- 21 Haziran 2018
- 78
- 41
- 38
- 30
Eee o zaman niyet ettim diyet yapamayaSayfa 2 de paylastigim listeyi okuyun lutfen.. benim diyetim katidir ve kacamaklara asla musade etmem.. ciddi kavgalar ederim, kalp kirarim gerekirse... Benimle diyet yapacaksaniz tum kurallarima uymaniz gerekir.. listeyi okuyun, 1-2 gun takip edin, uygun gorurseniz katilirsiniz bize..
Not: 1-2 gun sonra bu grupla diyete baslarim deyip ne bulursaniz yemeyin sakin )) diyet yapmaya niyetli insan hemen baslar, yarini beklemez cunku ))
Yaaa bende de pcos var zayıflamadan çocuk olmazmış yardım edin lütfeeen
Açtığınız topik tesadüfen karşıma çıktı. Okumaya başladım. Öncelikle kararlılığınız beni çok etkiledi. Daha sonra da yaşadıklarınız. Çok büyük badireler atlatmışsınız. Bütün bunların üstesinden gelmek hiç de kolay değil. Helal olsun.Eveet listeyi de paylasigima gore simdi sirada gunah cikarma kismi var ))
2012 senesinde 89 kilo ile basladigim yolculugu 56 kilo ile sonlandirdim.. o kadar zayiflamistim ki, beni gorenler tanimiyordu.. ben zayiflamistim ama beynim hala sismandi.. magazalara girdigimde once xxxl kiyafet satilan reyonlara gidiyordum.. bedenimin ufaldigini beynim bir turlu kabullenmiyordu.. 2013 kasim ayina kadar kilom 56-62 arasi dolasti durdu.. 2013 kasim ayinda diz kapagimda olusan kayma sebebiyle ameliyat oldum ve hersey ondan sonra basladi.. ameliyat sonrasinda sinir sistemim hasar gordugu icin 2-3 ay yuruyemedim.. tuvalete bile gidemiyordum.. adim atamiyordum.. fizik tedavi gordum her gun.. o donemde 72 kiloya ciktim.. yemek isleri kocama kaldigi icin genelde ya kizartma yapiyordu ya fastfood.. 2.kere ameliyata aldilar beni ve bacagim duzeldi... Sukur ki, o xamandan beri hic ariza cikmadi ))
2015 mart ayina kadar 65-72 arasi kkilom degisti durdu... Mart ayinda safra kesem alindi.. sanirim ameliyatlara pek dayanikli insan degilim cunku cunku sonrasinda engelleyemedigim kilo artislarim oldu ki, bunun en onemlisi 2015 agustos ayinda bir anda hayatimi alt ust eden meme kanseri oldugumu ogrendigimde oldu.. hemen ameliyat oldum.. kemoterapi baslamadan once doktorumun yogun baskisiyla sigarayi biraktim.. ve sigarayi birakinca +10 kilo daha haneme yazildi.. sonrasi kemoterapi ve kemoterapinin verdigi agrilari azaltmak icin vucuduma bastiklari kortizon.. zor bir donem atlattim ama su anda saglikliyim )) sadece o donemde aldigim kilolar ve uzerine eklenen, hic hic sonu gelmeyecekmis gibi surekli artan kilolarim kaldi geriye ))
Devaminda birbirini takip eden bir suru ameliyat oldum... Su an takip hastasiyim ve ilac tedavisi goruyorum.. kilolarimla yuzlesmem zaman aldi.. kendimi odaya kapattim, kendimden nefret ettim.. bir daha sevilmeyecek, herkesin sisko diye bakacagi bir insan olarak gordum kendimi. Hem hastaligim hemde kilolarimdan oturu psikolojik ve psikiyatrik destek aldim.. ama bunlar da kilolarimin artmasina sebep oldu.. beni taniyanlar bilir, pozitif ve surekli cozum ureten insanimdir normalde ama hastalik surecimde gercekten icimdeki o insani kaybettim.. tarti da 3 haneli rakamlari gordugumde artik buna dur demenin vaktinin geldigine karar verdim.. diyete basladim ve 2,5 ayda 15 kilo verdim.. 109,8 kilodan 94,1 kiloya dustum... Tabi bu 3 ay onceydi )) o donemde doktorlarim memede kitle tespit etti yine.. ve bir cok teste tabi tutuldum.. psikolojimi tam toplarken yeniden dagittilar beni )) su anda kac kiloyum bilmiyorum, yarin sabah ogrenecegim.
Bunlari niye yaziyorum? Cunku ben yazdikca zayifliyorum )) size de tavsiyem, yazin icinizi dokun, icten ice sismeyin ))
Yazmaktan yoruldum.. diger ayrintilari, diyet tavsiyelerimi vs yarin itibariyle yazmaya baslayacagim, takipte kalin ))
Sevgiler
Açtığınız topik tesadüfen karşıma çıktı. Okumaya başladım. Öncelikle kararlılığınız beni çok etkiledi. Daha sonra da yaşadıklarınız. Çok büyük badireler atlatmışsınız. Bütün bunların üstesinden gelmek hiç de kolay değil. Helal olsun.
