Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ya bu koruma denen süreç bence diyetten zor oluyor benim için şimdi 1 çatal bile yemiyorum ama korumadaki o 1 catali hep 1 dilim oluyor büyüdükçe büyüyor.

Koruma doneminde 1 dilim birsey yediginde onu eritmek icin ekstra 45 dk yuruyus yaparsin merak etme ))

Bu arada aklımda yanliş kalmadi degil mi...izideydin ve öğretmendin

Evet canım 4.yilim oldu bu sene evde pek ne giyindigim önemli değil. ...
Ama işe giderken çok Seçici oluyorum kilolu olunca her yerinden belli oluyor.

Senin hedefinde çok güzel canım boyun kaç?
Yaşın? Evlimisin?

Koruma doneminde 1 dilim birsey yediginde onu eritmek icin ekstra 45 dk yuruyus yaparsin merak etme ))

Canım 4 yıl kadar tatile gidemedim bu yaz otellerde açık bufede sanki görmemiş gibi yedim.

Bu yaz Allah izin verirse sakin bi yerde diyetime uygun bi şekilde tatil yapmak istiyorum.

Korumada birlikte oluruz inşallah.

HEDEF LİSTEM
16.01 :72.2
22.01 :71.0
29.01 :70.0
05.02 :69.0
12.02 :68.0
19.02 :67.0
26.02 :66.0
05.03 :65.0
12.03:64.0
19.03 :63.0
26.03 :62.0
02.04 :61.0
09.04 : 60.0
16.04 : 59.0
23.04 :58.0
30.04 : 57.0.

20 Nisan'da tatile gideceğiz oraya ince gitme hedefim vardı ama 60 larda anca olurum diye dusunmustum ama 5 li rakamlar hayal insallin hayallerimiz gerçek olsun her hafta bu listeyi tekrar tekrar paylaşıp tik aticam inşallah
Herhafta 1kilo hedefi koydum benim için ideal sanırım fazlasını vermeye de calisacagim tabii

Cok guzel... Haftada 1 kilo en guzeli )) her daim yaninizdayim, birlikte basaracagiz ))

Evet canım 4.yilim oldu bu sene evde pek ne giyindigim önemli değil. ...
Ama işe giderken çok Seçici oluyorum kilolu olunca her yerinden belli oluyor.

Senin hedefinde çok güzel canım boyun kaç?
Yaşın? Evlimisin?
Evet canım evliyim.boyum1.63 ve41 yasındayım.bir fen lisesinde matematik ögretmeniyim..haklisin işe giderken kiyafette daha secici oluyoruz...amaaa insallah bu yaz herşey yakişıcak hepimize

Evet canım evliyim.boyum1.63 ve41 yasındayım.bir fen lisesinde matematik ögretmeniyim..haklisin işe giderken kiyafette daha secici oluyoruz...amaaa insallah bu yaz herşey yakişıcak hepimize
Canım ben seni 31-32 gibi düşünmüştüm. Bana verdiğin enerji bu söylediğim yaşlardan daha fazla değil kesinlikle.

Ve gecenin son görseli... Diyet yaparken hepimizin karşılaştığı en büyük problemlerden biri, maalesef kabızlık.. bunu aşmanın en doğru yolu bol yeşillik, bol su ve düzenli yürüyüş yapmak... Eğer bu üçlüyü yapıyorsaniz kabızlık yaşamanız olası değildir.. eğer çocukluktan gelen bir sağlık probleminiz yok ise, büyük ihtimalle başarısız diyetler, bağırsak çalıştırıcı çaylar, antibiyotik ve ağrı kesici kullanımı sebebiyle kabızlık yaşıyor olabilirsiniz..

günaydın kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili günlerrrrrrrrr

akşam bende detoks suyu yaptımm arada ben yapar içerimmmmmm

1 lt su
yıkamış olduğum portakalı kabuklu olarak dilimledim
1 adet tarçın

Detoks suyundaki malzemeler içinde kalacak şekilde, gün boyunca özellikle öğünlerden önce bir bardak olmak üzere, uyanıp uyuyana kadar olan sürede detoks suyunu içip bitirmelisiniz.bu tatlı isteğimizi bastırıyor ben sabah ıkı bardak içtim

YASEMİNCİM bu akşam ben de hazırlıycam çünkü su içmekte çok zorlanıyorum..yazın sorun olmuyor su içmek ama kışın zorluyor

Son düzenleme:
Günaydınn :)
Bugünün enerjisi yüksek galiba
Ben de hedef tarih şemami cikardim az sonra yayinlarim ama 2 kilo 2 kilo gitmek çok istesem de haftalik 1.5 yaptim ben de bunu ve daha fazlasini yapmak icin elimden geleni yapicam artik sporu arttirmak istiyorum bende

Bu sabah bana dap dar olan bir pantolonumu denedim nasil rahat nasil dökülüyor
Kilomu göremiyorum ama tartim gelsin artikk ...

soyacım bu akşam ben de hazırlıycam çünkü su içmekte çok zorlanıyorum..yazın sorun olmuyor su içmek ama kışın zorluyor

canım su vucut için çok önemli
bak benım evde 1,5 lt şişem vardı onu tezgahın üstüne koyar sürkli tüketirim
hargün işyerine geldim masa geçmeden 2 adet 1,5 lt şişe koyarım yanıma zten zamanla insan alışıyorrr

ve kişi açlık ile susuzluğunu ayırt edemiyor normalde susyor ama açıktığın hissettim hemen ne yesem derdine düşüyor

aynı zaman çay kahve çok tüketiyorsanız su bir fazla daha içeceksinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…