Başlarda böyle çok çok gisin kilolar oh oh...tebrikler canım.gercekten doğru yoldayız.saglıklı beslenerek veriyoruz bu kiloları...unutmayın yavaş vermek en ideali acele etmek yok kizlarGünaydinnn :)
Harikasiniz hanimlar gercekten harikaaa
Bugün hemen yeni tarti sipariş ettim
Ayin 3ünde baslamistim ben de
Dün 12 günün sonunda
3.300gr vermistim
Geldiğinde net bir şey paylaşabileceğim sizlerle adim adim ilerliyoruz.
En iyisi de hem sagligimizi hem guzeligimizi geri kazaniyoruz. Bunun karşılığini almak harika
Bu sabah kahvaltımı yanimda getiremedim uyuyakalmisim
1 orta boy dilim eklemekle peynirli tost yaptirdim hepsini bitiremedim de zaten ama baska alternatifim yoktu.
Ama ögle yemegimi evden getirdim bu benim için kâr :)
KIZLAAAR GÜNAYDIIIIN
Eveeet sonunda tartıldım.
2 OCAK-16 OCAK : -2200 gr
Günaydın hanımlar bende tartildim
07.01-16.01: 74.8-72.2=2.600 gr
TebriklerSelam benim zayiflamanin ilk adimini atmis, artik hic bir seyin kendilerini durduramayacagini bilen muhtesem kizlarim ))
Verdiginiz kilolardan dolayi tebrik ederim, sizle gurur duyuyorum.. eminim 15 gun sonra cok daha guzel sonuclar duyacagiz ))
Gordugunuz gibi cok zor birsey degil yaptigimiz sey... Ac kalmiyoruz, saglikli ve dogru besleniyoruz ve odul olarak kilolarimiz gidiyor... Sadece bize gereken biraz disiplin o kadar ))
Kendi tarti rakamimi da bildireyim;
2 ocak - 101 kg
16 ocak - 97.6 kg
Fark - 3,4 kg
Kendimle de gurur duyuyorum, aferin bana ))))
SOYACIM ÇOK TEBRIKLER...BU ARADA BAŞARIMIZI SENIN BİZE SAGLADIGIN DİSİPLİNE BORCLUYUZ...İYİ Kİ VARSIN.ÇOK TEŞEKKÜRLER BİTANEMSelam benim zayiflamanin ilk adimini atmis, artik hic bir seyin kendilerini durduramayacagini bilen muhtesem kizlarim ))
Verdiginiz kilolardan dolayi tebrik ederim, sizle gurur duyuyorum.. eminim 15 gun sonra cok daha guzel sonuclar duyacagiz ))
Gordugunuz gibi cok zor birsey degil yaptigimiz sey... Ac kalmiyoruz, saglikli ve dogru besleniyoruz ve odul olarak kilolarimiz gidiyor... Sadece bize gereken biraz disiplin o kadar ))
Kendi tarti rakamimi da bildireyim;
2 ocak - 101 kg
16 ocak - 97.6 kg
Fark - 3,4 kg
Kendimle de gurur duyuyorum, aferin bana ))))
Slm kizlar
Sut iznim oldugu icin saat 1e kadar calisiyorum. Yrn misafitim var isten geldim ikramlarimi hazirladim yemek yaptim vs sonra coluk cocuk derken anca girebildim.
Arkadaslarla gunumuz var 3 cesit sinirlama koyduk 1 tatli 1 tuzlu ve 1 salata. Ben sadece salata yemegi dusunuyorum aksam 5 gibi gelecekler banada aksam yemegi olmus olur yrn oruc tutmucam isten gelince temizlik yapcam cunku. salata olarak kozlenmis patlican kozlenmis kirmizi biber (ikisinide yazin hazirlayip dondurucuya atmistim) ve haslanmis tavuk gogsunu karistirip yogurt eklicem.
Bu arada bugun isti hazirlikti derken giremedim ama yrndan sonra daha sik girerim foruma zaten izin donusu 3 pazartesi daha calisip (pazartesi calisip 4 gun yillik izin yazdiriyorum izinlerim bitsin ama haftasonlarimida yemesin diye) ucretsiz izine ayrilcam insallah. O zaman daha cok duzenimi oturturum.
Evet cnm bende biraz daha disiplinli olabilmek icin tercih ettim burayi
Her sartta kabulumdur. Sana zahmet olacak ama liste ayarlayip yol gosterebilirsen cok mutlu olurum.
Yrn oruc tutmucam persembe cuma orucluyum c.tesi memlekete annemlere gitcez 1 hafta ordada oruc tutmayi dusunmuyorum ve orda adet olcam bu yuzden dondugumdede 6-7 gun tutamicam sonra tekrar devam insallah oruca. Dedigim gibi orucsuz gunlerde sayfa 2 deki programi baz alirim.
Aslinda nacizane fikrim herkesin kilosuna gore kilo verme orani farklidir bu yuzden verdigimiz kilo oranlarini mi paylassak
(Daha baslamadan verecegim kilolarin oranlarindan bahsediyorum)
Gecmis olsun cnm
Bendesoya_sosu ile baslayali 12 gün olmuş.
92.3 idim
91.1 geldim
1.2 gitmiş.
Kilo veren arkadaşlarima nazar degmesin.
Super.. ay sonunda senden 8'li rakam bekliyorum, ona gore sporuna dikkat et ))
Abooo ne demek yemek yiyemedim? Eve gecince corba salata yada salata ayran ye... İs hayati malesef dengeleri bozabiliyor
Yaaa bende de pcos var zayıflamadan çocuk olmazmış yardım edin lütfeeen
Canım ben o kadar hızlı kilo veremem ama elimden ne gelirse yapcam.
Bugün daha iyiyim akşam yapabilirsem inşallah yapcam.
Sana iyi eglenceler dilerim.
Benim zamanım olsa zumbaya giderim çok hoşuma gidiyor.
Canım ben o kadar hızlı kilo veremem ama elimden ne gelirse yapcam.
Bugün daha iyiyim akşam yapabilirsem inşallah yapcam.
Sana iyi eglenceler dilerim.
Benim zamanım olsa zumbaya giderim çok hoşuma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?