GÜNAYDIN KIZLAR
UYANINCA LİMONLU BALLI SU
KAHVALTI:
*1,5 KAŞIK LOR
*1 YUMURTA(AZ SUCUKLU Z.YAĞLI)
*YEŞILLIK
*7 AZ TUZLU ZEYTIN
*5 TANE ÇİĞ FINDIK
*ŞEKERSİZ ÇAY
*2 TANE KURU KAYISI
ŞIMDILIK HOŞCAKALIN MALUM HAFTA SONU KİZLAR
Evet lütfen dikkat edelim canlar hafta sonları kaçamak icin en tehlikeli günler ...bu grup harikalar başaricak yaza kadar...
sucuk ev yapımıydı canım..belirtmeyı unutmusum...evet özellikle işlenmiş gıdalar cok saglıksız.haklısın...buarada kıyma bol sarımsak ve baharatlarla etin rengi değişene kadar yoguruyorum..strece sarıp yuvarlıyorum.derin donduruya koyuyorum.hazır gibi kesilmese de en azından saglıklıSucuk, salam, sosis gibi islenmis gidalari tuketmiyoruz... Yumurtani kiymali, pastirmali, kavurmali yapabilirsin...(kavurmayi evde hazirlamaniz en guzeli.. en azindan icine nicine ne yagi koyuldugunu bilirsiniz)
Bunun disinda menun guzel... Ve evet bu grup cok sey basaracak ))
afiyet olsun canım kahvaltın cok güzeldi..Günaydın
Bu sabah toplamda -3 kiloyu azıcık geçtim
:)
Kahvaltimi paylaşayım
Haftasonu çok seviyorum rahat rahat evde bir şeyler hazirlamayı
Yarim cay kaşığı tereyağ ile 1 orta boy mantarı soteledim ve uzerine menemen harcı hazırlamıstim ondan döktüm (yumurta yemiyorum )
Benim için çok lezzetliydi :)
Yaninda lor peyniri loru kuru domates pul biber ve çörekotlu yaptim bu sefer
1 kuru kayisi
2 etimek
1 tam ceviz
1 fındık yedim
Çay içtim
Soya danışmak istediğim bir şey var
Sarkuteri ürünlerini işlenmiş olduğu için önermiyorsun biliyorum ama ben kırmızı et hiç tüketmiyorum
Sadece balık midye karides kalamar gibi deniz ürünleri ve gögus tavuk yiyebiliyorum yumurta da yemiyorum
Şarküteri ürünleri yiyebiliyorum bir tek
Sucuk sosis gibi yağsız arada bir izgara halinde tüketmemde sakınca var mı?
B12 vitamini alacagim tek besin ekmekteki eser miktarda yumurta kaldı ( o da varsa) bir de yogurt çünkü sütü de latte vs dışında tüketmiyorum.
13 yıldır hiç kırmızı et yemedigim icin de b12 vitaminim çok düşük ve takviye alıyorum ama yiyecekle destekleyebilir miyim ne düşünüyosun bu konuda?
Bazen de çeşit olarak çok sınırlı kalıyorum .
sucuk ev yapımıydı canım..belirtmeyı unutmusum...evet özellikle işlenmiş gıdalar cok saglıksız.haklısın...buarada kıyma bol sarımsak ve baharatlarla etin rengi değişene kadar yoguruyorum..strece sarıp yuvarlıyorum.derin donduruya koyuyorum.hazır gibi kesilmese de en azından saglıklı
Teşekkür ederim :)
2 hafta çok buyuk bir sabir benim için
Bunun için ayrica bravo
Ben her gün tartılmazsam motive olamam
Hepimiz birbirimizden farklıyız işte :)
Eminim sen de vermişsindir...
Caroline selam
Ben o 3 aydir dedigin sureci kendimde diyet olarak adlandiramiyorum.
Benim diyet şeklim çok sıkı ve kısa sürede büyük değişiklikler yapmalı ki sabredebileyim
Yoksa ol mu yor malesef
Bugün yarim poğaça ikram ettiler yemedim diyette olduğumu söyledim.
Ayy o kadar da sıkı olma
Ben de dikkat ediyorum ama senin gibi yapamam ne öyle diye tepki aldım.
Açık açık 1 kere yenilirsem bozulur diyetim yapamiyorum başka türlü dedim.
Daha önce yine soyayla diyet yapmış ve 23 kilo vermiştim
Bana iyi gelenin bu olduğunu biliyorum.
