15 günde 1.5 kilo hedef koydum yani ayda 3 kilo...az midir sizce
Ya bu koruma denen süreç bence diyetten zor oluyor benim için şimdi 1 çatal bile yemiyorum ama korumadaki o 1 catali hep 1 dilim oluyor büyüdükçe büyüyor.
Bu arada aklımda yanliş kalmadi degil mi...izideydin ve öğretmendin
Koruma doneminde 1 dilim birsey yediginde onu eritmek icin ekstra 45 dk yuruyus yaparsin merak etme ))
HEDEF LİSTEM
16.01 :72.2
22.01 :71.0
29.01 :70.0
05.02 :69.0
12.02 :68.0
19.02 :67.0
26.02 :66.0
05.03 :65.0
12.03:64.0
19.03 :63.0
26.03 :62.0
02.04 :61.0
09.04 : 60.0
16.04 : 59.0
23.04 :58.0
30.04 : 57.0.
20 Nisan'da tatile gideceğiz oraya ince gitme hedefim vardı ama 60 larda anca olurum diye dusunmustum ama 5 li rakamlar hayal insallin hayallerimiz gerçek olsun her hafta bu listeyi tekrar tekrar paylaşıp tik aticam inşallah
Herhafta 1kilo hedefi koydum benim için ideal sanırım fazlasını vermeye de calisacagim tabii
Evet canım evliyim.boyum1.63 ve41 yasındayım.bir fen lisesinde matematik ögretmeniyim..haklisin işe giderken kiyafette daha secici oluyoruz...amaaa insallah bu yaz herşey yakişıcak hepimizeEvet canım 4.yilim oldu bu sene evde pek ne giyindigim önemli değil. ...
Ama işe giderken çok Seçici oluyorum kilolu olunca her yerinden belli oluyor.
Senin hedefinde çok güzel canım boyun kaç?
Yaşın? Evlimisin?
Canım ben seni 31-32 gibi düşünmüştüm. Bana verdiğin enerji bu söylediğim yaşlardan daha fazla değil kesinlikle.Evet canım evliyim.boyum1.63 ve41 yasındayım.bir fen lisesinde matematik ögretmeniyim..haklisin işe giderken kiyafette daha secici oluyoruz...amaaa insallah bu yaz herşey yakişıcak hepimize
Günaydın canım....ne tatlısın.fizik olarak hiç göstermediğimi söylerler hep demek muhabbetim de yaşımi gostermiyorCanım ben seni 31-32 gibi düşünmüştüm. Bana verdiğin enerji bu söylediğim yaşlardan daha fazla değil kesinlikle.
YASEMİNCİM bu akşam ben de hazırlıycam çünkü su içmekte çok zorlanıyorum..yazın sorun olmuyor su içmek ama kışın zorluyorgünaydın kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili günlerrrrrrrrr
akşam bende detoks suyu yaptımm arada ben yapar içerimmmmmm
1 lt su
yıkamış olduğum portakalı kabuklu olarak dilimledim
1 adet tarçın
Detoks suyundaki malzemeler içinde kalacak şekilde, gün boyunca özellikle öğünlerden önce bir bardak olmak üzere, uyanıp uyuyana kadar olan sürede detoks suyunu içip bitirmelisiniz.bu tatlı isteğimizi bastırıyor ben sabah ıkı bardak içtim
soyacım bu akşam ben de hazırlıycam çünkü su içmekte çok zorlanıyorum..yazın sorun olmuyor su içmek ama kışın zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?