Canım ben seni 31-32 gibi düşünmüştüm. Bana verdiğin enerji bu söylediğim yaşlardan daha fazla değil kesinlikle.
Yasemin hanimmiEveet,
Ufak bir tahmin oyunu oynayalım istiyorum )) görseldeki kişi kim olabilir? Doğru cevabı veren ilk kişi, bugün bir kare bitter çikolatayı kahvesinin yanında tüketebilecek )) hepinizin doğru cevap vereceğini düşünüyorum ama hızlı olan kazanır ))))
Ve görseldeki arkadaşı azminden, verdiği kilolardan ve bunu yaşam tarzı haline getirmesinden dolayı tebrik ediyorum muhteşem bir insansın))Eki Görüntüle 2226077
yasemin mi yoksaa soyacım
Ben disciden geldim çekim yaptı çok şükür ..
Öğlen sadece çorba icecegim sanırım
Eveet,
Ufak bir tahmin oyunu oynayalım istiyorum )) görseldeki kişi kim olabilir? Doğru cevabı veren ilk kişi, bugün bir kare bitter çikolatayı kahvesinin yanında tüketebilecek )) hepinizin doğru cevap vereceğini düşünüyorum ama hızlı olan kazanır ))))
Ve görseldeki arkadaşı azminden, verdiği kilolardan ve bunu yaşam tarzı haline getirmesinden dolayı tebrik ediyorum muhteşem bir insansın))Eki Görüntüle 2226077
Sağol canımDun de annem disciye gitti.. uyusukluk gecene kadar birsey yiyip icme demis doktor.. o da uyusuklugu azalinca corba icti... Sende oyle yap canim.. gecmis olsun..
Bende 36 yaşındayım
yasemin mi yoksaa soyacım
1 kucuk kare bitter cikolata kazandin ))
Hep fistik gibiydi o... Hala da oyle ))
İlk resim 28 degilmi ama ikinci resim 28 gibi duruyor kilo insanı nekadar yaşından fazla gösteriyorevet 28 yaş 38 yaş
bak hemen bildilerrrrr
İlk resim 28 degilmi ama ikinci resim 28 gibi duruyor kilo insanı nekadar yaşından fazla gösteriyor
Banada yaşından küçük gosteriyorsun diyorlar kiloda verince fıstık gibi olucaz inşallah
Gecmiş olsun tatlım benimBen disciden geldim çekim yaptı çok şükür ..
Öğlen sadece çorba icecegim sanırım
Cok da fark yokmuş kızlar aramizda 6 yaşcıktan ne olucak di miBende 36 yaşındayım
Pardon 5 yaşcıktanCok da fark yokmuş kızlar aramizda 6 yaşcıktan ne olucak di mi
Sağol canımGecmiş olsun tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?