Zor bir tablo kabul
Ama kimse diyet yapmanin kolay bir şey olduğunu söylemedi.
Biz hem rahatim bozulmasin canim çekerse yiyim hem de zayıflıyım dersek beyhude olur.
Başarıcaz hep beraber merak etmeyin :)
Bazen yazdiklarinizi yada menunuzu okuyorum ve sadece begen yapmak bana yeterli gelmiyor... Elimde olsa havai fisek patlatip heryere kalp aticam ))
Paphia sonunda 85'in altina dusmene cok sevindim, haftaya 84' un altini hedefle ))
Roka35 menulerin gayet iyi, motivasyonun ve sayfadakilerle olan diyalogun cok iyi..
caroline84 disiplinli gidisatin dikkatimden kacmiyor )) eminim bu sekilde devam ettiginde cok guzel kilolar vereceksin ))
Bana gelirsek, bugun itibariyle tam 3.2 kg vermis bulunuyorum.. cook mutluyum.. her hafta 1 kilo verme hedefim var.. carsamba gunu tekrar tartilacagim (2 hafta olacak baslayali)
Kahvaltimi da yazip kacayim, saclarimi boyayacagim daha ))
1 omlet (1 ck z.yagiyla)
1 kasik menemen
Maydanoz
10 zeytin
Canım bazen yemek dahi olmuyor.
En basiti bundan önceki hafta yaklaşık 10 gün 3 cocukta eşimde yattı ama anlatamam geceleri hiç uyumadim.
Bide geçmiş olsuna gelen giden oldu.
Ama şu var hastalık, cocuklar, uykusuzluk, iş hep var
Eeeee o zaman bunlarla diyet yapmayı öğrenmem gerek.
Yogurt mayaliyorum.
Haşlanmış nohut, y.mercimek buzlukta
Bide çorba dahada olmazsa cig kuruyemiş.
Canım istediğim kiloya düşene kadar senin dediğin gibi devam.
Korumaya geçince belki biraz tadina bakilabilir.
Sucuk, salam, sosis gibi islenmis gidalari tuketmiyoruz... Yumurtani kiymali, pastirmali, kavurmali yapabilirsin...(kavurmayi evde hazirlamaniz en guzeli.. en azindan icine nicine ne yagi koyuldugunu bilirsiniz)
Bunun disinda menun guzel... Ve evet bu grup cok sey basaracak ))
Kahvaltim,
2 haslanmis yumurta
2 kozlenmis biber
8 zeytin
Simdi kuafore gidiyoruz, saclarimizi yaptircaz ordan da gezmelere akicaz ))
sucuk ev yapımıydı canım..belirtmeyı unutmusum...evet özellikle işlenmiş gıdalar cok saglıksız.haklısın...buarada kıyma bol sarımsak ve baharatlarla etin rengi değişene kadar yoguruyorum..strece sarıp yuvarlıyorum.derin donduruya koyuyorum.hazır gibi kesilmese de en azından saglıklı
Haklisin cok haklisin hem de
Ama söyle düşün geçerli sebeplerin senin bu konudaki mutsuzluğunu ortadan kaldirmayacak
Hayatimizda engel olacak bir şeyler hep olacak
Bunu duzenli ve saglikli beslenme gibi düşün yani ailen de senin gibi beslenebilir
:)
Yemek olmadığında makarna haşla
Hemen yagsiz tavada köfte kizart
Disaridan söyleyebiliyorsan izgara kebap köfte gibi şeyler söyle ama
Fastfood tercih etme
Çorba yoğurt her daim olsun
Salata yapmak çok kolay olmuyor ama
Marulu yıkayıp kurutup nemli bir peceteyle bir kac gun buz dolabinda bekletebilir hemen yemek yoksa
Ton balikli salata yapabilirsin .
Konservelik domates ya da menemen varsa hemen yagsiz pisirip yiyebilir
Hic bir şey yoksa omlet ya da yumurta kirabilirsin
Aslinda biraz uydurmaktan geçiyor bu işler :)
Kabak rendeleyip suyunu sikip yumurta kirip belki yulaf ekleyerek firinda mucver yapbilirsin
Tost makinesine yagli kagit koyup izgara kofte ya da sebze yapabilirsin
Aklima bir anda gelenler bunlar :)
Leblebi kavurga gibi atiştırmalikları hayatına dahil edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?