Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Sizi günlerdir okuyorum gerçekten harikasiniz.

Ufak bir bilgi vermek istedim, okurken adet goremeyen birinin olduğunu farkettim. (kimin yazdigini hatirlamiyorum). Tarcin cok güzel bir kan sekeri duzenleyicidir fakat adet görmeyi engeller ve adeti keser. Adet sıkıntısı olanlar sıkıntı olabilir

Canım bende polikistik over, Hipotiroidi ve insülin direnci var.
Onlardan olmuyor yürüyüş yapıp kilo verdikçe biraz daha iyi oluyor.

Yarin sabah herkes tartilsin... Tuvalete gittikten sonra ve kiyafetsiz tartilin lutfen... Kac kilo oldugunuz degil, benimle diyete basladiginizdan beri kac kilo/gram verdiginizi yazin.. 02/01/2019 tarihinde diyete basladik ve yarin tam 15 gun olmus olacak... Yarin yazmayi unutmayin ))

Ahhhh ah

Tan sana tartil diye laf eden paphianin basina ne geldi bi bilsen ahh
Soya yarin söyledigini yerine getirememe de sebep oldu bu
TARTIM EVDE PATLAMIŞ VE KIRILMIŞ
hiç böyle şey görmedim duymadim
Tartım camdı.
Daha yeni almıştım dostlar hemen bi tane daha almam lazim çünkü ben sabahları koşa koşa gidiyorum tartilmaya
Gece acıktığımda sabah motivasyonumu düsünüyorum:)
Bu arada memnun oldugunuz dijital tartilarinizi da paylaşırsaniz sevinirim.

NAZAR EFENİM NAZARRR

Yaa yaa nazara gelmissin iste )) hemen tarti al cikip, henuz magazalar aciktir..migros vs varsa etrafinda 9'a kadar acik oralar.. hem yurumus olursun ))

Yarin kimseden tarti fotosu istemiyorum (atmak isteyen atabilir yine de) ben yarin herkesin 15 gunde kac kilo verdigini merak ediyorum.. ara ara bunu isteyecegim ki diyette neleri duzenlememiz gerekiyor goreyim ))

Aman kötü enerji istemiyorum nazar etmesinler efendim onlar da saglikli beslensin.

Ah canim daha eve bile gidemedim Toplantim vardı çıkışta deli gibi bir yağmur bi de ...
Akşam yemeği bile yiyemedim

Ben 7sinde başladım henüz 9 gün oldu

Aman kötü enerji istemiyorum nazar etmesinler efendim onlar da saglikli beslensin.

Ah canim daha eve bile gidemedim Toplantim vardı çıkışta deli gibi bir yağmur bi de ...
Akşam yemeği bile yiyemedim

Abooo ne demek yemek yiyemedim? Eve gecince corba salata yada salata ayran ye... İs hayati malesef dengeleri bozabiliyor

Abooo ne demek yemek yiyemedim? Eve gecince corba salata yada salata ayran ye... İs hayati malesef dengeleri bozabiliyor

Sorma soyacim sabah 7.30da kahvalti ettim 20.00da aksam yemegi
Ara olarak yulafli granola yedim boyle 1 tatli kasigi kadar o tuttu beni buyuk bir kase corba icicem şimdi bana yeter bence

Yaaa bende de pcos var zayıflamadan çocuk olmazmış yardım edin lütfeeen

Yaaa bende de pcos var zayıflamadan çocuk olmazmış yardım edin lütfeeen

Sayfa 2 de paylastigim listeyi okuyun lutfen.. benim diyetim katidir ve kacamaklara asla musade etmem.. ciddi kavgalar ederim, kalp kirarim gerekirse... Benimle diyet yapacaksaniz tum kurallarima uymaniz gerekir.. listeyi okuyun, 1-2 gun takip edin, uygun gorurseniz katilirsiniz bize..

Not: 1-2 gun sonra bu grupla diyete baslarim deyip ne bulursaniz yemeyin sakin )) diyet yapmaya niyetli insan hemen baslar, yarini beklemez cunku ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…