soya_sosu öğlen pırasa yemeği yiycem yoğurdun içine yulaf katıp yiyebilirmiyim
Evet yaaa görünmuyor umarım hersey yolundadırkrizantem3 aklima geldin cocuklar nasil oldu? Uğramiyorsun her şey yolunda mi?
Paphiacım canimin içi o kapuska bana ait kimseye vermem@tan35 canim çok çalışkansın ve bize çok yardimcisin
Zeynep kapuska pek yapmayi tercih ettiğim bir şey değil ama deneyecegim çok lezzetli gözüküyor :) afiyet olsun
Bu farklı besinler meselesi beni heyecanlandirdi.
Öğle yemeğimde bir değişiklik oldu :)
1 kepçe sebze çorbası
2-3 yk yoğurt
5 yk kadar nohut yemeği
İş yerinde de nohut varmış nohutlu salata yerine onu tercih ettim
Afiyet olsun canım@tan35 canim çok çalışkansın ve bize çok yardimcisin
Zeynep kapuska pek yapmayi tercih ettiğim bir şey değil ama deneyecegim çok lezzetli gözüküyor :) afiyet olsun
Bu farklı besinler meselesi beni heyecanlandirdi.
Öğle yemeğimde bir değişiklik oldu :)
1 kepçe sebze çorbası
2-3 yk yoğurt
5 yk kadar nohut yemeği
İş yerinde de nohut varmış nohutlu salata yerine onu tercih ettim
Harika bir menü...chiayı sonradan tabağına ekliyorsun di mi...yemek piserken degil.ben birara yogurda katmak icin almiştım.citır citır enfes..Ara ogun, 1 avuc kavurga
Oglen,
1 kase kiymali pirasa (1 kasik chia ekledim)
1 kase soguk ayran corbasi
Dunden kalanlari yedim, aksama yemek yapmam lazim.. bugun bir usengeclik var ustumde gene.. hafta sonu cok yoruldum sanirim ))
Süper ...eve geç gidicem umarım sporumu yapabilirim45 dk leslie
13 dk cardio yaptım
Azda olsa yap canımSüper ...eve geç gidicem umarım sporumu yapabilirim
Paphiacım canimin içi o kapuska bana ait kimseye vermem
Birbirimize yardim edicez taaabiii canım başarmak için destek olmaliyız birbirimize...iyi ki varsinız
Soya ben de!!!Ara ogun, 1 avuc kavurga
Oglen,
1 kase kiymali pirasa (1 kasik chia ekledim)
1 kase soguk ayran corbasi
Dunden kalanlari yedim, aksama yemek yapmam lazim.. bugun bir usengeclik var ustumde gene.. hafta sonu cok yoruldum sanirim ))
Harika bir menü...chiayı sonradan tabağına ekliyorsun di mi...yemek piserken degil.ben birara yogurda katmak icin almiştım.citır citır enfes..
Hahahakarıştırmışım pardoon
Soya ben de!!!
hiç çalişasim yok akşam toplantim vardi ondan da izin aldım katılmıyorum
Dinlenmek istiyorum sürekli
Eve gitsem de yatsam modundayım
Selamm sanirim disime gore bir yol arkadasi buldum..bende kendi başarımı yazip duruyordum..tek basima gunluk menumu yaziyodum sporumu yaziyodum su vs iste birdeSelam ))
Tebrik ederim verdigin kilolardan oturu ))
Zeytin cok fazla tuz icerdigi icin yasak.. bizim yaptigimiz diyeti takip ettiysen, tuz olabildigince az, baharati cok kullaniyorduk.. ama asla sabit kalmayi sevmeyen bir insan oldugumdan, bu sefer diyetimde zeytin olacak.. ama az tuzlu olmak kaydiyla ))
Pekmez, gereksiz seker iceriyor.. o yuzden yasakliydi, hala yasakli olacak sanirim )) ama sen emziren annesin, o yuzden sabahlari 1 tatli kasigi tuketmen faydali olacaktir diye dusunuyorum..
