Günaydın
Bu sabah toplamda -3 kiloyu azıcık geçtim
:)
Kahvaltimi paylaşayım
Haftasonu çok seviyorum rahat rahat evde bir şeyler hazirlamayı
Yarim cay kaşığı tereyağ ile 1 orta boy mantarı soteledim ve uzerine menemen harcı hazırlamıstim ondan döktüm (yumurta yemiyorum )
Benim için çok lezzetliydi :)
Yaninda lor peyniri loru kuru domates pul biber ve çörekotlu yaptim bu sefer
1 kuru kayisi
2 etimek
1 tam ceviz
1 fındık yedim
Çay içtim
Soya danışmak istediğim bir şey var
Sarkuteri ürünlerini işlenmiş olduğu için önermiyorsun biliyorum ama ben kırmızı et hiç tüketmiyorum
Sadece balık midye karides kalamar gibi deniz ürünleri ve gögus tavuk yiyebiliyorum yumurta da yemiyorum
Şarküteri ürünleri yiyebiliyorum bir tek
Sucuk sosis gibi yağsız arada bir izgara halinde tüketmemde sakınca var mı?
B12 vitamini alacagim tek besin ekmekteki eser miktarda yumurta kaldı ( o da varsa) bir de yogurt çünkü sütü de latte vs dışında tüketmiyorum.
13 yıldır hiç kırmızı et yemedigim icin de b12 vitaminim çok düşük ve takviye alıyorum ama yiyecekle destekleyebilir miyim ne düşünüyosun bu konuda?
Bazen de çeşit olarak çok sınırlı kalıyorum .
Sarkuteri urunleri herseyden once kanserojendir, asla tuketmeyin.. bu urunlerden b12 alamazsin, cunku islenmis gidalar besin degerini kaybeder.. balik, yogurt, peynirden alacagin b12 yeterli gelmiyorsa b12 ilaci kullan ama salam, sucuk, sosis olmaz.. hedefledigin kiloya ulasana kadar unut ))
Bir de etimek yeme.. ekmek ye.. ozellikle alman cavdarini tavsiye ediyorum... Ve kahvalti da sadece 1 dilim..
Bunu disinda menunu begendim
Tesekkur ederim hepimiz kararliyiz ve kararlı olmaya devam edicezÇok becerikli, çok enerjik çok kararlısın
Ben bile merak ediyorum tartildiginda çok güzel kilo vermiş olacagini düsunuyorum
:)
Afiyet olsunn
Ogle yemegi yedim 1 saat once...
1 kabak dolma + yogurt
Yarim kase ezogelin corba
Hala kuafordeyiz, bir ara acliktan olucem sandim.. beklerken baktim ev yemekleri yapan bir yer var, hemen girdim ))
Simdi sutlu nescafe iciyorum ))
Soyacim kabak dolmasinin ici pirincli değil mi şekerim...hep sen mi kızcan bakiiiimOgle yemegi yedim 1 saat once...
1 kabak dolma + yogurt
Yarim kase ezogelin corba
Hala kuafordeyiz, bir ara acliktan olucem sandim.. beklerken baktim ev yemekleri yapan bir yer var, hemen girdim ))
Simdi sutlu nescafe iciyorum ))
Paphiacım afiyet olsunn canım..alternetif iüretmek bizim isimiz olduHahah kuaför sonrası güzel enerji gelir ama
Öğle yemegi olarak yiyecek bir seyim yoktu ben de sehriyeli sebzeli tavuk suyu corba yaptim ve yedim 3 kepceye yakin
ve yarim elma yedim
Aksama yemek hazirlarken bu kadar oldu :)
Soyacim kabak dolmasinin ici pirincli değil mi şekerim...hep sen mi kızcan bakiiiim
Akşama ben de karar vermedim..karnabahar pizzası diye birsey var sanirım onu deniycem.
3 -4 çiçek karnabaharı suda biraz yumusayincaya kadar haslayip suyu iyice suzuluyormus.blanderdan gecirilip icine 1 yumurta 1 kasık suzme peynir(ben icine lor koyucam)1 kaşık süt ve baharatlarla harmanlayıp pizzanin taban hamuru hazirlaniyormus.fırın tepsisine yaglı kağida 1 cm kalınligında kaşıkla yuvarlak sekil veriliyormus.firinda 20 dk kadar taban uzeri pembelisinceye kadar pisiriliyormus.daha sonra cikarip domates sosu(yazdan yapmistim) kekik surup..istedigimiz malzelemelerle süslenir ...orada kaşar ve mantar kullanilmis..ben mantar sotelenmiş ispanak lor zeytin...koymayı düşünüyorum...
Yapabilirsem neler oldu neler olmadı paylaşırım arkadaşlar..güzel olursa sebze oldugu icin p.tesi günleri nobetciyim okula gotürurum..yaninda ayranla iyi bir ögün olabilir ne dersin SOYACIM..icinde bize ters dusen bir sey yok di mi
Bu arada arkadaşım da yedi..ugraşılmaz kızım bununla dedi..kavururum ispanakla mantarı kirarim yumurtami dedi veee benimle dalga gecti
Önerin icin sağol çünkü sade lorla karnabahari tam yakistiramadim hatta keske kasar olsaydi dedim amaaa kendimi tuttumGayet uygun canim... Lorla biraz dil peyniri karistirip ekleyebilirsin... O kasarimsi hissi verir.. ama yarim su bardagini gecmesin dil peyniri rendesi ))
Harikasıın..icmeyeceğini biliyordumSarap icmiyorum arkadaslae, nescafe ve soda-limon iciyorum.. zayiflamam lazim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?