Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Aksam yemegimi yedim.. o kadar yorgunum ki anlatamam... Cok yurudum.. ay sonuna kadar 2 kilo daha vermem gerekiyor o yuzden olabildigince yurumeye vericem kendimi.. bu arada oglen yedigim yesil mercimek yetmezmis gibi, annem de yesil mercimek yapmis ))

1 tabak eristeli nohutlu yesil mercimek yemegi
1 kase soguk ayran corbasi

Gayet guzel ama saglikli ve hafif diye dusunerek cok yeme.. ogle yemegin bu olacaksa max. 6 adet kofte, yaninda da bol.yesillik ve ayran..

Herzaman kalori onemli onemli degildir... Ornegin sifir kalori olarak soylenen o kolalar var ya, onlar gercekten sifir kalori... Ama icindeki o asiditeyi sağlamak için katılan karbondioksit, midenizin genişlemesine sebep oluyor... Bu da sürekli yeme ihtiyacı ve mideyi doldurma ihtiyacı oluşturuyor...
Ama üzerinde 0 kalori yazdığından, diyet yapanlar genellikle diğer içeriklerine bakmıyor ))
Kilo vermek, her zaman kalori hesabı yapmak değildir... Doğru gıdalarla doğru zamanlarda beslenme, Spor ve ölçülü su tüketimi önemlidir ))

Sabah 8.10

1.5 dilim tb ekmek
1.5 kk peynir
7 zeytin
Zeytinyağında yapılmış bir yumurtadan omlet
1 çay kaşığı bal

Saat 12
1 portakal
4 fıstık
1 yk chia
3yk yoğurttan yaptığım meyveli yoğurt

Saat 4.bucuk
4 5 yk karnabahar yemeği
1 kase yoğurt.
1 avuctan az kabak çekirdeği

5 buçuk
3 adet ceviz

Spor
600 ipsiz atlama

Ne kadar da guzel demissiniz

Akşam:
*1.5 kepçe mercimek corbası taneli
*4 kaşık mantar sote baharatlı
*1kase burüksel lahanası ve taze börülceden hazirladığım bol limonlu salata

45 dk spor
1.5 lt su
2 fincan bitki çayı

Zeynep az gelmedi mi canım yemeğin...porsiyonun umarım doyurucudur..spor şahane tebrikler..yürü be harikasın

Afiyet olsun canım..rahat bu ayin sonuna en az 2 kilo veririz.ben hepimize ve özellikle sana cok inaniyorum

Menunu yorumlayayim,

Kahvalti da sadece 1 dilim ekmek.. aslinda bana kalsa ekmeklerinde sadece evde yaptiginiz ekmek olmasini isterim ))
Ekmek tukettigin zaman zeytin yeme..
Peynir sadece lor tuket.. hem ucuz hem de istedigin kadar yiyebilirsin, sınır yok...
10-15 az tuzlu zeytin yiyebilirsin ama ekmek yememelisin... (Zeytin tuzlu ise aksamdan suya koy)
1 ck bal idealdir

Ogle yemegi olarak o yogurtlu meyveyi yedim deme, duser bayilirim ))

Aksam menunde karnibahar yemegini 7-8 kasik yiyebilirsin.. yogurt+salata+corba ekleyebilirsin yanina..
Kabak cekirdegi neden? Kilo vermek isterken neden yag depoluyorsun ki?

Kisaca yorumlamam gerekirse, cok kotu besleniyorsun.. bu sekilde bir menu kabul edilemez... Sayfa 2 de paylastigim listeyi oku... Bu menu ile gruba alamam seni..

Sevgiler

Sizin menulerinizi inceleyecegim teşekkür ederim

Geldim aksam yemegimi anlatmaya

1 kepce ezogelin corbasi
2 kasik yogurt ve 1 minik salataligu kup kup dogradim pul biber koyup cacik gibi yedim
2 tavuk koftesi izgara yaptim tost makinesinde
Bir yaprak kdar marul ve 2 minik hazirladigim mercimek koftesinden yedim.
Bence deneyin arkadaslar isterseniz tarif ederim bulgurludan hic farki yok

Afiyet olsun canım..tarifini isterim ben

Afiyet olsun canım..tarifini isterim ben
Tesekkur ederim :)

Ben arkadaslarimla paylasacagim icin 1.5 bardak buyuklugunde bardakla ölcüm 1 bardak kirmizi mercimegi yikadim
2bardaktan biraz az suyla kisik ateste pişmeye biraktim
O arada 2 kücük kuru sogani dogradim
1.5 yk zeytinyaginda pişirdim ve icine biraz domates ve biber salcasi ekledim
Mercimekler iyice yumusayacak ve sararacak suyunu çekince kapagini kapattim ve sogumaya biraktim
İyice sogumasi lazim malum bulgur yok katılaşsın
Sonra icine kimyon karabiber pulbiber ekledim
Soganli karisimi da sogutup ekledim
Ve yogurdum
1 tk kadar limon siktim bu tamamen keyfine isterseniz yerken de sıkılabilir
Biraz da maydonoz ekledim ve şekillendirdim.
Püf noktası pisirdigimiz sogan ve mercimegin soguk olmasi yoksa sekil vermekte zorlaniriz
Yarina daha da kendini toparlar bir sekilde buzdolabina gittirler :)

Harika ....toparlanabildi demek.sanki toparlanamaz gibi gelmiisti bana.tesekkur ederim canım emeğine ellerine sağlık...
Bu arada bugün sanirım ben hep gaz yapan şeyler yemisim farkında olmadan .inanılmaz kotü midem ve karnim.sirtıma vuruyor sancım..bunu da hesaba katmak lazimmiş menümde onu anladım..Soyanın dedigi gibi vücut terbiye oldukça sinyal vericek bize...çok fenayım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…