Tamam canımHayır bitanem...sadece hergün başaranlarin önceki sonraki halini yollamaya calisiyorum.ONLAR BAŞARMIŞ BIZ DE BAŞARICAAAAZZZ
İnsallah bu azimle gidersek ....gidecegimize hepimiz yurekten inaniyoruzTamam canımmüthiş irade ve kadının gücü süper insallah bizde bu şekilde zayiflariz
Sizi günlerdir okuyorum gerçekten harikasiniz.
Ufak bir bilgi vermek istedim, okurken adet goremeyen birinin olduğunu farkettim. (kimin yazdigini hatirlamiyorum). Tarcin cok güzel bir kan sekeri duzenleyicidir fakat adet görmeyi engeller ve adeti keser. Adet sıkıntısı olanlar sıkıntı olabilir
Ahhhh ah
Tan sana tartil diye laf eden paphianin basina ne geldi bi bilsen ahh
Soya yarin söyledigini yerine getirememe de sebep oldu bu
TARTIM EVDE PATLAMIŞ VE KIRILMIŞ
hiç böyle şey görmedim duymadim
Tartım camdı.
Daha yeni almıştım dostlar hemen bi tane daha almam lazim çünkü ben sabahları koşa koşa gidiyorum tartilmaya
Gece acıktığımda sabah motivasyonumu düsünüyorum:)
Bu arada memnun oldugunuz dijital tartilarinizi da paylaşırsaniz sevinirim.
NAZAR EFENİM NAZARRR
Yaa yaa nazara gelmissin iste )) hemen tarti al cikip, henuz magazalar aciktir..migros vs varsa etrafinda 9'a kadar acik oralar.. hem yurumus olursun ))
Yarin kimseden tarti fotosu istemiyorum (atmak isteyen atabilir yine de) ben yarin herkesin 15 gunde kac kilo verdigini merak ediyorum.. ara ara bunu isteyecegim ki diyette neleri duzenlememiz gerekiyor goreyim ))
Ben 7sinde başladım henüz 9 gün olduYaa yaa nazara gelmissin iste )) hemen tarti al cikip, henuz magazalar aciktir..migros vs varsa etrafinda 9'a kadar acik oralar.. hem yurumus olursun ))
Yarin kimseden tarti fotosu istemiyorum (atmak isteyen atabilir yine de) ben yarin herkesin 15 gunde kac kilo verdigini merak ediyorum.. ara ara bunu isteyecegim ki diyette neleri duzenlememiz gerekiyor goreyim ))
Aman kötü enerji istemiyorum nazar etmesinler efendim onlar da saglikli beslensin.
Ah canim daha eve bile gidemedim Toplantim vardı çıkışta deli gibi bir yağmur bi de ...
Akşam yemeği bile yiyemedim
Ben 7sinde başladım henüz 9 gün oldu
Abooo ne demek yemek yiyemedim? Eve gecince corba salata yada salata ayran ye... İs hayati malesef dengeleri bozabiliyor
Yaaa bende de pcos var zayıflamadan çocuk olmazmış yardım edin lütfeeenMerhaba,
2012 senesinde 5 ayda 33 kilo vererek yeni bir ben olusturmustum bu sitede ))
Benimle birlikte diyet yapan arkadaslarim vardi.. kurallarim basit ama katiydi ve affi yoktu... Yine basit ama affi olmayan o kati diyetime donecegim...
2 ocak itibari ile günbegün yedigimi-ictigimi ve yaptigim sporlari yazacagim.. diyetimi tek basima yapacagim, grup istemiyorum.. eger benim sartlarimla diyet yapacaksaniz gelin, yoksa motivasyonumu yitirmeme sebep olursunuz..
Kilo vermem sagligim icin cok ama cok onemli o yuzden bu konuda taviz veremem, lutfen yazdiklarima anlayis gosterin ))
Tum ayrintilari 2 ocak itibari ile yazmaya baslayacagim, vazgecmemek icin kendi topikimi acayim dedim ))
Herkese sevgiler ve mutlu yillar
Yaaa bende de pcos var zayıflamadan çocuk olmazmış yardım edin lütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?