Kırmızı mercimek çorbası baya sulu olmuş kaşıkla icemedim canım kupaya koydum
soya_sosu canım herşeyin tadını biliyorum.
Ama şöyle şıkır şıkır giyinip cikamadim.
Zayifligin tadını bilmiyorum unuttum gitti.
Soyacım şu anda kilon kaç ve tam olarak kaç kilo vermen gerekiyor? Topiği baştan beri takip ediyorum ama dikkatimden kaçtı sanırım.
2012 senesine kadar emin ol bende zayifligin tadini bilmiyordum.. hatta zayiflayabilecegime ihtimal vermiyordum.. sonra bir adim attim.. zor oldu ama diger adimi da attim.. kendimi bebek gibi goruyordum... Emeklerken bir anda yurumeye baslamistim.. kilo verdikce kendime inancim artti.. kilo veremedigim zaman moralimi bozmadim, sporumu artirdim.. derken 33 kilo verdim.. inan kilo verdigimin bile farkinda degildim.. aynaya bakinca sisman bir insan goruyordum hala.. sonra bir fotografima baktim.. o kadar zayiflamisim ki, kemiklerim sayiliyor neredeyse..
Simdi yine bir adim attim.. zor oluyor ama diger adimi da attim.. gidecek bu kilolar eminim artik ))
Selam,
Yazmadim ki kilomu hic )) madem sordun yazayim tabi ki..
2 ocak - 101 kg
14 ocak - 97.8 kg
Haziran - 65 kg (hedefim)
Toplam 36 kilo vermek istiyorum.. asil hedef ise 60 kg olmak.. o da olacak ))
Canım başta dedin ya hep ya hiç.
Masanın üstünde kadayif, kek vb herşey duruyor.
Ellemiyorum dogru beslenince pekte gerek kalmiyor.
Ama yanlış beslenince gözüm dönüyor gibi.
Boyum 1.70 canım 68 çok yakışır bana 92 ile basladim senle 25 kilo hedef koydum.
Senin boyun kaç?
Ölüm gibi bi durum olmazsa elimden geleni yapcam.
3 aya bir kan verip degerlerimi kontrol ettiyorum.
Hapimi sabah düzenli kullaniyorum.
Degerlerim degisiyor bazen.
Bide reglim olmazsa söktürücü ve doğum kontrol hapı kullaniyorum.
Iyi geceler dilerim.
Haziran 15 inde bitiyor iznim bende seminere giderken zayiflamis olmak istiyorum.
Canım sen öyle bi basladinki korkudan soramadik:)))
Yaşın kaç? Boyun? Bekarmisin? Çalışıyormusun?
Günaydın canım afiyet olsunGünunüz aydın olsun
Allah kolaylık versin canım sen zaten çalışarak sporunu yapmissinTebrikler Zeynepcim..ben bugun ölmüşüm yorgunluktan.nöbet yogundu valla yemegimi zor yedim.şimdi attım kendimi yatağa...başım çatliyor..1 dk bile spor yapicak halim yok.sabah 8 den aksam 5 e kadar ayaktaydim valla.artik yarina spor
Sert bir mizacim var bu konuda.. ama normalde cok guler yuzlu ve sabirliyimdir ))
Yas 43
Boy 1,65
Bosandim 2 yil once
Calismiyorum, ara ara egitim veriyorum.. kisisel gelisim ve kariyer egitimleri veriyorum..
Evet canim cok etkili sabırlı ol...baslangıçta keske set sayılarini az alsaydınAllah kolaylık versin canım sen zaten çalışarak sporunu yapmissin
Ben evdeyim ya oyuzden yapiyorum ama dün senin programi yaptım şuan çok bacaklarım ağrıyor çok etkiliymis lesliede böyle ağrım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?