Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Başlarda böyle çok çok gisin kilolar oh oh...tebrikler canım.gercekten doğru yoldayız.saglıklı beslenerek veriyoruz bu kiloları...unutmayın yavaş vermek en ideali acele etmek yok kizlar

Selam benim zayiflamanin ilk adimini atmis, artik hic bir seyin kendilerini durduramayacagini bilen muhtesem kizlarim ))

Verdiginiz kilolardan dolayi tebrik ederim, sizle gurur duyuyorum.. eminim 15 gun sonra cok daha guzel sonuclar duyacagiz ))

Gordugunuz gibi cok zor birsey degil yaptigimiz sey... Ac kalmiyoruz, saglikli ve dogru besleniyoruz ve odul olarak kilolarimiz gidiyor... Sadece bize gereken biraz disiplin o kadar ))

Kendi tarti rakamimi da bildireyim;

2 ocak - 101 kg
16 ocak - 97.6 kg
Fark - 3,4 kg

Kendimle de gurur duyuyorum, aferin bana ))))

Tebrikler sonuç süper

SOYACIM ÇOK TEBRIKLER...BU ARADA BAŞARIMIZI SENIN BİZE SAGLADIGIN DİSİPLİNE BORCLUYUZ...İYİ Kİ VARSIN.ÇOK TEŞEKKÜRLER BİTANEM

Soyacim çok tesekkur ederim herşey için diyetisyene gittiğim dönemde bile şuan ki motivasyonum yoktu inşallah hep böyle devam eder iradem tabi bu senin ,sizlerin sayesinde vermek istediğim 15 kilo var inşallah hayal değil başaracağız

Sağol canım teşekkür ederim.
Bu yilki grip bi değişik bitmedi bi türlü.

Eger siz azimli ve kararli olmasaniz benim disiplinim hic hir ise ise yaramazdi kizlar... Simdi hedefimiz, 31 ocak'a kadar en az 2 kilo daha incelmek.. hedefimiz olmazsa gidecegimiz yolda kaybolur dururuz ))

Bu arada bugun carsamba ve benim darbuka kursum var.. aksam 6 ya kadar yokum, birbirinizi takip edin, destekleyin ve eksik/yanlis gordugunuz seyleri duzeltin... Aksam gelince okuyacagim..

Bu arada kahvaltim,

2 haslanmis yumurta (pulbiber ve z.yagi eklendi)
10 az tuzlu zeytin
Maydanoz/dereotu

Super.. ay sonunda senden 8'li rakam bekliyorum, ona gore sporuna dikkat et ))

Canım ben o kadar hızlı kilo veremem ama elimden ne gelirse yapcam.

Bugün daha iyiyim akşam yapabilirsem inşallah yapcam.

Sana iyi eglenceler dilerim.

Benim zamanım olsa zumbaya giderim çok hoşuma gidiyor.

F frenzy80 kiz niye begenip begenip kaciyorsun )) arada gel kendi deneyimlerini paylas bizle )) ozledim seni

selam canımm

ben senın sayande herşeyi öğrendim canım herkes mezun etmiştin 2012 seneydi sanırım ben kalmıştımmm ama azimle

bırakmadımmmm

sağlıklı beslenme benım yaşm biçmim oldu çok şükürrr

ben kıloları yiyerek almadım malesef

çünkü kendim bildim bileli diyet yapıyorum bir yerde yanlış yapmtığımı çok geç fark ettim

yıllardır bana vitamin ilaçlar kilo aldırır düşüncesiyle boğuştum

bende geçmeyen kansızlık vardı tam 3 yıldır tedavi görüyorum ( b12 kansızlık magnezyum c vitamini hepsini

kullanıyorum)

hep bana kan ilaçları iğneleri kılo aldırır dedilerrrr 3 yıldır kullanyorum hem zayıfladım hem değerlerim yükseldi(tam

istenen kıvamda değil ama ) hatta şimdi kontrolden geldim

neyse sorularınız olursa cevapları

sağlıklı beslenmeyi lütfen yaşam biçimi halinize getirin bunu @soya _sosu çok güzel açıklıyor

ben günde 2 öğün besleniyorum

örnek kahvaltı

1 dilim ekmek bazen 2 dilim olur
1 yumurta
5-6 zeytin
peynir
kuru kaysı -hurma-incir ( bunlar genelde regl döneminde koyarm)
yeşilik kahvaltım genelde böyle hafta sonları biraz daha çeşitlenir

herdaim yanınmda çiğ kuruyemiş ve bir meyvem olurrr

akşam menüm 18,00 bitmiş olur
fırında balık (dün böyleydi)
bol yeşil salataa

hergün 10 km yürüyorum yağmur soğuk dememn
hafta içi akaşm 18,30 dan sonra
hafta sonu sabahları yürüyorum
hiç aksatmam

Abooo ne demek yemek yiyemedim? Eve gecince corba salata yada salata ayran ye... İs hayati malesef dengeleri bozabiliyor

iş hayatı denge bozmayacak soya sen bize bahane değil çözüm arayın demiştin ve bizi hem motive eder hem atarlanırdın
ben sabah kahvaltımı hergün akşam dan hazırlarım yıllardır eğer hazırlamazsam saçma sapan yiyeceğimi biliyorum
akşam yemeğini birgün önceden yaparım genelde akşam yemeğimi yerken ertesi günü yaparım bu döngü hep böyle sürdü

Yaaa bende de pcos var zayıflamadan çocuk olmazmış yardım edin lütfeeen

önce sen hasta değilsin düşüncelerini bir değiştir

bende pco doktorlar bana çocuğun olmaz dedi evlendim 3 ay sonra hamile kaldım

eğer kılo sıkınıtın varsa bunu at genelde pco kılolu olur tedavini konturallü bir şekilde devam ettireceksin

pco en büyük sebep kiloooooooooo

zumba çok eğelenci zihin olarak o kadar rahatlatıyor ki ben yıllardır gidiyorum ama şimdi bıraktım
yeni arayışlar içindeyimmmm

I ıh bu cevabi kabul etmiyorum )) 15 gunde 2 kilo veremem cevabi bana uygun degil..
"15 gunde 2 kiloyu vermek icin elimden geleni ardima koymayacagim ve basaracagim" cumlesi daha hos ))

Yapabilirsin, yapacaksin )) sadece inan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…