Benle birlikte diyet yapabilirsin ama ciddi sekilde uyarmak isterim ki, en ufak kacamaga izin vermem ve tepkilerim cok sert olur... Gecmis donemlerde bayaa tartismali bir grubumuz olmustu bu yuzden.. cunku sen diyeti bozar kacamak yaparsan, bu benimde motivasyonumu bozuyor.. o yuzden iyi dusun oyle katil ))
Sevgiler
Yasadiklarin cok zor..Allhim tez zamanda sifani versin sende istedigin gibi saglikla zayifla ve hersey ginlunce olsun insallah..bende senin gibi yazdikca zayiflayanlardanim..cok iyi anlasicaz seninleEveet listeyi de paylasigima gore simdi sirada gunah cikarma kismi var ))
2012 senesinde 89 kilo ile basladigim yolculugu 56 kilo ile sonlandirdim.. o kadar zayiflamistim ki, beni gorenler tanimiyordu.. ben zayiflamistim ama beynim hala sismandi.. magazalara girdigimde once xxxl kiyafet satilan reyonlara gidiyordum.. bedenimin ufaldigini beynim bir turlu kabullenmiyordu.. 2013 kasim ayina kadar kilom 56-62 arasi dolasti durdu.. 2013 kasim ayinda diz kapagimda olusan kayma sebebiyle ameliyat oldum ve hersey ondan sonra basladi.. ameliyat sonrasinda sinir sistemim hasar gordugu icin 2-3 ay yuruyemedim.. tuvalete bile gidemiyordum.. adim atamiyordum.. fizik tedavi gordum her gun.. o donemde 72 kiloya ciktim.. yemek isleri kocama kaldigi icin genelde ya kizartma yapiyordu ya fastfood.. 2.kere ameliyata aldilar beni ve bacagim duzeldi... Sukur ki, o xamandan beri hic ariza cikmadi ))
2015 mart ayina kadar 65-72 arasi kkilom degisti durdu... Mart ayinda safra kesem alindi.. sanirim ameliyatlara pek dayanikli insan degilim cunku cunku sonrasinda engelleyemedigim kilo artislarim oldu ki, bunun en onemlisi 2015 agustos ayinda bir anda hayatimi alt ust eden meme kanseri oldugumu ogrendigimde oldu.. hemen ameliyat oldum.. kemoterapi baslamadan once doktorumun yogun baskisiyla sigarayi biraktim.. ve sigarayi birakinca +10 kilo daha haneme yazildi.. sonrasi kemoterapi ve kemoterapinin verdigi agrilari azaltmak icin vucuduma bastiklari kortizon.. zor bir donem atlattim ama su anda saglikliyim )) sadece o donemde aldigim kilolar ve uzerine eklenen, hic hic sonu gelmeyecekmis gibi surekli artan kilolarim kaldi geriye ))
Devaminda birbirini takip eden bir suru ameliyat oldum... Su an takip hastasiyim ve ilac tedavisi goruyorum.. kilolarimla yuzlesmem zaman aldi.. kendimi odaya kapattim, kendimden nefret ettim.. bir daha sevilmeyecek, herkesin sisko diye bakacagi bir insan olarak gordum kendimi. Hem hastaligim hemde kilolarimdan oturu psikolojik ve psikiyatrik destek aldim.. ama bunlar da kilolarimin artmasina sebep oldu.. beni taniyanlar bilir, pozitif ve surekli cozum ureten insanimdir normalde ama hastalik surecimde gercekten icimdeki o insani kaybettim.. tarti da 3 haneli rakamlari gordugumde artik buna dur demenin vaktinin geldigine karar verdim.. diyete basladim ve 2,5 ayda 15 kilo verdim.. 109,8 kilodan 94,1 kiloya dustum... Tabi bu 3 ay onceydi )) o donemde doktorlarim memede kitle tespit etti yine.. ve bir cok teste tabi tutuldum.. psikolojimi tam toplarken yeniden dagittilar beni )) su anda kac kiloyum bilmiyorum, yarin sabah ogrenecegim.
Bunlari niye yaziyorum? Cunku ben yazdikca zayifliyorum )) size de tavsiyem, yazin icinizi dokun, icten ice sismeyin ))
Yazmaktan yoruldum.. diger ayrintilari, diyet tavsiyelerimi vs yarin itibariyle yazmaya baslayacagim, takipte kalin ))
Sevgiler
Yasadiklarin cok zor..Allhim tez zamanda sifani versin sende istedigin gibi saglikla zayifla ve hersey ginlunce olsun insallah..bende senin gibi yazdikca zayiflayanlardanim..cok iyi anlasicaz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?