Gunaydinnn,
Once yazilanlari okuyup cevap vermek istedim... Onun icin de kahvaltimi, sporumu yaptim oyle geldim ))
Sabah limonlu su
Kahvalti,
2 yulafli krep
2 kozlenmis biber
Maydanoz/dereotu
Krep, ekmek ve turevi olarak gectigi icin zeytin yemedim.. ev de peynir de kalmamis... Hergun yumurta yemek istemedigim icin krep yaptim, yanina da biber ekledim )) maydanoz ve dereotu vazgecilmezim.. zayiflamama yardimci, karaciger temizleyici muthis ikili...
Kahvalti da domates salatalik yiyemiyorum ben.. salatalik yiyince muthis acikiyorum, gun boyunca ne gorsem yiyesim geliyor.. domatesi ise tuzsuz yiyemiyorum.. fazla tuz tuketmek istemedigim icin onu da yemiyorum.. zaten domates yiyeceksem sadece o uzun domateslerden olacak.. baskasini agzima surmem ))
Cok konustum diyenler, bakiniz ben susmuyorum cunku yazarak zayifliyorum ben ))
Başlama kilolarımizı yazsamiydık yaa Zeynep... kim kac kiloda basladı...yol katettigimizi görmek iyi motivasyon olucak sanki
Evet Soya karar versin.olmazsa sadece ilk başladıgımiz kiloları yazsak yeterli...ondan sonra yazmaya gerek yok bence...Ben de buna katiliyorum :)
sabah tuvalete ciktiktan sonra çıplak tartılmanı tavsiye ederim bu kış günü her gün soyunup giyinme turu ve heyecanlı bekleyiş yaşıyorum benEvet Soya karar versin.olmazsa sadece ilk başladıgımiz kiloları yazsak yeterli...ondan sonra yazmaya gerek yok bence...
Paphiacım tartılmak istemiyorum ama fobimi bir kenara birakıp sabah o pis tartıya çıkıpyüzlesicem
Aaaaa iyi fikir gercekten....bunu yapabilirim ben de arada kayisı ceviz toplarını agzimda tutabilirim...AY acıdım kiz bize ..Ay bir de ben mesela bir tane kuru siyah üzüm atiyorum agzima cignemiyorum ama şeker gibibi süre oyalıyorum kendimi dakikalarca tatli yiyor gibiyim çiğneyip yutsam hop gidecek mideye
Ya da badem :)
Kendimi oyalıyorum
Öyle yapicam zaten hic bir sey bırakmam vallasabah tuvalete ciktiktan sonra çıplak tartılmanı tavsiye ederim bu kış günü her gün soyunup giyinme turu ve heyecanlı bekleyiş yaşıyorum ben
Evet bende artık ekmek yememeye alıştım sanırım soyadan azari işitinceİnsallah canım...57 de harika görünursün eminim. Ben kendimi diyette gibi hissetmemeye başladim bile.sağlikli beslenmeye alişiyormuyuz ne...
Evet ya yazsak her hafta aynı gün tartilsak daha bı motive oluruz sankiBaşlama kilolarımizı yazsamiydık yaa Zeynep... kim kac kiloda basladı...yol katettigimizi görmek iyi motivasyon olucak sanki
Diğer öğünlerde ekmek yenmedigi için 2krep yeniliyor sanırımAyy ne çok yazilmiş yaşasin :)
Ben anca gelebildim :)
Roka35 senin tartiyi ben de iple çekiyorum
Bu arada soya 2 krep çok değil mi? Hayir çok olsa yemezsin biliyorum ama bazı şeylerde tam kıyaslama yapamiyorum :)
Ara olarak 1 sade kahve
Öğlen 3 yk yer elması yemeği z.yağlı
Ve yayla çorbası
Yulaf, nohut, mercimekle krep yapabilirsiniz.. hafta da maks 2 kere ve maks.2 adet)
Bu unlarla firinda mucver yapabilirsiniz.. (hafta da 1 kere maks. 2 kucuk dilim)
Ama pugaca gibi seyler icin henuz vermemiz gereken kilolar var, daha sonra ekleyecegiz ))
Bu arada, kinoa, chia ve yulafi yemeklerinize ekleyin.. bunlarla yapilan yemekleri ogrenin.. hepsini kontrollu tuketerek menulerimize gunluk eklememiz lazim..
Hayır liste yapmayalim.ben onu demedim...sadece başlangıç kilomuzu yazalım diye düsünmüştüm..haklısın mesela herkes aynı oranda veremez...aman deyim motivasyon bozulur dersen asla yazılmasın zaten..sonucta en tecrubelimiz sensin tatlımKilolari yazip takibini yapmak isteyen varsa yazabilir.. ben liste tutulmasini motivasyon dusurucu olarak goruyorum.. herkes listeye bakarak kendini az/cok kilo vermis olarak gorecek ve diyet bozulacaktir.. az kilo veren kisinin motivasyonu olumsuz etkilenebilir ki, herkes farkli hizda kilo verir.. cok kilo verende psikolojik olarak ne zaman istesem kilo verebilirim, kendimi kasmayayim diye dusunup olumsuz etkilenebilir.. o yuzden kimseden boy kilo istemedim... Netice de 50 kilo da olsaniz, kendinizi guzel hissetmiyorsaniz sismansiniz demektir.. fakat bu konuda yasak yok, boyle daha iyi motive oluruz diyorsaniz yapin listenizi ))
Evet çok haklısın ben kilo verdiğimde kilo veriyorum rahatlığı oluyor oyuzden bozabiliyorum ama liste tutulmasada haftalık kilo bildirimi yapilabilir (onceki kilo-guncel kilo) gibi benim icin farketmez genele uyarimKilolari yazip takibini yapmak isteyen varsa yazabilir.. ben liste tutulmasini motivasyon dusurucu olarak goruyorum.. herkes listeye bakarak kendini az/cok kilo vermis olarak gorecek ve diyet bozulacaktir.. az kilo veren kisinin motivasyonu olumsuz etkilenebilir ki, herkes farkli hizda kilo verir.. cok kilo verende psikolojik olarak ne zaman istesem kilo verebilirim, kendimi kasmayayim diye dusunup olumsuz etkilenebilir.. o yuzden kimseden boy kilo istemedim... Netice de 50 kilo da olsaniz, kendinizi guzel hissetmiyorsaniz sismansiniz demektir.. fakat bu konuda yasak yok, boyle daha iyi motive oluruz diyorsaniz yapin listenizi ))
Bu senmisin
Hayır bitanem...sadece hergün başaranlarin önceki sonraki halini yollamaya calisiyorum.ONLAR BAŞARMIŞ BIZ DE BAŞARICAAAAZZZBu senmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?