Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Sarkuteri urunleri herseyden once kanserojendir, asla tuketmeyin.. bu urunlerden b12 alamazsin, cunku islenmis gidalar besin degerini kaybeder.. balik, yogurt, peynirden alacagin b12 yeterli gelmiyorsa b12 ilaci kullan ama salam, sucuk, sosis olmaz.. hedefledigin kiloya ulasana kadar unut ))

Bir de etimek yeme.. ekmek ye.. ozellikle alman cavdarini tavsiye ediyorum... Ve kahvalti da sadece 1 dilim..

Bunu disinda menunu begendim

Teşekkürler soya
Bazen ekmek midemi bulandırıyor daha kıtır kizarmis bir şey ariyorum
Etimek yarı kalorisinde hem de kepekli
Bu nedenle 2 tane tükettim.
B12 kullaniyorum zaten ilaç olarak :/

Ara öğün olarak yarım çaybardağı beyaz leblebi ve 1 hurma yedim :)

Ogle yemegi yedim 1 saat once...

1 kabak dolma + yogurt
Yarim kase ezogelin corba

Hala kuafordeyiz, bir ara acliktan olucem sandim.. beklerken baktim ev yemekleri yapan bir yer var, hemen girdim ))

Simdi sutlu nescafe iciyorum ))

1 kabak dolma + yogurt

Hala kuafordeyiz, bir ara acliktan olucem sandim.. beklerken baktim ev yemekleri yapan bir yer var, hemen girdim ))

Hahah kuaför sonrası güzel enerji gelir ama

Öğle yemegi olarak yiyecek bir seyim yoktu ben de sehriyeli sebzeli tavuk suyu corba yaptim ve yedim 3 kepceye yakin
ve yarim elma yedim
Aksama yemek hazirlarken bu kadar oldu :)

1 kabak dolma + yogurt

Soyacim kabak dolmasinin ici pirincli değil mi şekerim...hep sen mi kızcan bakiiiim

Hahah kuaför sonrası güzel enerji gelir ama

Öğle yemegi olarak yiyecek bir seyim yoktu ben de sehriyeli sebzeli tavuk suyu corba yaptim ve yedim 3 kepceye yakin
ve yarim elma yedim
Aksama yemek hazirlarken bu kadar oldu :)
Paphiacım afiyet olsunn canım..alternetif iüretmek bizim isimiz oldu

Akşama ben de karar vermedim..karnabahar pizzası diye birsey var sanirım onu deniycem.
3 -4 çiçek karnabaharı suda biraz yumusayincaya kadar haslayip suyu iyice suzuluyormus.blanderdan gecirilip icine 1 yumurta 1 kasık suzme peynir(ben icine lor koyucam)1 kaşık süt ve baharatlarla harmanlayıp pizzanin taban hamuru hazirlaniyormus.fırın tepsisine yaglı kağida 1 cm kalınligında kaşıkla yuvarlak sekil veriliyormus.firinda 20 dk kadar taban uzeri pembelisinceye kadar pisiriliyormus.daha sonra cikarip domates sosu(yazdan yapmistim) kekik surup..istedigimiz malzelemelerle süslenir ...orada kaşar ve mantar kullanilmis..ben mantar sotelenmiş ispanak lor zeytin...koymayı düşünüyorum...
Yapabilirsem neler oldu neler olmadı paylaşırım arkadaşlar..güzel olursa sebze oldugu icin p.tesi günleri nobetciyim okula gotürurum..yaninda ayranla iyi bir ögün olabilir ne dersin SOYACIM..icinde bize ters dusen bir sey yok di mi

Kızlar yaptımm...yarisını yedim..şimdi yorumlarim.
Içine 1 yumurta daha girmeli yada yumurta akı..karnabahar blendirdan cekilince bıraz sıkin ve suyu gitsin.icine 1 tatli kaşığı z.yağ koyun.bir de uzerinde biber ve ev yapimı sucuk olsaydi daha lezzetli olurdu...
Sıcakken yemeyin .biraz bekleyince inanılmaz lezzetli oldu...
Bir daha ki sefere acı yesil biber kirmizı biber ve zeytinli düsünuyorum.
Cünkü sırf ot yedim ayoool

Gayet uygun canim... Lorla biraz dil peyniri karistirip ekleyebilirsin... O kasarimsi hissi verir.. ama yarim su bardagini gecmesin dil peyniri rendesi ))

Gayet uygun canim... Lorla biraz dil peyniri karistirip ekleyebilirsin... O kasarimsi hissi verir.. ama yarim su bardagini gecmesin dil peyniri rendesi ))
Önerin icin sağol çünkü sade lorla karnabahari tam yakistiramadim hatta keske kasar olsaydi dedim amaaa kendimi tuttumbu arada aksam menun harika afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…