Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

canim burda isler nasil yuruyir bilgilendirir misin beni.menuleri paylasiyomuyuz kilo bildirimi gunu var mi?banada uygun olursa gruba katilip birlikte motive olmak isterim bende

Burasi biraz kati kurallari olan bir grup... Senin menulerine goz attim biraz.. bizimle devam ederken zorlanabilirsin.. sayfa 2 de liste paylasmistim ona goz atmani tavsiye ederim.. bir sure izle bizi, eger yapabilirim dersen katilirsin ))

Ama dip not belirteyim, katildigin andan itibaren listede verilen yiyeceklerin disina cikamaz, kacamak yapamaz, "bir catal/bir kasik/bir tutam/ bir parca" yiyemezsin yasak olan gidalardan.. eger liste disina cikarsan gruptan da cikarsin..

Sevgiler ))

Soyacım tavugun taşlık eti olur onun protein degeri cok iyi ve yağsiz.onu haslayıp 1 kasık z.yagında sotelesem olur mu ...bol baharatlı. ...sence uygun mudur

Vallahi gözümü açamıyorum nedir bu böyle :)
Biraz dinleneyim.
Kapuskayı nasıl bir temiz kalple istediysem eve bi geldim misafir var ve kapuska getirmiş
Su börekleri tatlilarda de yayilmiş masaya
Ben de ara öğün olarak 1 hurma kayisi
Biraz beyaz leblebi yedim

Evet cok temiz kalplimişsin canım...

Bu arada tavuk taşlığını yetistiremedim...zaten yarın daha sulu ve salatasız bir gün gecirmeyi dusünüyorum.malum diger gün tartılicam(yettin artık sen de tartılcaksan tartıl öffff ) duyuyor gibiyim canlar...yaaa benim metabolizmam yavaş diye korkuyorum ya tartılmaya o yuzden ...ama bu sefer herşey yolunda hiç bozmadan 14 gün harikaydı diyetim.birden çok kilo kaybetmek istemiyorum aslında.68 kiloyla başladım en fazla 1.5 kilo kaybı bile beni mutlu eder...ayda 3 kilo gayet iyi diye düşünüyorum

Ara : 3adet hurma
1cay bardağı süt

Akşam : ıspanaklı mantarlı kavurma yumurtalı
Yoğurt
1kase tarhana

45 dk leslie
13 dk cardio
2.5 lt su

Tebrikler Zeynepcim..ben bugun ölmüşüm yorgunluktan.nöbet yogundu valla yemegimi zor yedim.şimdi attım kendimi yatağa...başım çatliyor..1 dk bile spor yapicak halim yok.sabah 8 den aksam 5 e kadar ayaktaydim valla.artik yarina spor

Bugün
Kahvaltı 2 yum. Biraz peynir ile omlet,3 ceviz,2 koz biber

Öğlen: 6 y.k k.fasulye, 1.k.yogurt, yarim kupa k.m çorbası, 3 hurma içinde badem

Akşam: izgara tavuk 6 küçük parcaydi
1 koz biber ve yarim domates

Ara sade kahve yaninda 5 tane leblebi ve 3 tane k.uzum

2.5 litre su
45 dk yürüyüş

O yarim kupa k.m dedigin, kremali mantar degildir diye dusunuyorum

Bugün
Kahvaltı 2 yum. Biraz peynir ile omlet,3 ceviz,2 koz biber

Öğlen: 6 y.k k.fasulye, 1.k.yogurt, yarim kupa k.m çorbası, 3 hurma içinde badem

Akşam: izgara tavuk 6 küçük parcaydi
1 koz biber ve yarim domates

Ara sade kahve yaninda 5 tane leblebi ve 3 tane k.uzum

2.5 litre su
45 dk yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…