İnşallah hedefinize ulaşırsınız, başarıyı hak ediyorsunuz.
Bugün
Kahvaltı: 2 yum omlet,3 ceviz,5 zeytin,1 t. Hurması
Ara:1 s.b sütlü kahve,2 kayisi içinde fındık, 1 mandalin
Soyacim bunları yiyince beni tok tuttu.
Bide yemek yapacağım diye uğraştım öğlen geç kaldı.
Saat 5 geliyordu
3 y.k kuru fasulye, 3 sarma (incecik Bulgurlu) 1 t. Karni bahar ve yogurt
Ara bi sade kahve
Suyu bolca içiyorum
Spor yapamiycam biraz ateşim var.
Ok ama ogun atlamayalim olur mu? Ogun atlamak diyeti bozmamiza sebep olabiliyor... Gecmis olsun, dinlen bol bol...
Canım aslında öğlen fasulye yaninda biraz yogurt düşünüyordum.
Ev bi anda karıştı bide acikmadim.
Soya bide canım hafta ici 8 de kalkiyorum.
Ilacimi içiyorum çocukları yediriyorum.
Saat 9. 9.30 arası kahvaltı.
Öğlen 2.30 3 gibi
Akşamda 18.30 ,19.00 gibi oluyor.
Sen akşam yemeğini kaç gibi bitiriyorsun.
Evet cnm bende biraz daha disiplinli olabilmek icin tercih ettim burayiHasibe canım hoşgeldin 90+ muhabbet çok güzel ama ben oraya baslayali neredeyse 3 ay olmuş sadece 5 kilo verebilmisim.
Günlüklerde dolaşırkensoya_sosu nun yazdıklarını gördüm.
Kurallar var zor değil sadece disiplin istiyor.
Yemedigimiz ne kaldı sence ama halen hiç bir kiyafetim olmuyor.
Ve adetlerimde olmuyor.
Yazdiklarini okudum, oruc ve diyet pek bir arada yurutulebilen birsey degil aslinda... Saglam irade gerekiyor... Eger yapabilirim diyorsan aksama liste hazirlarim senin icin... Ama tekrar tekrar belirtmek istiyorum ki, benim kurallarim katidir... Hamileyim, orucluyum, hastayim, regliyim gibi seyleri sadece bahane olarak gorurum... Tepkilerim sert olabilir.. bunlari kabul ederek geleceksen listeni hazirlayayim...
Yaa yaa nazara gelmissin iste )) hemen tarti al cikip, henuz magazalar aciktir..migros vs varsa etrafinda 9'a kadar acik oralar.. hem yurumus olursun ))
Yarin kimseden tarti fotosu istemiyorum (atmak isteyen atabilir yine de) ben yarin herkesin 15 gunde kac kilo verdigini merak ediyorum.. ara ara bunu isteyecegim ki diyette neleri duzenlememiz gerekiyor goreyim ))
Bugün
Kahvaltı: 2 yum omlet,3 ceviz,5 zeytin,1 t. Hurması
Ara:1 s.b sütlü kahve,2 kayisi içinde fındık, 1 mandalin
Soyacim bunları yiyince beni tok tuttu.
Bide yemek yapacağım diye uğraştım öğlen geç kaldı.
Saat 5 geliyordu
3 y.k kuru fasulye, 3 sarma (incecik Bulgurlu) 1 t. Karni bahar ve yogurt
Ara bi sade kahve
Suyu bolca içiyorum
Spor yapamiycam biraz ateşim var.
Günaydın canım süper vermissinKIZLAAAR GÜNAYDIIIIN
Eveeet sonunda tartıldım.
2 OCAK-16 OCAK : -2200 gr
Tebrikleeeer ZEYNEBİMGünaydın hanımlar bende tartildim
07.01-16.01: 74.8-72.2=2.600 gr
KIZLAAAR GÜNAYDIIIIN
Eveeet sonunda tartıldım.
2 OCAK-16 OCAK : -2200 gr
Günaydın hanımlar bende tartildim
07.01-16.01: 74.8-72.2=2.600 gr
Sağol canım maasallah sende çok güzel vermişsinGünaydinnn :)
Harikasiniz hanimlar gercekten harikaaa
Bugün hemen yeni tarti sipariş ettim
Ayin 3ünde baslamistim ben de
Dün 12 günün sonunda
3.300gr vermistim
Geldiğinde net bir şey paylaşabileceğim sizlerle adim adim ilerliyoruz.
En iyisi de hem sagligimizi hem guzeligimizi geri kazaniyoruz. Bunun karşılığini almak harika
Bu sabah kahvaltımı yanimda getiremedim uyuyakalmisim
1 orta boy dilim eklemekle peynirli tost yaptirdim hepsini bitiremedim de zaten ama baska alternatifim yoktu.
Ama ögle yemegimi evden getirdim bu benim için kâr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?