi çok severim afiyet olsun

Tesekkur ederim guzel yorumun icin... Aynen dedigin gibu, herseyi yiyoruz.. sadece abur cubur yada 1 catal/kasik diye nitelendirdiklerimiz yok...

Eriste, pirinc, patates gibi seyler yemeklere/corbalara eklenebilir, daha once de belirtmistim.. sadece ana maddesi bunlar olan yemekleri yemiyoruz.. ornegin; pirinç pilavı, patates salatası, erişte pilavi gibi yemekleri yemiyoruz..

Hurmalı kakolu toplar yapsam akşam çayın yanına kaç adet yiyebilirim

Ara ogun,
1 avuc Kavurga

Kavurga nedir diye merak edenlere anlatayim; asurelik bugday alinir ve yagsiz tavaya konulur.. rengi degisene kadar yuksek ateste karistirilir.. rengi sutlu kahverengine donunce atesten alinir, soguduktan sonra yenir..

Dogal, icinde yag ve tuz icermeyen ama tokluk hissi yaratan bir ara ogun.. ustelik b vitaminleri ve yuksek lif orani bulunuyor.. denemenizi tavsiye ederim... Ara ogun olarak gunde 1 kere, 1 avuc tuketilebilir...

Ara öğün 15.50
Portakal( kakao ve hindistan cevizi ilaveli)
Çok lezzetliydi bayıldım kakao ve hindistan cevizi tatlı yiyiyorum hissini verdi
Ben de aynisini yedim arada...harika bir şey yaaa.ama daha kakaolu denemedim.ben tarcin ve hindistan cevizli yapiyorm.gercekten tatli yemiş hissinin veriyor..

Ben 1 saat sonra havaalanina dogru yola cikacagim.. yurt disindan arkadasim geliyor 2 gunlugune.. o yuzden aksam yemegimi yiyemeyebilirim.. ya da saat 8 civari 1 kase salata yiyebilirim.. o saatten sonra yemek yemek dogru olmaz, en iyisi salata.. simdi islerim var onlari toparlayip hemen cikacagim, donuste bakarim yazdiklariniza ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…