Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

@tan35 canim çok çalışkansın ve bize çok yardimcisin

Zeynep kapuska pek yapmayi tercih ettiğim bir şey değil ama deneyecegim çok lezzetli gözüküyor :) afiyet olsun

Bu farklı besinler meselesi beni heyecanlandirdi.
Öğle yemeğimde bir değişiklik oldu :)
1 kepçe sebze çorbası
2-3 yk yoğurt
5 yk kadar nohut yemeği

İş yerinde de nohut varmış nohutlu salata yerine onu tercih ettim

Paphiacım canimin içi o kapuska bana ait kimseye vermem
Birbirimize yardim edicez taaabiii canım başarmak için destek olmaliyız birbirimize...iyi ki varsinız

Ara ogun, 1 avuc kavurga

Oglen,
1 kase kiymali pirasa (1 kasik chia ekledim)
1 kase soguk ayran corbasi

Dunden kalanlari yedim, aksama yemek yapmam lazim.. bugun bir usengeclik var ustumde gene.. hafta sonu cok yoruldum sanirim ))

Afiyet olsun canım

Ara ogun, 1 avuc kavurga

Oglen,

Dunden kalanlari yedim, aksama yemek yapmam lazim.. bugun bir usengeclik var ustumde gene.. hafta sonu cok yoruldum sanirim ))
Harika bir menü...chiayı sonradan tabağına ekliyorsun di mi...yemek piserken degil.ben birara yogurda katmak icin almiştım.citır citır enfes..

Paphiacım canimin içi o kapuska bana ait kimseye vermem
Birbirimize yardim edicez taaabiii canım başarmak için destek olmaliyız birbirimize...iyi ki varsinız

Hahaha karıştırmışım pardoon

Ara ogun, 1 avuc kavurga

Oglen,

Soya ben de!!!
hiç çalişasim yok akşam toplantim vardi ondan da izin aldım katılmıyorum
Dinlenmek istiyorum sürekli
Eve gitsem de yatsam modundayım

Hahaha karıştırmışım pardoon

Soya ben de!!!
hiç çalişasim yok akşam toplantim vardi ondan da izin aldım katılmıyorum
Dinlenmek istiyorum sürekli
Eve gitsem de yatsam modundayım

Git yat... Bugun kendine izin ver ))

Dip not: hafta da en az 3 gun x 45 dk spor yapmamiz gerekiyor.. bunu programlayip kalan gunleri dinlenmeye ayirabilirsiniz.. diyet baslangicinda genelde hergun 30 dk sart kosuyorum ki, vucudu disipline sokabilelim ))

Kis gunlerinde genelde cogu kisi ssahlep icmek ister ama kalori bakimindan cok yuksek oldugu oldugu icin icemeyiz.. ben sevmem acikcasi aacikcasi ama seven cok ))
Sahlep icemeyenler icin alternatif bir icecek koyalim listeye istedim..

1 fincan sicak sut
1/2 cay kasigi zencefil
1/2 cay kasigi zerdecal
1/4 cay kasigi cekilmis karabiber
1/2 cay kasigi toz tarcin
1/2 cay kasigi toz vanilya (sekersiz)

Hepsini karistirip icebilirsiniz.. dilerseniz icine yesilcay da ekleyebilirsiniz.. ben yesilcayli iciyorum.. yesilcay demleyip, cay ve sutu esit miktarda ekliyorum fincanima...

Eklentiler

• IMG-20190114-WA0012.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 37
Selamm sanirim disime gore bir yol arkadasi buldum..bende kendi başarımı yazip duruyordum..tek basima gunluk menumu yaziyodum sporumu yaziyodum su vs iste birde

Yasadiklarin cok zor..Allhim tez zamanda sifani versin sende istedigin gibi saglikla zayifla ve hersey ginlunce olsun insallah..bende senin gibi yazdikca zayiflayanlardanim..cok iyi anlasicaz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…