Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

soya_sosu canım herşeyin tadını biliyorum.

Ama şöyle şıkır şıkır giyinip cikamadim.

Zayifligin tadını bilmiyorum unuttum gitti.

2012 senesine kadar emin ol bende zayifligin tadini bilmiyordum.. hatta zayiflayabilecegime ihtimal vermiyordum.. sonra bir adim attim.. zor oldu ama diger adimi da attim.. kendimi bebek gibi goruyordum... Emeklerken bir anda yurumeye baslamistim.. kilo verdikce kendime inancim artti.. kilo veremedigim zaman moralimi bozmadim, sporumu artirdim.. derken 33 kilo verdim.. inan kilo verdigimin bile farkinda degildim.. aynaya bakinca sisman bir insan goruyordum hala.. sonra bir fotografima baktim.. o kadar zayiflamisim ki, kemiklerim sayiliyor neredeyse..

Simdi yine bir adim attim.. zor oluyor ama diger adimi da attim.. gidecek bu kilolar eminim artik ))

Soyacım şu anda kilon kaç ve tam olarak kaç kilo vermen gerekiyor? Topiği baştan beri takip ediyorum ama dikkatimden kaçtı sanırım.

Selam,

Yazmadim ki kilomu hic )) madem sordun yazayim tabi ki..
2 ocak - 101 kg
14 ocak - 97.8 kg
Haziran - 65 kg (hedefim)

Toplam 36 kilo vermek istiyorum.. asil hedef ise 60 kg olmak.. o da olacak ))

Canım başta dedin ya hep ya hiç.

Masanın üstünde kadayif, kek vb herşey duruyor.
Ellemiyorum dogru beslenince pekte gerek kalmiyor.

Ama yanlış beslenince gözüm dönüyor gibi.

Boyum 1.70 canım 68 çok yakışır bana 92 ile basladim senle 25 kilo hedef koydum.

Senin boyun kaç?

Ölüm gibi bi durum olmazsa elimden geleni yapcam.
3 aya bir kan verip degerlerimi kontrol ettiyorum.
Hapimi sabah düzenli kullaniyorum.
Degerlerim degisiyor bazen.
Bide reglim olmazsa söktürücü ve doğum kontrol hapı kullaniyorum.

Iyi geceler dilerim.

Selam,

Yazmadim ki kilomu hic )) madem sordun yazayim tabi ki..
2 ocak - 101 kg
14 ocak - 97.8 kg
Haziran - 65 kg (hedefim)

Toplam 36 kilo vermek istiyorum.. asil hedef ise 60 kg olmak.. o da olacak ))

Haziran 15 inde bitiyor iznim bende seminere giderken zayiflamis olmak istiyorum.

Canım sen öyle bi basladinki korkudan soramadik:)))

Yaşın kaç? Boyun? Bekarmisin? Çalışıyormusun?

Benim boy 1,65.. kendimi en iyi hissettigim kilo 60 kg.. hedefim o kiloya dusmek.. ama oncelikli hedefim 65.. ben mecburi 3 ayda bir kan testlerimi yaptiriyorum.. kanser tedavisi gordugum icin ilac tedavisi goruyorum... Doktorlar menapoza soktu beni.. kilo vermem zorlasti baya.. ama vazgecmeyecegim.. ilk hedefim 8'li rakamlari gormek.. onu gorunce gerisi corap sokugu gibi gelecek ))

Haziran 15 inde bitiyor iznim bende seminere giderken zayiflamis olmak istiyorum.

Canım sen öyle bi basladinki korkudan soramadik:)))

Yaşın kaç? Boyun? Bekarmisin? Çalışıyormusun?

Sert bir mizacim var bu konuda.. ama normalde cok guler yuzlu ve sabirliyimdir ))

Yas 43
Boy 1,65
Bosandim 2 yil once
Calismiyorum, ara ara egitim veriyorum.. kisisel gelisim ve kariyer egitimleri veriyorum..

Slm kizlar

soya_sosu masallah cnm cok guzel vermissin insallah bu yeni yolundada azmin ve kararliliginla cok guzel gunler goreceksin

Biraz kendimden bahsedeyim size
30 yasindayim ve 105 kusur kiloyum hemsireyim
2013 agustos 2016 mayis ve 2018 eylulde dogum yaptim cok sukur 3 kizim var
Hamileliklerime hep kilolu kaldim ama cok sukur hic kilo almadim dogumlarima hep +1 +2 kg arasi girdim (ucude normal oldu) dogum sonrasi hamile kaldigim kilodan -7 -8 kilo dustum ama sonrasinda biraz daha fazla geri aldim
Simdi ara ara calisip ara ara yillik izin yazdiriyorum subat 15te ucretsiz izine ayrilcam insallah aralik 2020ye kadar

Artik hayatimi duzene sokmak ve kilo vermek istiyorum +90 grundayim ara ara kilo vermelerim oldu 86lara falan dustum ama hep geri aldim sonra hamileliklerim oldu.

