Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

bence tartıya değil aynaya odaklannn daha eğlenceli oluyorrrrr

işte bu kıyafetlerin bollaşması diyetteki en büyük keyif.

Günaydın arkadaşlar,
Benim de favorim detoks suyum, taze nane yaprakları ve limon parçaları ile yaptığım. Ferah ferah içmesi çok hoş oluyor tavsiye ederim:)
evet onu ben de çok seviyorum.aynı tarife yazın kabuk tarçın da koyuyorum..bir süre sonra çıkarıyorum tarçını çünkü suyun tadı fazla değişiyor

haklısın yasemincim çok çay tüketiyorum tenefüslerde...aslında dikkat etmem lazım su tüketimime.diyetisyen bir tanıdığım istediğin kadar çay türlerini tüket suyun yerini tutamaz deyip bir benzetme yapmıştı..camlarını çayla sil bakalım temizlenir mi...demişti.aynen organların ve midenin taze temiz soya ihtiyacı var

evet fazla çay ve kahve ödem yapar vucutta bir bardak çay içtin hemen arkasında 2 bardak su içeceksin
hatta çay alırken su da al bunu alışkanlık yapppp

evet fazla çay ve kahve ödem yapar vucutta bir bardak çay içtin hemen arkasında 2 bardak su içeceksin
Çay yerine su mu içsek acaba? Ben çok tiryakisi değilim sırf millete eşlik etmek için içiyorum çok zaman, onu içince ekstra su da içeceksem boşuna içiyormuşum gibi hissettim şimdi:/

biliyorum bitanem çay konusunda fazla zaafım var..eve gidergitmez hemen çayımı koyarım...bundan sonra tavsiyene uyucam evet hemen şimdi uydum bile.suyumu yudumladım

Çay yerine su mu içsek acaba? Ben çok tiryakisi değilim sırf millete eşlik etmek için içiyorum çok zaman, onu içince ekstra su da içeceksem boşuna içiyormuşum gibi hissettim şimdi:/

yetişkin bir kişin günlük ortalama 2 lt su içmesi gereki bu mevsimdee
ama spor yapıyorsa bu limit artabiliyor
yaz dönemlerinde biraz daha artıyor

fazla su da içerseniz zehirlenmelere yol açıyorrr sen vucuduna göre hareket edeceksin

örneğin ben günlük 3 ile 3,5 lt su içerim ama ben bir kahve delisiyimmm

biliyorum bitanem çay konusunda fazla zaafım var..eve gidergitmez hemen çayımı koyarım...bundan sonra tavsiyene uyucam evet hemen şimdi uydum bile.suyumu yudumladım

ozman ben size sürekli su için diye uyarayımmmmm

eğer kansızlık var ise çayı en aza indirinnnnnnnnnn

hatta hiç içmeyinn

Günaydın hanımlar
Sabah
1yumurta
Lor peynir
1dilim ekmek
Şekersiz çay

Suan discideyim çekim olacak öğle yemegimi kaçta yerim bilemiyorum az yediğim için sanırım öğün vakitleri geldiğinde acıkmış oluyorum ama yediklerimle doyuyorum

Bende normalde su içmeyi unuturum ama diyetteyken dikkat ediyorum bı bardağım var 500 ml onunla bolbol içiyorum bide emzirdigim için ihmal etmiyorum

ozman ben size sürekli su için diye uyarayımmmmm

eğer kansızlık var ise çayı en aza indirinnnnnnnnnn

hatta hiç içmeyinn
Ben çayı çok severdim tabi yanında birşeyler olurdu şimdi sadece sabah iciyorum okadar akşam eşime eşlik edemiyorum :)

Yok zaten su düşkünü biri de değilim:) çay içince ekstra su içmem gerekiyorsa çayı hiç içmem daha iyi diye düşündüm:))

Gunaydin hanimlar ))

Detoks suyu konusunda anlasmaya varmisiz gordugum kadariyla... Su'yun yerini hic bir icecekle tamamlayamazsiniz o yüzden günlük en az bir buçuk litre su içmeniz lazım.. detoks suyu ya da su olarak tüketebilirsiniz.. gün içinde içtiğimiz çay, kahve, ayran ya da soda benzeri içecekler yerine geçmez... çay kahve ihtiyacınızı sınırlayın demeyeceğim çünkü herkesin zevki farklıdır... Ama çay kahve tükettiğinizde su tüketiminizi artırmanızı rica edeceğim... Su içme alışkanlığı olmayan arkadaşlar, sabah uyanınca 2 bardak, öğlen yemeğinden önce 2 bardak ve akşam yemeğinden önce 2 bardak su içtiklerinde zaten 1,5 litre su içmiş oluyorlar ))

Yaptığımız diyet kadar, içtiğimiz su ve Spor önemlidir... Bu üçlüye dikkat edelim ve aksatmayalım ))

Ben kahvaltı yapacağıma gidip,açlıktan midem kazınıyor))

15.01:84.5
22.01:83.0
29.01:81.5
5.02:80.0
12.02:78.5
19.02:77.0
26.02:75.5
5.03:74.0
12.03:72.5
19.03:70.0
26.03:68.5
2.04:67.0
09.04:66.5
16.04:65.0
23.04:63.5
30.04:62.0
7.05:60.5
14.05:59.0

Hedefler belirlendigine gore artik yogun yogun bir calisma icine girmeliyiz... Herkesten haftalik hedefini tutturmasini istiyorum.. bence yapabilirsiniz... Ben hep yaninizdayim, F frenzy80 bilgi birikimi ile bize destek olacak zaten.. basaramamamiz icin hic bir engel yok ))

Kahvaltim,

1 haslanmis yumurta
1 biberli omlet (1 ck tereyagi ile)
8 az tuzlu zeytin
Maydanoz

Alisveris yapmam lazim, evde hic bir sey kalmamis... Annemler 1 yumurta haslamis bana ama o yetmez diye 2 biber 1 yumurta ile biberli omlet yaptim yaptim kendime ayrica..

Sabah kalkip spor yapinca daha enerjik hissediyorum kendimi... Bugunu spor gunu ilan ettim kendime... Su detoks suyumu da iceyim, sonra biraz evi toparlayip yuruyus yapayim))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…