Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Eee o zaman niyet ettim diyet yapamaya

Açtığınız topik tesadüfen karşıma çıktı. Okumaya başladım. Öncelikle kararlılığınız beni çok etkiledi. Daha sonra da yaşadıklarınız. Çok büyük badireler atlatmışsınız. Bütün bunların üstesinden gelmek hiç de kolay değil. Helal olsun.

İnşallah hedefinize ulaşırsınız, başarıyı hak ediyorsunuz.

Cok tesekkur ederim.. her insan kendince uzucu seyler yasiyor onemli olan pes etmemek )) umarim sizde kalbinizden gecenlere kavusursunuz ))

Bugün
Kahvaltı: 2 yum omlet,3 ceviz,5 zeytin,1 t. Hurması

Ara:1 s.b sütlü kahve,2 kayisi içinde fındık, 1 mandalin

Soyacim bunları yiyince beni tok tuttu.
Bide yemek yapacağım diye uğraştım öğlen geç kaldı.

Saat 5 geliyordu
3 y.k kuru fasulye, 3 sarma (incecik Bulgurlu) 1 t. Karni bahar ve yogurt

Ara bi sade kahve

Suyu bolca içiyorum
Spor yapamiycam biraz ateşim var.

Ok ama ogun atlamayalim olur mu? Ogun atlamak diyeti bozmamiza sebep olabiliyor... Gecmis olsun, dinlen bol bol...

Ok ama ogun atlamayalim olur mu? Ogun atlamak diyeti bozmamiza sebep olabiliyor... Gecmis olsun, dinlen bol bol...

Canım aslında öğlen fasulye yaninda biraz yogurt düşünüyordum.
Ev bi anda karıştı bide acikmadim.

Soya bide canım hafta ici 8 de kalkiyorum.
Ilacimi içiyorum çocukları yediriyorum.
Saat 9. 9.30 arası kahvaltı.

Öğlen 2.30 3 gibi

Akşamda 18.30 ,19.00 gibi oluyor.

Sen akşam yemeğini kaç gibi bitiriyorsun.

Sabah 10.30, öğlen 14:30, akşam en geç 19:00 da bitirmiş oluyorum yemeği...
Eğer acıkırsam saat 21:00' de yeşil çayın yanında bir tane yeşil eksi elma yiyorum...
Geç yattığım için gece acıkmaları önlemek için, akşam ara öğününde elma yemediysem saat 22.30 civarı bir bardak tarçınlı süt içiyorum..

Slm kizlar
Sut iznim oldugu icin saat 1e kadar calisiyorum. Yrn misafitim var isten geldim ikramlarimi hazirladim yemek yaptim vs sonra coluk cocuk derken anca girebildim.
Arkadaslarla gunumuz var 3 cesit sinirlama koyduk 1 tatli 1 tuzlu ve 1 salata. Ben sadece salata yemegi dusunuyorum aksam 5 gibi gelecekler banada aksam yemegi olmus olur yrn oruc tutmucam isten gelince temizlik yapcam cunku. salata olarak kozlenmis patlican kozlenmis kirmizi biber (ikisinide yazin hazirlayip dondurucuya atmistim) ve haslanmis tavuk gogsunu karistirip yogurt eklicem.

Bu arada bugun isti hazirlikti derken giremedim ama yrndan sonra daha sik girerim foruma zaten izin donusu 3 pazartesi daha calisip (pazartesi calisip 4 gun yillik izin yazdiriyorum izinlerim bitsin ama haftasonlarimida yemesin diye) ucretsiz izine ayrilcam insallah. O zaman daha cok duzenimi oturturum.

Evet cnm bende biraz daha disiplinli olabilmek icin tercih ettim burayi

Her sartta kabulumdur. Sana zahmet olacak ama liste ayarlayip yol gosterebilirsen cok mutlu olurum.
Yrn oruc tutmucam persembe cuma orucluyum c.tesi memlekete annemlere gitcez 1 hafta ordada oruc tutmayi dusunmuyorum ve orda adet olcam bu yuzden dondugumdede 6-7 gun tutamicam sonra tekrar devam insallah oruca. Dedigim gibi orucsuz gunlerde sayfa 2 deki programi baz alirim.

Aslinda nacizane fikrim herkesin kilosuna gore kilo verme orani farklidir bu yuzden verdigimiz kilo oranlarini mi paylassak
(Daha baslamadan verecegim kilolarin oranlarindan bahsediyorum )

Gecmis olsun cnm

KIZLAAAR GÜNAYDIIIIN
Eveeet sonunda tartıldım.
2 OCAK-16 OCAK : -2200 gr

Günaydın hanımlar bende tartildim
07.01-16.01: 74.8-72.2=2.600 gr

Günaydinnn :)
Harikasiniz hanimlar gercekten harikaaa

Bugün hemen yeni tarti sipariş ettim
Ayin 3ünde baslamistim ben de
Dün 12 günün sonunda
3.300gr vermistim
Geldiğinde net bir şey paylaşabileceğim sizlerle adim adim ilerliyoruz.
En iyisi de hem sagligimizi hem guzeligimizi geri kazaniyoruz. Bunun karşılığini almak harika

Bu sabah kahvaltımı yanimda getiremedim uyuyakalmisim
1 orta boy dilim eklemekle peynirli tost yaptirdim hepsini bitiremedim de zaten ama baska alternatifim yoktu.
Ama ögle yemegimi evden getirdim bu benim için kâr :)

Sağol canım maasallah sende çok güzel vermişsin
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…