3 dogumdan 90 gun oruc borcum var oncelikle onlari tutmaya basladim ramazana kadar eger bir aksilik olmazsa 70 gun tutabiliyorum 20 gun kaliyor onuda ramazan sonrasi halletmeyi dusunuyorum.

Programizinizin oruc tutmaya gore ayarlayabilir miyiz acaba bende sizlere eslik etmek isterim bana bir yol gosterir misiniz adet oldugum donemlerde 2. Sayfada yayinladiginiz listeyi uygulamayi dusunuyorum. Bu arada ilk 25 sayfayi soluksuz okudum.

Sizin gibi siki bir programa ihtiyacim var esnek davraninca ipin ucu kaciyor cunku

Hayatimda ilk defa bu kadar kilolu oldum genelde 90larda olurdum 100 psikolojik sinirini astim ve kendimi gecen gun bir videoda izledim cocuklarla cekmistim. Dedim bu ben degilim kendimi bu sekilde hic hissetmiyorum goruntumden nefret ettim kendimden tiksindim bu yuzden harekete gecmem lazim. Cocuklarim icin saglikli bir anne olmam lazim cunku onlar da beni ornek alacaklar.

Ayyy cok uzun olmus kusura bakmayin insan yazdikca icini dokesi geliyor

Günaydınnnn :)
Uyu uyu dün bir hal olunca gece uyuyamadim sabah da uyanmak baya zor oldu
Geldim kahvaltimi yaptim bile :)

1yk lor
1bardak kuşburnu çayı
Yarim salatalik
10 siyah zeytin (çok severim ama 10 tane zar zor yiyebildim ) o kadar zorsa yemeseydin paphia
Ama korktum acıkırim sonra diye
Regl zamani midem bazen dipsiz bir kuyu gibi oluyor
1 kuru kayisi
2 fındık 1 yarim ceviz 5 adet beyaz leblebi

Bugün istanbulda kar gösteriyor
Akşam toplantim iptal olsa da geç saatlerde yemek yemek zorunda kalmasam diye düşünüyorum

Allah kolaylık versin canım sen zaten çalışarak sporunu yapmissin
Ben evdeyim ya oyuzden yapiyorum ama dün senin programi yaptım şuan çok bacaklarım ağrıyor çok etkiliymis lesliede böyle ağrım olmuyor

Sert bir mizacim var bu konuda.. ama normalde cok guler yuzlu ve sabirliyimdir ))

Yas 43
Boy 1,65
Bosandim 2 yil once
Calismiyorum, ara ara egitim veriyorum.. kisisel gelisim ve kariyer egitimleri veriyorum..

Eminim oylesindir canım ben sana takilmak için öyle dedim.

Diyet konusunda sert olmasan bi ısırıktan bişey olmaz dersek bir ısırık daha geliyor.
O zamanda kilolar gitmiyor.
Böyle olması bence daha güzel evet bazen zor olabilir yada evde olmayinca işler bozuluyor ama insan isterse yapamiyacagi yok .

Canım reglim olmayinca bende bi şişkinlik oluyor.

Rabbim hayırlı bi eş nasip etsin yaşın daha genç.

Allah kolaylık versin canım sen zaten çalışarak sporunu yapmissin
Ben evdeyim ya oyuzden yapiyorum ama dün senin programi yaptım şuan çok bacaklarım ağrıyor çok etkiliymis lesliede böyle ağrım olmuyor
Evet canim cok etkili sabırlı ol...baslangıçta keske set sayılarini az alsaydın

caroline84 tanidik yuzlerde varmis burda

Hasibe canım hoşgeldin 90+ muhabbet çok güzel ama ben oraya baslayali neredeyse 3 ay olmuş sadece 5 kilo verebilmisim.

Günlüklerde dolaşırken soya_sosu nun yazdıklarını gördüm.

Kurallar var zor değil sadece disiplin istiyor.
Yemedigimiz ne kaldı sence ama halen hiç bir kiyafetim olmuyor.
Ve adetlerimde olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…