Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Evet canim cok etkili sabırlı ol...baslangıçta keske set sayılarini az alsaydın
Az aldım sadece 15 kere yaptım 30 kere 3set cokmus sen nasıl yapiyorsun
Kaç kilosun

Yazdiklarini okudum, oruc ve diyet pek bir arada yurutulebilen birsey degil aslinda... Saglam irade gerekiyor... Eger yapabilirim diyorsan aksama liste hazirlarim senin icin... Ama tekrar tekrar belirtmek istiyorum ki, benim kurallarim katidir... Hamileyim, orucluyum, hastayim, regliyim gibi seyleri sadece bahane olarak gorurum... Tepkilerim sert olabilir.. bunlari kabul ederek geleceksen listeni hazirlayayim...

Eger yediklerin seni doyuruyorsa kendini yemek icin zorlama.. midemiz yeni beslenme sekline kendini adapte ederken icine zorla ekstra yemek doldurmak midenin buyumesine yol acar... Doydugunda birak, acikirsan ara ogun de durumu dengele...

Dip not: regl doneminde vucut daha fazla yag yakar.. bu durumu lehine cevir, sporu biraz artir ve diyetine dikkat et ))

Gunaydinnn,

Once yazilanlari okuyup cevap vermek istedim... Onun icin de kahvaltimi, sporumu yaptim oyle geldim ))

Sabah limonlu su
Kahvalti,
2 yulafli krep
2 kozlenmis biber
Maydanoz/dereotu

Krep, ekmek ve turevi olarak gectigi icin zeytin yemedim.. ev de peynir de kalmamis... Hergun yumurta yemek istemedigim icin krep yaptim, yanina da biber ekledim )) maydanoz ve dereotu vazgecilmezim.. zayiflamama yardimci, karaciger temizleyici muthis ikili...
Kahvalti da domates salatalik yiyemiyorum ben.. salatalik yiyince muthis acikiyorum, gun boyunca ne gorsem yiyesim geliyor.. domatesi ise tuzsuz yiyemiyorum.. fazla tuz tuketmek istemedigim icin onu da yemiyorum.. zaten domates yiyeceksem sadece o uzun domateslerden olacak.. baskasini agzima surmem ))

Cok konustum diyenler, bakiniz ben susmuyorum cunku yazarak zayifliyorum ben ))

Az aldım sadece 15 kere yaptım 30 kere 3set cokmus sen nasıl yapiyorsun
Kaç kilosun
Canım işin kotüsü ben alısmişım..bu da iyi birsey değil..68 kiloydum 15 gün önce...ama şunu söyleyim arkadaşlar asla inanmiyorlar kiloma 60 dan fazla olamazsın diyorlar ...sporun faydası..ama ben tartida da görmek istiyorum once 60 ı .sonrada 54-55 i insallah

Tartilma kiz )) onlar sadece rakam.. birsey ifade etmiyor bizim icin.. onemli olan, aynada gordugumuz... Onu begenmeye basladigimiz an rakamlar daha da anlamsiz olacak bizim icin ))
Haklısın canım...bugün aynada belime baktım soya 15 günde nasıl şekillenmiş incelmiş..aşagiya indikçe surat ifadem değisti

İri kemikliysen oda tartida fazla gösterir olursun inşallah canım sende o azim var maasallah

Aslında her gıdayı zamanında tüketmenin gerektigine inanıyorum ben oyuzden kışın domates salatalık biber patlıcan vs almıyorum ama bazen canım domates çok istiyor ozaman da çeri domates alıyorum

ÖĞLEN :
*6-7 kaşık tavuk taşlık sote tuzsuz bol baharatlı
*1kase ev yoğurdu
Zeynepp hedefimize ulaşmadan pesetmek yok eveeeet zafer biiiiziiiim olucakk
İnşallah canım akşam eşim tatlı almış getirdi ye ye dedi ama yemedim bide en sevdigimden
Eşim bana sen diyet yapamiyorsun derdi şimdi sanırım artık inanıyor bende kendime inanıyorum bu sefer olacak bu sefer 57 kilo olacağım çünkü o iradeyi kendimde görüyorum

Başlama kilolarımizı yazsamiydık yaa Zeynep... kim kac kiloda basladı...yol katettigimizi görmek iyi motivasyon olucak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…