Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Bende sabahın köründe bakarim.

Canım benim lahanim dışı biraz çürümüştu o yaprakları çıkarıp attim.
Biraz acı oldu bende şöyle düşündüm acaba hani lahanayi haşlayıp suyunu döküyoruz öyle mi yapmak gerek.?

Genel hatirlatma!

Ekmek gunde sadece 1 dilim ve sabah ogununde tuketilebilir, oglen ve aksam tuketilmemeli...

Kahvalti da zeytin yenecekse ekmek kesinlikle tuketilmemeli...

Tesekkurler

Yapimi kolay ve icmesi keyifli bir yag yakici tarifi vereyim, aksamlari icin ve oyle yatin ))

1 fincan sicak yarim yarim sut (light ya da tam yagli olmaz)
1/2 cay kasigi tarcin
1/4 cay kasigi karabiber

Yatmadan 1 saat once icin ve yatin... Laktoz alerjiniz var ise laktozsuz sut ile de yapabilirsiniz.. hem kas hem kemik gelisimimiz icin sut onemli, tarcin seker dengemizi saglayacak, karabiber ise metabolizmamizi atesleyecek )) karabiberin degirmen karabiber olmasi daha iyi olur, digerlerini kesinlikle kullanmayin..

Bu benim genelde her gece icmeye calistigim bir sey... Bana kilo vermem de fayda sagliyor, size de saglamasini umarim ))

İyi geceler

Biraz moralim bozuktu ben normalde mutfakta yerdim.
Bu sefer yürüyüş bandima çıktım 60 dk yürüdüm.

Hepinize iyi geceler...
Geçenlerde bunu ben de yaptım ve kendimle gurur duydum.
Moralim bozuktu ve spor yaparak ter attım iyi de geldi:) normalde olsa mutfakta tıkınırdım dedim.
Bence bu çook büyük bir adım, insanlık için sıfır adım olsa da benim için büyük:)))

Canım işte moralim bozuk olduğu her sefer yiyip yiyip durmasam böyle olmazdim.

Ama yok artık öyle bi daha.

Günaydin :)
Tüm yazilanlari okudum
Soya bu misafir meselesini çok güzel atlattin tebrikler :)
Diğer arkadaşlar da bence gayet iyi gidiyor süpersiniz hanimlar

Ben de dün menümü paylaşayım

Kahvalti: 1dilim ekmek kizarttim kalorisi azaliyor :)
Biraz peynir
Domates salatalik

Ara : 1 y. Elma 1 turk kahvesi

Öğlen: 1 sb makarna yogurt ve baharatla

Akşam: ızgara tavuk (2 şiş )ve salata

Filtre kahve ve 1 adet hurma topu

Dönemsel bir şişkinlik yaşıyorum bugün karnım tok midem bulaniyor gibi umarım güzel atlatırım günü :)

Bu sabah tartida 84.25-84.45 çıktım bir öyle bir böyle yani 2 kere tartildim.
87.55 le başlamıştım 3 ocak günü
Biraz yavaş mı gidiyor?
Regl zamanı geldi diye mi bilemedim aslında gidiyor :)
Fakat 4-5 gün aynı rakamda kalabiliyorum.
Bağırsaklarımı çalıştıracak bir şeyler yapmali gibi daha sık tuvalete çıkıyordum çünkü
Sizde süreçler nasil?

Günaydin canım 10 günde 2kilo ayda 6 kilo yapar gayet sağlıklı çok güzel

Nohut fasulye gibi bakliyatlari kavurup blanderdan gecirerek ununu elde ediyorlar belki leblebiden bile olur. bunlarla un kullanir gibi mücver ya da yumurta dereotu vs koyup az miktarda ekleyerek pogaca , omlet gibi besleyici glutensiz ve kalorisi az besinler yapıyorlar
Bu duruma Nasıl bakiyorsun soya?

Evet evet arkadasım mercimekten elde ettigi unla sabah kahvaltisina krep yapiyor paphiacım.. bence olur ama..soyaya da danisalim

Gunaydin ))

Menun hakkinda yorum yapayim once.. kizarmis ekmegin kalorisi normal ekmekten farkli degildir... Sadece glisemik indeksi daha dusuktur ve ekmek kizardikca icindeki su kaybolur... Sindirimi daha kolaydir.. ama ekmegi kizartirken B grubu vitaminleri kaybolabilir, dikkat edelim...

Makarna konusuna gelelim, mutlaka tam bugday ya da kepekli makarna olmali.. diger makarnalar sekerini yukseltip daha hizli acikmani saglar..

Ve verdigin kiloya gelelim.. bir hesap yapalim bakalim yavas mi gidiyor... Bu diyete 2 ocak gunu basladik... Ve bugun 14 ocak.. toplam 12 gun oldu... Verdigin kilo ortalama 3 kilo... 3 ÷ 12 = 0,25 kg.. yani gunluk 1 paket sanayagindan kurtulmussun... Sence az mi??? Fikrimi sorarsan fazla bile vermissin )) benim hedefimde gunluk 100-150 gram kilo vermek var ))

Kabizlik sorunu yasiyorsan oncelikli tavsiyem, sebzeyi menune cok daha fazla ekle.. ornegin; brokoli, karnibahar, lahana.. ayrica yuruyus yapman lazim... Bunlari yapiyor ama hala sonuc alamiyorsan o zaman aktardan aclik otu yada barut agaci kabugu al ve yesil cay icerken eicerken ekle.. ama hafta da sadece 2 kere.. fazlasi tembellik yapar bagirsaklarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…