Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ayy ne çok yazilmiş yaşasin :)
Ben anca gelebildim :)
Roka35 senin tartiyi ben de iple çekiyorum

Bu arada soya 2 krep çok değil mi? Hayir çok olsa yemezsin biliyorum ama bazı şeylerde tam kıyaslama yapamiyorum :)

Ara olarak 1 sade kahve

Öğlen 3 yk yer elması yemeği z.yağlı
Ve yayla çorbası

Ben de buna katiliyorum :)
Evet Soya karar versin.olmazsa sadece ilk başladıgımiz kiloları yazsak yeterli...ondan sonra yazmaya gerek yok bence...
Paphiacım tartılmak istemiyorum ama fobimi bir kenara birakıp sabah o pis tartıya çıkıp yüzlesicem

sabah tuvalete ciktiktan sonra çıplak tartılmanı tavsiye ederim bu kış günü her gün soyunup giyinme turu ve heyecanlı bekleyiş yaşıyorum ben

Ay bir de ben mesela bir tane kuru siyah üzüm atiyorum agzima cignemiyorum ama şeker gibi bi süre oyalıyorum kendimi dakikalarca tatli yiyor gibiyim çiğneyip yutsam hop gidecek mideye
Ya da badem :)
Kendimi oyalıyorum
Aaaaa iyi fikir gercekten....bunu yapabilirim ben de arada kayisı ceviz toplarını agzimda tutabilirim...AY acıdım kiz bize ..oldu olacak kabuk tarcın elimizde emükleyip duralım bari

İnsallah canım...57 de harika görünursün eminim. Ben kendimi diyette gibi hissetmemeye başladim bile.sağlikli beslenmeye alişiyormuyuz ne...
Evet bende artık ekmek yememeye alıştım sanırım soyadan azari işitince ama bende doyuyorum artık vücudum disipline olmaya başladı sanki
Başlama kilolarımizı yazsamiydık yaa Zeynep... kim kac kiloda basladı...yol katettigimizi görmek iyi motivasyon olucak sanki
Evet ya yazsak her hafta aynı gün tartilsak daha bı motive oluruz sanki
Diğer öğünlerde ekmek yenmedigi için 2krep yeniliyor sanırım
Afiyet olsun canım

Paphia bak daha once de bu soruya cevap vermisim )) krep 2 kucuk boy yenebilir, haftada en fazla 2 kere.. fakat ekmek yerine gececeginden zeytin yenemez...

Kilolari yazip takibini yapmak isteyen varsa yazabilir.. ben liste tutulmasini motivasyon dusurucu olarak goruyorum.. herkes listeye bakarak kendini az/cok kilo vermis olarak gorecek ve diyet bozulacaktir.. az kilo veren kisinin motivasyonu olumsuz etkilenebilir ki, herkes farkli hizda kilo verir.. cok kilo verende psikolojik olarak ne zaman istesem kilo verebilirim, kendimi kasmayayim diye dusunup olumsuz etkilenebilir.. o yuzden kimseden boy kilo istemedim... Netice de 50 kilo da olsaniz, kendinizi guzel hissetmiyorsaniz sismansiniz demektir.. fakat bu konuda yasak yok, boyle daha iyi motive oluruz diyorsaniz yapin listenizi ))

Hayır liste yapmayalim.ben onu demedim...sadece başlangıç kilomuzu yazalım diye düsünmüştüm..haklısın mesela herkes aynı oranda veremez...aman deyim motivasyon bozulur dersen asla yazılmasın zaten..sonucta en tecrubelimiz sensin tatlım

Evet çok haklısın ben kilo verdiğimde kilo veriyorum rahatlığı oluyor oyuzden bozabiliyorum ama liste tutulmasada haftalık kilo bildirimi yapilabilir (onceki kilo-guncel kilo) gibi benim icin farketmez genele uyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…