- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Günaydınn :)
Bugünün enerjisi yüksek galiba
Ben de hedef tarih şemami cikardim az sonra yayinlarim ama 2 kilo 2 kilo gitmek çok istesem dehaftalik 1.5 yaptim ben de bunu ve daha fazlasini yapmak icin elimden geleni yapicam artik sporu arttirmak istiyorum bende
Bu sabah bana dap dar olan bir pantolonumu denedim nasil rahat nasil dökülüyor
Kilomu göremiyorum ama tartim gelsin artikk ...
işte bu kıyafetlerin bollaşması diyetteki en büyük keyif.Günaydınn :)
Bugünün enerjisi yüksek galiba
Ben de hedef tarih şemami cikardim az sonra yayinlarim ama 2 kilo 2 kilo gitmek çok istesem dehaftalik 1.5 yaptim ben de bunu ve daha fazlasini yapmak icin elimden geleni yapicam artik sporu arttirmak istiyorum bende
Bu sabah bana dap dar olan bir pantolonumu denedim nasil rahat nasil dökülüyor
Kilomu göremiyorum ama tartim gelsin artikk ...
evet onu ben de çok seviyorum.aynı tarife yazın kabuk tarçın da koyuyorum..bir süre sonra çıkarıyorum tarçını çünkü suyun tadı fazla değişiyorGünaydın arkadaşlar,
Benim de favorim detoks suyum, taze nane yaprakları ve limon parçaları ile yaptığım. Ferah ferah içmesi çok hoş oluyor tavsiye ederim:)
haklısın yasemincim çok çay tüketiyorum tenefüslerde...aslında dikkat etmem lazım su tüketimime.diyetisyen bir tanıdığım istediğin kadar çay türlerini tüket suyun yerini tutamaz deyip bir benzetme yapmıştı..camlarını çayla sil bakalım temizlenir mi...demişti.aynen organların ve midenin taze temiz soya ihtiyacı varcanım su vucut için çok önemli
bak benım evde 1,5 lt şişem vardı onu tezgahın üstüne koyar sürkli tüketirim
hargün işyerine geldim masa geçmeden 2 adet 1,5 lt şişe koyarım yanıma zten zamanla insan alışıyorrr
ve kişi açlık ile susuzluğunu ayırt edemiyor normalde susyor ama açıktığın hissettim hemen ne yesem derdine düşüyor
aynı zaman çay kahve çok tüketiyorsanız su bir fazla daha içeceksinizzz
haklısın yasemincim çok çay tüketiyorum tenefüslerde...aslında dikkat etmem lazım su tüketimime.diyetisyen bir tanıdığım istediğin kadar çay türlerini tüket suyun yerini tutamaz deyip bir benzetme yapmıştı..camlarını çayla sil bakalım temizlenir mi...demişti.aynen organların ve midenin taze temiz soya ihtiyacı var
Çay yerine su mu içsek acaba? Ben çok tiryakisi değilim sırf millete eşlik etmek için içiyorum çok zaman, onu içince ekstra su da içeceksem boşuna içiyormuşum gibi hissettim şimdi:/evet fazla çay ve kahve ödem yapar vucutta bir bardak çay içtin hemen arkasında 2 bardak su içeceksin
hatta çay alırken su da al bunu alışkanlık yapppp
biliyorum bitanem çay konusunda fazla zaafım var..eve gidergitmez hemen çayımı koyarım...bundan sonra tavsiyene uyucam evet hemen şimdi uydum bile.suyumu yudumladımevet fazla çay ve kahve ödem yapar vucutta bir bardak çay içtin hemen arkasında 2 bardak su içeceksin
hatta çay alırken su da al bunu alışkanlık yapppp
Çay yerine su mu içsek acaba? Ben çok tiryakisi değilim sırf millete eşlik etmek için içiyorum çok zaman, onu içince ekstra su da içeceksem boşuna içiyormuşum gibi hissettim şimdi:/
biliyorum bitanem çay konusunda fazla zaafım var..eve gidergitmez hemen çayımı koyarım...bundan sonra tavsiyene uyucam evet hemen şimdi uydum bile.suyumu yudumladım
Ben çayı çok severdim tabi yanında birşeyler olurdu şimdi sadece sabah iciyorum okadar akşam eşime eşlik edemiyorumozman ben size sürekli su için diye uyarayımmmmm
eğer kansızlık var ise çayı en aza indirinnnnnnnnnn
hatta hiç içmeyinn
Yok zaten su düşkünü biri de değilim:) çay içince ekstra su içmem gerekiyorsa çayı hiç içmem daha iyi diye düşündüm:))yetişkin bir kişin günlük ortalama 2 lt su içmesi gereki bu mevsimdee
ama spor yapıyorsa bu limit artabiliyor
yaz dönemlerinde biraz daha artıyor
fazla su da içerseniz zehirlenmelere yol açıyorrr sen vucuduna göre hareket edeceksin
örneğin ben günlük 3 ile 3,5 lt su içerim ama ben bir kahve delisiyimmm
15.01:84.5
22.01:83.0
29.01:81.5
5.02:80.0
12.02:78.5
19.02:77.0
26.02:75.5
5.03:74.0
12.03:72.5
19.03:70.0
26.03:68.5
2.04:67.0
09.04:66.5
16.04:65.0
23.04:63.5
30.04:62.0
7.05:60.5
14.05:59.0
Hemen bakiyorum hemeen ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?