Az aldım sadece 15 kere yaptımEvet canim cok etkili sabırlı ol...baslangıçta keske set sayılarini az alsaydın
Slm kizlar
soya_sosu masallah cnm cok guzel vermissin insallah bu yeni yolundada azmin ve kararliliginla cok guzel gunler goreceksin
Biraz kendimden bahsedeyim size
30 yasindayim ve 105 kusur kiloyum hemsireyim
2013 agustos 2016 mayis ve 2018 eylulde dogum yaptim cok sukur 3 kizim var
Hamileliklerime hep kilolu kaldim ama cok sukur hic kilo almadim dogumlarima hep +1 +2 kg arasi girdim (ucude normal oldu) dogum sonrasi hamile kaldigim kilodan -7 -8 kilo dustum ama sonrasinda biraz daha fazla geri aldim
Simdi ara ara calisip ara ara yillik izin yazdiriyorum subat 15te ucretsiz izine ayrilcam insallah aralik 2020ye kadar
Artik hayatimi duzene sokmak ve kilo vermek istiyorum +90 grundayim ara ara kilo vermelerim oldu 86lara falan dustum ama hep geri aldim sonra hamileliklerim oldu.
3 dogumdan 90 gun oruc borcum var oncelikle onlari tutmaya basladim ramazana kadar eger bir aksilik olmazsa 70 gun tutabiliyorum 20 gun kaliyor onuda ramazan sonrasi halletmeyi dusunuyorum.
Programizinizin oruc tutmaya gore ayarlayabilir miyiz acaba bende sizlere eslik etmek isterim bana bir yol gosterir misiniz adet oldugum donemlerde 2. Sayfada yayinladiginiz listeyi uygulamayi dusunuyorum. Bu arada ilk 25 sayfayi soluksuz okudum.
Sizin gibi siki bir programa ihtiyacim var esnek davraninca ipin ucu kaciyor cunku
Hayatimda ilk defa bu kadar kilolu oldum genelde 90larda olurdum 100 psikolojik sinirini astim ve kendimi gecen gun bir videoda izledim cocuklarla cekmistim. Dedim bu ben degilim kendimi bu sekilde hic hissetmiyorum goruntumden nefret ettim kendimden tiksindim bu yuzden harekete gecmem lazim. Cocuklarim icin saglikli bir anne olmam lazim cunku onlar da beni ornek alacaklar.
Ayyy cok uzun olmus kusura bakmayin insan yazdikca icini dokesi geliyor
Hepimiz büyük bir merakla bu sorunun cevabını bekliyoruz :)) ama yarın sabah tartılacakAz aldım sadece 15 kere yaptım30 kere 3set cokmus sen nasıl yapiyorsun
Kaç kilosun
Günaydınnnn :)
Uyu uyu dün bir hal olunca gece uyuyamadim sabah da uyanmak baya zor oldu
Geldim kahvaltimi yaptim bile :)
1yk lor
1bardak kuşburnu çayı
Yarim salatalik
10 siyah zeytin (çok severim ama 10 tane zar zor yiyebildim ) o kadar zorsa yemeseydin paphia
Ama korktum acıkırim sonra diye
Regl zamani midem bazen dipsiz bir kuyu gibi oluyor
1 kuru kayisi
2 fındık 1 yarim ceviz 5 adet beyaz leblebi
Bugün istanbulda kar gösteriyor
Akşam toplantim iptal olsa da geç saatlerde yemek yemek zorunda kalmasam diye düşünüyorum
Tartılmiyom işte....catlayın patlayınHepimiz büyük bir merakla bu sorunun cevabını bekliyoruz :)) ama yarın sabah tartılacak
Canım işin kotüsü ben alısmişım..bu da iyi birsey değil..68 kiloydum 15 gün önce...ama şunu söyleyim arkadaşlar asla inanmiyorlar kiloma 60 dan fazla olamazsın diyorlar ...sporun faydası..ama ben tartida da görmek istiyorum once 60 ı .sonrada 54-55 i insallahAz aldım sadece 15 kere yaptım30 kere 3set cokmus sen nasıl yapiyorsun
Kaç kilosun
Tartılmiyom işte....catlayın patlayın
Haklısın canım...bugün aynada belime baktım soya 15 günde nasıl şekillenmiş incelmiş..aşagiya indikçe surat ifadem değistiTartilma kiz )) onlar sadece rakam.. birsey ifade etmiyor bizim icin.. onemli olan, aynada gordugumuz... Onu begenmeye basladigimiz an rakamlar daha da anlamsiz olacak bizim icin ))
İri kemikliysen oda tartida fazla gösterir olursun inşallah canım sende o azim var maasallahCanım işin kotüsü ben alısmişım..bu da iyi birsey değil..68 kiloydum 15 gün önce...ama şunu söyleyim arkadaşlar asla inanmiyorlar kiloma 60 dan fazla olamazsın diyorlar ...sporun faydası..ama ben tartida da görmek istiyorum once 60 ı .sonrada 54-55 i insallah
Aslında her gıdayı zamanında tüketmenin gerektigine inanıyorum ben oyuzden kışın domates salatalık biber patlıcan vs almıyorum ama bazen canım domates çok istiyor ozaman da çeri domates alıyorumGunaydinnn,
Once yazilanlari okuyup cevap vermek istedim... Onun icin de kahvaltimi, sporumu yaptim oyle geldim ))
Sabah limonlu su
Kahvalti,
2 yulafli krep
2 kozlenmis biber
Maydanoz/dereotu
Krep, ekmek ve turevi olarak gectigi icin zeytin yemedim.. ev de peynir de kalmamis... Hergun yumurta yemek istemedigim icin krep yaptim, yanina da biber ekledim )) maydanoz ve dereotu vazgecilmezim.. zayiflamama yardimci, karaciger temizleyici muthis ikili...
Kahvalti da domates salatalik yiyemiyorum ben.. salatalik yiyince muthis acikiyorum, gun boyunca ne gorsem yiyesim geliyor.. domatesi ise tuzsuz yiyemiyorum.. fazla tuz tuketmek istemedigim icin onu da yemiyorum.. zaten domates yiyeceksem sadece o uzun domateslerden olacak.. baskasini agzima surmem ))
Cok konustum diyenler, bakiniz ben susmuyorum cunku yazarak zayifliyorum ben ))
Nasıl dayaniyorsun ben yapı olarak biraz fazla heyecanlı bir tipim oyuzden hersabah tartiliyorumTartılmiyom işte....catlayın patlayın
İnşallah biz sabırlı kişi oluruzBen yuruyus yapmaya gidiyorum ))Eki Görüntüle 2225471
Soyacim bugün muthissin hem evde spor yaptın hem yürüyüşe gidiyorsun masaallahBen yuruyus yapmaya gidiyorum ))Eki Görüntüle 2225471
İnşallah canım akşam eşim tatlı almış getirdi ye ye dedi ama yemedim bide en sevdigimdenÖĞLEN :
*6-7 kaşık tavuk taşlık sote tuzsuz bol baharatlı
*1kase ev yoğurdu
Zeynepp hedefimize ulaşmadan pesetmek yok eveeeet zafer biiiiziiiim olucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?